Krhtikos21, fue, 2900 grafts, 3-4/7/2013

Flosk

Well-Known Member
Εγω πιστευω πως οι φωτο που ανεβασε ο Krhtikos21 ειναι πολυ εντιμες και δεν κρυβουν κατι. Το αντιθετο μαλιστα. Οτι κενο υπαρχει εκτιθεται σε αυτες τις ληψεις! Ειναι απο τις πιο ρεαλιστικες φωτο που εχω δει στο φορουμ. Προσωπικη μου αποψη παντα..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tropheus

Well-Known Member
malloumpas είπε:
πολύ σκοτάδι μέσα το δωμάτιο όμως..

Δίκαιο έχεις σε αυτό που λες φίλε malloumpa παρόλα αυτά νομίζω ότι πιο σημαντικό είναι ότι υπάρχει φως - φλας πάνω στα μαλλάκια και μάλιστα δεν είναι κορεσμένο (γιατί το έχουμε δει και αυτό).

Αγαπητέ krhtike21 το αποτέλεσμα που έχεις μέχρι τώρα εμένα μου φαίνεται πολύ ρεαλιστικό, σίγουρα θα δεις βελτίωση μέσα στο επόμενο δίμηνο και με τη βοήθεια της φιναστερίδης που ξεκίνησες να παίρνεις τα επόμενα χρόνια (εύχομαι να είναι πάρα πολλά) θα είσαι ένας χαρούμενος μαλιούφας :)

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
καλοριζικα κρητικε.Περιμενουμε και αλλες φωτο στη πορεια,θελω να περνω και ενα μετρο συγκρισης με εμενα

krhtikos21

Member
Σας ευχαριστώ παιδιά έναν έναν από τη καρδιά μου!!! Να είστε όλοι καλά!!Κάθε μήνα ανεβάζω φωτος!! θα βγάλω και στο φως της μέρας μέσα στις γιορτες!

Bouklas

Well-Known Member
Ωραίος ρε φιλε! Εύχομαι ότι καλύτερο για τους επόμενους μήνες.
Ήθελα να σε ρωτήσω, στον τέταρτο μηνα είπες πως είσαι 40% ευχαριστημένος με τις φιλοδοξίες που είχες, μέχρι στιγμής σε τι ποσοστό νιώθεις?

krhtikos21

Member
70% δλδ πλέον οπτικά εχει ομοιογενοποιηθεί. το θέμα ειναι να σώσω τα πίσω κάπως και μόνο η φινα μπορει να κάνει δουλεία και μπλεκω με αυτήν από νωρις

Σας ευχαριστώ πολύ!!

geroksouras

Active Member
μπραβο ρε μαγκα
καλα παει και εχει ακομα δρομο
οι φωτο σου εμενα μου φανηκαν οκ
εισαι τυχερος γιατι στα πλαινα/πισω εισαι φουλ και
πετυχαινεις την λεγομενη ψευδαισθηση στα μπροστα
που ειναι λιγο πιο αραια αλλα εχουνε να δωσουνε ακομα

krhtikos21

Member
geroksouras είπε:
μπραβο ρε μαγκα
καλα παει και εχει ακομα δρομο
οι φωτο σου εμενα μου φανηκαν οκ
εισαι τυχερος γιατι στα πλαινα/πισω εισαι φουλ και
πετυχαινεις την λεγομενη ψευδαισθηση στα μπροστα
που ειναι λιγο πιο αραια αλλα εχουνε να δωσουνε ακομα

σε ευχαριστώ φίλε!! έχω υπερβολικά πυκνά πλάγια κάνουν κοντραστ αρκετό δλδ αναγκάζομαι να τα κοβω πιο κοντά γτ φουσκώνουνε με την μία.ελπίζωνα χω χρήματα να ξανα βάλω και να καλύψω τα πίσω και να έχω ακόμα πιο ομοιομορφη εικόνα.

Bouklas

Well-Known Member
krhtikos21 είπε:
70% δλδ πλέον οπτικά εχει ομοιογενοποιηθεί. το θέμα ειναι να σώσω τα πίσω κάπως και μόνο η φινα μπορει να κάνει δουλεία και μπλεκω με αυτήν από νωρις

Σας ευχαριστώ πολύ!!

Ωραίος ρε φιλε, άντε με το καλο και το άλλο 30% :)
Το ότι νιώθεις πως έχεις αλλάξει και σε κάνει να αισθάνεσαι καλά είναι το σημαντικότερο. Ο κουρέας σου κατάλαβε ότι έχεις κάνει μεταμόσχευση η απλά σε ρώτησε αν έκανες κάτι?

petrosb

New Member
krhtikos21 είπε:
Καλησπέρα και από μένα.Είμαι 22 χρονών, φοιτητής, norwood 3.Μετά από μήνες ψαξίματος και σκέψης κατέληξα στην μεταμόσχευση.Ήταν ένα πρόβλημα που με απασχολούσε πολύ καιρό τώρα και έκανα το μεγάλο βήμα.Η επέμβαση ξεκίνησε χθες και ολοκληρώθηκε σήμερα.Ο γιατρός ήταν ο Μιχάλης Γε***ίου ο γιατρός που έκανε τις επεμβάσεις πολλά χρόνια στην H*C .Ήταν ιδιαίτερα φιλικός και ανθρώπινος όπως ακριβώς μου τον είχανε περιγράψει και γνωστοί μου που έχουνε κάνει σε αυτόν και μου τον προτείναν.Από αυτό το forum απέκτησα πολλές γνώσεις και με βοήθηασαν πάαααρα πολύ και οι παρουσιάσεις των υπολοιπων παιδιών αλλά και οι συμβουλές κάποιων που άμα δεν ήταν αυτοί θα χα παρει σίγουρα πολύ λάθος αποφάσεις στο θέμα μεταμόσχευση.

Edit από Chs, διακριτικά σε τίτλο και ονόματα.

εχεις καπου το αποτελεσμα τωρα? γιατι ηδη εχουν περασει 6 μηνες απο την επεμβαση σου και θα ηθελα να δω το αποτελεσμα της

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Flosk

Well-Known Member
http://www.hairlossgr.com/forum/thread-8379-page-23.html

Ουτε αυτον μπορεις να εντοπισεις? Που ειναι το δυσκολο πραγματικα?

danceworld_2001

Well-Known Member
Πως ειναι το μαλλί αγορίνα τώρα που είσαι στο 6μηνο. Πες μας σε τι ποσοστό είσαι ευχαριστημένος μέχρι το ως τώρα αποτελέσμα, και αν μπορείς στο περίπου πόσο τις εκατό απο τα γκραφτς που έβαλες έχουν φυτρώσει ως τώρα.

Βέβαια ακόμη θα σου δώσει και άλλο, στο 7μηνο μου είχε πει ο Μιχάλης πως παίρνεις το 70% και το 100% στο έτος.

krhtikos21

Member
κοίτα ευχαριστημένος ειμαι δλδ δεν το μετάνιωσα απλά πιστευα οτί θα ταν πιο πυκνά.ειμαι 70% ευχαριστημένος. τώρα αν βγηκανε ολα τα γκραφτς δεν το γνωρίζω θα πρέπει να με δει ο μιχάλης να μου το πει. θα ανεβάσω φωτος συντομα γτ δίνω εξεταστική εγω τωρα όταν ανέβω στην πολη μ μετά θα ξανα ανεβάσω.ίσως αν έκανα στριπ να βγαιναν περισσότερα αλλά η ουλή είναι ρίσκο.

danceworld_2001

Well-Known Member
Σε παλαιότερη συνομιλία που είχα με τον τροφέα μου είχε πει πως σε πρόσφατη έρευνα που έγινε, είδαν πως στο ίδιο άτομο έγινε στριπ και fue και η fue ήταν 30% λιγότερο αποτελεσματική, θα μας πει και ο Τροφέας, δεν κατάλαβα όμως να έγινε η έρευνα σε μεγάλο δείγμα ώστε να ειναι αντιπροσωπευτική σαν στατιστικό νούμερο. Πάντως και εγώ έχω τις επιφυλάξεις μου για την fue σαν μέθοδο και συνολικό αποτελέσμα.

Καταρχάς εσύ οριστικη εικόνα δεν μπορείς να έχεις ακόμη, στο έτος θα κριθεί το αποτέλεσμα τελεσίδικα. Επίσης παρότι μικρός έχεις επιθετική τριχόπτωση, κάτι που σημαίνει πως ενώ φύτρωσαν αρκετά μοσχεύματα, ίσως χάνεις και μαμά μαλλιά, ίσως ειναι και shedding παράλληλα απο την θεραπεία που ξεκίνησες, πολλά παίζουν ρόλο, ίσως είχες και shockloss, χίλια ίσως!!!

Σίγουρα και το 70% καλό ειναι, αλλά όλοι μας αποζητάμε το 100%!!! Πάντως γιαυτό σε ρώτησα πόσα βγήκαν, ευχαριστημένος 70% και όχι πχ 90% είσαι γιατί μπορεί να είχες περισσότερες προσδοκίες απο την μεταμόσχευση σε σχέση με όσα δίνει, μπορεί να βγήκαν όλα σχεδόν αλλά εσύ να χάνεις και μαμά μαλλιά, γιαυτό θα ήθελα να μαθαίναμε τι ποσοστό φύτρωσης είχες, γιατί αν φύτρωσαν 95% πχ πρέπει απο την μεταμόσχευση να εισαι 100% ευχαριστημένος, και 70% απο το συνολικό αποτέλεσμα που βλέπεις που επηρεάζεται και απο άλλους λόγους.

Πάντως αν έρθει Αθήνα ο Μιχάλης απο Φλεβάρη και είσαι εδώ καλό θα ήταν να σε δει, να αξιολογηθείς για στατιστικούς λόγους, κυρίως επειδή έχω περιέργεια για την επεμβατική αυτή μέθοδο vs στριπ που ούτε εγώ θα έκανα και τσάμπα να την έδιναν τώρα.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Κρητικε απο τη στιγμη που εκανα μια πετυχημενη μεταμοσχευση με strip δεν το θεωρω ρισκο τουλαχιστον για μενα που τα κουρευω 12χιλιοστα εως και 9 καποιες φορες.
Τωρα οσοι τους αρεσουν το πολυ ξυρισμενο οκ.
Εμενα που με ειδε και ο kapa danceworld με ειπε οτι ειχα 95% φυτρωση αλλα και εγω δεν ειμαι 100% ευχαριστημενος απο το αποτελεσμα.Απο την hairline ειμαι 90% σιγουρα ευχαριστημενος απο πιο πισω ενα 70%

krhtikos21

Member
εγώ πάντως πιστευω πως η στριπ έχει μεγαλύτερη φυτρωτικότητα από φυε.
αλλά φοβάμαι λόγω της επιθετικής μ τριχόπτωσης αν πάει κτ στραβά στο μέλλον να έχω την εναλλακτική του κοντού

athenian

Well-Known Member
Τώρα δλδ ξαφνικά η fue είναι λιγότερο αποτελεσματικη και μάλιστα σε τόσο μεγάλο βαθμό? Μήπως υπερβαλλετε λίγο?

Μπλουζα