rocknrolla
New Member
O λογαριασμός αυτός έχει απενεργοποιηθεί.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
panoslydios είπε:παιδια τσεκαρετε εδω για ενα παλικαρι που εχει alopecia universalis
και ισχυριζεται οτι ειδε αναπτυχη φρυδιου(εχει και φωτογραφια στο κατω μερος)
χρησιμοποιει travoprost...
πραγματικα ειναι ενδιαφερον αν δειτε τη φωτο..
http://www.hairlosshelp.com/forums/messageview.cfm?catid=7&threadid=100447&enterthread=y&STARTPAGE=2
panoslydios είπε:ναι ηταν λιγο η φωτο ..
και εγω φιλε αισθανθηκα τη χαρα που θα εχει..ειδες καποιες φορες μονο με μια φωτο?
lab_hair είπε:Kapa, κανα νεο με xalatan?
kapa είπε:lab_hair είπε:Kapa, κανα νεο με xalatan?
το αδειασα μεσα στην kirkland, δεν κρυσταλλοποιείται
εχω βαλει 15 ml μινοχ και σχεδον ενα μπουκαλακι xalatan 2ml+daktodor.lab_hair είπε:1 μονο xalatan μεσα στη μινοχ ειναι λιγο.
Εγω το χρησιμοποιω σκετο πισω και το ανακατευω με τη μινοχ μπροστα. Στην αρχη με πιγε πισω, ανεβηκαν οι κροταφοι κ στρογγυλεψε η hairline αισθητα. Μετα απο μια βδομαδα ομως εστρωσε και τωρα οι κροταφοι κοντεβουν να τερματισουν. Η hairline θελει λιγο δουλεια ακομα αλλα ολο κ ξεφυτρωνουν τριχιτσες. Δε ξερω ομως κατα ποσο ειναι δουλεια μινοχ ολο αυτο. Που τη σταματησα και την ξαναρχισα..
Πισω μου εχει ανοιξει το crown. Μαλλον ειναι απο shed οπως μπροστα αλλα με αγχωνει λιγο. Καλου-κακου σταματησα την airol εκει!!
kapa είπε:εχω βαλει 15 ml μινοχ και σχεδον ενα μπουκαλακι xalatan 2ml+daktodor.lab_hair είπε:1 μονο xalatan μεσα στη μινοχ ειναι λιγο.
Εγω το χρησιμοποιω σκετο πισω και το ανακατευω με τη μινοχ μπροστα. Στην αρχη με πιγε πισω, ανεβηκαν οι κροταφοι κ στρογγυλεψε η hairline αισθητα. Μετα απο μια βδομαδα ομως εστρωσε και τωρα οι κροταφοι κοντεβουν να τερματισουν. Η hairline θελει λιγο δουλεια ακομα αλλα ολο κ ξεφυτρωνουν τριχιτσες. Δε ξερω ομως κατα ποσο ειναι δουλεια μινοχ ολο αυτο. Που τη σταματησα και την ξαναρχισα..
Πισω μου εχει ανοιξει το crown. Μαλλον ειναι απο shed οπως μπροστα αλλα με αγχωνει λιγο. Καλου-κακου σταματησα την airol εκει!!
το σχημα παει σχετικα καλα αλλα δεν περιμενω και πολλα
η περιεκτικοτητα του xalatan δεν γνωριζω αν ειναι αρκετη,εγω το δοκιμασα με airol
και κακης να ειναι την δουλεια του παλι θα την κανει,giannaras13 είπε:τελικα αυτο απο kane ειναι καλης ποιοτητας?? δεν βρισκω αναφορες στο εξωτερικο :chinscratch
Και εγω με airol το χρησιμοποιω μπροστα. Με 1 φορα τη μερα δε μου δημιουργει τοσο ερεθισμους (ακομα). 4-5 σταγονες σε 0,5ml minox καθε φορα και αλλες 4 πισω. Κραταει περιπου 10 μερες.kapa είπε:εχω βαλει 15 ml μινοχ και σχεδον ενα μπουκαλακι xalatan 2ml+daktodor.lab_hair είπε:1 μονο xalatan μεσα στη μινοχ ειναι λιγο.
η περιεκτικοτητα του xalatan δεν γνωριζω αν ειναι αρκετη,εγω το δοκιμασα με airol
BOOOM :zombie:kapa είπε:και κακης να ειναι την δουλεια του παλι θα την κανει,giannaras13 είπε:τελικα αυτο απο kane ειναι καλης ποιοτητας?? δεν βρισκω αναφορες στο εξωτερικο :chinscratch
ακομα και 90% μονο καθαροτητα να εχει δεν θα επηρεασει το αποτελεσμα.
εγω σκεφτομαι αν εριχνα την σκονη απευθειας μεσα στην μινοξιδιλη τι θα γινοταν:angel:
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
lab_hair είπε:Και εγω με airol το χρησιμοποιω μπροστα. Με 1 φορα τη μερα δε μου δημιουργει τοσο ερεθισμους (ακομα). 4-5 σταγονες σε 0,5ml minox καθε φορα και αλλες 4 πισω. Κραταει περιπου 10 μερες.kapa είπε:εχω βαλει 15 ml μινοχ και σχεδον ενα μπουκαλακι xalatan 2ml+daktodor.lab_hair είπε:1 μονο xalatan μεσα στη μινοχ ειναι λιγο.
Το ψηνω να παρω σε σκονη οταν εχω ρευστο γιατι ετσι κ αλλιως 30ε το μηνα τα σκαω εστω κ σε δωσεις!!
BOOOM :zombie:kapa είπε:και κακης να ειναι την δουλεια του παλι θα την κανει,giannaras13 είπε:τελικα αυτο απο kane ειναι καλης ποιοτητας?? δεν βρισκω αναφορες στο εξωτερικο :chinscratch
εγω σκεφτομαι αν εριχνα την σκονη απευθειας μεσα στην μινοξιδιλη τι θα γινοταν:angel:
giannaras13 είπε:lab_hair είπε:Και εγω με airol το χρησιμοποιω μπροστα. Με 1 φορα τη μερα δε μου δημιουργει τοσο ερεθισμους (ακομα). 4-5 σταγονες σε 0,5ml minox καθε φορα και αλλες 4 πισω. Κραταει περιπου 10 μερες.kapa είπε:εχω βαλει 15 ml μινοχ και σχεδον ενα μπουκαλακι xalatan 2ml+daktodor.lab_hair είπε:1 μονο xalatan μεσα στη μινοχ ειναι λιγο.
Το ψηνω να παρω σε σκονη οταν εχω ρευστο γιατι ετσι κ αλλιως 30ε το μηνα τα σκαω εστω κ σε δωσεις!!
εγω πιστευω θα βοηθουσαν πολυ και τα 2!!! αλλα να δουμε και τι ph εχουν μην κανουμε καμμια ζημια... φανταζεσαι αιρολ χαλαταν και μινοξ!!!
somari είπε:Και ουδέτερο να έχει, δεν είναι απαραίτητα καλό, καθώς από ότι ξέρω το κεφάλι πρέπει να διατηρεί μια οξύτητα από 4.5 ως 5.5
Lab το zirtek το παίρνεις απευθείας από το μπουκαλάκι χωρίς αραίωση;
Εχω δοκιμασει πολλους συνδιασμους. Αποτελεσμα είδα με το υγρο οπως ειναι.somari είπε:Lab το zirtek το παίρνεις απευθείας από το μπουκαλάκι χωρίς αραίωση;
weznem είπε:Λαθος...
το ph του κεφαλιου σε φυσιολογικες συνθηκες ειναι στην κλιμακα οξινη μεταξυ 5-6..τα σαμπουα;ν συνηθως εχουν 5.5ph
Εχω δοκιμασει πολλους συνδιασμους. Αποτελεσμα είδα με το υγρο οπως ειναι.
Σημερα εφτιαξα καινουριο με τα χαπια. Περιεκτικοτητα 1,5%