Latanoprost μήπως το μελλοντικό φάρμακο για την φαλάκρα

kapa

Μέλος του προσωπικού
lab_hair είπε:
Μονο πιο φθηνο? Σχεδον 3 χρονια θεραπεια βγαζεις. Συμφερει πολυ περισσοτερο απο το bimatoprost γιατι χρειαζεσαι 16.5 φορες λιγοτερη ουσια. Ακομα και λιγο λιγοτερο καλα αποτελεσματα να δινει, αυξανεις την περιεκτικοτητα απο 0,005 σε 0,01 και εισαι αρχοντας.
με εναν προχειρο υπολογισμο χρειαζομαι 0,25ml xalatan μια εφαρμογη την ημερα σε κροταφους μονο,με 100mg της ουσιας 100 ευρω δηλαδη μου βγαζει καμια δεκαετια,πραγματικα τιποταO0

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

weznem

Well-Known Member
kapa είπε:
lab_hair είπε:
Μονο πιο φθηνο? Σχεδον 3 χρονια θεραπεια βγαζεις. Συμφερει πολυ περισσοτερο απο το bimatoprost γιατι χρειαζεσαι 16.5 φορες λιγοτερη ουσια. Ακομα και λιγο λιγοτερο καλα αποτελεσματα να δινει, αυξανεις την περιεκτικοτητα απο 0,005 σε 0,01 και εισαι αρχοντας.
με εναν προχειρο υπολογισμο χρειαζομαι 0,25ml xalatan μια εφαρμογη την ημερα σε κροταφους μονο,με 100mg της ουσιας 100 ευρω δηλαδη μου βγαζει καμια δεκαετια,πραγματικα τιποταO0

το θεμα ειναι οτι σε 10χρονια μπορει να ειναι αχρηστο,μπορει να εχουν βγει καλυτερα φαρμακα και να κλαις τα λεφτα μετα..δεν ειναι ολα τοσο απλα δεσμευση 10χρονων για ενα φαρμακο..μπορει να γυρισει και μπουμερανγκ καμια φορα..

kapa

Μέλος του προσωπικού
weznem είπε:
το θεμα ειναι οτι σε 10χρονια μπορει να ειναι αχρηστο,μπορει να εχουν βγει καλυτερα φαρμακα και να κλαις τα λεφτα μετα..δεν ειναι ολα τοσο απλα δεσμευση 10χρονων για ενα φαρμακο..μπορει να γυρισει και μπουμερανγκ καμια φορα..

Σίγουρα θα έχουν βγει καλύτερα,αλλά το κυριος πρόβλημα ειναι ότι η σκόνη θα χαλάσει λήξει πριν την χρήση της.
Σε nw6 μετα να αδειάσει γρήγορα :angel:

weznem

Well-Known Member
kapa είπε:
weznem είπε:

Σίγουρα θα έχουν βγει καλύτερα,αλλά το κυριος πρόβλημα ειναι ότι η σκόνη θα χαλάσει λήξει πριν την χρήση της.
Σε nw6 μετα να αδειάσει γρήγορα :angel:
δεν ξερω αν θα πεσουν οι τιμες γρηγορα σε ολα αυτα που λεμε οτι θεωρητικα δουλευουν,φοβαμαι πως οχι ομως..'ξερει κανεις με το ρεγκαιν τι εγινε ποσο κοστιζε στην αρχη και μετα απο ποσο καιρο επαισε η τιμη πολυ?θα ηταν ενα καλο δειγμα...

kapa

Μέλος του προσωπικού
weznem είπε:
δεν ξερω αν θα πεσουν οι τιμες γρηγορα σε ολα αυτα που λεμε οτι θεωρητικα δουλευουν,φοβαμαι πως οχι ομως..'ξερει κανεις με το ρεγκαιν τι εγινε ποσο κοστιζε στην αρχη και μετα απο ποσο καιρο επαισε η τιμη πολυ?θα ηταν ενα καλο δειγμα...
το xalatan δεν δουλευει θεωρητικα,δεν ξερω αν το προσεξες το χρησιμοποιω εναν μηνα τωρα και ειμαι στο δευτερο μπουκαλακι.
η συγκριση regaine τωρα και πριν δεν γινεται μιας και τα χρηματα δεν εχουν την ιδια αξια.
εννοω οτι 10 χρονια πριν με 25 ευρω φουλαρα το ντεποζιτο στο αμαξι μου και τωρα θελω 70,δεν υπαρχει αντικειμενικη αξια

weznem

Well-Known Member
kapa είπε:
weznem είπε:
το xalatan δεν δουλευει θεωρητικα,δεν ξερω αν το προσεξες το χρησιμοποιω εναν μηνα τωρα και ειμαι στο δευτερο μπουκαλακι.
η συγκριση regaine τωρα και πριν δεν γινεται μιας και τα χρηματα δεν εχουν την ιδια αξια.
εννοω οτι 10 χρονια πριν με 25 ευρω φουλαρα το ντεποζιτο στο αμαξι μου και τωρα θελω 70,δεν υπαρχει αντικειμενικη αξια

ναι το ξερω οτι δουλευει,μιλουσα γενικοτερα για αναλογο ε2,φ2 τα ειχα ολα στο μυαλο μου.. καπα με τα κερατιν..dht blocker χαπια τα ξεκινησες?εχεις δικιο δεν υπαρχει μετρο συγκρισης,θυμαμαι εβαζα 9ευροκα γεμιζε το μηχανακι,τωρα με 10 ευρω γεμιζειτο μισο τεποζιτο..που φθασαμε..σαν ονειρο 0.90 λεπτα αμολυβδη..

kapa

Μέλος του προσωπικού
weznem είπε:
ναι το ξερω οτι δουλευει,μιλουσα γενικοτερα για αναλογο ε2,φ2 τα ειχα ολα στο μυαλο μου.. καπα με τα κερατιν..dht blocker χαπια τα ξεκινησες?εχεις δικιο δεν υπαρχει μετρο συγκρισης,θυμαμαι εβαζα 9ευροκα γεμιζε το μηχανακι,τωρα με 10 ευρω γεμιζειτο μισο τεποζιτο..που φθασαμε..σαν ονειρο 0.90 λεπτα αμολυβδη..
δεν ξεκινησα ακομα κερατιν,το περειμενω.
το regaine 4 χρονια πριν το αγοραζα 21 ευρω,μετα χωρις λογο και αιτια εκτοξευθηκε στα 38 ευρω και ειναι ο μοναδικος λογος που εβγαλα καρτα.
ειπαμε να μας κλεβουν αλλα αυτο ειναι ξεβρακωμα,μιλαμε για ενα σκευασμα που εχει κοστος κατασκευης 1-3 ευρω και καποτε το συνταγογραφουσαν.
για το xalatan συγκεκριμενα δουλευει,στην αρχη του συνδιαστικα με την μινοξιδιλη ξεκινησε να τουμπανιαζει το τοπιο σε μια εβδομαδα.
με την διακοπη της μινοξιδιλης και συνεχιζοντας xalatan απλα συντηρει τα υπαρχοντα αποτελεσματα της μινοξιδιλης.
εχω 2 επιλογες να δω επανεκφυση.
η μια ειναι να τριπλασιασω τις σταγονες του xalatan
η αλλη ειναι να προσθεσω μινοξιδιλη,ο συνδιασμος τους αποδιδει,το ειδα την πρωτη εβδομαδα.
καπως σαν το ζιρτεκ,σκετο δεν ειδε κανεις επανεκφυση και σε καποιους ενισχυσε την μινοξιδιλη,το κανει και το xalatan αυτο αλλα πολυ καλυτερα:bravo: :hailing

Georgex6

Well-Known Member
rocknrolla είπε:
Να επαναλάβω ότι η συγκέντρωση των οφθαλμικών διαλυμάτων είναι πολύ μικρή για τη δουλειά που τα θέλουμε κι ότι αν όντως σκοπεύουμε να τα χρησιμοποιήσουμε αντί Regain θα χρειαστούμε να φτιάξουμε διαλύματα υψηλότερης συγκέντρωσης. Το γεγονός ότι το xalatan κρατάει τα αποτελέσματα της μινοξιδίλης είναι από μόνο του ενθαρρυντικό, αλλά αν δεν βρούμε τρόπο να το δυναμώσουμε δεν πρόκειται να δούμε κάτι ιδιαίτερα αξιοσημείωτο. Οι τιμές του kane δεν μου φαίνεται εξωφρενικές συγκριτικά με τις τιμές που κυκλοφορούν οι συγκεκριμένες ουσίες στη μαύρη αγορά.

Προς το παρόν θέλω να δω τις τιμές του εισαγωγέα στην Ελλάδα, αν και δεν νομίζω να είναι χαμηλότερες, από περιέργεια... Θα τη βρούμε την άκρη, αρκεί που ψαχνόμαστε.

kapa είπε:
latanoprost 100mg 100 ευρω.
100 ευρω = 2 λιτρα xalatan,πιο φθηνο και απο την μινοξιδιλη:angel:

το θέμα είναι να κατασκευάσουμε το διάλυμα στη συγκέντρωση που έχει βρεθεί ότι προκαλεί επανέκφυση. Σε αυτή τα βάση, τα 100mg σού βγάζουν ούτε δύο μπουκάλια των 60ml (0.1% συγκέντρωση).

Ως προς το θέμα της ασφάλειας το τσέκαρα κι αυτό: η έρευνα αναφέρει ότι το 0.1% λατανοπρόστης είναι τρεις φορές κάτω από την ασφαλή δόση όταν γίνεται εσωτερική χρήση.
συμφωνω 100μγ ειναι λιγα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
για τα αποτελεσματα μου,υποψιν οτι το xalatan το χρησιμοποιω με airol οποτε μιλαμε για μεγαλυτερη περιεκτικοτητα απο την 0,005%

panoslydios

New Member
παιδια τσεκαρετε εδω για ενα παλικαρι που εχει alopecia universalis
και ισχυριζεται οτι ειδε αναπτυχη φρυδιου(εχει και φωτογραφια στο κατω μερος)
χρησιμοποιει travoprost...
πραγματικα ειναι ενδιαφερον αν δειτε τη φωτο..
http://www.hairlosshelp.com/forums/messageview.cfm?catid=7&threadid=100447&enterthread=y&STARTPAGE=2

Μπλουζα