Mexis - μακριά!!!

Άκης

Administrator
Update: 19/8/2016 : Έχουν προστεθεί περισσότερες λεπτομέρειες, τις οποίες μπορείτε να τις διαβάσετε εδώ.
-------------------------------------------------------------
Διάβασα για το Mexis σε κάποιο forum πριν καιρό.
Το είχα ψάξει αλλά δεν έδωσα και πολύ σημασία. Απλως καλό θα ήταν να βρίσκαμε κάποιον που το δοκίμασε να μας πεί.

Η γνώμη μου πάντως είναι ΜΑΚΡΥΑ από αυτό. Όχι τίποτα άλλο δηλαδή, τζάμπα τα λεφτά σας.

Έχουμε και λέμε, που μου φάνηκε περίεργο:
"ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ αφού χρησιμοποιείτε επιδερμικά πάνω στην τρίχα και αφού ως έλαιο δεν απορροφάται από τον οργανισμό (ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ). [από εδώ]"

Αφού δεν απορροφάται από τον οργανισμό, τότε κύριε Μ**η πώς συμβαίνει αυτό:
"Επίσης με την χρήση του δημιουργείται εξισορρόπηση στην αναπαραγωγή και στην ρύθμιση της τεστοστερόνης, επιτυγχάνεται σημαντική βελτίωση της ψυχολογικής διάθεσης, της σεξουαλικής δραστηριότητας καθώς και εμπλουτισμός του σπέρματος. "

Επειδή βάζουμε κάτι στο κεφάλι μας γίνοντε όλα αυτά;;;;;
Γιατί εγώ τώρα, κάνω κακές σκέψεις και λέω "Ρε μπας και ξέρει τις ανεπιθύμητες ενέργειες του Proscar ο Μ**ης και μας τα πετάει αυτά; Για να πείσει ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΝΤΕ να πάρουν το snake oil του;

Προς ενημέρωση τα προϊόντα που δουλεύουν:
-Propecia,Proscar,Avodart πέρνοντε εσωτερικά. Αντενδείξεις; Έχει.
-Το Revivogen , που δουλεύει και αυτό (από προσωπική εμπειρία το λέω ότι δουλεύει), μπαίνει μεν στον οργανισμό αλλά μπαίνει μικρή ποσότητα και δεν επιρεάζει τίποτα. Αντενδείξεις; Έχει, αλλά αφορά κοκκινίλες και παρόμοια, επιφανειακές δηλαδή.
-Το Rogaine, που είναι για να μεγαλώνει τα μαλλιά (κάτι που διαφημίζει ο Μ**ης στο προϊόν του), μπαίνει και αυτό στον οργανισμό. Αντενδείξεις; Εχει.
Είναι κανόνας πλέον στην hairloss community ότι φάρμακο που ΔΕΝ παρουσιάζει ανεπιθύμητες ενέργειες, ΔΕΝ δουλεύει.

Και κάτι άλλο.Το Revivogen που θεωρείτε αποτελεσματικό εξωτερικό προϊόν, περιέχει:
"Τα ενεργά συστατικά του Revivogen™, είναι φυσικά μείγματα τα οποία και περιορίζουν το
το ένζυμο 5-α αναγωγάσης (5AR) και τους 2 τύπους του. Αυτά τα συστατικά είναι: Procyanidin Oligomers, Gamma Linolenic acid (GLA), Alpha Linolenic acid (ALA), Linoleic Acid,
Azelaic acid, Vitamin B6, Zinc, και Saw Palmetto Extract.
Νέες έρευνες έδειξαν ότι τα GLA, ALA, Linoleic Acid και Azelaic Acid είναι οι ποιό δυνατοί αναστολείς της
DHT. Επίσης το Revivogen είναι το μόνο προϊόν που περιέχει GLA, ALA και Azelaic Acid σε ένα διάλυμα.
Επίσης, όλα τα παραπάνω με την "συμμετοχή" των συστατικών Linoleic Acid, Vitamin B6, Zinc Sulfate
και Saw Palmetto Extract έχει αποδείξει ότι είναι η ποιό αποτελεσματική αντί-DHT φόρμουλα σήμερα."
Επίσης ΔΕΝ μπορεί να περιέχει δραστικό συστατικό για αναγέννηση μαλλιών, καθώς θα επιδρούσαν αρνητικά με τα antiDHT.Έτσι η εταιρεία περιέχει όχι και τόσο δραστικά συσταστικά για αναγέννηση μαλλιών και συνιστά στην χρήση του Rogaine.
Που τα έβαλε όλα αυτά ο Mexis "α ρο νόου".
Πάντως, όπως διαβάζω εδώ, περιέχει παραφιναίλεο, οινόπνευμα και γουνας υβριδας ή βιζον (?)

Εάν το έκανε στην Αμερική αυτό ο Μ**ης, ότι το προϊόν του κάνει κάτι ΧΩΡΙΣ να έχει η εταιρεία κλινικά αποτελέσματα, δέχεται μυνήσεις από το FDA.

Το ποστ αυτό το έκανα επειδή πολύς κόσμος είναι ικανός να δοκιμάσει τα πάντα προκειμένου να δει λύση.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Master

New Member
Απ: Mexis - Μακρυά!!!

Eisai apo Ellada? Ksereis ellhnikos? Ksereis grammata?...
Γιατι σε βλεπω λιγο αδιαβαστο... Ξερεις που ειναι η Ομονοια??
 

Άκης

Administrator
Απ: Mexis - Μακρυά!!!

Master είπε:
Eisai apo Ellada? Ksereis ellhnikos? Ksereis grammata?...
Γιατι σε βλεπω λιγο αδιαβαστο... Ξερεις που ειναι η Ομονοια??

Σε μένα απευθύνεσαι αγαπητέ; Ναι από Ελλάντα είμαι.
Ελλήνικος , όχι ΝΤΕ ξέρω.
Γράμματα, πάλι ΝΤΕ ξέρω.
Η Ομόνοια πού πέφτει?Μισό, να κοιτάξω στο google maps.
Δεν μου λες, αν μάθω που είναι η Ομόνοια, θα με βρεις διαβασμένο;
Άσχετο, γιατί το email σου τελειώνει σε mexis.gr?

Ότι γράφω παραπάνω, είναι καθαρά γνώμη μου (το συμφώνησες άλλωστε πριν γίνεις μέλος, μην το ξεχνάς και διόρθωσα το post μου βάζωντας σε bold το "γνώμη μου" για να φαίνεται) από την εμπειρία που έχω αποκτήσει καιρό τώρα. Αν κάνω κάπου λάθος, μπορείς να με διορθώσεις και σου υπόσχομαι αν όντως ισχύουν αυτά που έγραψες σε προηγούμενο ποστ σου, θα βάλω το προϊόν στα προϊόντα που δουλεύουν, στο site μπροστά.

Αναφέρω τί μου φάνηκε παράξενο παραπάνω. Αν μπορέσεις μου λύσεις την απορία, θα ζητήσω συγνώμη από αυτό το post.
 

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού
Απ: m**is - Μακρυά!!!

συμφωνω μαζι σου φιλε ακη
αν μας αποδειξει με ερευνες οτι αυτα που περιεχει μεσα στο μπουκαλι του οτι δουλευουν οτι κανουν δουλεια
τοτε και εγω μαζι σου θα απολογηθω
αλλα οι ερευνες προς το παρον δειχνουν το αντιθετο
περιμενω απο σενα master που υποστιριζεις το προιον αυτο να δειξεις τι ακριβως εχει και κανει δουλεια ποια ειναι τα συστατικα του και οτι αλλο μπορει να μας διαφωτισει
 

Ntia

New Member
Απ: m**is - Μακρυά!!!

Εγώ θα ήθελα πολύ πάντως να τελειώνει το mail του σε mexis.gr. Για να μας δώσει επιχειρήματα και ουσιαστικά αποδείξεις. Και έχω ένα κύριο ερώτημα. Τι δίπλωμα έχει ο κύριος μέξης, είναι ολιστικός γιατρός, παθολόγος, ομοιοπαθητικός ή τι άλλο δικαιολογεί το ότι η εκπρόσωπός του στο γραφείου του αναφέρει ότι θεραπεύει και τον θυρεοειδή? Εγώ επισκέυτηκα το γραφείο του 3 χρόνια πριν και τουλάχιστον τότε δεν δήλωνε κάποια ειδικότητα. Ο κύριος Μέξης μία λοσιόν έχει βρει, και ειλικρινά μετά απο πολύ καιρό που έχω ασχοληθεί, δεν έχω βρει ούτε έναν ο οποίος να υποστηρίζει ότι είχε ουσιαστική και οριστική λύση στο πρόβλημα της τριχόπτωσης, γιατί του θυροειδή δεν το αναφέρω καν, το θεωρώ ανέκδοτο, το θυμάμαι και γελάω. Απαράδεκτα ακριβή η επίσκεψη του χωρίς λόγο και αιτία. Και επίσης θεωρώ απαράδεκτο το εξής: πας για το ραντεβου, όλα καλά, σε εξετάζουν δλδ κοιτάνε το κεφάλι ή με μια απλή ματιά ή με λάμπα, όλα καλά, και μετά εμένα τουλάχιστον μου έδειξαν για να παρώ μια εικόνα, τη φωτογραφία ενός παιδιού το οποίου είχε χάσει όλα του τα μαλλιά, κάτι σαν alopecia universalis, και μετα άλλες φωτό που φαινόταν σταδιακά η πρόοδος και ώπου είχε πραγματικά βγάλει μαλλιά. Η απορία είναι η εξής. Τι σχέση έχει η alopecia universalis, με την alopecia areata και με την androgenetic alopecia. Eντάξει, σίγουρα έχουν πολλά κοινά στοιχεία οι θεραπείες τους, δλδ για παράδειγμα η βιοτίνη μπορεί να βοηθήσει σε μια κατάσταση. Αλλά δεν νομίζω ότι ένα λάδι ή μια λοσιόν κάνει για όλα. Κάποιος που χάνει τα μαλλιά του για παράδειγμα λόγω έλειψης σιδήρου και δεν το ξέρει πάλι με την ίδια λοσιόν θα θεραπεύτεί? Και βασικά γιατί ρε παιδιά ενώ πάω για ανδρογενετικού τύπου αλωπεκία στο γραφείο του μου δείχνει ένα φαλάκρο παιδί με άλλη πάθηση. Στη δική μου τη πάθηση πια είναι η θεραπεία? Είμαστε το ίδιο πράγμα? Δλδ αυτή η λοσιόν θεραπεύει τα πάντα? Όλες τις περιπτώσεις?

Και η ερώτηση είσαι από Ελλάντα τι ακριβώς σημαίνει. Υπεράσπιση του κ Μέξη? Γιατί ακόμα και πακιστανός να είσαι και δεν έχω κάτι με τους ανρώπους αυτούς, απ' τα πρώτα πράγματα που μαθαίνουν στην Αθήνα είναι η Ομόνοια και η πλατεία Κουμουνδούρου. Και η ερώτηση είναι άσχετη με το θέμα. Δλδ αν ξέρεις που πέφτει η Ομόνοια ξέρεις και γράμματα?

Ας μας λύσει τις απορίες μας λοιπόν.
 

kostas

Member
Απ: m**is - Μακρυά!!!

Πριν από 4 χρόνια είχα στείλει e-mail για να μάθω την τιμή από το σκεύασμα. Μετά από 20 ήμερες μου ήρθε μια απάντηση ομαδική που έλεγε ότι όσοι είναι εκτός Αθήνας και δεν μπορούν να κλείσουν ραντεβού για να κάνει διάγνωση ο ερευνητής – εφευρέτης κ. Με***ς όπως εγώ θα πρέπει να κάνουν κατάθεση στην τράπεζα 100 ευρώ και να στείλουν την απόδειξη από την τράπεζα μαζί με 2 φωτογραφίες για να κάνει ο ερευνητής – εφευρέτης διάγνωση. Ο λόγος είναι ότι με την διάγνωση θα πει τον ακριβή αριθμό των σταγόνων που θα βάζουν.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ασχολείστε ακόμα με αυτόν. Από πού να πρωταρχίσω από το ερευνητής – εφευρέτης στην Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι !
Από το ότι δεν λέει σε καμέα περίπτωση το κόστος του σκευάσματος, ότι πρέπει να μας πει ο ίδιος των ακριβή αριθμό σταγόνων μάλλον είναι τόσο αποτελεσματικό που αν βάλουμε 1 σταγόνα παραπάνω θα γίνουμε σαν το αβαταρ του admin. Και το καλύτερο ο τύπος μπορεί να κάνει ακριβή διάγνωση από 2 φωτογραφίες. Τέλος ο ίδιος λέει ότι πειραματίστηκε με τον εαυτό του και ανακάλυψε το σκεύασμα το όπιο πατεντάρισε , όμως τα υλικά είναι πολύ γνωστά στο διαδίκτυο και υπάρχουν και άλλοι σε άλλες χώρες που το πωλούν. Δεν υπάρχει Ελληνικό forum που να έχει πει άνθρωπος καλά λόγια γιατί άραγε ;

Εσύ άμα θες να αυτοαποκαλείσαι Master να αποκαλείσαι ότι δηλώσεις είσαι από ότι φαίνεται και για να μην ρωτάς και Ελληνικά ξέρω και να γράφω ξέρω (εσένα βλέπω να δυσκολεύεσαι λίγο). Η Ομόνοια δεν ξέρω που πέφτει ξέρω ώμος η πλατεία Αριστοτέλους είναι σημαντικό αυτό στο θέμα τριχοπτώσεις για σένα;
 

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού
Απ: m**is - Μακρυά!!!

εγω μενω τωρα αθηνα εδω και κατι μηνες
και θα μεινω για κομη λιγους
και ξερω που πεφτει η ομονοια

το θεωρω μεγαλη ειρωνια εκ μερους σου Master

και μαθε πως δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ανενημερωτοι
γνωριζουν τι παιζει και θα μαθουν περισσοτερα
ετσι δεν θα πιανονται ευκολα κοροιδο απο απατεωνες που κυκλοφορουν

οταν λες κατι για καποιο προιον τεκμηριωσε το κιολας
και θα σε παρακαλεσω να προσεχεις τα λογια σου οταν μιλας ειρωνικα
γιατι την επομενη φορα που θα πουλησεις ειρωνια
εγω θα εισηγηθω να την φυγεις απο αυτο το μερος
οπου επικρατει αλλο κλιμα
 

Ntia

New Member
Απ: m**is - Μακρυά!!!

Κώστα!

Ξέρεις που πέφτει η πλατεία Αριστετοτέλους??? Ε τότε ξέρεις και γράμματα!!! Σύμφωνα με τα λεγόμενα του συγκεκριμένου μέλους αν δεν ξέρεις τον Μέξη δεν ξέρεις γράμματα, ούτε τις κεντρικές πλατείες!!! Παιδιά δεν θα το συζητούσα, από τσαρλατάνους άλλο τίποτα... Αλλά το θέμα του θυροειδή μου έκατσε εδώ, δεν το χωνεύω με τίποτα! Είμαι κι εγώ ηλίθια, προτίμησα να τρέμω σαν το ψάρι στο χειρουργείο παρά να πάω στα πατήσια στον ερευνητή. Προτίμησα να βγάλω τον μισό και να παίρνω όλη μου τη ζωή ένα χαπάκι, παρά να βάζω το λάδι από βιζόν. Μήπως να αγοράσω μία βιζόν?
 

Άκης

Administrator
Απ: m**is - Μακρυά!!!

Τώρα το να πω κάτι άλλο, πιστεύω ότι με καλύψατε.
Αναμένουμε αποτελέσματα, αποδείξεις ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων

ntia, ναι το email του είναι ****@mexis.gr. Το έχει κρυμμένο από το κοινό, κάτι που είναι σεβαστό, γι'αυτό και τα **** από εμένα στην αρχή.
Είναι εκ των έσω δηλαδή, άρα μπορεί να μας πεί ακριβώς τι περιέχει και τί είναι αυτό που το κάνει το προϊόν αυτό τόσο καλό.
Ας το πει σε απλά Ελληνικά, γιατί είμαι ολίγον τι αγράμματος, σύμφωνα με τον master.
Και για τις πλατείες, σας "τρώω" όλους, έχω GPS. Άρα είμαι επιστήμονας. ;)
 

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού
Απ: m**is - Μακρυά!!!

τε θεμα δεν ειναι μας πει μονο τι εχει μεσα
αλλα να μας αποδειξει πως αυτα που εχει μεσα συμφωνα με μελετες δουλευουν στο κεφαλι μας καλα
και εχουν αποδειχτει πως αναπτυσουν τριχες

κατι σχετικο θα θαλαμε δηλαδη να δουμε τι γινετε

αλλα μαλλον δεν θα δουμε τετοιο ποστ
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kostas

Member
Απ: m**is - Μακρυά!!!

Admin είπε:
μπορεί να μας πεί ακριβώς τι περιέχει και τί είναι αυτό που το κάνει το προϊόν αυτό τόσο καλό.

Αυτό δεν μπορεί να γίνει το προϊόν είναι πατενταρισμένο δεν μπορούν να αποκαλυφτούν τέτοιες πληροφορίες υπάρχει και ο ανταγωνισμός !

Admin είπε:
Και για τις πλατείες, σας "τρώω" όλους, έχω GPS. Άρα είμαι επιστήμονας. ;)

Αυτό με το GPS δεν είναι δίκαιο.

Βλέπω την φωτογραφία σου και πιστεύω ότι ανακάλυψες κάποια πατέντα και δεν μας τις λες. Αν και φαίνετε ότι λίγο το παράκανες. :eek:
Μάλλον τώρα που έγινες και εσύ εφευρέτης – ερευνητής έχεις πλέον ανταγωνιστές και αυτός είναι και ο λόγος του thread. ;D
 

Άκης

Administrator
Απ: m**is - Μακρυά!!!

kostas είπε:
Αυτό με το GPS δεν είναι δίκαιο.
Στον έρωτα και στις business, όλα επιτρέποντε. :p

kostas είπε:
Αυτό δεν μπορεί να γίνει το προϊόν είναι πατενταρισμένο δεν μπορούν να αποκαλυφτούν τέτοιες πληροφορίες υπάρχει και ο ανταγωνισμός !
Σωστό. Αλλά τα αποτελέσματα μπορούν να μας τα δείξουν. Αναμένουμε φωτογραφίες με πριν και μετά και όχι δηλώσεις του τύπου
"Κάνει καλά κόσμο", "ένας καραφλός έβγαλε μαλλιά" και "είμαι καλά στην υγεία μου".
Γιατί να δηλώσω κάτι ξέρω και εγώ.
Εμένα, πχ, η γιαγιά μου είχε ταξιδεψει στο φεγγάρι παλιά, αλλά ήταν μουντά και ξαναγύρισε.
Τώρα μην περιμένετε photos από πριν και μετά (γή και φεγγάρι δηλαδή), αφού σας το λέω εγώ. Και άμα δεν ξέρετε κατα που πέφτει το φεγγάρι, είστε αγράμματοι...

kostas είπε:
Βλέπω την φωτογραφία σου και πιστεύω ότι ανακάλυψες κάποια πατέντα και δεν μας τις λες. Αν και φαίνετε ότι λίγο το παράκανες. :eek:
Καθώς έφτιαχνα το Super Zix, γλύστρησα και έπεσα μέσα στην χύτρα που το ανακάτευα (όπως ο Ovelix). Δεν φταίω εγώ που πετάνε τις μπανανόφλουδες όπου να'ναι. :p

kostas είπε:
Μάλλον τώρα που έγινες και εσύ εφευρέτης – ερευνητής έχεις πλέον ανταγωνιστές
Δεν μας έρχοντε όλα ρόδινα στην ζωή. Πας να κάνεις κάτι, να βγάλεις ένα μεροκάματο βρε αδερφέ και τσουπ, σου σκάει μύτη ο άλλος με το πατενταριστό. Το δικό μου, δεν σου κάνει καλά τον θυροειδή, άρα έχω σκληρό ανταγωνιστή.
Θα κοιτάξω να προσθέσω συστατικά για να θεραπεύει την πνευμονία, τί να κάνω, να τους παλέψω και γώ.
;) :-*
 

Master

New Member
Απ: m**is - Μακρυά!!!

Απορώ πως δεν μπαινετε στο site του m**is να βρειτε μεσα τις ερευνες ασποτελεσματικοτητας και φωτογραφιες πριν - μετα; Αφου τις εχει ο ανθρωπος μεσα. Μιλατε για να μιλατε; δεν ανοιγετε και το site του να ενημερωθητε πρωτα ; και εγω μετα να σας στειλω τα δικα μου πριν - μετα ευχαριστως. Εγω εξαλου πηγα και κανονισα και εκανα τρεις επισκεψεις, εδινα 50 ευρω τη φορα, μου εβαζαν λοσιον και ειδα καποιο αποτελέσμα (παιδια, αισθανεσαι τη διαφορα) και μετα αγορασα τα μπουκαλακια.Βεβαια περασαν τρεις μηνες μεχρι να πειστω οριστικα. Που βρισκετε το κακο; Eγω που την χρησιμοποιω σας λεω οτι ουτε μυριζει, ειναι σαν συμπικνωμενο νερο. Δεν ξερω. Παντως βγαζω μαλλια. Με αλλα που εβαζα και που νομιζετε οτι ειναι καλα και μαλλια δεν εβγαζα και παρενεργειες ειχα κατω. Ξερεις εσυ. Και με το regain συγκεκριμενα, ειχα αρχισει να μην βλεπω και να τρεχω απο γιατρο σε γιατρο. Περιμενω να σε δω πραγματικα ερευνητη και οχι με παρωπιδες.
 

Ntia

New Member
Απ: m**is - Μακρυά!!!

Τα περισσότερα site αυτή τη στιγμή που προωθούν κλινικές ή προιόντα έχουν φωτό πριν και μετά. Αυτό εμένα δεν μου λέει τίποτα. Το θέμα είναι ποιές είναι πραγματικές και ποιές όχι. Και επειδή έχω επισκεφθεί κι εγώ το γραφείο του, εμένα κανένας δεν μου είπε για 50αρικα. Το κόστος της θεραπείας για το οποίο με ενημέρωσαν κυμαινόταν γύρω στα 2000 ευρώ. Και θα επαναλάβω για άλλη μια φορά ότι ακόμα και αν έχει βρει σαν ερευνητής το λάδι που θεραπεύει την αλωπεκία, δεν νομίζω ότι μπορεί να το ισχυρίζεται και για τον θυροειδή. Πάντως αν σε βοήθησε μπράβο, είναι πολύ σημαντικό να βρεις λύση στο πρόβλημά σου. Εμένα πάντως δεν με έπεισε και εκτός από σένα, δεν μου έχει μιλήσει κάποιος άλλος για σοβαρά αποτελέσματα της συγκεκριμένης θεραπείας...
 

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού
Απ: m**is - Μακρυά!!!

καποιες ερευνες εδειξαν πως δεν δουλευει συμφωνα με αυτα που παραθεσε ακης
εσυ φιλε master βρες μας κατι που να αποδεικνυει οτι τα συστατικα του δουλευουν πολυ καλα

οσο για τις τιμες και λοιπα
καλυτερα να μιλησει η ντια μαζι σου μιας και εχει προσωπικη εμπειρια
εγω δεν πηγα ποτε εκει για να μπορω να εκφρασω γνωμη η ντια ομως αν εχει χρονο μπορει να μας πει πιο αναλυτικα την ιστορια της να την διαβασεις και εσυ να μας πεις και εσυ τι δικια σου
λιγο πιο αναλυτικα
πως εκλεισες ραντεβου πως πηγες τι σου ειπαν ποσα πληρωσες ποτε ειδες αποτελεσματα
λιγο αναλυτικα αν δεν βαριεσαι να γραφεις
να μας πει και η ντια να συγκρινουμε βρε αδερφε

παντως εμενα το προιον δεν με πειθει
ο καθενας ειναι ελευθερος να παει οπου θελει και να δοκιμασει οτι θελει

παντως εγω προιοντα συμφωνα με ερευνες σαν αυτες που παραθεσε ο ακης που αποδυκνειουν πως δεν κανουν δουλεια
τετοια προιοντα δεν τα δοκιμαζω τα θεωρω πεταμενα λεφτα

πως δουλευει το προιον τι κανει
ποια τα συστατικα του (αυτα για πατεντες δεν τα ακουω) γιατι ολα τα σοβαρα προιοντα τα γραφουν οτι περιεχει αυτο και αυτο και αυτο το προιον
λες δηλαδη οι αμερικανοι και αλλες εταιριες που βγαζουν προιοντα να ειναι βλακες και να τα βγαζουν στην φορα
εξαλλου αυτα που περιεχουν τα συστατικα ειχει αποδειχτει πως κανουν δουλεια
αυτα που περιεχει του με*** αυτα που παραθεσε ο ακης ειναι ακυρα για μενα τα συστατικα
τωρα αν υπαρχει και κατι που δουλευει ποιος ξερει........

ντια γραψε αν θες και εδω την ιστορια σου αν δεν βαριεσαι

αααα και το αλλο το κουφο που ειπαν στην ντια οτι μπορει να θεραπευσει το προιον τον θυροειδη !!!
αυτο τι ηταν παλι
 

Άκης

Administrator
Απ: m**is - Μακρυά!!!

Για σου ρε master. Άργησες να απαντήσεις και ανησύχησα, λέω που πήγε αυτός.
Master είπε:
Απορώ πως δεν μπαινετε στο site του m**is να βρειτε μεσα τις ερευνες ασποτελεσματικοτητας και φωτογραφιες πριν - μετα; Αφου τις εχει ο ανθρωπος μεσα. Μιλατε για να μιλατε; δεν ανοιγετε και το site του να ενημερωθητε πρωτα ; και εγω μετα να σας στειλω τα δικα μου πριν - μετα ευχαριστως.
Όχι, να μας στείλεις τα δικά σου. Υπερασπίζεσαι κάτι, απόδειξε το.
Να πάμε στο site λες ε; Και εγώ σου λέω πήγα, διάβασες το post μου στην αρχή;
Αυτά τα "κουφά" από που τα τράβηξα νομίζεις; Μάλιστα, τα παρακάτω, τα είχα και απορία, αλλά δεν φρόντισες να μου την λύσης:
""ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ αφού χρησιμοποιείτε επιδερμικά πάνω στην τρίχα και αφού ως έλαιο δεν απορροφάται από τον οργανισμό (ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ)."

Δεν απορροφάτε. Οκ. Συμφωνώ σε ένα πράγμα με το προϊόν σας.
Αλλά, σαν περίεργος μου γεννιέται το εξής ερώτημα:
Αφού δεν απορροφάται από τον οργανισμό, τότε κύριε Μ**η πώς συμβαίνει αυτό:
"Επίσης με την χρήση του δημιουργείται εξισορρόπηση στην αναπαραγωγή και στην ρύθμιση της τεστοστερόνης, επιτυγχάνεται σημαντική βελτίωση της ψυχολογικής διάθεσης, της σεξουαλικής δραστηριότητας καθώς και εμπλουτισμός του σπέρματος. "

Η έρευνα που αναφέρεται, αφορά το ότι δεν επιρεάζει τον οργανισμό. Σωστό. Χρειάζεται να υπάρχει έρευνα που να λέει ότι δεν θα πάρουμε κάτι αν το δοκιμάσουμε.
Για το άλλο, το τρελό ή κουφό ή όπως θες πες το, το ότι "Επίσης με την χρήση του δημιουργείται εξισορρόπηση στην αναπαραγωγή και στην ρύθμιση της τεστοστερόνης, επιτυγχάνεται σημαντική βελτίωση της ψυχολογικής διάθεσης, της σεξουαλικής δραστηριότητας καθώς και εμπλουτισμός του σπέρματος." πώς γίνεται μου λες;; Με ποιά έρευνα;;;
Και δεν αποροφάτε κιόλας;; Φαντάσου να το αποροφούσε δηλαδή, θα μεγάλωνε και το "σύστημα" μας, ε;

Master είπε:
Εγω εξαλου πηγα και κανονισα και εκανα τρεις επισκεψεις, εδινα 50 ευρω τη φορα, μου εβαζαν λοσιον και ειδα καποιο αποτελέσμα (παιδια, αισθανεσαι τη διαφορα) και μετα αγορασα τα μπουκαλακια.Βεβαια περασαν τρεις μηνες μεχρι να πειστω οριστικα. Που βρισκετε το κακο; Eγω που την χρησιμοποιω σας λεω οτι ουτε μυριζει, ειναι σαν συμπικνωμενο νερο. Δεν ξερω. Παντως βγαζω μαλλια.
Χμμμ. Κάτσε γιατί με μπερδεύεις τώρα. Είδες αποτέλεσμα; Σε 3 ημέρες;; Ωραίος. Κάποιο άλλο ανέκδοτο με τον τοτό ξέρεις να μας πείς; Γιατί με αυτό δεν γέλασα, για κρυάδα μου έκανε... :-X

Και σε 3 μήνες σε έπεισε κιόλας; Μωρε μπράβο του, του μάγγα του Μ**η. Και λέω μπράβο του, γιατί τα αναγνωρισμένα παγκοσμίος προϊόντα που κάνουν δουλειά, τα rogaine και propecia, παίρνουν πάνω από 4 και 6 μήνες αντίστοιχα να δείξουν ότι κάτι "παει να βγει" στο κεφάλι. Άρα, μας λες δηλαδή, ότι ένας ερευνητής εν Ελλάδι, χωρίς να διαθέτει το budget της Merck φυσικά, κατάφερε και τους έβαλε τα γυαλιά.
Μία φορά έπαθα πλάκα με προϊόν και ήταν το S2000 της Honda. Ε, η 2η είναι από του Μ**ή το ελιξήριο.
Και το "βγάζω μαλλιά", για πόσο καιρό βγάζεις; Δεν έφτασε στο τέλος; Ή "γεννάς" και επιπλέον τριχοθυλάκια;

Master είπε:
Με αλλα που εβαζα και που νομιζετε οτι ειναι καλα και μαλλια δεν εβγαζα και παρενεργειες ειχα κατω. Ξερεις εσυ. Και με το regain συγκεκριμενα, ειχα αρχισει να μην βλεπω και να τρεχω απο γιατρο σε γιατρο. Περιμενω να σε δω πραγματικα ερευνητη και οχι με παρωπιδες.
Ξέρω, ξέρω. Μην ανησυχής. Ξέρω πολλά. Όπως για παράδειγμα ότι μας δουλεύεις ψιλό γαζί.
Και πες εσύ είσαι ικανοποιημένος πελάτης. Τόση "αγάπη" πια για τον Μ**ή;

Λοιπόν, ας αφήσουμε αυτά. Θέλεις να μιλήσεις/ μιλήσουμε/ κάνουμε διάλογο ή όχι.
Αν θέλεις, απάντησε μου στα ερωτήματα μου, όπως κάνω εγώ. Αλλιώς τι προσπαθείς να μας πεις.
1)Γιατί το email σου είναι info@m**is.gr
Το έβαλες κρυφό ρε φίλε, αλλά ο κάθε διαχειριστής μπορεί να το δει. Εντάξει, δεν έχετε εξικιωθει με την τεχνολογία εκεί στου Μ**ή, αλλά αυτό πια.
Οπότε δύο πρέπει να συμβαίνουν, ή είσαι από "μέσα" (ξέρεις εσύ ;D ), ή ο μ**ής επιλέγει κάθε μήνα κάποιον πελάτη και τον βραβεύει με προσωπικά emails (να πω και εγώ ένα αστείο, τόση ώρα λες εσύ).

2)Τί αποτέλεσμα είδες; Έχεις photos? Δεν θα ήθελα photos, αν υπήρχε έστω και μία αναφορά με καλά λόγια για το συγκεκριμένο προϊόν, πλην της δικής σου.

3)Ποιά είναι η ενεργή του ουσία;;; Η ουσία που κάνει την δουλειά δηλαδή. Μπορείς να μας την πείς; Εκτός από το νερό.

Ntia είπε:
Τα περισσότερα site αυτή τη στιγμή που προωθούν κλινικές ή προιόντα έχουν φωτό πριν και μετά. Αυτό εμένα δεν μου λέει τίποτα. Το θέμα είναι ποιές είναι πραγματικές και ποιές όχι. Και επειδή έχω επισκεφθεί κι εγώ το γραφείο του, εμένα κανένας δεν μου είπε για 50αρικα. Το κόστος της θεραπείας για το οποίο με ενημέρωσαν κυμαινόταν γύρω στα 2000 ευρώ. Και θα επαναλάβω για άλλη μια φορά ότι ακόμα και αν έχει βρει σαν ερευνητής το λάδι που θεραπεύει την αλωπεκία, δεν νομίζω ότι μπορεί να το ισχυρίζεται και για τον θυροειδή. Πάντως αν σε βοήθησε μπράβο, είναι πολύ σημαντικό να βρεις λύση στο πρόβλημά σου. Εμένα πάντως δεν με έπεισε και εκτός από σένα, δεν μου έχει μιλήσει κάποιος άλλος για σοβαρά αποτελέσματα της συγκεκριμένης θεραπείας...
;)
 

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού
Απ: m**is - Μακρυά!!!

εδω καλα καλα ρε παιδια δεν απανταει στις πιο ευκολες ερωτησεις του τυπου email και διαφορα αλλα που ειπε ο ακης

που να μας πει κιολας για το εν λογω προιον πως δουλευει και τι κανει τεσπα ας κλεισει το θεμα γιατι καταντησε κουραστικο

αν ποτε ο φιλος μας ο master μπορεσει λοιπον να μας δωσει εξηγησεις για ολα (που δεν νομιζω) τοτε ξανα συζηταμε
 

Άκης

Administrator
Απ: m**is - Μακρυά!!!

Βρε, εγω το ξέρω ότι δεν μπορεί να απαντήσει. Τι να πεί άλλωστε.
Αλλά πρέπει να απαντήσω. Αν το αφήσω έτσι και πω "αστο μωρέ, αφού δεν θα απαντήσει με στοιχία", u know τί μπορεί να πει μετά...
 

kolokotronis

New Member
Απ: m**is - Μακρυά!!!

Χαιρετώ άπαντες μέλη και μη.

Θέλω με τη σειρά μου να παραθέσω ορισμένα σχόλια σχετικά με όσα εγγράφηκαν με τη σειρά που εγγράφηκαν.

Admin: «Είναι κανόνας πλέον στην hairloss community ότι φάρμακο που ΔΕΝ παρουσιάζει ανεπιθύμητες ενέργειες, ΔΕΝ δουλεύει.»

Αναφέρω τις ανεπιθύμητες ενέργειες από ένα και μόνο φάρμακο ευρείας κυκλοφορίας άσχετο με τριχόπτωση:

Διάρροια, εμετοί, κοιλιακοί πόνοι, ναυτία, δυσπεψία, δερματικά εξανθήματα, πονοκέφαλος ή αλλοίωση της γεύσης, γλωσσίτιδα, στοματίτιδα, αποχρωματισμός των δοντιών
διαφοροποίηση της όσφρησης, ηπατική δυσλειτουργία, ηπατίτιδα με ή χωρίς ίκτερο, αναφυλαξία ή σύνδρομο Stevens - Johnson/τοξική επιδερμική νεκρόλυση, ζάλη, ίλιγγος, αγχωτική κατάσταση, αϋπνία, εφιάλτες, εμβοές, σύγχυση, αποπροσανατολισμόs, παραισθήσεις, ψύχωση, αποπροσωποποίηση, έκπτωση μέχρι και απώλεια της ακοής, μακρό διάστημα QT, κοιλιακή ταχυκαρδία, torsades de pointes, καρδιακή αρρυθμία, λευκοπενία και θρομβοκυττοπενία. Επαναλαμβάνω από ένα (1) φάρμακο.

Περιέργως ξέχασαν να βάλουν τάσεις αυτοκτονίας. Δεν είναι λίγες οι φορές όπου ο ιατρός είναι αναγκασμένος να χορηγήσει και δεύτερο φάρμακο, όχι για την ίδια την ασθένεια αλλά για τις παρενέργειές του. Φάρμακο για το φάρμακο δηλαδή. Οι χημικές θεραπείες δηλαδή τα φάρμακα είναι ένα μεγάλο και βρώμικο κεφάλαιο. Μετά ακολουθεί το κεφάλαιο «Φαρμακοβιομηχανίες», στη συνέχεια το κεφάλαιο «Πως θα βγάλουμε περισσότερα χρήματα», ύστερα το κεφάλαιο «Παρασκευή ασθενειών στο εργαστήριο» και πάει λέγοντας.

Master: «Eisai apo Ellada …»

Επιεικώς απαράδεκτη συμπεριφορά.

Kostas: «… ότι πρέπει να μας πει ο ίδιος των ακριβή αριθμό σταγόνων μάλλον είναι τόσο αποτελεσματικό που αν βάλουμε 1 σταγόνα παραπάνω θα γίνουμε σαν το αβαταρ του admin»

Ο λόγος για αυτό είναι για να μην βάλουμε περισσότερες σταγόνες από ότι χρειάζεται και πάνε χαμένες.

Ntia: «… που προωθούν κλινικές ή προιόντα έχουν φωτό πριν και μετά. Αυτό εμένα δεν μου λέει τίποτα. Το θέμα είναι ποιές είναι πραγματικές και ποιές όχι»

Δηλαδή πειράγματα με υπολογιστή, μοντάζ κλπ; Σύμφωνοι σήμερα όλα μπορούν να παραποιηθούν. Είναι θέμα εμπιστοσύνης. Μερικές φορές πρέπει να δείχνουμε.

Panagiotisf: «αααα και το αλλο το κουφο που ειπαν στην ντια οτι μπορει να θεραπευσει το προιον τον θυροειδη !!! αυτο τι ηταν παλι»

Ψάξτε το λιγάκι, σύνδεση τριχόπτωσης και θυρεοειδής αδένας.

Θέλετε και τη δική μου ιστορία;

Η δική μου περίπτωση μόνο σαν βαριά μπορεί να χαρακτηρισθεί καθότι προέρχεται από μεταμόσχευση. Ναι έκανα αυτό το λάθος. Μεταμόσχευση σε πέντε στάδια. Για διάστημα αρκετών ετών μετά το τελευταίο στάδιο υπήρχε πολύ μικρή αιμορραγία στα σημεία που τοποθετήθηκαν τα μοσχεύματα. Όταν κάποτε σταμάτησε η αιμορραγία οι τρίχες άρχισαν αργά αλλά σταθερά να πέφτουν. Ένα άσχημο θέαμα. Κάπου εκεί ξεκίνησα τη χρήση της εν λόγω λοσίον M6S patent, όπου εδώ θα πρέπει να τονισθεί ότι δεν είναι φάρμακο είναι καλλυντικό, και είχα και έχω αποτέλεσμα. Δηλαδή βγαίνουν τρίχες και εντός της περιοχής μεταμόσχευσης και εκτός. Βγαίνουν, μεγαλώνουν και δυναμώνουν. Είμαι ευχαριστημένος; Ναι είμαι.

Κλείνοντας, καλό είναι εδώ να αναφέρω και δύο άλλα θέματα που σχετίζονται με όσα λέμε. Το ένα λέγεται γυμναστική και το άλλο λέγεται σωστή και υγιεινή διατροφή. Μην περιμένουμε πλήρη αποτελέσματα εάν δεν ξέρουμε τι χρώμα έχει η γυμναστική ή εάν σαβουρώνουμε ότι βρίσκουμε μπροστά μας. Όλα αυτά παίζουν σημαντικό ρόλο ειδικά αλλά και γενικά στη ζωή μας.

Ευχαριστώ
 
Μπλουζα