Eγω απο αυγουστο που την εκανα . δεν τα εχω πειραξει καθολου. επηρεαζει θεωρεις? επειδη γενικα θελω να τα μακρυνωΝαι αλλά με ψαλίδι τουλάχιστον 4-5 φορές!Στα υπόλοιπα γύρω γύρω μηχανή!
Eγω απο αυγουστο που την εκανα . δεν τα εχω πειραξει καθολου. επηρεαζει θεωρεις? επειδη γενικα θελω να τα μακρυνωΝαι αλλά με ψαλίδι τουλάχιστον 4-5 φορές!Στα υπόλοιπα γύρω γύρω μηχανή!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
για την ληπτρια εννοω. την δοτρια την εχω κουρεψει με μηχανηEγω απο αυγουστο που την εκανα . δεν τα εχω πειραξει καθολου. επηρεαζει θεωρεις? επειδη γενικα θελω να τα μακρυνω
Οχι δεν επηρεάζει καθόλου αν τα κάνεις με ψαλίδι!Προσοχή μόνο θα πεις στον κουρέα στο χτένισμα όπως τα κουρεύει!Και εγώ άφηνα μακριά αλλά θέλανε κούρεμα για να είναι ομοιόμορφα!Μπορείς άνετα να τα κουρέψεις μη φοβάσαι!Αν έχεις καλό κουρέα θα φανούν και πιο πολλά!για την ληπτρια εννοω. την δοτρια την εχω κουρεψει με μηχανη
ρωτα τον γιατρό σου φίλε. Και δεν αξιζει να έχεις άγχος για τίποτα.Παιδιά να ρωτήσω κάτι κ αν γνωρίζει κάποιος να βοηθήσει! Αυτή την περίοδο λόγω έντονου στρες(εργασιακά) μου πρότειναν να πάρω για μερικές μέρες ηρεμιστικά (lexotanil)!Εν τω μεταξύ λαμβάνω φίνα 1mg καθημερινά! Γνωρίζετε αν κάνει τέτοιος συνδυασμός?
Έχεις δίκιο φίλε μου αλλά το εργασιακό είναι μεγάλο κεφάλαιο στην ζωή ενός ανθρώπου κ μετά από 19 χρόνια έχασα την δουλειά μου! Οπότε είμαι σε κατάθλιψη! Το προσπαθώ πίστεψε μερωτα τον γιατρό σου φίλε. Και δεν αξιζει να έχεις άγχος για τίποτα.
Ναι για 10 ημέρες μου είπεΔεν θα έχεις κάποιο θέμα. Στα εδωσε σαν αγωγή για ένα διάστημα ή επι ανησυχίας;
Λοβερ μου δεν παθαίνεις κατάθλιψη μέσα σε 2-3 μέρες αδερφέ μου. Εκτός και αν είσαι καιρό χωρίς δουλειά. Όπως και να έχει κάνε την αγωγή σου και άμεσα θα βρεις και καλύτερη δουλειά και το μαλλί θα ναι τοπ κλασσικά. Πάμε δυνατά σου στέλνω τις θερμότερες ευχές μου.Ναι για 10 ημέρες μου είπε
Ευχαριστώ πολύ αδερφέ μου! Ελπίζω να κουμπωσω σε μια νέα δουλειά! είμαι έτσι εδώ και σχεδόν 2 μήνες θα κοιτάξω να το πολεμισω!Λοβερ μου δεν παθαίνεις κατάθλιψη μέσα σε 2-3 μέρες αδερφέ μου. Εκτός και αν είσαι καιρό χωρίς δουλειά. Όπως και να έχει κάνε την αγωγή σου και άμεσα θα βρεις και καλύτερη δουλειά και το μαλλί θα ναι τοπ κλασσικά. Πάμε δυνατά σου στέλνω τις θερμότερες ευχές μου.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Με συγκινείτε ρε άτιμα! Ευχαριστώ πολύ για την στήριξη κ εύχομαι τα καλύτερα σε όλους σας παιδιά από καρδιάς!Λοβερ φιλαράκι κάνε την αγωγή σου άφοβα, ο συνδυασμός ηρεμιστικού και φίνας δε θα σου δημιουργήσει τίποτα.
Χρησιμοποιήσα παρόμοιο συδυασμό πριν 1 χρόνο περίπου που τα συνδύασα όλα μαζί.
Προσπάθησε να ηρεμήσεις και με ψυχραιμία να αντιμετωπίσεις αυτό το συμβάν φίλε μου.
Είμαστε μαζί σου.
Ευχαριστώ πολύ τζον! Ευτυχώς δεν πρόλαβε να με πάρει πολύ κάτω οικονομικά! Απλά είναι η συνήθεια των πολλών χρόνων που με έκανε να χάσω τον μπουσουλα! Έκανα βιαστικά βήματα αμέσως μετά κ έφαγα τα μούτρα μου! Θα πάρω τον χρόνο μου κ θα επιστρέψω ξανά στην ζωή!Προς το παρόν ευτυχώς έχω ανθρώπους γύρω μου (οικογένεια) που βρίσκω την στήριξη και αυτό είναι το σημαντικότερο!Το λεξοτανιλ δεν ειναι αντικαταθλιπτικο χαπι οπως και να εχει ολοι μας εχουμε στρεςς και αγχος ο καθενας εχει τα δικα του και οσο μεγαλωνει ειναι και πιο δυσκολα.
Οι γυναικες ειναι πιο δυσκολα απο τους ανδρες και σε μικρες ηλικιες.
Λοβερ κανε την αγωγη σου οτι και αν χρειαστει ολοι περνανε ζορια. Υγεια και αν δεν χρωστας λεφτα δεξια και αριστερα εισαι οκ.
Μη σε παίρνει από κάτω φιλε...ολα θα φτιάξουν...πάντως γενικά γιαυτο πρέπει να κρατάει κάποιος λεφτά στην άκρη για ώρα ανάγκης γιατι ποτέ δεν ξέρει τι του ξημερώνει...π.χ. χάνει τη δουλειά του ή αρρωσταίνει και χρειάζεται λεφτά για χεριουργεία κτλπ...καλά τα μαλλιά αλλά αμα δεν έχεις δουλειά και την υγεία σου τοτε δεν έχεις τιποτα...Ευχαριστώ πολύ τζον! Ευτυχώς δεν πρόλαβε να με πάρει πολύ κάτω οικονομικά! Απλά είναι η συνήθεια των πολλών χρόνων που με έκανε να χάσω τον μπουσουλα! Έκανα βιαστικά βήματα αμέσως μετά κ έφαγα τα μούτρα μου! Θα πάρω τον χρόνο μου κ θα επιστρέψω ξανά στην ζωή!Προς το παρόν ευτυχώς έχω ανθρώπους γύρω μου (οικογένεια) που βρίσκω την στήριξη και αυτό είναι το σημαντικότερο!
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου για τα καλά σου λόγια! εύχομαι κ σε εσένα το καλύτερο!Καλό αποτέλεσμα φίλε! μακάρι να το δεις οπως το φανταζεσαι και ακομη καλυτερο![]()
Έτσι ακριβώς είναι!Η ζωή έχει δυσκολέψει πολύ κ από δουλειές κ από διάφορα που μπορεί να σε βρουν! Πάνω από όλα όμως η υγεία κ στην συνέχεια θα τα βρούμε τα υπόλοιπα!Μη σε παίρνει από κάτω φιλε...ολα θα φτιάξουν...πάντως γενικά γιαυτο πρέπει να κρατάει κάποιος λεφτά στην άκρη για ώρα ανάγκης γιατι ποτέ δεν ξέρει τι του ξημερώνει...π.χ. χάνει τη δουλειά του ή αρρωσταίνει και χρειάζεται λεφτά για χεριουργεία κτλπ...καλά τα μαλλιά αλλά αμα δεν έχεις δουλειά και την υγεία σου τοτε δεν έχεις τιποτα...