Nick the Greek, FUE, 2101g, 28/10/2022

aeratos28

Just aeratos
Φίλε οπτικά με αυτό που βλέπω καταλαβαίνω την απογοήτευση σου ..συνήθως άκομψα λέμε κουβέντες όπως είπα και εγώ ,αλλά ο σκοπός δεν είναι για να νιώσεις άσχημα ..η δοτρια έχει έντονα σημάδια και η αντίθεση τους με το δέρμα είναι μεγάλη..αποψίλωση δεν έχει γίνει..αν παρατηρήσεις τα κενά μεταξύ τους ,έχει γίνει ομοιόμορφη εξαγωγή το θέμα είναι το γιατί οπτικά έχει τόσο έντονα dots...αυτό,πρέπει να απαντηθεί επίσημα και μετά να σχολιαστεί η απάντηση αυτή εδώ με όλους..αν ευσταθεί η απάντηση που θα ακουστεί οκ..αν δεν ευσταθεί θα κριθεί αναλόγως και τοιουτοτρόπως...
Εγώ παιδιά απλά ανέβασα 2 φώτο και ζήτησα την άποψη σας...τώρα το πως αισθάνομαι ρωτήστε τον CVIAL αν εξέφρασα κάποιο παράπονο για τη δότρια..αν και από ότι αφουγξραστηκα εδώ, ίσως δικαιολογημενα να έπρεπε να αισθάνομαι αδικημένος παρολη την τεχνική αιτιολόγηση του CVIAL περί μη ευθύνης κάπου του ιατρού

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

nick the Greek

Active Member
Εγώ στις φωτογραφίες του Νίκου βλέπω τριπλή εξαγωγή χωρίς να έχει μείνει τρίχα ανάμεσα σε πάνω από 1 σημεία. Αν δεν είναι κόπος να βάλεις λίγο καθαρότερη φωτογραφία. Γιατί μπορεί να με ξεγελάει
Εγώ στις φωτογραφίες του Νίκου βλέπω τριπλή εξαγωγή χωρίς να έχει μείνει τρίχα ανάμεσα σε πάνω από 1 σημεία. Αν δεν είναι κόπος να βάλεις λίγο καθαρότερη φωτογραφία. Γιατί μπορεί να με ξεγελάει

Συνημμένα

• Screenshot_20250121_201913_Gallery.jpg
    Screenshot_20250121_201913_Gallery.jpg
    1.1 MB · Προβολές: 96
  • Screenshot_20250121_202032_Gallery.jpg
    Screenshot_20250121_202032_Gallery.jpg
    761 KB · Προβολές: 97
  • Screenshot_20250121_202103_Gallery.jpg
    Screenshot_20250121_202103_Gallery.jpg
    985 KB · Προβολές: 95

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εγώ Nick και το καταθέτω χωρίς φόβο και πάθος έχω να πω το εξής:

Πρώτον, όχι δεν μου είπες κάτι για την δότρια, δεν θυμάμαι όταν σε είδα τον Ιούνιο αν ήταν έτσι ξυρισμένη, απλά δεν έδωσα σημασία δεν μου προκάλεσε εντύπωση αλλιώς θα είχα φώτο. Με αντικειμενικά κριτήρια η δικιά σου περίπτωση σε επίπεδο ΑΑ είναι ότι χειρότερο μπορεί να συναντήσει κάποιος γιατρός. Εξελισσόμενη DUPA σε νεαρή ηλικία και διάχυτη αραίωση στα όρια του να μπορεί να μπει κάποιος ανάμεσα στα μαμά μαλλιά, στο είπε και ο γιατρός, μέσα στις 2 δυσκολότερες περιπτώσεις. Με αυτό το σκεπτικό θεωρώ ότι η μμ είναι απόλυτα επιτυχημένη, οι πιθανότητες να μιλάγαμε για πανωλεθρία σε ποιό άπειρα χέρια ήταν πολύ μεγάλες. Η κάλυψη σου είναι πολύ καλή, έχω φώτο από τις επισκέψεις, τθα τις ποστάρω στο νήμα σου, οι μετρήσεις σου όπως είπα επίσης είναι πολύ καλές. Προφανώς και μπορεί να κάνεις ακόμα πύκνωση για να το κάνεις εντελώς τούμπανο, απλά όπως σε συμβούλεψα πρέπει να περιμένεις λίγο καιρό, τα μαμα μαλλιά που έχεις με διάχυτη αραίωση ανάμεσα στα μμ ακόμα και με την φίνα μπορεί να έχουν με τον καιρό υποχώρηση, δεν το ξέρεις, άλλο η διάχυτη αλλά το κλασσικό NW pattern. Η εικόνα σου στην καθημερινότητα είναι σουπερ και το είπαμε και μαζί. Μόλις με το καλό ανοίξεις το νήμα θα ποσταριστούν τα πάντα.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού

Θα ποστάρω εγώ στο νήμα του καθαρές μετά την μμ όπου φαίνονται τα πάντα.

LoverBoy

Well-Known Member
Φίλε μου όντως η δότρια σου δείχνει περίεργη στο τόσο κοντό μήκος απο την στιγμή που δεν αλλάζει όμως αυτό θα σου πρότεινα ένα πιο ήπιο σβήσιμο στο κούρεμα.Κάπως έτσι κάνω και εγώ για να μη δείχνει άσχημα!

bobby

Well-Known Member
Ένας από τους λόγους που κάνω τα verified χωρίς διάλογο παρά μόνο με επιλεκτικά μέλη, είναι γιατί πέραν ότι σπαμάρονται τα νήματα με άσχετα σχόλια, δημιουργούνται αντιπαλότητες και τσακωμοί, είναι κυρίως για την τεχνική παραπληροφόρηση που πολλές φορές στηρίζεται σε προσωπικές αντιπάθειες ενω δεν θα έπρεπε.

Εξήγησα παραπάνω και εγώ και ο Πάνος ότι το πρόβλημα ΔΕΝ είναι το μοτέρ σε σχέση με τα εξαχθέντα g. Παρολαυτά επιμένετε να ανακυκλώνετε τα ίδια. Σε ένα μαλακό δέρμα έχω δει να βγαίνουν με ασφάλεια και 800 και 900g την ώρα με μοτερ (φυσικά δεν είναι αυτή η νόρμα). Έπειτα υποθετουμε ότι η εξαγωγή ήταν 3 ώρες, μπορεί όμως να ήταν και 4 κράτησε κανείς χρονόμετρο;

Το θέμα εδώ για την εικόνα της δότριας, που όπως και να το κάνουμε είναι η μόνη αλήθεια και πρέπει να εξηγηθεί είναι η εξής:

Καταρχήν η κλινική πρέπει να δει σοβαρά την εγκυρότητα των στοιχείων που ποστάρονται στο εξελ. Δεν είναι δυνατόν πυκνή δότρια και τέτοιο NW να έχει 1,42h/g λόγο και επιφάνεια 219cm2, είναι τόσο εξωφθαλμό το λάθος που επισύρει ποινή στην κοπελιά που τα γράφει. Στο πολυτεχνείο κοβόσουν όχι αν έκανες κάποιο αριθμητικό λάθος (ανθρώπινο είναι αυτό), αλλά όταν δεν μπορούσες να αντιληφθείς αν τα νούμερα ήταν λογικά, αν δηλαδή έχουν συνάφεια με μια πραγματική κατάσταση.

Ως εκ τουτου το εξελ δεν μπορεί να με βοηθήσει αφού δεν ξέρουμε τον πραγματικό λόγο της δότριας. Στο πρώτο verified το ξέρω όμως γιατί το μέτρησα ο ίδιος και έτσι στηρίζομαι και σε αυτά που έχω δει σε άλλα περιστατικά.

Από τις τρύπες που βλέπω το punch δεν είναι μεγάλο, φυσιολογικό θα έλεγα, μαλλον 0.9 με δεδομένο το πάχος (αν είναι σωστά μετρημένο), δεδομένου και του εξαχθέντα λόγου. Άρα δεν βλέπω πρόβλημα εκεί. Για το μοτερ τα είπα. Η εικόνα της διασποράς της εξαγωγής επίσης είναι μέτρια (υπάρχουν τοπικά διάφορα σημεία με πιο πυκνές εξαγωγες - δες παρακατω, αλλά δεν είναι 2500 μόνο occipital όπως βλέπαμε από την Advanced πριν κάτι χρόνια). Εκεί που υποθέτω ότι μπορεί να υπάρχει θέμα που δικαιολογεί την εικόνα είναι στο cherry picking των πολύτριχων σε συνδυασμό με την μέτρια διασπορά εξαγωγής. Όταν προσπαθείς να ανεβάσεις λόγο υπάρχει ταβάνι αν θες να διατηρήσεις την δότρια σε καλό επίπεδο και να μην φαίνεται όπως αυτή. Δηλαδή αν έχεις μαμά 2.2 μπορείς να το πας 2.4, 2.5. Φυσικά μπορείς να το πας και λίγο παραπάνω αλλά αυτό εξαρτάται και από το εύρος, την έκταση της δότριας. Σε μεγάλες δότριες είναι πολύ εύκολο να υπερβείς σημαντικά τον μαμίσιο λόγο χωρίς να δημιουργείς τέτοιες εικόνες.

Προβολή συνημμένου 669741
Προβολή συνημμένου 669722

Εδώ βλέπουμε την δότρια στην πρώτη φωτογραφία στα αριστερά της occipital (που έχει το θέμα) και κάπου στο μέσον. Είναι προφανές ότι στην πρώτη έχουν εξαχθεί σημαντικά περισσότερα g από την δεύτερη. Στους κίτρινους κύκλους είναι προφανές ότι θα δημιουργηθεί τρύπα αφού έχουν εξαχθεί πολύ γειτονικά g χωρίς πολλά μαμίσια. Το φαινόμενο εντείνεται περισσότερο όταν κυνηγάς μεγάλους λόγους που σημαίνει ότι αυτά που εξάγεις με cherry picking είναι κατα βάση πολύτριχα (εδώ πρακτικά με λόγο 2.75) σχεδόν όλα 3τριχα. Αυτό σημαίνει ότι αδυνατίζεις ακόμα περισσότερο την κάλυψη και το contrast με τις διπλανές περιοχές, αφού ένα μονότριχο σε σχέση με ένα δίτριχο ακόμα και στα 2-3mm δίνουν πολύ διαφορετική εικόνα.

Κατά την αποψή μου αυτός είναι ο κύριος λόγος της εικόνας και όχι το motorised ή το πάχος του εργαλείου. Θεωρώ ότι πολύ σωστά η κλινική έχει προσαρμοστεί σε κυνήγι υψηλών λόγων (εκεί βασίζονται τα δυνατά αποτελέσματα των Ισπανών) απλά πρέπει να βελτιωθεί το πατερν εξαγωγής ακόμα και αν χρειαστεί να μετριαστεί λίγο ο λόγος.
Κοινώς η ημιμάθεια (που είναι χειρότερη της αμάθειας) είναι ο λόγος…….θα επεκτεινόμουν και περισσότερο αλλά μην το ανατινάξουμε το νήμα…..

Flag17

Well-Known Member
Lumii_20250121_203117444.jpg

Αυτή η φώτο σε ποιο μήνα είναι? Είναι λες και έχεις sockloss δεν νομίζω πως είναι οκ με τέτοιο μήκος στον κόκκινο κύκλο να φαίνεται έτσι. Και στα μικρά κόκκινα κυκλακια είναι λες και έχεις κοντινές εξαγωγές και sock loss

bobby

Well-Known Member
όντως η εικόνα της δότριας σου ξυρισμένη δεν είναι καλή στα μάτια μου. όπως δεν μου αρέσουν οι δότριες απο Αναστ. δεν μου αρέσει και αυτή. Και έχουμε δει και κακη φύτρωση στον ένα κροτάφο 1-2 φορές από το Λορέτζο. Δεν νομίζω πως θα διαφωνήσει κάποιος.
Εγώ είμαι η μια…..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

nick the Greek

Active Member
Εγώ Nick και το καταθέτω χωρίς φόβο και πάθος έχω να πω το εξής:

Πρώτον, όχι δεν μου είπες κάτι για την δότρια, δεν θυμάμαι όταν σε είδα τον Ιούνιο αν ήταν έτσι ξυρισμένη, απλά δεν έδωσα σημασία δεν μου προκάλεσε εντύπωση αλλιώς θα είχα φώτο. Με αντικειμενικά κριτήρια η δικιά σου περίπτωση σε επίπεδο ΑΑ είναι ότι χειρότερο μπορεί να συναντήσει κάποιος γιατρός. Εξελισσόμενη DUPA σε νεαρή ηλικία και διάχυτη αραίωση στα όρια του να μπορεί να μπει κάποιος ανάμεσα στα μαμά μαλλιά, στο είπε και ο γιατρός, μέσα στις 2 δυσκολότερες περιπτώσεις. Με αυτό το σκεπτικό θεωρώ ότι η μμ είναι απόλυτα επιτυχημένη, οι πιθανότητες να μιλάγαμε για πανωλεθρία σε πιό άπειρα χέρια ήταν πολύ μεγάλες. Η κάλυψη σου είναι πολύ καλή, έχω φώτο τις είδαμε μαζί θα τις ποστάρω στο νήμα σου, οι μετρήσεις σου όπως είπα επίσης είναι πολύ καλές. Προφανώς και μπορεί να κάνεις ακόμα πύκνωση για να το κάνεις εντελώς τούμπανο, απλά όπως σε συμβούλεψα πρέπει να περιμένεις λίγο καιρό, τα μαμα μαλλιά που έχεις με διάχυτη αραίωση ανάμεσα στα μμ ακόμα και με την φίνα μπορεί να έχουν με τον καιρό υποχώρηση, δεν το ξέρεις, άλλο η διάχυτη αλλά το κλασσικό NW pattern. Μόλις με το καλό ανοίξεις το νήμα θα ποσταριστούν τα πάντα.
Cvial συνεχίζω να τρέφω απεριόριστη εκτίμηση ως προς το προσωπο σου και την αξιοπιστία σου και ας παραφραστηκε (προφανώς αναίτια κατ εμε) ως λάσπη μια απόλυτα αιτιολογημενα κατ εμέ προσωπική μου άποψη (έστω και αν αποδειχθεί λανθασμενη) όπως αυτολεξεί τόνισα και τότε..αλλά επειδή γνωρίζεις και το επάγγελμα μου θα καταθέσω και εγώ την άποψη μου πλήρως σέβομενος την αξιοπιστία μου και τον εαυτό μου:όσον αφορά την εικόνα τις δοτριας τον Ιουνιο του 2024 θα φανεί στις φώτο που έχεις..οσονα αφορά στην εικόνα της δότριας τον ιουνιο του 23 παρουσία λορενθο όπου ήρθα από την Κρήτη μόνο και μόνο γιατί ήθελα την άποψη του κανένας σας δεν εκφράστηκε για τη δότρια και ας ήταν σε αυτή την κατάσταση..ναι από τους 8 στους 29 μήνες υπήρξε κάποια έξτρα επούλωση σε απογοήτευση των αιμοσταγή εδώ μέσα (αστεισμος)...αυτά που λες χαρακτηρίζεται την περίπτωση μου μου τα ειοες για πρώτη φορά στους 5 μήνες μετά τη μεταμόσχευση..στο cons και στην προκαταβολή δλδ τις 2 φορές που μιλήσαμε και βρεθήκαμε προ cons με διαβεβαιώσει ότι θα έπαιρνα ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα (καλύτερο του δικού σου προφανώς όταν σε είχα ρωτήσει με πλήρες θάρρος και σεβασμό στο πρώτο cons Μάρτιο του 22) μέσα στο δέος που ένιωθα συναντώντας σε τόσο εσένα όσο και τον ιατρο για πρώτη φορά και μου διαβεβαιωσατε ότι η λήψη φινάλε θα απέτρεψε κάτι τέτοιο και ο ιατρός έχει χειριστεί πολλά αντίστοιχα περιστατικά...συγκεκριμένα επειδή ανέφερες περί πανωλεθριιας είχα πει ότι επειδή γενικά και πριν ήμουν ικανοποιημένος από την εικόνα του μαλλιού μου ότι αν υπήρχε περίπτωση να πάμε για βελτίωση και τα κάνουμε χειρότερα δεν θα ήθελα καν να ασχοληθώ κτλ...μου είπες αυτολεξεί ότι μαξ θα μπορούσα να βάλω ακόμα 500-600 grafts ναι αλλά ρεαλιστικά οπτικά δεν θα έχει καμία απολύτως διαφορά..και ναι κατόπιν δικής μου ερωτήσεις σου είπα ότι θα το φυλαξω για το μέλλον και σε περίπτωση κάποιας απώλειας και συμφώνησες..προφανώς και επελεχθη ο λορενθο για την αποφυγή πανωλεθριας ασχετα αν είχα λάβει διαβεβαίωση ότι με τον ίδιο δεν υφίσταται τέτοια πιθανότητα...βέβαια προς πλήρη υποτυπωση της αλήθειας ο ίδιος στο 2μηνο και ενώ εγώ μιλούσα για σκληρό σοκ λος μου έλεγε τι είναι αυτά που λες ενώ στο 5μηνο όταν του είπα περί μη ικανοποιητική για τα δεδομένα φυτρωσης μου υπενθυμιζε για severe shock loss..κάπως οξύμωρο..σε καμία περίπτωση δεν είσαι ο δικηγόρος του μεν, στο έχω αναφέρει δε πολλάκις και έχω και τα αντίστοιχα μηνύματα που επιθυμω να παραμείνουν ιδιωτικά..ναι για πολλοστή φορά πήρα ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για εμένα εξαιρετικό για εσένα φοβούμενος πιθανή πανωλεθρία..τέλος όλη η σημερινή μου παρέμβαση έγινε με σκοπο να πάρω τη γνώμη και κάποιων άλλων έμπειρων μελών πλην Cvial και επουδενι ούτε να δημιουργήσω εντυπώσεις ούτε να κακολογησω κανένα λορενθο ούτε να δεχτώ χαρακτηρισμους από γιωργηδες και σε καμία περίπτωση να ρίξω λάσπη (εμένα και αν με προσβάλλει αυτή η άποψη) στον κατ εμέ πλέον συνεισφεροντα στο φόρουμ CVIAL

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

nick the Greek

Active Member
Η συγκεκριμένη είναι στον δέκατο μήνα
Προβολή συνημμένου 67002
Αυτή η φώτο σε ποιο μήνα είναι? Είναι λες και έχεις sockloss δεν νομίζω πως είναι οκ με τέτοιο μήκος στον κόκκινο κύκλο να φαίνεται έτσι. Και στα μικρά κόκκινα κυκλακια είναι λες και έχεις κοντινές εξαγωγές και sock loss

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Επειδή μου αρέσει η ταχύτητα και η σαφήνεια ποστάρω αμέσως μέσω whatsapp και την άποψη του Λορένζο

bobby

Well-Known Member
Μα τι δεν έχει να κάνει με μένα. Που ξέρει ο Λορενζο ποια είναι τα έμπειρα μέλη και ποιά όχι. Δεν παρακολουθεί το φόρουμ, ούτε ξέρει Ελληνικά. Μόνο εγώ το ξέρω αυτό. Επίσης δεν είναι μόνο η Λορένα η πιο έμπειρη. Η Grace μου έκανε και τις 2 επεμβάσεις μου όχι η Λορένα. Εμπειρότατη.
Και σε εμένα την μαλακια μάλλον η Γκρέις την έκανε……

bobby

Well-Known Member
Σε εμένα εξαγωγή έκανε η Lorena .Και σε εμένα υπήρχαν μεγάλα διαλείμματα ανάμεσα σε εξαγωγές και εμφύτευση αλλά δεν είχα πρόβλημα με αυτό .Το grafts που έβαλε φύτρωσαν ( δεν έβαλε πολλά καθώς συμφωνήθηκε να μπουν σε ξεχωριστές επεμβάσεις ). Δε θα πω ποιος έκανε ταυτόχρονα μαζί μου ΜΜ γιατί θα πέσει βόμβα μεγατόνων που σημαίνει ότι υπήρχε και άλλη πολύ έμπειρη extractor απασχολημένη στο πολύ μεγάλο «ονομα».
Μήπως το όνομα είναι και αυτό γιατρος; :p :p :p :p :p

nick the Greek

Active Member
Και σε εμένα την μαλακια μάλλον η Γκρέις την έκανε……
Η grace και λόγω ηλικίας και επειδή ήταν αυτή που δίνει τις μετεγχειρητικες οδηγίες (μόνο εκεί την είδα εξου και η εξαγωγή του συμπερασματος μου ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΗΜΈΡΑ) και όταν λόγω αίματος η μία από τις 2 που έκαναν τις εξαγωγές κάπως θεωρώ ότι πελαγώσει ήρθε να αναλάβει η Λορένα..

nick the Greek

Active Member
Σε εμένα εξαγωγή έκανε η Lorena .Και σε εμένα υπήρχαν μεγάλα διαλείμματα ανάμεσα σε εξαγωγές και εμφύτευση αλλά δεν είχα πρόβλημα με αυτό .Το grafts που έβαλε φύτρωσαν ( δεν έβαλε πολλά καθώς συμφωνήθηκε να μπουν σε ξεχωριστές επεμβάσεις ). Δε θα πω ποιος έκανε ταυτόχρονα μαζί μου ΜΜ γιατί θα πέσει βόμβα μεγατόνων που σημαίνει ότι υπήρχε και άλλη πολύ έμπειρη extractor απασχολημένη στο πολύ μεγάλο «ονομα».
Ευχαριστώ για την "έμμεση επαλήθευση " της εικασίες μου..Ίσως τελικά να μην ήθελα να ρίξω λάσπη αλλά ως νοήμων (θέλω να πιστεύω) άνθρωπος απλά να διατύπωσα το προφανές

Μπλουζα