Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
nikoskriti12 είπε:kappa που εχεις διαβασει πως εχει καλυτερα αποτελεσματα απο μινοξιδιλη?θα θελα να διαβασω.αν κανει δουλεια δεν εχω προβλημα να διαθετω 40-5ο ευρω το μηνα αρκει να δω αποτελεσμα
με νερο δεν λεει να το αραιωνουμε οπως το ζυρτεκ?
giannis1991 είπε:καλα με 300 ευρω δεν γινεται να γινει θεραπεια...ειναι πολλα τα λεφτα...
weznem είπε:με αιρολ μαζι δεν θα εδεινε ενα boost?το χεις δοκιμασει?το pgd2 το χρησιμοποιεις ακομα εχει αποτε λεσματα σαν μπλοκερ χανεις λιγες τριχεσ?σκοπευω να το ξεκινησω..και γι αυτο σε ρωταω..
kapa είπε:το αναφερω σε αυτο το therd κοβω την μινοξιδιλη και συνεχιζω μονο με xalatan στους κροταφους.
ο λογος που το κανω ειναι επειδη καιω τα αποτελεσματα της χωρις αποτελεσμα,με εναν χρονο διακοπης ξεκιναει να δουλευει παλι.
την τελευταια φορα που την αντικατεστησα με vpa σε δυο εβδομαδες ειχα φανερη υποχωρηση και σε 20 μερες ειχαν φυγει ολα τα αποτελεσματα της.
αν δεν καταφερει το xalatan να κρατησει τα αποτελεσματα εστω,ειναι αναξιο λογου.
αν δωσει παλι επανεκφυση και χωρις μινοξ πρεπει να ξαναβαλουμε στην ζυγαρια κοστος-αποδοση
καπου σε ξενο φορουμ ενας χρηστης εκανε χρηση 12 σταγονες την ημερα.
εγω την πρωτη μερα με 4 σταγονες την ψιλο ακουσα:10m:,αλλα ηταν μονο η πρωτη μερα.
συνεχιζω με 4 σταγονες την ημερα
weznem είπε:καλη επιτυχια καππα,εχεις οκιμασει αιρολ 15μινοξιδιλ?αν ναι δεν σε πιανει ουτε αυτο πλεον?
3746741 είπε:οταν λες καπα την ψιλοακουσες?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
πρεπει να ειναι πολυ καλυτερο,αλλα ειναι ακριβο οποτε δεν θα δεις και κανεναν να το δοκιμαζει:blush:omiros είπε:Το Latanoprost η ακόμα καλύτερα Bimatoprost δεν πιστεύω ότι είναι καλύτερΑ από Μινοξ. Και αν είναι, θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί σε πολύ μεγαλύτερη ποσότητα από 0,005% κτλ. Στην Γερμανία έγινε μία έρευνα με 0,3%.
Υπάρχει μόνο μία έρευνα που συγκρίνει τα διο αυτά φάρμακα στα φριδια όμως.... αλλά δεν υπάρχει fulltext στο διαδίκτυο από αυτή την έρευνα.
rocknrolla είπε:Εν ολίγοις, το xalatan έχει αποτελέσματα, ακόμη και σε τόσο μικρή συγκέντρωση, ακόμη και σε τόσο μικρές ποσότητες. Σωστά;
Georgex6 είπε:www.dailymail.co.uk/health/article-2223620/Common-eye-drug-lead-baldness-treatment.html
lab_hair είπε:Απο σημερα αρχιζω latanoprost(xalatan). Ο τροπος χρησης μου 4 σταγονες σε 0.25ml διαλυματος με γλυκερινη οινοπνευμα νερο. Εφαρμογη μονο στην κορυφη οπου δεν χρησιμοποιω αλλο growth stimulant.
weznem είπε:lab_hair είπε:Απο σημερα αρχιζω latanoprost(xalatan). Ο τροπος χρησης μου 4 σταγονες σε 0.25ml διαλυματος με γλυκερινη οινοπνευμα νερο. Εφαρμογη μονο στην κορυφη οπου δεν χρησιμοποιω αλλο growth stimulant.
καλα αποτελεσματα φιλε,ενημερωνε μας για την πορεια σου...:blush: