Mexis - μακριά!!!

aprilianos

New Member
Απ: Mexis - Μακρυά!!!

"-Παγκοσμίως ενα φάρμακο τέτοιο δεν εχει βρεθεί ποτε κατά καιρους λέγονται για διαφορα θαυματουργά φάρμακα αλλα τιποτα δεν εχει, δεν εχει βγει παγκοσμίως που να βγαζει ετσι μαλλια απο το τίποτα σε ενα, σε ενα γυμνό κρανιο άρα..."
"-Τώρα τι να κάνω? εγω το εχω βρει πάντως...εντάξει...δεν..."
Αυθεντικος διαλογος.

Κατι αλλο τωρα, εαν πουλας κατι και αυτο που πουλας δεν κανει αυτο που λες υπαρχουν συνεπειες αφου εχουμε τα εξης: πρόθεση εξαπ@τησης, απ@τη λόγω απουσιας της ιδιοτητας, παραπλανηση καταναλωτη, δηλωση ψευδων στοιχειων με στοχο την κατ εξακολουθηση εξαπ@τηση, φθορα ξενης ιδιοκτησίας (κεφάλια ανυποπτων καταναλωτων), αντισταση στην αρχη (του ξυλου)..
:D :D :D :D :D

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Άκης

Administrator

aprilianos είπε:
"-Παγκοσμίως ενα φάρμακο τέτοιο δεν εχει βρεθεί ποτε κατά καιρους λέγονται για διαφορα θαυματουργά φάρμακα αλλα τιποτα δεν εχει, δεν εχει βγει παγκοσμίως που να βγαζει ετσι μαλλια απο το τίποτα σε ενα, σε ενα γυμνό κρανιο άρα..."
"-Τώρα τι να κάνω? εγω το εχω βρει πάντως...εντάξει...δεν..."
Αυθεντικος διαλογος.
Γιατί το άλλο που λέει ότι έβγαλε τις ρίζες (!!!) από τα δέρματα ζώων και το έκανε πρόσμιξη και έτσι βγάζουμε μαλλιά. Μάλλον μπερδεύει τις ντομάτες και τον τρόπο φύτευσης τους με τα μαλλιά ο Μεξής. Σαν γεωργός πάντως θα έκανε δουλειά.

aprilianos είπε:
Κατι αλλο τωρα, εαν πουλας κατι και αυτο που πουλας δεν κανει αυτο που λες υπαρχουν συνεπειες αφου εχουμε τα εξης: πρόθεση εξαπ@τησης, απ@τη λόγω απουσιας της ιδιοτητας, παραπλανηση καταναλωτη, δηλωση ψευδων στοιχειων με στοχο την κατ εξακολουθηση εξαπ@τηση, φθορα ξενης ιδιοκτησίας (κεφάλια ανυποπτων καταναλωτων), αντισταση στην αρχη (του ξυλου)..
:D :D :D :D :D
Σε άλλα κράτη αυτά, όχι εδώ...
Εδώ μπορείς να βγεις και να "θεραπεύσεις" τον καρκίνο πχ και να έχεις την εύνοια των ΜΜΕ, μια και θα κάνεις διαφημίσεις σε αυτούς.

Fenimore είπε:
@Ακης Don't worry Boss, όλοι μας θα υπερασπιστούμε το site με νύχια και με δόντια!!! :rifle :fenc :guns
Panos1982 είπε:
εγω ξερω και καρατε αν χρειαστει...... :ninjsm:
;D

ANAR είπε:
Παραμύθια πουλαει σιγα μην πήγε στην γαδα ( παπαπα τι λεξη εγραψα πρωι πρωι ??? ) ;D
Εαν πηγενε το ποιο πιθανό θα ηταν να τον κράταγαν :chinscratch
Ότι πήγε, δεν το πιστεύω και εγώ. Απλά πιστεύω ότι θα ρώτησε κάποιον ειδικό και θα του είπε όπως απάντησε και αυτός, ότι δεν μπορείς να κάνεις κάποιον μήνυση (που λέει την αλήθεια).
Αλλά θα ήθελα να γνώριζα περισσότερα με το τι παίζει γενικά σε τέτοια θέματα και αυτό τσεκάρω.

Ωστόσο μου αρέσει ο νέος μου τίτλος, "κρυμμένοιιδιοκτήτες του συγκεκριμένου απόρρητου διαχειριστή forum" . Σαν ΑΤΙΑ μου ακούγεται και τρομάζω, μεγάλος τίτλος...

aprilianos

New Member

Ανα τους αιωνες διαφοροι επιτηδειοι μη φοβουμενοι Θεο και ανθρωπους παιζουν με τον πονο του κοσμου και προσπαθουν να πλουτισουν με την τρισμέγιστα ανήθικη μεθοδο της εξαπατησης του πονεμενου συνανθρωπου τους.
Τι να θυμηθει κανεις? το κρεμμυδοζουμο? το νερο του Καματερου? (οχι μονο απατη αλλα και επικίνδυνο, αυτοκτονησε το '98) τον πολτο απο ελαιοφυλλα? (φραπ-ελια), τον Μηλιοπουλο? (αυτοαποκαλουμενος θεραπευτης του καρκίνου, συνελήφθη) και τόσους άλλους...

Πριν απο κοντα 60 χρονια (1952) υπηρχε η τοτε φραπελια ενα ""φαρμακο"" που θεραπευε δηθεν και αυτο τον καρκινο, τα συστατικα του? ζουμι απο...αγγουρι !! μαλιστα καλα διαβασατε, και δεν ειναι μονο αυτο, μετα απο 3 χρονια(1955) ξανα νεο φαρμακο κατα του καρκινου βρεθηκε, αυτην την φορα ο απατεωνας δεν ηταν μονο απατεωνας αλλα και...εφευρετης αφου εξαπατουσε τον κοσμακη και τους εδινε και αυτος ζουμι απο αγγουρι με μονη διαφορα οτι ειχε προσθεσει μεσα αρωμα φραουλας !!! προφανως θα σκεφτηκε οτι σε καποιους δεν αρεσε η φυσικη γευση του αγγουριου και θα ηθελαν να παρουν το φαρμακο τους με αρωμα...εξωτικων φρουτων..

Δυστυχως μεσα στην λυπη και τον πονο του, ο άνθρωπος πεφτει ευκολα θυμα, ετσι καθε 2,3 χρονια ο καρκινος θεραπεύεται, οι φαλακροι βγαζουν μαλλια, και ο γαιδαρος βγαζει φτερα και πεταει...η ιστορια επαναλαμβάνεται ξανα και ξανα...
ΜΑΚΡΙΑ λοιπόν....
Δεν φοβαστε τον Θεο ανοητοι? αυτον πως θα τον ξεγελασετε?

Panos1982

Well-Known Member

tse είπε:
Αυτή η κουβέντα πολύ μου άρεσε.

αν θυμαμαι καλα απ τις φωτογραφιες που εχω δει....ο αγιος πετρος εχει ενα θεματακι με το μαλλι.....ισως του πουλησουν καμμια λοσιον....για μια καλυτερη θεση στον παραδεισο.....που ξερεις.....

aprilianos

New Member

Οι εμποροι της ελπιδας σε βάρος των συνανθρωπων μας διαπραττουν μεγιστη προσβολη στην ανθρωποτητα αφου προσπαθουν να ξεγελασουν ανθρωπους που εχουν καποιο προβλημα η ακομη χειροτερα κάποιους που βρίσκονται ενα βημα πριν τον θανατο.
Φανταστειτε τον καθε απατεωνα σκεπτομενος ότι "με αυτα τα λεφτα συμπληρωνω για να φτιαξω και πισινα στην βιλα μου" να προσπαθει να πουλησει το μαγικο του ζωμο σε εναν πατερα που βλέπει το παιδι του να σβήνει....
Ολοι αυτοι οι τσαρλατανοι πρεπει οχι μονο να συλλαμβάνονται παραυτα και να οδηγούνται στην φυλακη αλλα οταν αρρωσταίνουν να δίνεται και σε αυτους ειδικη θεραπεια με διαφορα ματζουνια...
Ενας τετοιος ειναι και ο εφευρετης των....μαλλιων.
Αυτο που κανει την περιπτωση σοβαρη ειναι οι εξωφρενικοι ισχυρισμοί και η ελλειψη στοιχειωδους ηθικης αφου σοβαρα σκευασματα αναγραφουν "καταπολεμα" ή "βοηθει στην προληψη" ενω εδω ομιλούμε για....θεραπεία !!
Ειναι να γελαει κανεις....

Panos1982 είπε:
αν θυμαμαι καλα απ τις φωτογραφιες που εχω δει....ο αγιος πετρος εχει ενα θεματακι με το μαλλι.....ισως του πουλησουν καμμια λοσιον....για μια καλυτερη θεση στον παραδεισο.....που ξερεις.....

Προφανως δεν εχεις δει καποια φωτογραφια, αλλα αγιογραφια, στις οποιες παρουσιαζεται χωρις πολλα μαλλια ο Απ. Ιωαννης και ενιοτε και ο Απ. Παυλος.

Άκης

Administrator

aprilianos είπε:
Χωρίς να θέλω να φανώ βλάσφημος και χωρίς καμία σκέψη να κοντραριστώ μαζί σου, ο Θεός δεν πρόκειται να κάνει τπτ (ως συνήθως άλλωστε).

aprilianos είπε:
Αυτο που κανει την περιπτωση σοβαρη ειναι οι εξωφρενικοι ισχυρισμοί και η ελλειψη στοιχειωδους ηθικης αφου σοβαρα σκευασματα αναγραφουν "καταπολεμα" ή "βοηθει στην προληψη" ενω εδω ομιλούμε για....θεραπεία !!
Το να προσπαθεί να μας πείσει ότι έχει βρει την θεραπεία, είναι μεν άθλιο, αλλά δεν είναι τόσο κακό, όσο οι (άθλιοι) ισχυρισμοί του ότι μπορεί να θεραπεύσει (επειδή τις προκαλεί η τριχόπτωση και η λοσιόν του την θεραπεύει και αυτήν):
Σύνδρομο ΡΑΙ (Πάι), Εγκεφαλικές παθήσεις (!!!), Πάρκινσον και Σπασμοί (!!!), Εντεροπάθεια (!!!), Κολίτιδα , Καρκίνος ‘Ορχεων, Καταράκτης (!!!, ούτε το laser τόση θεραπεία πια), Νοητική καθυστέρηση (Down syndrome)(!!!), Φωτοφοβία (!!!), Χοληστερίνη (bessel proactive my ass),
Καρδιοαρτηριακές και Στεφανιαίες παθήσεις (!!!), Λέπρωση, Ψωρίαση, Διαβήτης, HIV (!!! AIDS ??? ΝΤΟΙΝΝΝ) και άλλες πολλές.
Ο άνθρωπος αυτός είναι επικίνδυνος και παίζει με τον ανθρώπινο πόνο, καθώς οι ασθένειες που αναφέρει πλήττουν πολλούς και ο τυπάς αυτός προσπαθεί να τους την πλασάρει.
Έπρεπε να είναι εδώ και πολύ καιρό μέσα για εξαπ@τηση, αλλά...

aprilianos

New Member

Άκης είπε:
[quote author=aprilianos link=topic=19.msg34267#msg34267 date=1275239021]
Χωρίς να θέλω να φανώ βλάσφημος και χωρίς καμία σκέψη να κοντραριστώ μαζί σου, ο Θεός δεν πρόκειται να κάνει τπτ (ως συνήθως άλλωστε).

aprilianos είπε:
Το να προσπαθεί να μας πείσει ότι έχει βρει την θεραπεία, είναι μεν άθλιο, αλλά δεν είναι τόσο κακό, όσο οι (άθλιοι) ισχυρισμοί του ότι μπορεί να θεραπεύσει (επειδή τις προκαλεί η τριχόπτωση και η λοσιόν του την θεραπεύει και αυτήν):
Σύνδρομο ΡΑΙ (Πάι), Εγκεφαλικές παθήσεις (!!!), Πάρκινσον και Σπασμοί (!!!), Εντεροπάθεια (!!!), Κολίτιδα , Καρκίνος ‘Ορχεων, Καταράκτης (!!!, ούτε το laser τόση θεραπεία πια), Νοητική καθυστέρηση (Down syndrome)(!!!), Φωτοφοβία (!!!), Χοληστερίνη (bessel proactive my ass),
Καρδιοαρτηριακές και Στεφανιαίες παθήσεις (!!!), Λέπρωση, Ψωρίαση, Διαβήτης, HIV (!!! AIDS ??? ΝΤΟΙΝΝΝ) και άλλες πολλές.
Ο άνθρωπος αυτός είναι επικίνδυνος και παίζει με τον ανθρώπινο πόνο, καθώς οι ασθένειες που αναφέρει πλήττουν πολλούς και ο τυπάς αυτός προσπαθεί να τους την πλασάρει.
Έπρεπε να είναι εδώ και πολύ καιρό μέσα για εξαπ@τηση, αλλά...
[/quote]

Κοίτα, η συζήτηση περί Θεού είναι ατέρμονη, εγώ μιας και δέχομαι την ύπαρξη του εννοώ ότι θα υπάρξει στιγμή που θα απολογηθεί για αυτά που κάνει και τότε θα είναι χειρότερα από τον να τον πλακώσει κάποιος στο ξύλο, δεν εννοούσα ότι θα κατεβεί ο Θεός να του πετάξει τις λοσιόν, υπάρχει η κοινή λογική ασε που δεν θεωρώ τον Θεό μπάτλερ μου ο οποίος έχει την υποχρέωση να με σώνει από τον κάθε τσαρλατάνο η να έχει την επιθυμία μου διαταγή του.

Εαν διατείνεται οτι θεραπεύει και αυτά με το ματζούνι τότε είναι άκρως επικίνδυνος και πρέπει να οδηγηθεί στην φυλακή άμεσα.

geofish

New Member

Η καλύτερη τιμωρία που θα μπορούσε να του τύχει αυτού του ανθρώπου (που δεν το εύχομαι) είναι κάποτε να πάσχει από κάτι και να πέσει και αυτός σε ένα τσαρλατάνο και να του πουλήσει ψεύτικες ελπίδες.

aprilianos

New Member

geofish είπε:
Η καλύτερη τιμωρία που θα μπορούσε να του τύχει αυτού του ανθρώπου (που δεν το εύχομαι) είναι κάποτε να πάσχει από κάτι και να πέσει και αυτός σε ένα τσαρλατάνο και να του πουλήσει ψεύτικες ελπίδες.

Ολοι αυτοι οι τσαρλατανοι πρεπει οχι μονο να συλλαμβάνονται παραυτα και να οδηγούνται στην φυλακη αλλα οταν αρρωσταίνουν να δίνεται και σε αυτους ειδικη θεραπεια με διαφορα ματζουνια...

badday

New Member

Πριν 4 χρόνια ειχα στείλει το εξής μαιλ στον τυπα ..για να δω τι θα απαντήσει

Ενδιαφέρομαι να δοκιμάσω την λοσιόν αφού πρώτα όμως μου στείλετε κάποια videos και κάποια κατατοπιστικά cd όπως αναφέρετε χαρακτηριστικά στο site. Αυτή την στιγμή βρίσκομαι στην Λάρισα οπότε δεν μπορώ να έρθω από το γραφείο σας. Σε περίπτωση που μπορείτε και επιθυμητέ να μου τα αποστείλετε με το ταχυδρομείο γράψτε μου να σας στείλω την διεύθυνση του σπιτιού μου.

Και ο τυπας απάντησε κάτι τέτοιο

Στείλτε σε έναν φακελο δυο φωτογραφίες απο το μπροστά και πίσω μέρος της τριχόπτωση σας στην διεύθυνση του γραφείου μας που αναφέρετε στο site και 100 ευρώ για να εξετάσουμε την περίπτωση σας και να σας προτείνουμε την ποσοτητα της λοσιόν mexis που θα χρειαστεί

...η πλακα ειναι οτι ειναι ελευθερος αυτος ο τυπας ...ισως να επρεπε να του καναμε μια ομαδικη μηνυση απο το να συζηταμε απλα ποσο απατεωνας ειναι

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Άκης

Administrator

badday είπε:
Άντε, να γεμίζει με... Λάρισα σιγά σιγά :)

badday είπε:
και 100 ευρώ για να εξετάσουμε την περίπτωση σας και να σας προτείνουμε την ποσοτητα της λοσιόν mexis που θα χρειαστεί
Μα η λοσιόν κάνει σίγουρα δουλειά. Το τι ποσότητα, εκεί είναι που δεν γνωρίζει κανείς, πλην του ερευνητή της. Φαντάσου τον σε πίνακα αλά αινστάιν, να αναλύσει ποσότητες, τόσες τρίχες έμειναν, τόσο αραίωμα, τόσο ηλικία συν, πλην και επί τα αυτά και σου βγάζει το αποτέλεσμα. Θέλει εργατοώρες, όχι αστεία.

badday είπε:
...η πλακα ειναι οτι ειναι ελευθερος αυτος ο τυπας ...ισως να επρεπε να του καναμε μια ομαδικη μηνυση απο το να συζηταμε απλα ποσο απ@τεών@ς ειναι
Εκτός ότι δεν μπορείς να αποδείξεις κάτι, σε "δένει" και με συμβόλαια. Και να τα προσπεράσεις όλα αυτά, δεν ξέρουν οι δικαστές τι εστί τριχόπτωση και αν δουν επίσημα χαρτιά ΕΟΦ θα πειστούν.
Μόνο η δική μας πληροφόρηση θα γλυτώσει τα λεφτά του κόσμου που μπαίνει στο net από τα νύχια την λοσιόν του μεξή. Όσοι δεν ξέρουν από net, χλωμό.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

badday είπε:
...η πλακα ειναι οτι ειναι ελευθερος αυτος ο τυπας ...ισως να επρεπε να του καναμε μια ομαδικη μηνυση απο το να συζηταμε απλα ποσο απ@τεών@ς ειναι

έτσι ακριβώς θέλει..., όχι το ότι είναι ελεύθερος ακόμα δεν είναι πρόβλημα, το πρόβλημα είναι ότι συνεχίζει και πουλάει και δυστηχώς βγένει και συνέχεια στην tv. Αν είδες στα βιντεάκια, λέει ότι έκανε πρόσμυξη στην λοσιόν του συστατικά γούνας ζώου. Αυτό 2 πράγματα μπορεί να σημένει, ή ότι υπάρχουν ράματα για τη "γούνα" του, ή ότι απλά μας περνάει για ζώα!!!

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

GK είπε:
τι ζώο είναι ? μήπως γαυγίζουμε μετά? :D

το λιγότερο από τα sides θα είναι να γαυγίζουμε. Μην αντιστραφεί καμιά "ΕΞΛΙΞΗ" με το dna ζώου και γίνουμε πάλι πίθηκοι :monster:

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

εν ολιγης αλλη ηταν η ερωτηση αλλη ηταν η απαντηση που εστειλε στο παιδι

και οπως λενε και στο χωριο μου
αλλα λεει η γιαγια μου ,
αλλα ακουν τα αυτια μου

aggevagge

New Member

Καλησπέρα παιδιά,
εφάρμοσα σχολαστικα επι 1 χρόνο τη θεραπεία του Μέξη. Πρέπει να τον εχετε ακουστά, δίνει ενα υγρο διάλυμα , το οποίο λεει ότι ειναι κλειδωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας - πατέντας. Αποτέλεσμα μηδεν. Μου στοιχισε 300 ευρω ανα μήνα (περιπου 1 ευρω τη σταγονα) αλλα τίποτα απολύτως. Ειχα κι εχω σοβαρο πρόβλημα - όλο το "μπιφτέκι" άδειο- και δεν ειδα καμια απολυτως διαφορ.α Καθε τοσο που πηγαινα για να αγορασω παλι προϊόν μου ελεγαν τις γνωστες ιστορίες, ότι δηλαδη το μαλλι ξεκινα να φυτρωνει κι ότι εγω δεν το βλέπω κι οτι θα καθυστερησει λιγακι γιατι το προβλημα ειναι μεγαλο κτλ. Αλλα απλα με κοροϊδευαν. Γι αυτο μπήκα στο φόρουμ να καταθεσω τις απόψεις μου για να με ακούσουν κι άλλοι ισως ανυποψίαστοι.

aprilianos

New Member

aggevagge είπε:
Καλησπέρα παιδιά,
εφάρμοσα σχολαστικα επι 1 χρόνο τη θεραπεία του Μ€ξη. Πρέπει να τον εχετε ακουστά, δίνει ενα υγρο διάλυμα , το οποίο λεει ότι ειναι κλειδωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας - πατέντας. Αποτέλεσμα μηδεν. Μου στοιχισε 300 ευρω ανα μήνα (περιπου 1 ευρω τη σταγονα) αλλα τίποτα απολύτως. Ειχα κι εχω σοβαρο πρόβλημα - όλο το "μπιφτέκι" άδειο- και δεν ειδα καμια απολυτως διαφορ.α Καθε τοσο που πηγαινα για να αγορασω παλι προϊόν μου ελεγαν τις γνωστες ιστορίες, ότι δηλαδη το μαλλι ξεκινα να φυτρωνει κι ότι εγω δεν το βλέπω κι οτι θα καθυστερησει λιγακι γιατι το προβλημα ειναι μεγαλο κτλ. Αλλα απλα με κοροϊδευαν. Γι αυτο μπήκα στο φόρουμ να καταθεσω τις απόψεις μου για να με ακούσουν κι άλλοι ισως ανυποψίαστοι.

Προκειτε περι αστειου ετσι;

3746741

Member

aggevagge είπε:
Καλησπέρα παιδιά,
εφάρμοσα σχολαστικα επι 1 χρόνο τη θεραπεία του Μ€ξη. Πρέπει να τον εχετε ακουστά, δίνει ενα υγρο διάλυμα , το οποίο λεει ότι ειναι κλειδωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας - πατέντας. Αποτέλεσμα μηδεν. Μου στοιχισε 300 ευρω ανα μήνα (περιπου 1 ευρω τη σταγονα) αλλα τίποτα απολύτως. Ειχα κι εχω σοβαρο πρόβλημα - όλο το "μπιφτέκι" άδειο- και δεν ειδα καμια απολυτως διαφορ.α Καθε τοσο που πηγαινα για να αγορασω παλι προϊόν μου ελεγαν τις γνωστες ιστορίες, ότι δηλαδη το μαλλι ξεκινα να φυτρωνει κι ότι εγω δεν το βλέπω κι οτι θα καθυστερησει λιγακι γιατι το προβλημα ειναι μεγαλο κτλ. Αλλα απλα με κοροϊδευαν. Γι αυτο μπήκα στο φόρουμ να καταθεσω τις απόψεις μου για να με ακούσουν κι άλλοι ισως ανυποψίαστοι.

Δηλαδη σου πηγε η θεραπεια για 1 χρονο 3600Ε αν καταλαβα καλα?

Πραγματικα ρε παιδια καποιοι τετοιοι τυποι δεν φοβονται?

Ειναι τοσο μαλακες που παιζουν με την ψυχολογια καποιων ανθρωπων ,γιατι η τριχοπτωση επηρεαζει την ψυχολογια , που μπορει εγω π.χ. πανω στην απογοητευση μου να την δω λιγο περιεργα κ να αντιδρασω πολυ ασχημα!

Αντιστοιχη εμπειρια ειχα εγω με τις θεραπειες της Ber.......Ko.....!!!!!!!

Τις εκανα ευλαβικα επι σειρα ετων κ αποτελεσμα 000000000000000000000!

Σαν να εβαζα νερο στο κεφαλι μου!

Σκεφτομαι μεχρι κ να ανοιξω παρομοιο θεμα που οπως αυτο λεει mexis-μακρυα να λεει : Θεραπειες B.......K.............μην ξανα παει ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!!!!!!!

Για να μην την πατησουν κ αλλα παιδια οπως κ εγω!

Με τους αλητες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! furious3 furious3 furious3 furious3 furious3 furious3

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

aggevagge είπε:
Καλησπέρα παιδιά,

μπράβο φίλε μου, πολύ καλά έκανες και το μοιράστικες αυτό για να προστατευθούν και άλλοι ανυποψίαστοι...

Μπλουζα