Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
δεν ζητάει εξετάσεις ο lorenzo, απλά λέει να την παρεις. Καλό ειναι να κάνουμε βέβαια κάποιες από τις εξετάσεις που αναφέρθηκαν παραπάνω.@CVIAL ξες μήπως ο Λορέντζο τι εξετάσεις ζητάει;
Οκ thanks.Το έχεις ακούσει ότι δεν ζητάει;η από προσωπική εμπειρία;δεν ζητάει εξετάσεις ο lorenzo, απλά λέει να την παρεις. Καλό ειναι να κάνουμε βέβαια κάποιες από τις εξετάσεις που αναφέρθηκαν παραπάνω.
Ακόμη δεν έσπασα το φράγμα των 35, το χαιδεύω μπρο χαχαΕτοιμάζεσαι αδελφέ ;;;;;χαχαχαχαχαχαχ
Δεν έχω ακούσει ποτέ να ζήτησε από κανέναν εξετάσεις για να του προτείνει φίνα. Και προσωπικά σε email που του ειχα στείλει, μου είπε να ξεκινήσω φίνα χωρίς να μου πει να κάνω κάποιες εξετάσεις.Οκ thanks.Το έχεις ακούσει ότι δεν ζητάει;η από προσωπική εμπειρία;
Αχ αυτή η φίνα δίκοπο μαχαίρι.Ο Lorenzo δεν ζητάει φίνα μόνο άμα φτάσεις τα 50 ..Στα 35 δεν γλυτωνετε
εγω οπως ειπα ειμαι ειδη στα 3 χρονια εχω κανει μονο μια γενικη λαθος βεβαια θελει και ποιο αναλυτικα. και ειμαι 33Αχ αυτή η φίνα δίκοπο μαχαίρι.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ακριβώς. Κάνεις εξετάσεις αρχικά πριν ξεκινήσεις την φίνα να έχεις αρχικές τιμές και μετά επαναλαμβάνεις κάποιες από αυτές ανά διαστήματα (π.χ. 6μηνό ή 12μηνο) για να ελέγχεις ότι όλα ειναι οκ και να τις συγκρινεις με τις αρχικές.Όπως και να έχει εμπεριέχει ένα ρίσκο το να ξεκινά κανείς φίνα χωρίς λεπτομερείς εξετάσεις.
Ακόμη και όλα νορμαλ να φαίνονται, είναι ακόμη πιο σημαντικό να επανελέγχονται όλα περιοδικά μετά την έναρξη της φίνας.
Δηλ αυτές που είχε πει ο @pablopaolinio ;Ακριβώς. Κάνεις εξετάσεις αρχικά πριν ξεκινήσεις την φίνα να έχεις αρχικές τιμές και μετά επαναλαμβάνεις κάποιες από αυτές ανά διαστήματα (π.χ. 6μηνό ή 12μηνο) για να ελέγχεις ότι όλα ειναι οκ και να τις συγκρινεις με τις αρχικές.
Πανω κάτω ναι. Μπορεί κιόλας κάνοντας τις εξετάσεις να ανακαλύψεις ότι έχεις κάποιο θέμα με κάποια από αυτές. Γιαυτό έχει σημασία να τις κάνεις και πριν την έναρξη της φινας για να μη πεις οτι στο προκάλεσε η φίνα αυτό το πρόβλημα.Δηλ αυτές που είχε πει ο @pablopaolinio ;
Ισχυει Legwg. Μενει να αποδειχθει αν αυτο γινεται λογω μικρων , στην πραξη , παρενεργειων.Πλεον της μοδός γίνεται η ντουντα. Προτείνεται αβέρτα στο εξωτερικό. Πάντως θα έπρεπε να μας προβληματίσει ( σε εισαγωγικά που βαριόμουν να βάλω ) πως όλα τα ελιτ αποτελέσματα από Ισπανία λαμβάνουν φίνα για κανα χρόνο ( ίσως και παραπάνω ) πρίν την επέμβαση.
Ισχυει Legwg. Μενει να αποδειχθει αν αυτο γινεται λογω μικρων , στην πραξη , παρενεργειων.
Ο Lorenzo δεν ζητάει φίνα μόνο άμα φτάσεις τα 50 ..Στα 35 δεν γλυτωνετε
Δεν ειναι αληθές. Εξαρτάται και από την ΑΑ και την δότρια. Στις μμ που έκανε πχ ο GGGALI δεν παίρνει φίνα και δεν είναι 50.