triantafilos
Member
Απ: Mexis - Μακρυά!!!
παιδια .....
βρηκα ενα συναδελφο του μ*ξη
κοιτατε εδω : http://xastouki.blogspot.com/2009/10/blog-post_574.html
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
squirrel είπε:Κυριοι,
Για να τελειωνει αυτη η ιστορια καποια στιγμη,αν και περναω πολυ ομορφα βλεποντας να ξεφτιλιζεται ο δηθεν επιστημονας ,ερευνητης ομως σιγουρα απ@τεών@ς Μ*ξης Γεωργιος, θελω να καταθεσω τα εξης:
Ειμαι ενας απο τους χιλιαδες εξαπ@τhμενους πελατες του Μ*ξηαπατεωνα, που προσπαθησε μεσα στην απελπισια του να βρει την λυση στο προβλημα του με την χρηση της λοσιον του Μ*ξηαπατεωνα.
Αν και ημουν πολυ δυσπιστος στην αρχη, τελικα αυτα τα λαμογια μετα απο επανειλημμενες επισκεψεις, καταφεραν να με πεισουν να υπογραψω 2ετες συμβολαιο και γραμματια αξιας 300€ το μηνα.Δηλαδη 300χ24=7.200€.
Ναι πολυ καλα ακουσατε η μαλλον ειδατε.Θα μου πειτε τοσο χαζος που ειμαι καλα να παθω και συμφωνω απολυτα γιαυτο.
Ο λογος που υπεγραψα το συμβολαιο εκτος της απελπισιας μου λογο του ιστορικου μου, ηταν οτι μου δωσανε μια γραπτη εγγυηση επιστροφης των χρηματων σε περιπτωση που δεν βγαλω μαλλια μεχρι την ημερομηνια ληξης του συμβολαιου.πανω σε αυτο στηριζεται ολη η απ@τh και η λειτουργια της καλα στημενης επιχειρησης του Μ*ξηαπατεωνα.
Μεσα στην γραπτη εγγυηση υπαρχει ενας ορος που λεει οτι ο πελατης(εγω δηλ)βπρεπει να τηρει πιστα τις οδηγειες του εφευρετη Μ*ξηαπατεωνα διαφορετικα δεν ισχυει.
Οταν λοιπον περασαν τα 2χρονια του συμβολαιου πηγα στο γραφειο του κρατωντας την εγγυηση στα χερια, να ζητησω πισω τα χρηματα μου αφου τα αποτελεσματα ηταν μηδενικα.
Δηλαδη σε καμια περιπτωση δεν ειχε βγει ουτε μια τριχα.Αρα οι αποδηξεις ηταν φανερες.
Ειχε προηγηθει τηλ επικοινωνια με την κυρια Σαντυ απατεωνισα(η οποια ειναι γυναικα του Μ*ξηαπατεωνα)για καποιο ραντεβου,ξεροντας τις προθεσεις μου,να ζητησω δηλ τα χρηματα μου πισω.Τιποτα παραπανω.
Οταν μπηκα στο γραφειο του στη Γλυφαδα υπηρχε ενα κλιμα περιεργο.Μεσα στον χωρο ηταν η γυναικα του Σαντυαπατεωνισα και 2 συνεργατες του αντρες.Ηταν ολοι τους σαν βρεγμενες γατες, λες και περιμεναν να γινει κατι ασχημο.
Αρχισαμε την κουβεντα και μπηκα κατευθειαν στο ψητο.ΘΕΛΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ του ειπα κι εκεινος φυσικα αρνηθηκε, λεγοντας μου πως δεν ακολουθησα πιστα τις οδηγειες του.
Οτι δεν αφησα τα μαλλια μου μακρια,στο μηκος που επρεπε,ωστε να καλυπτει το κενο και να το προστατευει.Αυτος ηταν ο λογος που δεν πετυχε η θεραπεια κι ετσι η εγγυηση δεν ισχυει.
Οπως Καταλαβαινετε αρχισα να φωναζω και τοτε μπαινουν μεσα οι συνεργατες του που με τον τσαμπουκα τους μου δωσανε να καταλαβω πως πρεπει να φυγω συντομα και να μην προχωρησω το θεμα παραπερα.
Φευγοντας με σκυμμενο το κεφαλι και εξαπ@τhμενος ηθελα να τον σπασω στο ξυλο αλλα ηταν δυσκολο με ολους αυτους εκει.
Ο θεος ομως ειναι μεγαλος και αγαπαει τον κλεφτη αλλα αγαπαει και τον νοικοκυρη.Μεσα απο αυτο το site μου δινετε η ευκαιρια επιτελους να πω την δικη μου πραγματικη ιστορια.
Ο ανθρωπος ειναι επικινδυνος ,αδιστακτος και καποιος τον στηριζει.Νομιζω οτι παιζεται κατι πολυ σοβαροτερο πισω απο αυτον τον απατεωνα.Θα προσπαθησω να βρω εναν τροπο να ανεβασω photo με συμβολαια,γραμματια,εγγυησεις και υπογραφες για να πιστεψει ο κοσμος οτι οσα λεω ειναι αληθεια.Προσοχη λοιπον στον ΜΕΓΑΜ*ξηαπατεωνα και αφου η ελληνικη δικαιοσυνη δεν μπορει να προστατεψει τον κοσμο απο τσαρλατανους ας το κανουμε εμεις μεσα απο τις δικες μας πραγματικες ιστοριες.Και πιστεψτεμε σαν κιεμενα υπαρχουν αρκετοι.
Ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια που ξεφτιλισαν τον Μ*ξηαπατεωνα.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
alostratos είπε:Peste mou poios apatewnas vgazei ta moutra tou dimosiws na poulisei paramithi?
heyya είπε:[quote author=alostratos link=topic=19.msg25734#msg25734 date=1265935808]
Peste mou poios apatewnas vgazei ta moutra tou dimosiws na poulisei paramithi?
Εισαγωγή παράθεσης
Παράθεση από: alostratos στις Σήμερα στις 02:50:08 πμ
Peste mou poios apatewnas vgazei ta moutra tou dimosiws na poulisei paramithi?
Όλοι οι πολιτικοί μας![]()
Ναι αν ζεις στην Ελλάδα που ως γνωστόν δεν τιμωρείσαι αρκεί να έχεις τις κατάλληλες διασυνδέσεις.den tha mporouse na epemvei eisageleas gia pseftika stoixeia?pisteuete pws kapoios tha diakindineue na kanei kati tetoio?
Ναι φίλε αλλά όχι με greeklish γιατί θα μας βγούνε τα μάτια ;DAnyway ayta ithela na pw an thelei kapoios na mou apantisei sxetika polu euxaristws na kanoume dialogo kai na antalaksoume apopseis.
και για συνεχεια το οτι εγινες μελος σημερα στις 2.01 και εγραψες σαν 1ο σου ποστ ολο αυτο το κατεβατο για τον Μ*ξη στις 2.50 (λογικο να σου παρει τοση ωρα).....ας μη το σχολιασουμε......
φίλε geofish δεν έκατσα καν να το διαβάσω ολόκληρο εχθές γιατί με κουράζουν πολύ τα greeklish και δεν είχα και όρεξη βραδιάτικα.Στα υπόλοιπα που αναφέρεις απλά :worshipperΜε αρέσει tse, που ενώ με άλλους είσαι πολύ καχύποπτος εδώ χαμπάρι δεν πήρες.