Mexis - μακριά!!!

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού
Απ: Mexis - Μακρυά!!!

Admin είπε:
@Σπύρος
Σαν το emu το πουλί μοιάζει η photo. Λες να βγάζουμε και το λάδι από αυτό για αντιφλεγμονώδες και regrowth?
ΑΚΟΎΩ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΎΩ ΠΑΤΈΡΑ ΤΟΥ FORUM!!!

υ.γ: αγαλματίδιο του Salvator Dali είναι η φωτο...
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

NoMoreLoss

New Member
Απ: Mexis - Μακρυά!!!

δεν έχω διαβάσει το όλο θέμα απο την αρχή αλλά εχω να πω αυτο. δεν μας χέζεις ρε MASTER εσυ και το λαδικό σου αντε στο δι@666 ρε π@^&%$#α αντε μπράβο. ουφ!!! ανακουφίστηκα :p

ADMIN ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΗΣΤΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
 

Joda

Member
Απ: Mexis - Μακρυά!!!

τι γινεται ρε?εχω αρχισει και καταλαβαινω οτι ολες οι ιδιοφιυες ασχολουνται με τις πατεντες τριχοπτωσης.εχει γινει τις μοδας.και εμεις επειδη ειμαστε χαζοι για αυτο χανουμε μαλλια και εμφανιζονται κατι τετοια τυπακια με φουντα μαλλι οι οποιοι εχουν υψηλο I.Q. για να μας σωσουν.
πως την εχουν δει ετσι...οποιος γουσταρει φτιαχνει προιοντα
διαβαζω ενα μαθημα για την σχολη μου και βρηκα αυτο με λιγα λογια:
<<Εφευρεση ειναιη νεα δημιουργια του ανθρωπινου πνευματος η οποια λυνει τεχνικα προβληματα,εξευρισκει μια νεα μεθοδο η βελτιωνει την λυση τεχνικων προβληματων ειτε αυτη αφορα τον χρονο λυσεως του προβληματος η της παραγωγης συγκεκριμενου αγαθου η του σχετικου κοστους>>
ρε καταφερε και εκανε ο mexis ολα αυτα?μπραβο στο παιδι.. :p
 

Άκης

Administrator
Απ: Mexis - Μακρυά!!!

Οτιδήποτε αφορά εμφάνιση αποφέρει και χρήμα. Είτε είναι για αδυνάτισμα (βόδι line), είτε για μαλλιά, είτε για οτιδήποτε άλλο.
Τώρα αν αξίζουν όλα αυτά τα λεφτά τους, αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.
Θα δούμε πολλούς ακόμη. πχ στο Αμέρικα κάτι τέτοια πωλούνται σε πανηγύρια που δεν τους βλέπει ο νόμος, εδώ οκ ο καθένας κάνει ότι θέλει, παίρνει και ένα ελικόπτερο άμα λάχει και κάνει και την βόλτα του σε φυλακές :D

Πάντως απορώ ποιος εμπιστεύεται τα μαλλιά του και τα λεφτά του σε κάποιον που δεν γνωρίζει ούτε την γλώσσα του. Είναι ποτέ δυναμόν να γράφεις "TO FORUM hairlossgr.com ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΧΙS"? Σε ποιο μάθημα να το μάθαιναν αυτό, μήπως και έλειπα... Τι να θέλει να πει ο ποιητής-ερευνητής, το forum hairlossgr λέει μακρυά από το mexis ή το forum hairlossgr είναι μακρυά (σε απόσταση) από το κέντρο ερευνών mexis? Ιδού η απορία.
 

Georgex6

Well-Known Member
Απ: Mexis - Μακρυά!!!

σχολιο ειδατε ? Άνδρας 35 ετών με αποτυχημένη μεταμόσχευση μετά από 3 μήνες. Έχει κρύψει τα μάτια από την έκθεση στο φως, λόγω φωτοευαισθησίας που έχει αναπτύξει σαν παρενέργεια του φαρμάκου REGAIN.

εγω παιδια που βαζω regaine πολλα χρονια τη μερα δε κυκλοφορω μονο νυχτα κατι σαν βαμπιρ
 

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού
Απ: Mexis - Μακρυά!!!

σκεφτεται ποσα δισεκατομμυρια ξοδευονται ανα τον κοσμο σε λεφτα για τα μαλλια
οπως τα λεει ο ακης ειναι στο βωμο του χρηματος πολλα γινονται και θα γινουν

πολλοι θα σας τρομαξουν πολλοι θα σας αποθαρυνουν πολλοι θα σας παραπλανησουν

και οι πιο πολλοι απο αυτους για οικονομικους λογους

εγω εχω να σας πω μονο να διαβαζεται να ενημερωνεσται και να παιρνετε τις αποφασεις σας μετα απο σκεψη
πριν σας τρομαξουν για κατι ψαξτε το λιγο και ολα θα πανε καλα

τα αλλα λογια του μεξη και της παρεας του (υπαλληλους του) τα ακουω βερεσε που λενε και στο χωριο μου

ο κυριος πρωτα θα πρεπει να μας απαντησει σε πολλες αποριες ερωτησεις και λοιπα

και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να μας εξηγησει τι κανει το προιον του στην dht

ΥΓ,,,, ΜΗΝ σας παραξενευσει αν αυριο μεθαυριο αλλαξουν τα συστατικα του και βαλουν συστατικα ιδεες απο εδω

επισης η τιμη του ειναι απαγορευτικη το πιο φτηνο σκευασμα και το πιο αποδοτικο θα το φτιαξετε μονοι σας

γιατι σε ΚΑΝΕΝΑΝ δεν συμφαιρει να βγαλετε μαλλια
γιατι οποιος βγαλει πολυ απλα δεν θα ξαναπαρει λοσιον

ασε που δεν εχει βρεθει ακομη ουσιας που να μειωνει μονιμα την dht στον οργανισμο σας
οποτε οπλιστητε με υπομονη και επιμονη
 

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού
Απ: Mexis - Μακρυά!!!

Ο Dr. William Rassman υδρτης του New Hair Institute

λεει για το προιον του μεξη

It would be interesting to find out what ingredients are in the product, since their site doesn’t say anything about what Mexis contains. I am always skeptical of anything that guarantees 100% results. They do not quote any clinical studies to back up their claims. This is concerning, yet they state that it is a safe product. Once again, where are the studies to back this up? I would be extremely cautious about this product. Sound like a lot of bells and whistles and no substance.

για το αληθες επισκεφτητε http://www.baldingblog.com/2008/02/08/mexis/

μια μεταφραση

θα ηταν ενδιαφερον να βρουμε τι συστατικα περιεχει αυτο το προιον , αφου η σελιδα τους δεν λεει τιποτα στο τι περιεχει η λοσιον του .ειμαι παντα σκεπτομενος για οτιδηποτε εγγυατε 100% αποτελεσματα . δεν συμπεριλαμβανουν καμια κλινικη ερευνα για να υποστηριξουν τις αξιωσεις τους , αυτο ειναι ανησυχητικο ,ακομη δηλωνουν οτι το προιον τους ειναι ασφαλες. για αλλη μια φορα που ειναι οι μελετες για να υποστηριχθει αυτο ? .Θα ήμουν εξαιρετικά προσεκτικός για αυτό το προϊόν , ακουγεται πολυς ηχος για το τιποτα χωρις καμια ουσια


τα συμπερασματα δικας σας
 

NoMoreLoss

New Member
Απ: Mexis - Μακρυά!!!

έχετε δει τα video που έχει ανεβάσει στο site του? Μιλάμε για απίστευτη κομπλεξάρα έχει βάλει το μικρό του παιδί να αφήσει μαλλί μέχρι την μέση και τι με αυτό? ο μικρός είναι παιδάκι είναι δυνατόν να μην έχει μαλλάκι. Μακριά απο τον δερματά.
 

Άκης

Administrator
Απ: Mexis - Μακρυά!!!

Τα έχουμε δει. Ο κύριος αυτος πιστεύει ότι ζει στην εποχή του '80, όπου δεν υπήρχε ενημέρωση. Τότε ναι, θα μεσουρανούσε. Τώρα με το internet, πάει καλά; 600€ για νερό, οινόπνευμα και παραφίνη? Το νερό από που είναι, από καμιά πηγή στα Ιμαλάια;;
 

Άκης

Administrator
Απ: Mexis - Μακρυά!!!

Σου το έβαλα εδώ baybars, μιας και εδώ κολλάει καλύτερα.

Ναι είναι γνωστό πλέον ότι ο κύριος "ερευνητής" έχει forum όπου φυσικά μπορεί να λέει ότι θέλει και να επιτρέπει ότι θέλει φυσικά.

Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο, το έχουμε πει πολλές φορές. Τα περισσότερα είναι μέλη-άτομα του ερευνητή. Αλλά θα βάλω μερικά quotes από το forum του, έτσι γιατί μου άρεσαν:

Πως να λενε την αληθεια τα παιδια του hairlossgr.com χωρις να εχουν δοκιμασει την λοσιον MEXIS PATENT? Εισαι σιγουρος οτι δεν πουλανε? Εχεις ανοιξει τις παρενεργειες των προιοντων που εχουν δοκιμασει και παρουσιαζουν? Σε προσκαλω στα γραφεια μου να δεις απο μονος σου πραγματικα αποτελεσματα σε ανθρωπους και να πεισθεις. Επισης μπορεις να δοκιμασεις τη λοσιον μου MEXIS PATENT και να πεισθεις. Σε περιμενω.
Απορία: Πως ανοίγει κανείς τις παρενέργειες;;;

Αφου τοτε δεν εχετε χρησιμοποιησει καποιο αλλο ειδος θεραπειας και δεν εχει περασει πολυς καιρος απο την εναρξη του προβληματος, θα εχετε πιθανοτατα αποτελεσματα απο τις πρωτες κιολας μερες
Απορία: Γιατί οι "επιστήμονοι" και ειδικοί λένε ότι η τρίχα μεγαλώνει 1.5εκ το μήνα; Άρα κάτι μας κρύβουν οι "επιστήμονοι", αφού σε λίγες ημέρες βλέπεις νέες τρίχες...

Αλλά το κορυφαίο είναι αυτό το μήνυμα, το οποίο για κάποιο τρόπο δεν το εμφανίζει το site, αλλά υπάρχει και εστάλει από ένα μέλος με το nickname "apostratos"
Το γνωρίζω αυτό το site. Σύμφωνα με τον δημιουργό του πρόκειται για ένα ανεξάρτητο site, το οποίο ασχολείται με την τριχόπτωση και τις αποτελεσματικές θεραπείες της. Εκ πρώτης όψης δείχνει σοβαρό, πλήρες και έτοιμο να βοηθήσει πάνω στο αιώνιο πρόβλημα της τριχόπτωσης.

Διαβάζοντας όμως τη θεματολογία και τα κείμενα που έχουν αναρτηθεί, διαπιστώνει κανείς μια εμμονή σε συγκεκριμένα φάρμακα. Φάρμακα τα οποία, σύμφωνα με τα κείμενα, έχουν δοκιμαστεί και έχουν επιτυχές αποτέλεσμα. Και μάλιστα έχουν αποτέλεσμα επειδή έχουν παρενέργειες.

Ας μην ξεχνάμε ότι τα σημερινά φάρμακα είναι χημικά σκευάσματα. Δηλαδή κατασκευασμένες ουσίες ξένες προς τον οργανισμό μας. Καμιά σχέση με φυσικές ουσίες, και φυσικά ούτε λόγος για την ιατρική των προγόνων μας, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Από εκεί και πέρα ανάλογα με την ανθεκτικότητα του κάθε ανθρώπου, δηλαδή πόσους τόνους άλλων χημικών ουσιών έχει λάβει από φάρμακα, τροφές, νερό, απορρυπαντικά, ένδυση, υποδήματα κλπ εκδηλώνονται ή όχι οι παρενέργειες.

Δεν είμαι οπαδός της φιλοσοφίας «αποτέλεσμα πάση θυσία». Αυτή είναι η φιλοσοφία των φαρμάκων τα οποία είναι βέβαια, μην το ξεχνάμε, σύγχρονο φρούτο. Καλύτερα σύγχρονη κατάρα, όπως πολλά άλλα σύγχρονα. Ποιες είναι όμως οι παρενέργειες των εν λόγω φαρμάκων θέλω πολύ να μάθω. Έχει πολύ μεγάλη σημασία τι χάνεις και τι κερδίζεις. Προκειμένου να κερδίσω μερικές τρίχες εάν πρόκειται να χάσω άλλα πιο σημαντικά, ευχαριστώ όχι δεν θα πάρω.

Αλήθεια, γιατί ένα φάρμακο αποσύρεται από την παγκόσμια αγορά μόλις σημειωθούν μερικοί θάνατοι ανθρώπων; Πάντα το είχα απορία, και θα ήθελα κάποιος να μου την λύσει. Όταν έδιναν την άδεια για την κυκλοφορία δεν το γνώριζαν; Κάτι έχω ακούσει για πιέσεις από τις φαρμακοβιομηχανίες για γρήγορη κυκλοφορία ενός φαρμάκου αλλά δεν είμαι σίγουρος.

Πίσω στο site τώρα. Εκτός από τα συγκεκριμένα φάρμακα που προωθούνται, τα οποία δεν εξετάζω εάν βγάζουν μια τρίχα ή 50.000 τρίχες σε μια ημέρα ή σε 500 ημέρες εάν διατηρούνται οι τρίχες εφόρου ζωής ή πρέπει να βάζεις το φάρμακο εφόρου ζωής, υπάρχει και ένα άλλο θέμα. Αρκετά μέλη του forum δεν δέχονται διαφορετικές εναλλακτικές θεραπείες όπως παραδείγματος χάρη τη λοσιόν M6S Patent.

Σε αρκετές περιπτώσεις γελοιοποιούν, κοροϊδεύουν, υβρίζουν όχι μόνο τον κ. Μ*** αλλά και οποιονδήποτε άλλο τολμήσει να υποστηρίζει την λοσιόν, άσχετα βέβαια εάν την έχει χρησιμοποιήσει και έχει θετικό αποτέλεσμα. Δεν δέχονται τα αποτελέσματα όσων έχουν χρησιμοποιήσει τη λοσιόν, δεν δέχονται τα αποτελέσματα των κλινικών ερευνών, δεν δέχονται φωτογραφίες χρηστών πριν και μετά, δεν δέχονται τίποτα. Συνεχώς ανακυκλώνουν τα ίδια και τα ίδια χωρίς ουσία. Ένας φαύλος κύκλος. Αποτέλεσμα μηδέν.

Η ωραία και σοβαρή αρχική εικόνα του site αρχίζει σιγά σιγά να ξεθωριάζει. Βλέπεις, ξεχάσανε εκεί μέσα τους καλούς τρόπους. Που είναι η καλή διαγωγή; Τα γαλλικά και το πιάνο; Στο τέλος έχουν αρχίσει και βγάζουν ανέκδοτα για τον κ. Μ***. Νομίζω όλο το site είναι ένα ανέκδοτο.

Bye.

Ο συγκεκριμένος είναι στανταρ το μέλος "kolokotronis".
Τεσπα, χαίρομαι για τα καλά σας λόγια. Πιάνο και Γαλλικά, δυστυχώς δεν έμαθα γιατί δεν τα ήθελα. Ανέκδοτο για τον Παλαιοκώστα έχουν βγάλει, για τον κ. ερευνητή , όχι.
Πάντως, προς ενημέρωση, μια εικόνα πριν και μετά μας έχουν στείλει και κάνει καραμπάμ ότι είναι άλλο πρόσωπο πριν και άλλο μετά... Οι εικόνες είναι στην εικονοθήκη για κάθε ενδιαφερόμενο (πριν και μετά).
Α και ποτέ δεν βρίσαμε κάποιον. Περισσότερες πληροφορίες ζητάμε.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού
Απ: Mexis - Μακρυά!!!

αντε καλα εμεις λεμε ψεματα Ο Dr. William Rassman υδρτης του New Hair Institute

και αυτος ψεματα λεει σε ερωτηση που απανταει για την λοσιον αυτην

παρακαλω διαβαστε το μηνυμα που εδωσα στην δημοσιοτητα με αυτα που λεει ο κυριος Dr. William Rassman

και επισης για οποιον νομιζει οτι λεω ψεματα η κατι αναληθες μπορει να παει στην σελιδα οπου ειναι το blog του εν λογο γιατρου για να πιστεψει οτι αυτα που λεω ειναι αληθεια και οχι δικα μου λογια

παρακαλω επισκευτειται http://www.baldingblog.com/2008/02/08/mexis/
για να διαβασετε και μια αποψη ενος γιατρου απο τους πολυ γνωστους και με πολλα διπλωματα
για την λοσιον του ερευνητη μας
 

Death Valley

New Member
Απ: Mexis - Μακρυά!!!

Μετα απο αυτα που διαβασα αρχιζω να αναρωτιεμαι μηπως ακολουθω λαθος δρομο.
 

Death Valley

New Member
Απ: Mexis - Μακρυά!!!

Mηπως βαζοντας προιοντα κοσμετολογιας δεν εχω κανενα οφελος.Αν και εχω δοκιμασει το big3 χωρις fina και ειχα παρενεργιες (κοκκινιλες,σπυρια...)
 

Joda

Member
Απ: Mexis - Μακρυά!!!

παει κοντρα στο φορουμ και λεει για μας εδω οτι δεν ξερουμε?καταλαβαινει με ποιους τα βαζει?ρε θα τον κλεισουμε τον μ......δεν θα πουλαει ουτε στο τσιμπουντι ...
 

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού
Απ: Mexis - Μακρυά!!!

Death Valley είπε:
Oτι πρεπει να αναθεωρησω την θεραπεια μου.
και να παρεις τι ,,,,,

λοιπον μανγκακο παρακολουθησα σημερα τα ποστς σου αν συνεχισεις ετσι
δεν εισαι ευπροσδεκτος εδω
δεν μπηκες για να μιλας ειρωνικα

πρόσεξε πρωτη και τελευταια προειδοποίηση
 
Μπλουζα