Krotafoi, fue, 1785 grafts, 11/12/2017

dimitris50423

Well-Known Member
Το υπόλοιπο μαλλί ωραίο φίλε. Δεν έχει καμία σημασία τι τρίχες θα μείνουν το πρώτο δίμηνο αλλά πως θα πάει η φυτρωση μετά.
Καλή συνέχεια στα αποτελέσματα και των δύο.
Manosc44 έχεις βάλει καμία φώτο; Βάλε αν θες να δούμε την εξέλιξη.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Νικολας νικ

Well-Known Member
Πως τα πας φιλε; ελπιζω να εισαι καλα, φυσιολογικα θα πρεπει να βλεπεις την αρχικη προοδο της μεταμοσχευσης. Περιμενουμε ενημερωση του νηματος
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Καλημερα.
Το νήμα θα έπρεπε να μεταφερθεί στις παρουσιάσεις μεταοσχευσεων πλέον για να μην χανόμαστε.
 

krotafoi

Member
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους, η φύτρωση έχει αρχίσει και συνεχίζεται ομαλά. Οι επισυναπτόμενες δεν έχουν ιδιαίτερη ανάλυση (λίγο πριν τους 4 μήνες από την μμ), αλλά δεν υπάρχει εδώ δυνατότητα άλλης φωτογραφικής! Θα ανεβάσω την πρόοδο και με νέες φωτογραφίες, ώστε να σας κρατώ ενήμερους. So far, so good!
Παρακαλώ επίσης τον @CVIAL, όπως μεταφερει το νήμα στα αποτελέσματα της hdc.
Τις θερμότερες ευχές μου σε εσάς κ τις οικογένειες σας!
98467bc7ae29c4d82f3cc7d454587e9b.jpg
c87ea2e60bb198e2d63c85ab7c0ea89a.jpg
39d0be04355203f6cd1a011085f567f7.jpg
 

Νικολας νικ

Well-Known Member
Χρονια πολλα! Καλη συνεχεια φιλε, η φυτρωση εχει αρχισει, κρατα το νημα ενημερο και αν μπορεις ανεβασε φωτογραφιες καλυτερης ποιοτητας,αναλυσης .Ολα να πανε καλα!!
 

Νικολας νικ

Well-Known Member
Πηγαινεις πολυ καλα κροταφοι,εισαι σε περιοδο φουλ φυτρωσης ακομη αλλα το αποτελεσμα αρχιζει να διαμορφωνεται, υπαρχει διαφορα ακομη στο μηκος των υφισταμενων με αυτα που φυτρωνουν, μετα τον εβδομο μηνα ομως θα υπαρχει ομοιογενεια. Εχεις πολυ υψηλο ποσοστο φυτρωσης, καλη συνεχεια!
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Φαίνεται να τα πήγες πολύ καλά και είσαι στο 7μηνο ακόμη.
Το αποτέλεσμα φαίνεται πολύ φυσικό λες και δεν έχεις κάνει πότε μεταμόσχευση.
 

Zob

Active Member
Κατα την ταπεινη μου γνωμη οι φωτογραφιες δεν ειναι διαφωτιστικες και με δεδομενο το μικρο προ μεταμοσχευσεως "προβλημα", δεν μπορει να προκυψει καποιο ξεκαθαρο συμπερασμα.
Εαν ηταν δυνατον φιλε krotafoi να ανεβασεις καλυτερες φωτογραφιες οπως εκανες και την προηγουμενη φορα.
 

dimitris50423

Well-Known Member
Κατα την ταπεινη μου γνωμη οι φωτογραφιες δεν ειναι διαφωτιστικες και με δεδομενο το μικρο προ μεταμοσχευσεως "προβλημα", δεν μπορει να προκυψει καποιο ξεκαθαρο συμπερασμα.
Εαν ηταν δυνατον φιλε krotafoi να ανεβασεις καλυτερες φωτογραφιες οπως εκανες και την προηγουμενη φορα.

δεν φαινεται κατι στην περιοχη που μπηκαν τα μαλλια.. υπερκαλυπτουν τα μαμα μαλλια την περιοχη. βαλε φωτογραφιες σαν τις προηγουμενες που ειχες βαλει να εστιαζουν στη ληπτρια περιοχη
 

vlafo

Well-Known Member
Μιλάμε για ένα τοπ αποτέλεσμα που δεν φαίνεται επουδενί ότι έχεις κάνει μ.μ.Και μια από τις καλύτερες χερλάιν.
 

tol

Well-Known Member
Φιλοι μου, το συγκεκριμενο περιστατικο ειναι χαρακτηριστικη περιπτωση παραπλανησης (ειδικα των νεων μελων του forum).

Θα προσπαθησω συντομα να τεκμηριωσω την αποψη μου.

Αρκετα μελη βλεπουν τις προσφατες φωτογραφιες του φιλου μας, αλλα δεν εχουν δει και την πρωτη φωτογραφια του νηματος (σελιδα 1) απο την ιδια την κλινικη.

Μια φωτογραφια στην οποια τα μαλλια εχουν το μισο μηκος απο τις τωρινες και ειναι πιασμενα με μανταλακι (!!!!), για να αναδεικνυεται το μηδαμινο προβλημα προ μμ.

Μια αφελης ερωτηση:

Αν τα μαλλια στην πρωτη φωτογραφια του νηματος ειχαν διπλασιο μηκος και δεν ηταν πιασμενα με μανταλακι, η εικονα του μαλλιου δε θα ηταν για την πλειψηφια των μελων του forum ονειρικη; Οι περισσοτεροι δε θα ζηλευαν αυτο το μαλλι;

Επισης στην τεταρτη φωτογραφια του νηματος (σελιδα 1) τα μαμα μαλλια ειναι ξυρισμενα, τουλαχιστον δυο ποντους, στη hairline. Βλεποντας αυτη τη φωτογραφια τα απειρα μελη θεωρουν οτι η εκταση της ληπτριας ειναι 50 cm2, ενω στην πραγματικοτητα το μηδαμινο προβλημα του φιλου μας εντοπιζεται μονο σε μια μικρη εκταση (30 cm2 περιπου) στους κροταφους.

Επομενως, το να εστιαζουν τα μελη στις προσφατες φωτογραφιες, να ενθουσιαζονται και να καλλιεργουν προσδοκιες οτι με 1800 grafts θα αποκτησουν το πολυ πυκνο μαλλι του φιλου μας, νομιζω πως θα ειναι τραγικο λαθος.

Οφειλουμε, λοιπον, να το επισημανουμε, για να μην υπαρχει παραπλανηση.

Υ.Γ. Φυσικα η παραπλανηση που ανελυσα, δεν ειναι σκοπιμη. Ο φιλος μας, εχοντας απειροελαχιστο προβλημα, θελησε να προβει σε μμ. Αυτη ηταν προσωπικη επιλογη (προσωπικα την κατανοω, αφου η τελειομανια ωθει πολλους απο εμας στη διορθωση ασημαντων ελαττωματων μας). Ομως δεν πρεπει τα μελη να παρασυρονται απο την τωρινη εικονα και να πιστευουν οτι η μεταμοσχευση μαλλιων μπορει να επαναφερει το νεανικο μαλλι και την εφηβικη πυκνοτητα.
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Σωστή η παρατήρηση σου tol γιαυτό και τα νέα μέλη πρέπει να διαβάζουν ολόκληρο το νήμα και να συγκρίνουν τις φωτογραφίες του πριν με το μετά όπως επίσης και την έκταση του προβλήματος που υπήρχε πριν.
Πέρα από αυτά τα όμως τα μεταμοσχευμενα μαλλιά είχαν επιτυχία,φύτρωσαν και ο φίλος άπλα τελειοποίησε την εικόνα του.
 
  • Like
Reactions: tol

vlafo

Well-Known Member
Ο φίλος σίγουρα δεν είχε πρόβλημα και απλά θέλησε να τελοιοποιήσει την εικόνα του.Με κατέβασμα χερλαιν και κλείσιμο κροτάφων.Έχει φοβερή πυκνότητα και η περίπτωση του ήταν εύκολη από τη μια αλλά από την άλλη τα λίγα μοσχεύματα που χρειαζόταν έπρεπε να τα τοποθετήσει σωστά για να δέσουν όμορφα με τα υπάρχοντα και να φτιάξει μια σωστή χερλαιν που η συγκεκριμένη κλινική δεν είναι και τοπ.
Άρα το τελικό του αποτέλεσμα κρίνεται καταπληκτικό λαμβάνοντας υπόψη ότι ανάλογα παραδείγματα με 2000g δεν είναι εφάμιλλα.
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Καλησπέρα σε όλους, η μμ θυμίζω στις 11/12/17 η εξέλιξη σήμερα 29/6/2018. Χωρίς κάποια θεραπεία μετά την μμ
bc79357cf2d15fbc995e5e7dd58ddff7.jpg





031ccbc10609ad386a416afae0bbd637.jpg
98b536d49fb787aa39194eb5dd1163d7.jpg

Το αποτελεσμά σου φαίνεται καλό αλλά πέραν αυτών που είπε ο Tol και οι φώτο δεν είναι καλές. Δεν υπάρχει λεπτομέρεια στην hairline (και ειδικά στους κροτάφους) παρά μόνο μια θολούρα. Οι καλές φώτο (είτε μέσα είτε έξω) είναι αυτές που διακρίνεις λεπτομέρεια, που μπορείς να δεις τις τρίχες μια μια όπως έχει βάλει ο Mogan. Εδώ δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Είπα και στο νήμα του Paulo ότι ποτέ δεν παίρνουμε φώτο με τον ήλιο κόντρα γιατί υποφωτίζεται η περιοχή που θέλουμε να δούμε, εν προκειμένω η hairline.
 
  • Like
Reactions: Zob
Μπλουζα