Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
malloumpas είπε:πολύ σκοτάδι μέσα το δωμάτιο όμως..
geroksouras είπε:μπραβο ρε μαγκα
καλα παει και εχει ακομα δρομο
οι φωτο σου εμενα μου φανηκαν οκ
εισαι τυχερος γιατι στα πλαινα/πισω εισαι φουλ και
πετυχαινεις την λεγομενη ψευδαισθηση στα μπροστα
που ειναι λιγο πιο αραια αλλα εχουνε να δωσουνε ακομα
krhtikos21 είπε:70% δλδ πλέον οπτικά εχει ομοιογενοποιηθεί. το θέμα ειναι να σώσω τα πίσω κάπως και μόνο η φινα μπορει να κάνει δουλεία και μπλεκω με αυτήν από νωρις
Σας ευχαριστώ πολύ!!
krhtikos21 είπε:Καλησπέρα και από μένα.Είμαι 22 χρονών, φοιτητής, norwood 3.Μετά από μήνες ψαξίματος και σκέψης κατέληξα στην μεταμόσχευση.Ήταν ένα πρόβλημα που με απασχολούσε πολύ καιρό τώρα και έκανα το μεγάλο βήμα.Η επέμβαση ξεκίνησε χθες και ολοκληρώθηκε σήμερα.Ο γιατρός ήταν ο Μιχάλης Γε***ίου ο γιατρός που έκανε τις επεμβάσεις πολλά χρόνια στην H*C .Ήταν ιδιαίτερα φιλικός και ανθρώπινος όπως ακριβώς μου τον είχανε περιγράψει και γνωστοί μου που έχουνε κάνει σε αυτόν και μου τον προτείναν.Από αυτό το forum απέκτησα πολλές γνώσεις και με βοήθηασαν πάαααρα πολύ και οι παρουσιάσεις των υπολοιπων παιδιών αλλά και οι συμβουλές κάποιων που άμα δεν ήταν αυτοί θα χα παρει σίγουρα πολύ λάθος αποφάσεις στο θέμα μεταμόσχευση.
Edit από Chs, διακριτικά σε τίτλο και ονόματα.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
athenian είπε:Τώρα δλδ ξαφνικά η fue είναι λιγότερο αποτελεσματικη και μάλιστα σε τόσο μεγάλο βαθμό? Μήπως υπερβαλλετε λίγο?