Latanoprost μήπως το μελλοντικό φάρμακο για την φαλάκρα

lab_rat

Member
somari είπε:
Εχω δοκιμασει πολλους συνδιασμους. Αποτελεσμα είδα με το υγρο οπως ειναι.
Σημερα εφτιαξα καινουριο με τα χαπια. Περιεκτικοτητα 1,5%

Απλά μου έκανε εντύπωση, γιατί αν βάζεις σε 1% μέσα σε 10 μέρες τελειώνεις ένα μπουκαλάκι (άβολο/πολυέξοδο)
Και λιγοτερο... αλλα οκ, 4.5ε κανει το μπουκαλακι. Την παλευω.

rocknrolla είπε:
lab_hair είπε:
somari είπε:
Lab το zirtek το παίρνεις απευθείας από το μπουκαλάκι χωρίς αραίωση;
Εχω δοκιμασει πολλους συνδιασμους. Αποτελεσμα είδα με το υγρο οπως ειναι.
Σημερα εφτιαξα καινουριο με τα χαπια. Περιεκτικοτητα 1,5%

Γιατί ανέβασες περιεκτικότητα;

Βασικα το γυρισα σε χαπια γιατι δεν παλευεται η λαδιλα του υγρου, ειδικα αν το βαζεις 2 φορες τη μερα. Εφοσον τα πηρα ειπα να δοκιμασω και εαν με μεγαλυτερη περιεκτικοτητα μου σταματησει εντελως την τριχοπτωση.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

lab_rat

Member
Update
Οπως είπα και πριν στην κορυφη που χρησιμοποιω xalatan σκετο, παρατηρησα αραιωση την οποια απεδωσα σε πιθανο shed. Παρατηρω ομως και εντωνη φαγουρα - τσιμπιματακια (σημερα πιο εντονα) στο σημειο αυτο και δε μου αρεσει!! :s
Αυτο συμβαινει σε πολυ συγκεκριμενο σημειο, ακριβως εκει που βαζω το xalatan...

kapa

Μέλος του προσωπικού
lab_rat είπε:
kapa είπε:
lab_rat είπε:
Kapa, σταμάτησες xalatan-minox?
τα σταματησα και τα δυο
Δεν είδες εξέλιξη ή για να παρατηρήσεις καλύτερα τα αποτελέσματα του keratene?
δεν ειδα φως στο τουνελ.
το κακο με τις θεραπειες ειναι οτι στην αρχη δινουν ενα μικρο push το οποιο το βλεπεις αλλα η ουσια ειναι μεχρι που θα φτασει αυτο.
και οταν μετα το push αυτο ξεκινησει παλι κατηφορα δεν εχεις να περιμενεις και πολλα.
αλλα το σιγουρο ειναι οτι υπαρχουν πολυ φθηνοτερες θεραπειες απο αυτο με ισαξια αποτελεσματα.
το keratene ειναι εσωτερικο blocker,δεν περιμενω να κανει κατι στους ηδη νεκρους κροταφους μου,λιγο στο vertex και λιγο σε οτι υπαρχει σε nw6 (λεπτες τριχες)που δεν ειναι τραγικα τα πραγματα μπορει να βοηθησει

lab_rat

Member
kapa είπε:
lab_rat είπε:
kapa είπε:
lab_rat είπε:
Kapa, σταμάτησες xalatan-minox?
τα σταματησα και τα δυο
Δεν είδες εξέλιξη ή για να παρατηρήσεις καλύτερα τα αποτελέσματα του keratene?
δεν ειδα φως στο τουνελ.
το κακο με τις θεραπειες ειναι οτι στην αρχη δινουν ενα μικρο push το οποιο το βλεπεις αλλα η ουσια ειναι μεχρι που θα φτασει αυτο.
και οταν μετα το push αυτο ξεκινησει παλι κατηφορα δεν εχεις να περιμενεις και πολλα.
αλλα το σιγουρο ειναι οτι υπαρχουν πολυ φθηνοτερες θεραπειες απο αυτο με ισαξια αποτελεσματα.
το keratene ειναι εσωτερικο blocker,δεν περιμενω να κανει κατι στους ηδη νεκρους κροταφους μου,λιγο στο vertex και λιγο σε οτι υπαρχει σε nw6 (λεπτες τριχες)που δεν ειναι τραγικα τα πραγματα μπορει να βοηθησει
Εγω βλεπω ανηφορα αλλα δε ξερω κατα ποσο ειναι απο τη μινοχ καθεαυτη! Ισως εκανες λαθος που τα χρησιμοποιησες το ενα μεσα στο αλλο, εγω το αναμιγνύω εκεινη την ωρα.
Εχε επισης υποψην οτι για μια βδομαδα οταν τα χρησιμοποιησα μαζι ειδα εμφανη κατηφορα και μετα εστρωσε η κατασταση!
Μαλλον θα το γυρισω σε bimatoprost που λενε οτι ειναι καλυτερο, Σκεφτομαι να παραγγειλω και απο τον kane.

weznem

Well-Known Member
laab καλη επιτυχια φιλε με το χαλαταν..αν ξεκινησεις τελικα βιματοπροστη ενημερωσε μας με τα σχετικα,διοτι ειναι καινουργια θεραπεια και θα εχει ενδιαφερον..

lab_rat

Member
weznem είπε:
laab καλη επιτυχια φιλε με το χαλαταν..αν ξεκινησεις τελικα βιματοπροστη ενημερωσε μας με τα σχετικα,διοτι ειναι καινουργια θεραπεια και θα εχει ενδιαφερον..
Μου τελειωσε χθες το xalatan και πηρα lumigan (bimatoprost). Στην ουσια δεν ειναι καινουρια θεραπεια αφου λειτουργει με τον ιδιο τροπο με το latanoprost.

somari

Active Member
Είναι φθηνότερο;

Θυμαμαι πάντως, περισυ μολις ειχε βγει στον αέρα αυτή η έρευνα, κατευθείαν έψαξα για pgd2 antagonists και είδα κάτι τιμές στον ουρανό...

lab_rat

Member
somari είπε:
Είναι φθηνότερο;

Θυμαμαι πάντως, περισυ μολις ειχε βγει στον αέρα αυτή η έρευνα, κατευθείαν έψαξα για pgd2 antagonists και είδα κάτι τιμές στον ουρανό...

To xalatan κανει 12ε τα 2,5ml και το lumigan 16ε τα 3ml. Στο κλασμα τιμη/περιεκτικοτητα το lumigan ειναι πολυ λιγο ακριβοτερο.
Ενδεχομενως αν παρω απο τον kane παντως παλευεται λιγο περισσοτερο. Με 100$+50$ μεταφορικα(κλεψια αυτο), δηλαδη 112ε βγαινει 100ml για διαλυμα 3,3 φορες μεγαλυτερης περιεκτικοτητας. Δηλαδη 36ε/μηνα το οποιο ειναι μεν τσιμπιμενη τιμη για θεραπεια αλλα οχι και απλησιαστη. Θα εξαρτηθει βεβαια και απο τα αποτελεσματα!
Αν εχει κανεις υποψιν του αλλα μαγαζια που να πουλανε τετοιες ουσιες σε απλους πελατες ας ενημερωσει!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

rocknrolla

New Member
kapa είπε:
δεν ειδα φως στο τουνελ.

Όταν μιλάμε για μία-δύο (άντε τρεις) σταγόνες xalatan μιλάμε για απειροελάχιστη συγκέντρωση ενεργής ουσίας. Και το ελάχιστο regrowth σε αυτές τις ποσότητες θεωρείται θαύμα.

Θυμισέ μου λίγο κάπα σε πόσο καιρό είδες αποτελέσματα από το xalatan.

kapa

Μέλος του προσωπικού
rocknrolla είπε:
kapa είπε:
δεν ειδα φως στο τουνελ.

Όταν μιλάμε για μία-δύο (άντε τρεις) σταγόνες xalatan μιλάμε για απειροελάχιστη συγκέντρωση ενεργής ουσίας. Και το ελάχιστο regrowth σε αυτές τις ποσότητες θεωρείται θαύμα.

Θυμισέ μου λίγο κάπα σε πόσο καιρό είδες αποτελέσματα από το xalatan.
ενα push στην αρχη με μινοξιδιλη και μια σηντηρηση στα αποτελεσματα της μινοξιδιλης σκετο,τα αποτελεσματα της μινοξιδιλης στους κροταφους μου υποχωρουν πολυ γρηγορα

Μπλουζα