Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
λίγο unrealisti
Εχω άπειρα τετοια!λίγο unrealistic
Εχω άπειρα τετοια!![]()
Ειναι προφανες οτι δεν υπάρχει λογος να λεω λιγοτερα μοσχευματα απο αυτα που μπηκαν.αν είναι 4κ αυτά που μπήκανε μπορεί, αλλιώς μου φαίνεται αρκετά μη εφικτό, η έχει γίνει καλά layering-κάλυψη απόκρυψη κτλ σε β-γ ζώνη
ας τοποθετηθεί και κάνας εμπειρότερος
Ειναι πολυ περιεργο που καποιοι δεν πιστευουν τα ΜΑΤΙΑ τους και πιστευουν την οποια θεωρια εχουν διαβασει.
ασχετο με το νημα εντελωςΓιατρέ στο παγκόσμιο fue Institut στο σαο παολο δεν ησουν καλεσμένος ;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δεν σε ρώτησε καποιοςασχετο με το νημα εντελως
α καλα,οτι ναναιΔεν σε ρώτησε καποιος
συγγνώμη για το ύφος αλλά παραπετάγεσαι προς υπεράσπιση του ντοκ, είναι κουραστικόα καλα,οτι ναναι
Εδώ τι υπεράσπιση έκανε δλδ ? Τι σχέση έχει αυτό με τα αποτελεσματα του γιατρού και το αν είναι καλά κακά ή οτιδήποτε? Τι προσφέρει στο νήμα μια τέτοια αναφορά?συγγνώμη για το ύφος αλλά παραπετάγεσαι προς υπεράσπιση του ντοκ, είναι κουραστικό
Μια ερωτηση έκανα αδερφε. Πολλοι κορυφαίοι γιατρού συμμετείχανΕδώ τι υπεράσπιση έκανε δλδ ? Τι σχέση έχει αυτό με τα αποτελεσματα του γιατρού και το αν είναι καλά κακά ή οτιδήποτε? Τι προσφέρει στο νήμα μια τέτοια αναφορά?
Εδώ τι υπεράσπιση έκανε δλδ ? Τι σχέση έχει αυτό με τα αποτελεσματα του γιατρού και το αν είναι καλά κακά ή οτιδήποτε? Τι προσφέρει στο νήμα μια τέτοια αναφορά?
Ναι θελει προσοχη.Μια χαρά υπάρχει λογος να λεει "κάποιος" οτι έβαλε λιγότερα για να δειξει οτι δήθεν μπορει να κανει "μαγικά" που δεν κάνουν αλλοι, π.χ. ο Lorenzo θα του έλεγε οτι χρειάζεται 5000-6000 για να καλυφθεί πλήρως η περιοχή, ενώ ο "αλλος" θα του έλεγε "ασε θα σε φτιάξω εγω full head of hair με 2500, έχω τον τρόπο", γιατι αυτος μπορει, ειναι μάγος σαν τον Copperfield....
Και τελικά πάνε οι πελάτες στον "κάποιον" και παίρνουν φτωχά αποτελέσματα με τα λιγα μσοχεύματα γιατι σε αυτους δεν έπιασαν τα "μαγικα", που για ενα περίεργο λογο πιάνουν μονο στις επίσημες παρουσιάσεις, ενώ σε ανεξάρτητες οχι....
Οπότε γενικα θα έλεγα προσοχή με το τι βλέπετε στις επίσημες παρουσιάσεις και να ειστε πολυ επιφυλακτικοι με το τι σας παρουσιάζουν......
Καλεσμενος δεν ειναι κανενας.Γιατρέ στο παγκόσμιο fue Institut στο σαο παολο δεν ησουν καλεσμένος ;
Ολα εχουν το λογο τους.Εδώ τι υπεράσπιση έκανε δλδ ? Τι σχέση έχει αυτό με τα αποτελεσματα του γιατρού και το αν είναι καλά κακά ή οτιδήποτε? Τι προσφέρει στο νήμα μια τέτοια αναφορά?