Ειναι μια ...απατη που δεν ειχα ΚΑΝ σκεφτει ποτε! (Επι της αρχης ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως συμφωνω μαζι σου!)
Εχει δημιουργηθει για ΠΡΩΤΗ φορα στην Ιστορια της μεταμόσχευσης Μαλλιων παγκοσμίως αυτο το ...καινοφανες ζητημα.
Μεχρι τωρα ΟΛΟΙ, μα ΟΛΟΙ, και μαλιστα δικαιολογημενα ανησυχουσαν πως:
- θα τους πουλησουν περισσοτερα μοσχευματα απο οσα χρειαζονται (βλεπε Pitela)
- θα πληρωσουν περισσοτερα απο οσα μπηκαν (βλεπε ΠΟΛΛΕΣ τις κλινικές στην Ελλάδα)
- θα φυτρωσουν ΛΙΓΟΤΕΡΑ (ή και σχεδον τιποτα) απο αυτα που πληρωσαν (βλεπε ΠΟΛΛΕΣ τις κλινικές στην Ελλάδα)
- θα φυτρωσουν ΛΙΓΟΤΕΡΑ (ή και σχεδον τιποτα) απο αυτα που βγηκαν απο την δοτρια (βλεπε ΠΟΛΛΕΣ τις κλινικές στην Ελλάδα)
ΞΑΦΝΙΚΑ, εμφανιζεται ενα ...καινοφανες προβλημα, μοναδικο ζητημα ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ANASTASAKIS HAIR CLINIC:
- Να ΕΧΟΥΝ φυτρωσει τα μαλλια
- ΝΑ εχουν φυτρωσει ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ απο οσα περιμενε το ....κοινο
- Να εχει πληρωσει ο ασθενής οσα ειπε ο ιατρός και να εγινε overdeliver σε αποτέλεσμα
ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ, ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.
Για οποιονδηποτε ΛΟΓΙΚΟ ανθρωπο, του αρκει που ΦΥΤΡΩΣΑΝ τα μαλλια.
Γιατι ΞΕΡΕΙ πως ΕΚΕΙ πασχει η μεταμόσχευση ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.
Στην ΕΠΙΒΙΩΣΗ!
Γιατι αν ΔΕΝ επασχε, θα εβλεπε επιπλεον 500 βιντεο (τοσα εφτασα) απο ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΚΛΙΝΙΚΗ στην Ελλάδα.
Αλλα ΑΚΟΜΑ περιμενει να δει ΕΝΑ!
Τωρα , αν καποιος ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ λεει πως εβαλε 2500, ενω εβαλε 4000, και το αποτελεσμα Γ@Μ@ΕΙ, εγω θα πηγαινα ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΜΑΛΛΙΑ = ΦΥΤΡΩΣΗ + ΦΥΣΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Χ@ΣΤΗΚΑ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ!
Αλλα ΝΑΙ θα ηταν η πιο οξυμωρη απατη!
Γιατι ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΨΗΛΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ, εχει λογο να χρεωνει ΟΣΑ ΜΟΣΧΕΥΜΑΤΑ ΘΕΛΕΙ. (Εδω χρεωσνει ο Pitela που δεν πρεπει να εχει ουτε 50%!)
Καταλαβαινω οτι δεν το χωραει ο νους καποιων οτι μπορει τα αποτελεσματα μου να συγκρουονται με την εικονα που εχει το ατομο αυτο για εμενα.
Και ειναι πιο ευκολο να αμφισβητησει τα ματια του ή την εγκυροτητα αυτου που δειχνω παρα να αναλογιστει αν εχει αδικο ο ιδιος.