Nick the Greek, FUE, 2101g, 28/10/2022

bobby

Well-Known Member
Μάπα ξεμαπα εγώ το ανέβασα όχι για να χαρακτηριστεί αλλά για να δω την αντί ετωπιση των ιδίων μελών που κατακρεουργουν το αποτελεσμα του ξαδέρφου, απέναντι σε ένα περιστατικό λορενθο ..αυτό και τίποτα άλλο.. τώρα η τροπή ήταν όλη λάθος
Ρε φίλε ποιος σου είπε ότι ουδείς αλάνθαστος; Ποιος είπε ότι δεν κάνει λάθη ο Λορεντζο; Σε εμένα (που είμαι active μέλος) δεν έκανε; Εννοείται ότι έκανε, και εγώ περιμένω να κάνω verify με τον Civial για να δω ποσοστό φυτρωσης γιατί έχω αμφιβολίες. Ειδικά σε χερλαιν. Καλά για δεξί κρόταφο ξέρω….. ούτε 20%….. Δεν τα γράφω στην παρουσίαση; Σε κανένα δεν χαρίζουμε τίποτα….σε εσένα η δότρια είναι κεφαλοτύρι και έχεις κάθε δικιο να είσαι απογοητευμένος, αλλά μην μας τσουβαλιάζεις και θεωρείς ότι έχουμε δυο μέτρα και δυο σταθμά. Τα ίδια μέτρα και σταθμά έχουμε για όλους. Απλά όταν μας βρίζουν και χαρακτηρίζουν δεν το αφήνουμε αναπάντητο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

nick the Greek

Active Member
Ρε φίλε ποιος σου είπε ότι ουδείς αλάνθαστος; Ποιος είπε ότι δεν κάνει λάθη ο Λορεντζο; Σε εμένα (που είμαι active μέλος) δεν έκανε; Εννοείται ότι έκανε, και εγώ περιμένω να κάνω verify με τον Civial για να δω ποσοστό φυτρωσης γιατί έχω αμφιβολίες. Ειδικά σε χερλαιν. Καλά για δεξί κρόταφο ξέρω….. ούτε 20%….. Δεν τα γράφω στην παρουσίαση; Σε κανένα δεν χαρίζουμε τίποτα….σε εσένα η δότρια είναι κεφαλοτύρι και έχεις κάθε δικιο να είσαι απογοητευμένος, αλλά μην μας τσουβαλιάζεις και θεωρείς ότι έχουμε δυο μέτρα και δυο σταθμά. Τα ίδια μέτρα και σταθμά έχουμε για όλους. Απλά όταν μας βρίζουν και χαρακτηρίζουν δεν το αφήνουμε αναπάντητο.
Χαίρομαι πλήρως και για την αξιοπιστία σου και για την απάντηση σου και μπράβο σου..εγώ απλώς επειδή η δοτρια του ξαδέρφου που πολλοί εκφράστηκαν αρνητικά μου θύμισε τη δική μου ανέβασα 2 φώτο ζητώντας την άποψη πιο έμπειρων μελών...τίποτα άλλο...και χαίρομαι που κανένας πλην cvial (μέσω τεκμηριωμένη αιτιολογησης βεβαίως και μπράβο του) δεν μίλησε για ελαφρυντικά κτλ..να μην έχω δλδ το θάρρος να πάρω μια άποψη;προφανώς οποίος βρίζει και χαρακτηρίζει δεν μένει αναπάντητος(ξέρεις εσύ Γιωργάκη)

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Του έστειλα μνμ να μου πει την γνώμη του για την δότρια (white dots), δεν του είπα ούτε ποιος είναι, ούτε αν τον έχει χειρουργήσει για να έχω αντικειμενική άποψη.

IMG_3855.jpg

Η απάντηση

IMG_3856.PNG

IMG_3857.PNG

Εδώ ρωτάει ποιός είναι

IMG_3858.JPEG

Του στέλνω 2 φώτο για να καταλάβει ποιος είναι (ούτε εγώ θυμάμαι το επωνυμό του) και συνεχίζεται η συνομιλία

IMG_3859 (1).JPEG

Και η φώτο της δότριας τον Ιούνιο του 2023 όταν τον είδαμε μαζί με τον γιατρό στο γραφείο μου (μου την έστειλε αυτός). Λογικά δεν εκφραστήκαμε γιατί η αυτή η εικόνα δεν δείχνει κάτι τραγικό.

e21545d8-a7d5-4504-acb7-eee81a7a15a9.JPEG

Τελευταία επεξεργασία:

nick the Greek

Active Member
Του έστειλα μνμ να μου πει την γνώμη του για την δότρια (white dots), δεν του είπα ούτε ποιος είναι, ούτε αν τον έχει χειρουργήσει.

Προβολή συνημμένου 67008

Η απάντηση

Προβολή συνημμένου 67009
Προβολή συνημμένου 67010

Εδώ ρωτάει ποιός είναι

Προβολή συνημμένου 67011

Του στέλνω 2 φώτο για να καταλάβει ποιος είναι (ούτε εγώ θυμάμαι το επωνυμό μου) και συνεχίζεται η συνομιλία

Προβολή συνημμένου 67012

Και η φώτο της δότριας τον Ιούλιο του 2023 όταν τον είδαμε μαζί με τον γιατρό στο γραφείο μου (μου την έστειλε αυτός). Λογικά δεν εκφραστήκαμε γιατί η αυτή η εικόνα δεν δείχνει κάτι τραγικό.

Προβολή συνημμένου 67013
Αρχικά να ευχαριστήσω τον γιατρό για την άμεση απάντηση του...εδώ να αφήσω το σχόλιο μου ότι σε δικό μου μειλ και των παιδιών που έκαναν μμ μαζί μου και έχουμε κοινη συζήτηση δεν θυμάμαι πότε να ήταν τόσο άμεσος αλλά πάμε παρακάτω..εμένα η απάντηση του με κάλυψε πλήρως πάντως...μια μικρη διορθωση η φώτο της δοτριας είναι 10 Ιουνίου 2023 και ώρα 11:30 και όχι Ιούλιο (απλα για την λεπτομερεια το αναφερω)που ήρθε ο λορενθο Αθήνα ..οι δικές μου φώτο είναι Ιούλιο του 23

nick the Greek

Active Member
Αρχικά να ευχαριστήσω τον γιατρό για την άμεση απάντηση του...εδώ να αφήσω το σχόλιο μου ότι σε δικό μου μειλ και των παιδιών που έκαναν μμ μαζί μου και έχουμε κοινη συζήτηση δεν θυμάμαι πότε να ήταν τόσο άμεσος αλλά πάμε παρακάτω..εμένα η απάντηση του με κάλυψε πλήρως πάντως...μια μικρη διορθωση η φώτο της δοτριας είναι 10 Ιουνίου 2023 και ώρα 11:30 και όχι Ιούλιο (απλα για την λεπτομερεια το αναφερω)που ήρθε ο λορενθο Αθήνα ..οι δικές μου φώτο είναι Ιούλιο του 23

Συνημμένα

• 20250121_210847.jpg
    20250121_210847.jpg
    1.7 MB · Προβολές: 89

nick the Greek

Active Member
Αυτή είναι η δοτρια μου τώρα όντας κουρεμένος το Σάββατο με shaver...κάπως επουλωθηξε στον 1,5 χρόνο κατ εμέ..κάθε άποψη δεκτή αν και υτη που παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο (Λορενζο) ειπώθηκε

bobby

Well-Known Member
Η grace και λόγω ηλικίας και επειδή ήταν αυτή που δίνει τις μετεγχειρητικες οδηγίες (μόνο εκεί την είδα εξου και η εξαγωγή του συμπερασματος μου ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΗΜΈΡΑ) και όταν λόγω αίματος η μία από τις 2 που έκαναν τις εξαγωγές κάπως θεωρώ ότι πελαγώσει ήρθε να αναλάβει η Λορένα..
Εγώ είχα αν θυμάμαι καλά στο 90% της εξαγωγής Λορενα. Και στην τοποθέτηση όλα Λορεντζο εκτός από 400 Λορενα και μια αλλη πιο μικρή. Να τονίσω ότι τα 400 μπήκαν σε περιοχές που δεν έχω κανένα θέμα…..

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Σε email ούτε σε μένα θα ήταν άμεσος. Παίρνει εκατοντάδες και τα απαντάει μόνος του. Προφανώς έκανε λάθος, όντως Ιούνιο είχε έρθει Αθηνα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

nick the Greek

Active Member
Who is nick the Greek? come to five meters men if you dare!! You didnt achieve nothing in your life and you are jealous!!
αυτή θα ήταν η απάντηση του γκουρου!!!!
Βέβαια θα απευθυνόταν σε λάθος άνθρωπο στην προκειμένη (τούμπανο αν και χωρίς κρεατινη λόγω του μύθου περί απώλειας μαλλιων)

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ευχαριστώ για την "έμμεση επαλήθευση " της εικασίες μου..Ίσως τελικά να μην ήθελα να ρίξω λάσπη αλλά ως νοήμων (θέλω να πιστεύω) άνθρωπος απλά να διατύπωσα το προφανές
Μιλάς για 1 περίπτωση στις 32 και αφορά γιατρό όχι μέλος (για να διαλύονται οι υποψίες). Εξάλλου αυτή ήταν η Grace όπως είπε και ο bobby έκανε το σφάλμα στην δικιά του περίπτωση και έκανε 2 φορές εμένα με πολύ δύσκολο δέρμα. Δεν έχει νόημα αυτή η συζήτηση για τις extractor. Όλες είναι πολύ καλές και εξάλου το extraction και η βιωσιμότητα ελέγχεται από αυτές που κάνουν το sorting και τον λόγο που παράγουν ανα δισκάκι. Απλά κάποιες είναι πιο γρήγορες (Lorena) και κάποιες πιο αργές.

nick the Greek

Active Member
Μιλάς για 1 περίπτωση στις 32 και αφορά γιατρό όχι μέλος (για να διαλύονται οι υποψίες). Εξάλλου αυτή ήταν η Grace όπως είπε και ο bobby έκανε το σφάλμα στην δικιά του περίπτωση και έκανε 2 φορές εμένα με πολύ δύσκολο δέρμα. Δεν έχει νόημα αυτή η συζήτηση για τις extractor. Όλες είναι πολύ καλές και εξάλου το extraction και η βιωσιμότητα ελέγχεται από αυτές που κάνουν το sorting και τον λόγο που παράγουν ανα δισκάκι. Απλά κάποιες είναι πιο γρήγορες (Lorena) και κάποιες πιο αργές.
Θεωρώ ότι έχεις αντιληφθεί πλήρως και μετά την κατατοπίστικοτατη ερώτηση που απάντησα του gregkont13 ότι έκανα μια για εμένα πλήρως αιτιολογημενη εικασία...και δεν μίλησα εγώ o bobby το ανέφερε και προφανώς να αναφέρουν και άλλοι αν παρακολουθουσαν...και εγώ στο7*7 που παίζω 7 χρονιά τώρα πάντα διαλέγω γήπεδο..αν έχει και άλλο έμπειρο που ξέρει ποιο είναι το καλό από άποψη χλοοτάπητα πάω και στο αριστερά ή στο δεξιά..

bobby

Well-Known Member
Όλοι μπορεί να κάνουν λάθος. Δεν το συζηταμε. Το θέμα είναι να μην είναι καταστροφικό και να διορθώνεται αλλά βεβαίως και να αναγνωρίζεται. Που εδώ στο φορουμ μόνο από Λορεντζο και Σένεκα το έχουμε δει…..

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Θεωρώ ότι έχεις αντιληφθεί πλήρως και μετά την κατατοπίστικοτατη ερώτηση που απάντησα του gregkont13 ότι έκανα μια για εμένα πλήρως αιτιολογημενη εικασία...και δεν μίλησα εγώ o bobby το ανέφερε και προφανώς να αναφέρουν και άλλοι αν παρακολουθουσαν...και εγώ στο7*7 που παίζω 7 χρονιά τώρα πάντα διαλέγω γήπεδο..αν έχει και άλλο έμπειρο που ξέρει ποιο είναι το καλό από άποψη χλοοτάπητα πάω και στο αριστερά ή στο δεξιά..
Δεν είναι δόκιμη η σύγκριση, το αντιλαμβάνεσαι. Δεν θέλω να το συνεχίσω ότι είχα να πω το είπα.

nick the Greek

Active Member
Όλοι μπορεί να κάνουν λάθος. Δεν το συζηταμε. Το θέμα είναι να μην είναι καταστροφικό και να διορθώνεται αλλά βεβαίως και να αναγνωρίζεται. Που εδώ στο φορουμ μόνο από Λορεντζο και Σένεκα το έχουμε δει…..

Δεν είναι δόκιμη η σύγκριση, το αντιλαμβάνεσαι. Δεν θέλω να το συνεχίσω ότι είχα να πω το είπαεγω θα διαφωνήσω εκ νέου πάντως αφήνοντας το στην κρίση των μελών
Δεν είναι δόκιμη η σύγκριση, το αντιλαμβάνεσαι. Δεν θέλω να το συνεχίσω ότι είχα να πω το είπα.
Θα συνεχίσω να διαφωνώ και θα το αφήσω στην κρίση των μελών σεβομενος την επιθυμία σου...ας ήταν δλδ πλήρως τυχαία η επιλογή νοσηλευτριας σε περιστατικό...να ανεβάσω νήμα, έχεις ανακτήσει πλήρως τις φώτο όλων των επισκέψεων;; οι φώτο θα είναι και από εμένα πλήρως αντικειμενικες και σε όλες τις συνθήκες...

nick the Greek

Active Member
Και τώρα ως προς ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ: η πλήρως αιτιολογημενη επιστημονική απάντηση του Lorenzo που εμένα με κάλυψε, εσάς σας βρίσκει συμφωνους;θα πρέπει σε αντίστοιχες περιπτώσεις να υπάρχει ενημέρωση προ μμ;

Μπλουζα