Ένας χρόνος και κάτι και νομίζω πλέον ότι αυτό πρέπει να το θεωρήσω ως τελικό αποτέλεσμα. Τελικό συμπέρασμα: είμαι πάρα πολύ χαρούμενος με αυτό που βλέπω στον καθρέφτη. Υπάρχει μια ομοιομορφία στην πυκνότητα σε όλο σχεδόν το κεφάλι, με εξαίρεση την κορυφή την οποία ανυπομονώ να μπω και να την φτιάξω και αυτήν. Έχει αλλάξει η ψυχολογία μου 100%. Είναι φοβερό που μετά από τόσα χρόνια μπορώ να "χτενίσω" τα μαλλιά μου και να κάνω χωρίστρα. Μπορεί να ακούγεται ανόητο, αλλά αυτό νοιώθω. Όσοι έχετε ενδοιασμούς και έχετε τις κατάλληλες προϋποθέσεις, μην το σκέφτεστε άλλο προχωρήστε το, αξίζει!!!!
Φιλε μου, καταρχας χαιρομαι που η ψυχολογια σου αλλαξε και εισαι χαρουμενος. Αναμφιβολα εκεινο που εχει πρωτιστη σημασια ειναι η αυτοεικονα μας, ο τροπος που βλεπουμε τον εαυτο μας και πως αισθανομαστε οι ιδιοι.
Και σε διαβεβαιω οτι δε θα εκανα κανενα σχολιο, αν αφορουσε αποκλειστικα τον εαυτο σου. Επειδη, ομως, απο την αρχη του νηματος εχεις προβει σε καποια σχολια, νιωθω την αναγκη να διατυπωσω και μια διαφορετικη αποψη επι του θεματος, ωστε τα νεαρα, απειρα, υποψηφια για μεταμοσχευση μελη να διαβασουν και μια διαφορετικη προσεγγιση.
μιας και είχα δύο κολλητούς φίλους που έκαναν στην DHI σχεδόν την ίδια περίοδο (πριν 1,5 χρόνο περίπου) και άρα είδα από κοντά όλη την εξέλιξη τους, η οποία ήταν εξαιρετική
υπάρχει μεγάλη αλλαγή με το πριν
Όσον αφορά το αποτέλεσμα: έχω μαλλιά σε σημεία που για χρόνια τα είχα συνηθίσει καραφλά και είμαι χαρούμενος γι' αυτό, χτενίζομαι και κάνω styling ξανα.
είμαι πάρα πολύ χαρούμενος με αυτό που βλέπω στον καθρέφτη.
Όσοι έχετε ενδοιασμούς και έχετε τις κατάλληλες προϋποθέσεις, μην το σκέφτεστε άλλο προχωρήστε το, αξίζει!!!!
Αυτα ειναι καποια απο τα σχολια σου στα οποια ελλοχευει ο κινδυνος παραπλανησης αδαων μελων. Ειδικα το πρωτο και το τελευταιο θελουν οπωσδηποτε παρεμβαση (τα ενδιαμεσα, ισως οχι, γιατι αφορουν προσωπικα σου συναισθηματα).
Αντικειμενικα, λοιπον, φιλε μου το αποτελεσμα σου ειναι μετριοτατο. Πληρωσες 4500 ευρω για ενα μετριοτατο αποτελεσμα. Βεβαια, δικαιολογεισαι, αφου αποδεικνυεται εκ των υστερων (τωρα που ολοκληρωθηκε η μεταμοσχευση σου) οτι δε γνωριζεις ποια θεωρουνται καλα αποτελεσματα μεταμοσχευσεων. Δυστυχως, φιλε μου, δεν εχεις καποιο μετρο συγκρισης.
Ευκολα καταλαβαινει κανείς οτι και οι δυο κολλητοι σου που εκαναν στη DHI, τελικα δεν ειχαν "εξαιρετικο" αποτελεσμα, οπως εγραψες, αλλά ενα μετριοτατο αποτελεσμα. Αφου αισθανεσαι απολυτα ικανοποιημενος απο το δικο σου αποτελεσμα, στα δικα σου ματια καθε μετριο φανταζει "εξαιρετικο".
Φιλε μου, με 4500 ευρω που πληρωσες στην DHI, σε μια σοβαρη κλινικη θα ειχες δυο φορες καλυτερο αποτελεσμα. Αν ειχες παει για παραδειγμα στην Κυπρο, θα εβαζες με τα ιδια χρηματα 2800 grafts και θα "ετριβες τα ματια σου" απο το αποτελεσμα που θα ηταν η μερα με τη νυχτα με αυτο που πηρες απο τη DHI. Αν ειχες παει σε μια Τουρκικη κλινικη (π.χ. Yaman), θα εβαζες με τα ιδια χρηματα 4500 grafts με πολυ καλυτερο αποτελεσμα. Παρομοιως, αν πεταγοσουν διπλα στον κ. Τυρκαλα (αφου εισαι απο Θεσσαλονικη), θα εβαζες 4000 grafts με πολυ καλυτερο αποτελεσμα.
Γενικα, φιλε μου, για πολλοστη φορα η DHI αποδεικνυεται πολυ κατωτερη των περιστασεων.
Και, δυστυχως, δεν μπορεις να το αντιληφθεις και φθανεις σε σημειο να την προτεινεις με κλειστα τα ματια στους αλλους...να εχουν δηλαδη και αλλοι ενα μετριοτατο αποτελεσμα!!!
Φυσικα αυτο δε θα ηταν καλο/δικαιο και γι' αυτο παρεμβαινω. Μην παρασυρουμε ανιδεα μελη σε λανθασμενες επιλογες. Η DHI ειναι μια απο αυτες.
Το χειροτερο ολων ειναι οτι, ενω παρεχει μετριες υπηρεσιες, εχει εξασφαλισμενη πελατεια, γιατι υπαρχουν ατομα που δεν εχουν μετρο συγκρισης και, επειδη απεκτησαν καποια μαλλια, δηλωνουν απολυτα ικανοποιημενα.
Σε πληροφορω οτι προσωπικα απο τη DHI εχω παρει καλυτερο αποτελεσμα απο το δικο σου, εχω τα διπλασια μαμα μαλλια απο τα δικα σου, αλλά και παλι αντιλαμβανομαι την μετριοτητα του αποτελεσματος που μου παρεσχε η συγκεκριμενη κλινικη. Και, ευλογα, ποτέ δε θα τη συνιστουσα σε αλλους.
Επιλογικα, καλο θα ειναι να γραφονται και διαφορετικες αποψεις, ωστε να υπαρχει μια σφαιρικη και πιο αντικειμενικη πληροφορηση και κατευθυνση στο forum.
Ειναι αδιανοητο να επευφημειται η συγκεκριμενη κλινικη για αλλο ενα μετριοτατο αποτέλεσμά της που κοστολογηθηκε με υπερογκο ποσο. Το αντιθετο θα επρεπε... Θα επρεπε να κατακεραυνωνεται για τις ελλιπεις υπηρεσιες που παρεχει.
ΥΓ Οσα εγραψα αφορουσαν αποκλειστικα την κλινικη. Σε σενα, φιλε μου, σου ευχομαι ειλικρινα να εισαι παντοτε χαρουμενος και να αντιμετωπιζεις απο δω και περα τη ζωη υπο το αισιοδοξο πρισμα που δειχνεις μεσω των σχολιων σου.