Να επαναλάβω ότι η συγκέντρωση των οφθαλμικών διαλυμάτων είναι πολύ μικρή για τη δουλειά που τα θέλουμε κι ότι αν όντως σκοπεύουμε να τα χρησιμοποιήσουμε αντί Regain θα χρειαστούμε να φτιάξουμε διαλύματα υψηλότερης συγκέντρωσης. Το γεγονός ότι το xalatan κρατάει τα αποτελέσματα της μινοξιδίλης είναι από μόνο του ενθαρρυντικό, αλλά αν δεν βρούμε τρόπο να το δυναμώσουμε δεν πρόκειται να δούμε κάτι ιδιαίτερα αξιοσημείωτο. Οι τιμές του kane δεν μου φαίνεται εξωφρενικές συγκριτικά με τις τιμές που κυκλοφορούν οι συγκεκριμένες ουσίες στη μαύρη αγορά.
Προς το παρόν θέλω να δω τις τιμές του εισαγωγέα στην Ελλάδα, αν και δεν νομίζω να είναι χαμηλότερες, από περιέργεια... Θα τη βρούμε την άκρη, αρκεί που ψαχνόμαστε.
kapa είπε:
latanoprost 100mg 100 ευρω.
100 ευρω = 2 λιτρα xalatan,πιο φθηνο και απο την μινοξιδιλη:angel:
το θέμα είναι να κατασκευάσουμε το διάλυμα στη συγκέντρωση που έχει βρεθεί ότι προκαλεί επανέκφυση. Σε αυτή τα βάση, τα 100mg σού βγάζουν ούτε δύο μπουκάλια των 60ml (0.1% συγκέντρωση).
Ως προς το θέμα της ασφάλειας το τσέκαρα κι αυτό: η έρευνα αναφέρει ότι το 0.1% λατανοπρόστης είναι τρεις φορές κάτω από την ασφαλή δόση όταν γίνεται εσωτερική χρήση.