krotafoi
Member
Καλημέρα Μάνο, εμένα όχι ακόμαΑιντε, εμένα ξεκίνησε η πτωση. Βλέπω καθημερινά 2-3 τριχακια στα χέρια μου.
Καλημέρα Μάνο, εμένα όχι ακόμαΑιντε, εμένα ξεκίνησε η πτωση. Βλέπω καθημερινά 2-3 τριχακια στα χέρια μου.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Σε ευχαριστώ, καλές γιορτές!καλη επιτυχια φίλε.
χρειαζοταν ενα αποτελεσμα απο τη νεα γιατρο. μακαρι να ειναι τοσο καλη οσο λενε οι ιδιοι και να υπαρξει και τριτη σχετικα παντα αξιοπιστη επιλογη από Κυπρο.
η τιμη ηταν γνωστη εδω και πολυ καιρο και εχει γραφτει στο φορουμ, γυρω στο 2,15 και αποδιδεται οχι στη μειωση ποιοτητας αλλα στο οτι δεν εχει ονομα οπως ο Μαρας ακόμα.
Kotafoi χρόνια πολλά, όταν μπορέσεις ανέβασε καμία φώτο τώρα που θα χει καθαρίσει το κεφάλι από τα μπιμπικια και δεν έχουν αρχίσει να πέφτουν οι τρίχες.
Καλησπέρα και χρόνια πολλά.χρόνια πολλά Τάσο!
μετά από πιεστικότερο μασάζ, καθάρισαν εντελώς οι άσπροι ιστοί, αλλά έφυγαν εμφανώς οι πρώτες εμφυτευμένες τρίχες.
Θα ανεβάσω φωτο το συντομότερο
Χρόνια πολλά Μάνο, ναι το ίδιο λέμε.Καλησπέρα και χρόνια πολλά.
Άσπροι ιστοι εννοείς τα καυκαλα;
Σε εμένα πλέον υπάρχει ξηροδερμια και πλέον βλέπω στα χέρια μου 20-30 τρίχες κάθε φορά που βάζω μινοξ.
ΩραίοςΠριν 2 ημέρες (13 μέρες μετά μμ) που εμφανώς έχουν πέσει οι πρώτες τρίχες.![]()
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δε βοηθάει πολύ η φώτο. Είναι χαμηλής ανάλυσης. Αλλά έπεσαν κάπως.
Εγώ πάλι από την άλλη μη έχοντας κλίσει ακόμα μήνα εχω έντονη φυτρωση. Τι κουλό και αυτό;;