Mexis - μακριά!!!

Val

New Member
Απ: Mexis - Μακρυά!!!

Παιδιά καλησπέρα (η μάλλον καλημέρα),

Διαβάζω αυτό το θέμα από την αρχή και ομολογουμένως έχω τρομάξει. Ο λόγος είναι οτι χρησιμοποιώ την
εν λόγω λοσιόν 3 μέρες τώρα. Πάτησα λοιπόν τυχαία "Me**s" στο google και βρέθηκα εδώ. Το μόνο που έχω να
πω προς το παρόν είναι οτι όποτε βάζω τη λοσιόν, τα μαλλιά μου "λαδώνουν". Απ' ό,τι βλέπω στο forum μάλλον
πιάστηκα αυτό που θέλω να έχω τόσο πολύ ξανά, δλδ κότσος... :(

Η ιστορία μου έχει ως εξής: Είμαι σχετικά φρέσκος στο θέμα καράφλα. Άρχισα να έχω τριχόπτωση μετά από πολύ ισχυρή
φαρμακευτική αγωγή, είχα όγκο στον εγκέφαλο, και αφού δοκίμασα πολλά είπα να δοκιμάσω και αυτό. Πλήρωσα 360 Ευρώ
για ένα μικρό μπουκαλάκι δοκιμαστικά. Λέω λοιπόν εφόσον "φεσώθηκα" να κάνω το πειραματόζωο και να σας κρατήσω
ενήμερους για σχετικά, ΑΝ υπάρξουν (που σύμφωνα με όσα διάβασα, δε νομίζω), αποτελέσματα. Αν δεν υπάρξουν πάλι,
τουλάχιστον βρήκα εσάς εδώ και ελπίζω πως θα βοηθηθώ από την εμπειρία σας! ;D

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

γεια σου φιλαρακι και καλως ηρθες στην παρεα μας

απο οσο εχω ακουσει φιλε οταν κανουν χημειοθεραπειες και πεφτουν τα μαλλια του ασθενη δινουν μινοξιδιλη
σε καθε περιπτωση με το ""θεμα"" που εχεις καλο ειναι να συμβουλευτεις γιατρο
πριν δοκιμασεις οποιαδηποτε σκευασματα για τριχοπτωση

Val

New Member

Φίλε Παναγιώτη καλημέρα,

Έπαιρνα μινοξυδίλη στο παρελθόν και είχα άσχημες αντιδράσεις από το κεφάλι μου.
Ερεθισμούς, φαγούρα και τέτοια... Μήπως υπάρχει κάτι παρόμοιο που δε θα μου προκαλούσε
ανάλογες αντιδράσεις? Θα χαρώ πολύ να το δοκιμάσω. By the way, εγώ είμαι στη photo.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

συνηθως στην μινοξιδιλη αυτο που δημιουργει ερεθισμους και κοκκινιλες ειναι η προπυλενογλυκολη που περιεχει μεσα
δοκιμασε να αγορασεις μινοξιδιλη χωρις προπυλενογλυλη συνηθως μεσα εχει γλυκερινη που ειναι πιο ηπια

Val

New Member

Παναγιώτη σε ευχαριστώ για τη πληροφορία! Μήπως ξέρεις κάποιο ανάλογο προϊόν
να μου προτείνεις? Ευχαριστώ!

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

Val είπε:
Παναγιώτη σε ευχαριστώ για τη πληροφορία! Μήπως ξέρεις κάποιο ανάλογο προϊόν
να μου προτείνεις? Ευχαριστώ!

αν googlαρεις θα βρεις πολλα

μπορεις να μπεις και στο minoxidil.com του Dr Lee εχει και αυτος με γλυκερινη
καλη επιτυχια

Val

New Member

Όντως το minoxidil.com έκλεισε, αλλα θαψαξω να δω τι υπάρχει. Έκλεισα και ραντεβού γι'αυτή
την εβδομάδα με γιατρό, θα ρωτήσω κι εκεί. ;)

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

ναι πιθανον το εκλεισαν γιατι πουλουσε καποια συγκεκριμενα πραγματακια που θελουν συνταγη

παντως με ενα googlarisma θα βρεις πολλα προιοντα μινοξιδιλης με γλυκερινη
καλη τυχη !! ;) ;)

Val

New Member

Λοιπόν, μετά από τη χρήση του εν λόγω προϊόντος, το μόνο που έχω να πω,
είναι οτι δε κάνει τίποτα για τη τριχόπτωση. Αυτό που μπορώ να πω οτι έκανε ήταν να
διόξει τις κοκκινίλες και τους ερεθισμούς. Σε αυτό δίνω πόντο στο προϊόν. Αλλά
σίγουρα και σε καμία περίπτωση δεν έβγαλα μαλλιά. Αυτά.
Κατά τ'άλλα, επειδή έλλειψα και καιρό, πήγα στο γιατρό, έμαθα, έκανα βλαστοκύτταρα
και πλέον έχω ήδη νέες τρίχες! Αναλυτικά θα γράψω σε άλλο θέμα.

crossfire

Well-Known Member

Val είπε:
Κατά τ'άλλα, επειδή έλλειψα και καιρό, πήγα στο γιατρό, έμαθα, έκανα βλαστοκύτταρα
και πλέον έχω ήδη νέες τρίχες! Αναλυτικά θα γράψω σε άλλο θέμα.

Ωπα..........για καντο πιο λιανα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

badday

New Member

Ρε παιδια ειμαστε σιγουροι οτι ο μεξης-mexis ειναι ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ και η λοτιον δεν κανει ΤΙΠΟΤΑ;

kapa

Μέλος του προσωπικού

εχω δωσει την συνταγη οποιος θελει να την δοκιμασει.

αφηνουμε μια βδομαδα νυστικο το χαμστερ σπιτι μας(αν δεν εχουμε μπορουμε να χρησιμοποιησουμε το χρυσοψαρο,το ιδιο κανει).
ριχουμε το κακομοιρο το ζωντανο σε ενα πλαστικο δοχειο και προσθετουμε αιθυλικη αλκοολη και το αφηνουμε στο ψηγειο για 24 ωρες.
την επομενη μερα προσθετουμε αποιονισμενο νερο η φυσικο ορο και η λοσιον μας ειναι ετοιμη

badday

New Member

δεν ειμαστε καχυποπτοι ετσι; Η λοτιον του Μ€ξ$ς ειναι μουφα - απατεωνια -χαμστερ με νερο ε;

kapa

Μέλος του προσωπικού

ειτε βιζον ειτε χαμστερ ειτε χρυσοψαρο τα ιδια αποτελεσματα εχουν,δεν εχει να κανει με προκαταλυψη

badday

New Member

..που και που να τα ξαναγραφουμε αυτα στο θεμα, γιατι καποιοι βαριουντε και διαβαζουν τις πρωτες και την τελευταια σελιδα.

..ρε τον απατεωνα

kapa

Μέλος του προσωπικού

οι απατεωνιες παντα θα συνεχιζονται.
το συστημα εχει οπλο την αγνοια

Hairboost

Member

kapamarou είπε:
εχω δωσει την συνταγη οποιος θελει να την δοκιμασει.

αφηνουμε μια βδομαδα νυστικο το χαμστερ σπιτι μας(αν δεν εχουμε μπορουμε να χρησιμοποιησουμε το χρυσοψαρο,το ιδιο κανει).
ριχουμε το κακομοιρο το ζωντανο σε ενα πλαστικο δοχειο και προσθετουμε αιθυλικη αλκοολη και το αφηνουμε στο ψηγειο για 24 ωρες.
την επομενη μερα προσθετουμε αποιονισμενο νερο η φυσικο ορο και η λοσιον μας ειναι ετοιμη
:bravo:

Μπλουζα