#monotovideometraei case #250, στάδιο 5, 2500 τριχοθυλάκια, FUE | 10 μήνες μετά

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
DSC04104.JPG

DSC04106.JPG

DSC04107.JPG

DSC04108.JPG

DSC04118.JPG

DSC04114.JPG

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giannis88test

Active Member
Εχω άπειρα τετοια! :)

αν είναι 4κ αυτά που μπήκανε μπορεί, αλλιώς μου φαίνεται αρκετά μη εφικτό, η έχει γίνει καλά layering-κάλυψη απόκρυψη κτλ σε β-γ ζώνη
ας τοποθετηθεί και κάνας εμπειρότερος

Anastasakis Hair Clinic

αν είναι 4κ αυτά που μπήκανε μπορεί, αλλιώς μου φαίνεται αρκετά μη εφικτό, η έχει γίνει καλά layering-κάλυψη απόκρυψη κτλ σε β-γ ζώνη
ας τοποθετηθεί και κάνας εμπειρότερος
Ειναι προφανες οτι δεν υπάρχει λογος να λεω λιγοτερα μοσχευματα απο αυτα που μπηκαν.
Δεν αρκει η μαρτυρια του ασθενούς ΜΕ προσωπο?
Χρειαζεται να σου ανεβασω φωτογραφια τοποθετησης για να τα μετρησετε?
Χρειάζεται το τηλεφωνο του να το επιβεβαιώσετε την ακριβεια των λεγομενων?

Ειναι πολυ περιεργο που καποιοι δεν πιστευουν τα ΜΑΤΙΑ τους και πιστευουν την οποια θεωρια εχουν διαβασει.
Anyway, ειναι ολα τα παραπανω στη διαθεση σας

Hercules80

Active Member
Μια χαρά υπάρχει λογος να λεει "κάποιος" οτι έβαλε λιγότερα για να δειξει οτι δήθεν μπορει να κανει "μαγικά" που δεν κάνουν αλλοι, π.χ. ο Lorenzo θα του έλεγε οτι χρειάζεται 5000-6000 για να καλυφθεί πλήρως η περιοχή, ενώ ο "αλλος" θα του έλεγε "ασε θα σε φτιάξω εγω full head of hair με 2500, έχω τον τρόπο", γιατι αυτος μπορει, ειναι μάγος σαν τον Copperfield :p....

Και τελικά πάνε οι πελάτες στον "κάποιον" και παίρνουν φτωχά αποτελέσματα με τα λιγα μσοχεύματα γιατι σε αυτους δεν έπιασαν τα "μαγικα", που για ενα περίεργο λογο πιάνουν μονο στις επίσημες παρουσιάσεις, ενώ σε ανεξάρτητες οχι....

Οπότε γενικα θα έλεγα προσοχή με το τι βλέπετε στις επίσημες παρουσιάσεις και να ειστε πολυ επιφυλακτικοι με το τι σας παρουσιάζουν......

Τελευταία επεξεργασία:

giannis88test

Active Member
Ειναι πολυ περιεργο που καποιοι δεν πιστευουν τα ΜΑΤΙΑ τους και πιστευουν την οποια θεωρια εχουν διαβασει.

μα τα μάτια μου πιστεύω και μου λένε ότι το μέγεθος του προβλήματος δεν συμβαδίζει με τον αριθμό των graft

aeratos28

Just aeratos
Για αυτό χρειάζονται στοιχεία στις παρουσιάσεις ,και χρειάζεται να γίνεται σε live χρόνο...με 2500 grafts αυτή η έκταση δεν μπορεί να έχει το αποτέλεσμα αυτό .
Να δωθούν στοιχεία της επέμβασης..έκταση ληπτριας..πυκνότητα πριν ,πυκνότητα μετά ..αλλιώς κινδυνεύει να χαρακτηριστεί το περιστατικό ως παραπλανητικό..
Καλό είναι να ζητηθεί το ίδιο και από τους mod... @CVIAL πες και εσύ τη γνώμη σου γιατί ξεκίνησαν μου φαίνεται πάλι οι τρελές με τα less is more

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Flag17

Well-Known Member
συγγνώμη για το ύφος αλλά παραπετάγεσαι προς υπεράσπιση του ντοκ, είναι κουραστικό
Εδώ τι υπεράσπιση έκανε δλδ ? Τι σχέση έχει αυτό με τα αποτελεσματα του γιατρού και το αν είναι καλά κακά ή οτιδήποτε? Τι προσφέρει στο νήμα μια τέτοια αναφορά?

Tetrakis

Well-Known Member
Εδώ τι υπεράσπιση έκανε δλδ ? Τι σχέση έχει αυτό με τα αποτελεσματα του γιατρού και το αν είναι καλά κακά ή οτιδήποτε? Τι προσφέρει στο νήμα μια τέτοια αναφορά?
Μια ερωτηση έκανα αδερφε. Πολλοι κορυφαίοι γιατρού συμμετείχαν

giannis88test

Active Member

ήταν μια επίκαιρη ερώτηση, σιγά το πράμα. το φαινόμενο έχει επαναληψιμότητα.

Anastasakis Hair Clinic

Μια χαρά υπάρχει λογος να λεει "κάποιος" οτι έβαλε λιγότερα για να δειξει οτι δήθεν μπορει να κανει "μαγικά" που δεν κάνουν αλλοι, π.χ. ο Lorenzo θα του έλεγε οτι χρειάζεται 5000-6000 για να καλυφθεί πλήρως η περιοχή, ενώ ο "αλλος" θα του έλεγε "ασε θα σε φτιάξω εγω full head of hair με 2500, έχω τον τρόπο", γιατι αυτος μπορει, ειναι μάγος σαν τον Copperfield :p....

Και τελικά πάνε οι πελάτες στον "κάποιον" και παίρνουν φτωχά αποτελέσματα με τα λιγα μσοχεύματα γιατι σε αυτους δεν έπιασαν τα "μαγικα", που για ενα περίεργο λογο πιάνουν μονο στις επίσημες παρουσιάσεις, ενώ σε ανεξάρτητες οχι....

Οπότε γενικα θα έλεγα προσοχή με το τι βλέπετε στις επίσημες παρουσιάσεις και να ειστε πολυ επιφυλακτικοι με το τι σας παρουσιάζουν......
Ναι θελει προσοχη.
Ειδικα οταν:
ΔΕΝ εχει τεραστιες φωτογραφιες
ΔΕΝ εχει βιντεο
ΔΕΝ μιλαει ο ασθενής ΜΕ προσωπο
Θες το τηλεφωνο του να επιβεβαιώσεις την ακριβεια των λεγομενων?
Θελετε να παει στον @CVIAL για verification?
Ο συγκεκριμενος ειναι απολυτα διατεθειμενος

Anastasakis Hair Clinic

Γιατρέ στο παγκόσμιο fue Institut στο σαο παολο δεν ησουν καλεσμένος ;
Καλεσμενος δεν ειναι κανενας.
ΟΛΟΙ πληρωνουν.
Εγω ειμαι φτωχος, δεν εχω λεφτα να πληρωνω για συνεδρια, ουτε μπορω να χασω μια εβδομαδα εργασιας ενω ειμαι φτωχος.
Στο μελλον ελπιζω να τα καταφερω

Anastasakis Hair Clinic

Ολα εχουν το λογο τους.
Ο ιδιος τον ξερει ΠΟΛΥ καλα

Μπλουζα