Mic6, fue, 5036 grafts, 4-5/7/2018

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vag25

Well-Known Member
Είπες ότι έκανα επίθεση σε κάποιον. Σε παρακαλώ βρες μου μισή λέξη που να το δικαιολογεί. Εγώ ανέφερα πριν πολλές λέξεις που δηλώνουν επίθεση προς εμένα.

Κανεις επιθεση στην αληθεια. Αυτο ειναι πολυ χειροτερο για την κοινοτητα.
 

Tsek

Well-Known Member
Κανεις επιθεση στην αληθεια. Αυτο ειναι πολυ χειροτερο για την κοινοτητα.
Η Επίθεση στην αλήθεια είναι η αετίσια διάγνωση του civial που υπολογίζει οτι εχει μόνο 1000-1,500 γκραφς για αυτή την δοτρια? Προφανώς και δεν έχει μονο τοσα αλλα ας το δεχτούμε.

Ο mic6 δεν χρειάζεται τώρα ουτε τρίχα παραπάνω απο οσα έχει και τρώει κράξιμο για λόγους που έχουν να κάνουν καθαρά με τα προσωπικά κολληματα του civial για μελλοντικές επεμβάσεις λες και μια ζωη μέχρι τα 60 μας θα κυνηγάμε τρίχες.

Παρόλα αυτα ας δεχθούμε το σεναριο του. Με 1.500 παλι κάνει την δουλειά του αν θέλει να κανει 3η επέμβαση και να καλύψει ξανά
μελλοντικά κενά-ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ
 

vag25

Well-Known Member
Ο mic6 δεν χρειάζεται τώρα ουτε τρίχα παραπάνω απο οσα έχει και τρώει κράξιμο για λόγους που έχουν να κάνουν καθαρά με τα προσωπικά κολληματα του civial για μελλοντικές επεμβάσεις λες και μια ζωη μέχρι τα 60 μας θα κυνηγάμε τρίχες.

Γιατι το παιρνετε τοσο προσωπικα οι του Βεκρη?
(ειστε η ιδια κοπια μιλαμε. Αν αλλαξετε Νικ νειμ δεν θα καταλαβω διαφορα)

Δεν σε υποχρεωσε να μην κανεις την μεταμοσχευση που θες. Αυτο που κανει ειναι να σχολιαζει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΑΤΑ και με ουσιαστικα επιχειρηματα τα κακως-καλως κειμενα.

Αν δεν σας αρεσει να διαβάζετε ουσιαστικα ποστς και επιχειρηματα, φτιαξτε μια κλειστη σελιδα στο φειςμπουκ, βγαλτε σελφις και απολαυστε το. Καλα θα κανετε.

Εδω θελουμε να διαβαζουμε ομως την αληθεια.
Οσο τσακωνεστε με την αληθεια κανετε κακο στην κοινοτητα.
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Καταρχήν Καλή Χρονιά σε όλους!

Αγαπητέ Τσεκ, έχετε πάρει διαζύγιο από την αλήθεια και συντονισμένα προσπαθείτε να μας πείτε ότι είμαστε ελέφαντες. Η δότρια του mic από τις φωτό που έβαλε φαίνεται ότι είναι σε κακό χάλι, λογικό εξάλλου όταν παίρνεις 5000g από ένα τέτοιο κεφάλι με motorised χωρίς να χρησιμοποιείς μικρά punch (αν και έχω αμφιβολία ακόμα και για τα μικρά punch). Επίσης ποιος σου είπε ότι με ενδιαφέρει ο mic και η περίπτωση του; Το πως αφήνουν μια δότρια μετά από εξαγωγή 5000g με ενδιαφέρει έτσι ώστε να ξέρουν οι επόμενοι ότι δεν μπορείς σε μια δότρια που έχει να δώσει 6000-7000g να παίρνεις με την μια 5000. Τα 1000-1500 όπως (δεν) θα κατάλαβες τα είπα έτσι αυθαίρετα αφού ανέφερα ότι ακόμα και έτσι η δότρια στα μάτια μου με αυτό το μήκος είναι depleted.

Αγαπητέ Akis-multi επίσης. Κάνεις σκόπιμα την τρίχα τριχιά γιατί απλούστατα δεν μπορεις να πεις κάτι για την ουσία. Έχεις δημοσιεύσει εκατοντάδες μηνύματα, τα περισσότερα εκ των οποίων εριστικά, πολλά εκτός θέματος και θες να μας πεις ότι επειδή μέσα στον οχετό ανταλλαγής υβριστικών μηνυμάτων με τον freethinker (που η αλήθεια είναι ότι δεν τον ξεκίνησες εσύ) κόπηκε και ένα μήνυμα που μίλαγε για «ντουλάπες» ενώ υπάρχουν άλλα τόσα που λένε μονότονα τα ίδια και τα ίδια (πάλι εκτός θέματος) οτί σε λόγοκρίνουμε; Μάλλον δεν έχεις αντιληφθεί τι σημαίνει λογοκρισία.

Θα το πω άλλη μια φορά. Όσο είμαι διαχειριστής τα πράγματα θα λέγονται με το ονομά τους, αναλυτικά και με επιχειρήματα. Οι λογικές τύπου «καλοχαιρετα» και «όλα μπόμπα» που μας πλασάρεται προσβάλουν πρωτίστως την νοημοσύνη για αυτό είναι και «χυδαίες»


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Τελευταία επεξεργασία:

Panos1982

Well-Known Member
Χρονια πολλα καλη χρονια σε ολους κ ο καθενας να βλεπει τον εαυτο του οπως επιθυμει ευχομαι.

Πολυ ωραιο αποτελεσμα μιχαλη ευχομαι να το χαρεις αυτη τη νεα χρονια που σε βρισκει ανανεωμενο :)
ειχε φανει απο νωρις οτι τα πραγματα θα πανε πολυ καλα....ωστοσο σε βοηθανε και πολυ τα χαρακτηριστικα σου για την εικονα την οποια εχεις.

@CVIAL νομιζω οτι υπερβαλεις λιγο οταν λες ασχημα depleted για την δοτρια.
Ειναι οντως σε καποιες περιοχες depleted, υπαρχουν καποια κενα στα πλαγια κυριως αλλα οχι τοσο εντονα ωστε να χαρακτηριστουν ασχημα...
εχω δει δοτριες ασχημα delpeted και δεν εχουν καμμια σχεση με του μιχαλη ειναι πολυ χειροτερες.
του μιχαλη ειναι σε πιο καλη κατασταση.

Ωστοσο παρ ολο το προβλημα που υπαρχει εκει, στο συγκεκριμενο κεφαλι του μιχαλη δεν φαινεται καθολου ευκολα αν εισαι τυχαιος παρατηρητης
γιατι τον βοηθανε παρα πολυ τα φυσικα του χαρακτηριστικα και εννοω το salt & pepper μαλλι που εχει , του εχει κανει πραγματικα θαυματα και σε δοτρια κ σε ληπτρια απ οτι θα παρατηρεις κι εσυ κ επισης εκτος απ αυτο το πολυ θετικο χαρακτηριστικο ειναι κ η ολη πυκνοτητα της πανω μεριας του κεφαλιου πιο μειωμενη σε σχεση με ενα φουλ κεφαλι ας πουμε και αυτο κανει τα πανω με τα κατω να δενουν καλυτερα γιατι μπορει να ειναι λιγο πιο μειωμενα τα κατω αλλα δενουν με τα επανω και δημιουργειτε το illusion της ομογενοποιησης ας πουμε. Καταλαβαινεις τι εννοω.
Αν ο μιχαλης ειχε μια πολυ δυνατη πυκνοτητα επανω τοτε η δοτρια σιγουρα δεν θα "εγραφε" και τοσο καλα....
οπως επισης αν ειχε μαυρο χρωμα μαλλιου οπως εγω θα ξεπροβαλαν αρκετες ατελειες οι οποιες ομως αυτη τη στιγμη ειναι πολυ καλα καμουφλαρισμενες κατ εμε.
 

Panos1982

Well-Known Member
και για να γινω λιγο πιο κατανοητος στο τι εγω προσωπικα θα εννοουσα ασχημα depleted δοτρια , θα εννουσα καταστασεις σαν αυτην στην φωτο. που σου εχουν κανει πραγματικα ζημια και οχι μονο δεν εχει θυλακια να σου δωσει αλλα δε μπορεις και να κυκλοφορησεις εξω φυσιολογικα...
οπως ηταν παλιοτερα καποια αντιστοιχα strip απο ελληνικες κλινικες που αφηναν ουλες 3 ποντων κ κατεστρεφαν κεφαλια.

Εγω ετσι κατηγοριοποιω το ασχημα depleted.
 

Συνημμένα

  • depleted-donor-area-36.png
    depleted-donor-area-36.png
    103.4 KB · Προβολές: 308
Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αυτό Panos1982 είναι βόμβα «ναπαλμ», το άσχημα δεν έχει σχέση με το πως φαίνεται αλλά το ότι δεν είναι μια περίπτωση light που προσπερνιέται και που είμαι σίγουρος (το σημαντικότερο) πως έχει επηρεάσει την μελλοντική της ικανότητα να δώσει μια ικανή ποσότητα graft.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Τελευταία επεξεργασία:

Harris_G

Well-Known Member
Καλή χρονιά σε όλους! Πάνο το οτι εχει καλη τρίχα o mic δεν αναιρεί το (εάν) έχει γίνει κακή διαχείριση και επι της ουσιας παραδεχεσαι οτι κρυβονται λαθη. Αν δηλαδη καποιος με χειροτερη τριχα απο του mic υποβληθει σε παρομοιο session,θα τον προσεξουν πιο πολυ δλδ?Την ιδια τακτικη θα ακολουθησουν και θα εχουμε μια πολυ χειροτερη εικονα. Οι ελληνικες κλινικες σωζονται απο ιδανικους υποψηφιους, εχω δει μεχρι και απο κολωνακι μερια πολυ καλο αποτελεσμα. Το θεμα ειναι η γενικοτερη αντιληψη, μια σωστη στρατηγικη σε μη ιδανικα κεφαλια και η θεληση για βελτιωση οπως υπεδειξε και ο CVIAL.
 

Panos1982

Well-Known Member
Αυτό Panos1982 είναι βόμβα «ναπαλμ», το άσχημα δεν έχει σχέση με το πως φαίνεται αλλά το ότι δεν είναι μια περίπτωση light που προσπερνίεται και που είμαι σίγουρος (το σημαντικότερο) έχει επηρεάσει την μελλοντική της ικανότητα να δώσει μια ικανή ποσότητα graft.


Sent from my iPhone using Tapatalk

Ξερεις για μενα πιο ειναι το λαθος του βεκρη για να ειμαστε ακριβεις.
οτι δεν κανει πυκνομετρηση και κατηγοριοποιηση περιοχων οπως ο ερντο ή λορεντζο που διαχωριζουν τις περιοχες εξαγωγης και το ποσα θα εξαγουν απ την καθε μια.
Οι περιοχες στα πλαινα του κεφαλιου στην πλειοψηφια των ασθενων εμφανιζουν πολυ μικροτερες πυκνοτητες απ οτι στην πισω μερια του κεφαλιου, και εκει αφαιρεσε παραπανω θυλακια απ οτι πρεπει κ τωρα δειχνουν depleted οπως επισης θελει μεγαλη προσοχη επανω στην καμπυλη του κεφαλιου οπως πας απ το πλαι προς την πισω μερια, εκει που καμπυλωνει το κεφαλι (κ αριστερα κ δεξια ) παλι τα θυλακια ειναι λογο της καμπυλοτητας πολυ πιο ακαλυπτα κ γυμνα στο ματι απ οτι στις αλλες περιοχες κ πρεπει κ εκει να γινεται πολυ προσεκτικα η εξαγωγη.

@Harris_G δεν διαφωνω στα λεγομενα σου αλλα εκτος απ τον γιατρο κρινω και το συγκεκριμενο αποτελεσμα.
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εδώ Panos1982 δεν γίνεται μια συνολική μέτρηση της δότριας για το ποσά μπορεί να δώσει έτσι ώστε να αποφασιστεί το ποσοστό εξαγωγής. Αν πχ ο mic είχε συνολικά 8000 (αμφιβάλλω) εγώ θα έλεγα κάπου 6000-7000 δεν μπορείς να πάρεις πάνω από 40-45% δηλαδή στα 8000 πάνω από 3500, αλλιώς το ρισκάρεις. Αυτά που ζητάς εσυ είναι πολύ ψιλά (αλλά άκρως σωστά) γράμματα.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Panos1982

Well-Known Member
Ακριβως ,
δε μπορεις να παρεις πανω απο 40-45% και μαλιστα ειναι επικυνδινο να το κανεις και με την μια, γιατι αν υπαρξει κ καποιο μονιμο σοκλος λογο του surgery trauma τοτε το 45 μπορει να μεγαλωσει και τοτε αρχιζει να φαινεται η απωλεια στο ματι.
Γι αυτο καλυτερα πιο μικρες επεμβασεις και οχι με την μια 5χιλ θυλακες.
Κ εγω το ρισκαρα γιατι εκανα ακριβως το ιδιο αλλα ανεφερα οτι καλυτερα να αποφευγετε κατι τετοιο.
Αυτο ειναι κατι περαν του γιατρου που επιλεγεις.

Πολυ προτιμοτερο μιρκοτερο session και οχι κατευθειαν αφαιρεση του 40-45% αλλα πολυ μικροτερου ποσοστου οποτε οταν ξαναμπεις για χειρουργειο κινεισε κ αναλογα και γλυτωνεις και πιθανες κακοτυχιες κ μπορεις κ να τις διορθωσεις πιθανοτατα.

Επισης ειτε καποιος ασθενης θελει να βγαλει 1000 θυλακια ειτε 4000 θυλακια πρεπει να δουλευετε ΟΛΟ το φασμα της δοτριας και οχι μονο το παραθυρο, ειναι ημαρτον αυτη η κατασταση κ τακτικη κ πρεπει επιτελους να σταματησει.
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εσυ πηγές και σε manual FUE, μικρά punch, και splitting. Άρα σαφώς μικρότερο τραύμα και πάλι όπως σωστά είπες το έκανες έχοντας γνώση του ρίσκου. Ακριβώς αυτό το νόημα έχει και η τοποθέτηση στο νήμα του mic. Να καταλάβουν τα μέλη το ρίσκο και από εκεί και πέρα ας πράξει ο κάθενας κατά το δοκούν.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

mic6

Well-Known Member
Νιώθω μεγάλη τιμή που κάνατε Πρωτοχρονιά πάνω από την άσχημα depleted δότρια μου! Άντε καλή χρονιά με υγεία
 

mic6

Well-Known Member
Αγαπητέ Akis-multi επίσης. Κάνεις σκόπιμα την τρίχα τριχιά γιατί απλούστατα δεν μπορεις να πεις κάτι για την ουσία. Έχεις δημοσιεύσει εκατοντάδες μηνύματα, τα περισσότερα εκ των οποίων εριστικά, πολλά εκτός θέματος και θες να μας πεις ότι επειδή μέσα στον οχετό ανταλλαγής υβριστικών μηνυμάτων με τον freethinker (που η αλήθεια είναι ότι δεν τον ξεκίνησες εσύ) κόπηκε και ένα μήνυμα που μίλαγε για «ντουλάπες» ενώ υπάρχουν άλλα τόσα που λένε μονότονα τα ίδια και τα ίδια (πάλι εκτός θέματος) οτί σε λόγοκρίνουμε; Μάλλον δεν έχεις αντιληφθεί τι σημαίνει λογοκρισία
Τον οχετό τον δικό σου προς εμένα σε αυτό και σε άλλα ποστ ποτέ θα τον εκκαθαρίσεις; Μιλάω για τους χαρακτηρισμούς Τάκη Τσουκαλά, μαϊντανό, γλάστρα σε πρωινάδικο, ανεγκέφαλο, χυδαίο, οπαδό του Βεκρή και άλλα ωραία που με έχεις αποκαλέσει. Άντε για σβήνε να δούμε.
 

naruto

Well-Known Member
@mic6 καλη σου χρονια φιλε μου,το απο τελεσμα σου ειναι εξαιρετικο.
Για να ειμαστε ειλικρινης ,πιστευω πως οπουδηποτε αλλου και να πηγαινες,δεν θα μπορουσε να γινει κατι καλυτερο πανω στο κεφαλι σου.Ειχες και πολυ μικρο λογο αν θυμαμαι καλα ,δυστηχως για σενα.Αν ησουν πιο κοντα στο μεσο ορο θα εδειχνες πολυ πολυ καλυτερος .Δεν μπορεις να κανεις κατι για αυτο ομως ετσι κ αλλιως .

Αλλα επειδη οπως ειπα πρεπει να ειμαστε ειλικρινης,η δοτρια σου στα δικα μου ματια εχει φτασει στα ορια της και δεν εχει πολλα να δωσει ακομα,ισως κ τιποτα.Λιγη σημασια εχει αυτο για σενα βεβαια γιατι ξεμπερδεψες με το μαλλι για πολλα χρονια,ισως και για παντα.Σε σωζει το γκριζο μαλλι σου σε αυτο και σε κανει να φαινεσε σχετικα ΟΚ.
Αν ημουν εγω πχ στη θεση σου,που εχω μαυρο μαλλι και ασπρο δερμα ,θα φαινομουν πολυ χειροτερος και θα ειχα τεραστιο θεμα.
Αυτα απο μενα,καλη χρονια
 

karampalikis

Active Member
@mic6 το αποτέλεσμά σου στα μάτια μου είναι πάρα πολύ καλό και αν σκεφτεις και τα χρήματα που έδωσες τότε θα έλεγα σχεδόν τέλειο. Είναι λογικο εφόσον είσαι τόσο πολύ ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα να θες να υπερασπιστείς όσο μπορείς την κλινική, να υοεραυπεραστείς τη επιλογη σου. Το σκεπτικό σου όταν έκανες την μμ ίσως ήταν " να κάνω μια μμ να γεμίσω το κεφαλι μου να ξεμπερδευω, να τελειώνω, μην χάσω 2 χρόνια από την ζωή μου με το να κάνω 2 μμ, βαλε και το άγχος. Μπορεί να μην σε ενδιαφέρει διότι πιθανότητα έχεις λύσει το πρόβλημά σου όμως δεν γίνεται να μην βλέπεις ότι η δοτρια δεν είναι σε καλή κατάσταση.
Να σημειώσω ότι και εγώ στην θέση πιθανότητα μια επέμβαση θα εκανα και δεν θα με ένοιαζε αν είχε και κανένα θεματακι η δοτρια αφού κάποιος που δεν ασχολείται με μμ δεν θα καταλάβαινε τιποτα.

Στην περίπτωσή σου μικρό το κακό αλλά δες λίγο και άλλες μμ που έχουν γίνει από την συγκεκριμένη κλινική. Πηγαίνουν παιδιά κάτω από τα 30, δεν τους ενημερώνουν για τους κινδύνους του να προχωρήσουν σε μμ χωρίς φίνα, δεν έχουν μακροχρόνιο πλανο αλλά λογική του τύπου " να σε γεμίσουμε τώρα, να χαρείς εσυ, να διαφιμιστουμε και εμείς αφού θα θεωρηθεί η μμ πετυχημένη. Τώρα πως θα είσαι σε 10 χρόνια έχει ο Θεός". Το κακό για μένα δεν είναι τόσο ότι γίνονται αυτές οι μμ αλλά το ότι γίνονται χωρίς να έχει ενημερωθεί ο υποψήφιος για μμ για τους κινδύνους, αν ενημερωθεί αντικειμενικά και επιμένει να προβει σε μμ είναι άλλο πραγμα (και μεγάλη συζήτηση αν πρέπει να τον αναλάβει η κλινική)

CVIAL όντως το ύφος του mic6 ήταν λιγο επιθετικό και κάποια πράγματα που είπε ήταν, κατά την γνώμη μου, λάθος αλλά αυτό δεν σε δικαιολογει που χρησιμοποιησες αυτές τις εκφράσεις. Επειδη έχει κάποιο επιθετικο ύφος ο mic6 και καποια πραγματα που λέει ειναι λανθασμένα δεν σημαινει ότι εσύ είσαι σωστός όταν προβαίνεις σε χαρακτηρισμούς.
 

mic6

Well-Known Member
Παιδιά αλήθεια ΔΕΝ βλέπω ότι η δότριά μου είναι σε κακή κατάσταση και αλήθεια ΔΕΝ το βλέπει και κανένας από το οικογενειακό μου περιβάλλον και είχα την ευκαιρία να τους ρωτήσω έναν έναν στο ρεβεγιόν. Όλοι μου έλεγαν ότι είμαι παρανοϊκός και μόνο που ρωτάω. Καθόλου δεν υπερασπίζομαι την κλινική, απλά θεωρώ στα όρια του τρολ να παρουσιάζει κάποιος αυτή τη μμ και μόνο και μόνο επειδή είναι του Β να αναφέρονται σχόλια όπως κάκιστη δότρια. Αν αυτή η δότρια είναι κάκιστη τότε να πάμε όλοι να πνιγούμε. Προσωπικά βλέπω τη μμ μου 200% επιτυχημένη. Πουθενά δεν ανέφερα ότι προτείνω την κλινική μου σε άλλους, ούτε καν στα πμ που δέχομαι συνέχεια. Το μόνο που είπα είναι ότι προσωπικά βλέπω τη μμ μου 200% επιτυχημένη. Αν μου έλεγαν πριν ότι θα γίνω έτσι απλά δεν θα το πίστευα. Αυτά μόνο.

Τάκης Τσουκαλάς, γλάστρα.
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Τον οχετό τον δικό σου προς εμένα σε αυτό και σε άλλα ποστ ποτέ θα τον εκκαθαρίσεις; Μιλάω για τους χαρακτηρισμούς Τάκη Τσουκαλά, μαϊντανό, γλάστρα σε πρωινάδικο, ανεγκέφαλο, χυδαίο, οπαδό του Βεκρή και άλλα ωραία που με έχεις αποκαλέσει. Άντε για σβήνε να δούμε.

Ποτέ, για να υπερτονίζει το μέγεθος της αγανάκτησης που προκαλούν τα γραφόμενα σου και το συνολικό στυλ της ομάδας.
 

mic6

Well-Known Member
Ποτέ, για να υπερτονίζει το μέγεθος της αγανάκτησης που προκαλούν τα γραφόμενα σου και το συνολικό στυλ της ομάδας.
Αν έχεις πρόσβαση μπες στο inbox μου να δεις ποιος προκαλεί αγανάκτηση και τι σκέφτονται για σένα τα μέλη σου.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα