Krhtikos21, fue, 2900 grafts, 3-4/7/2013

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

krhtikos21

Member
πιστευω παραπάνω δεν μπορώ να τα εκθέσω τα κενά μου δλδ λίγο να αλλάξω γωνία ή φωτισμό φαίνεται υπρβολικά τούμπανα που δν είναι τόσο όσο φαίνονται. αυτή είναι η ρεαλιστική πλευρά που έδειξα. βράδυ φαίνονται φουλ γεμάτα ειδικά και με λίγο τοπικ φαίνομαι ρουβάς :p .
γενικά είμαι άλλος άνθρωπος σε σχέση με πριν. και ο κουρέας μ χθες έμεινε μαλάκ@ς. ελπίζω αν δώσει λίγο ακόμη.

αμα πρώτα ο θεός με πιάσει η φίαν γτ έχω κάποιες σουβλίες γτ είμαι πρώτες μέρες θα φουντώσουνε πολύ και τα πίσω σαν διάμετρο τρίχας γτ είναι πολύ λεπτή τώρα.

ROBOT

Member
ΜΠΡΑΒΟ ΚΡΗΤΙΚΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙ!!ΣΤΟ 8-10ΜΗΝΟ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!ΣΟΥΠΕΡ!!ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!

Salvadore

Member
Μην αγχωνεσαι εχεις ακομα αρκετο πραγμα! εγω προσωπικα το καλο αποτελεσμα θα ελεγα οτι το ειδα μετα το χρονο, στους 14 μηνες περιπου. μεχρι τους 14-15 μηνες εβγαιναν τριχες, οχι πολλες οπως εβγαιναν μεχρι τους 11-12 μηνες, αλλα θεωρουσα οτι εστω κι αυτες οι λιγες κατι ειναι! προσωπικα πιστευω οτι 1 χρονο χρειαζεται σιγουρα.

krhtikos21

Member
εσύ φωτογραφική μηχανή εχεις πιάσει ποτέ στα χέρια σου?

επίσης το οτί το φλας είναι στα 10 εκατοστά από το μαλλί μ να φανταστώ δεν το παρατήρησες?

άλλους εδώ πέρα που ανβάζουνε φωτό και έχουνε όλες τις αποχρώσεις του μαύρου το μαλλί τους δεν έχω δει να αναφέρεις φωτισμούς.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

prowler3

Member
Χαίρομαι πολύ για το μέχρι τώρα αποτέλεσμα σου. Έχεις να περιμένεις αρκετά ακόμα σίγουρα.
Συχγαρητήρια φίλε Κρητικέ!

malloumpas

New Member
Φοιτητή, εγω είχα σηκώσει δικές μου φωτογραφίες με DSLR μηχανή (ως Dimit) με φλας, κάτω από δυνατό φωτισμό δωματίου και με ειδικό φακό ζουμ. Μάλιστα μου είχες στείλει pm αν θυμάσαι αφότου είδες αυτές τις φώτο και με ρώταγες που έκανα μτμ (και δε σου απάντησα, όπως έχω υποσχεθεί δημόσια). Το φλας σε σκοτεινό δωμάτιο περισσότερο αποπροσανατολίζει. Σήκωσε ζουμαρισμένες φώτος με σηκωμένη την hairline σου (με μία χτενα πχ) κάτω από δυνατό φως για να κρίνουμε, αλλιώς τρέχα γύρευε.

krhtikos21

Member
prowler3 είπε:
Χαίρομαι πολύ για το μέχρι τώρα αποτέλεσμα σου. Έχεις να περιμένεις αρκετά ακόμα σίγουρα.
Συχγαρητήρια φίλε Κρητικέ!

σε ευχαριστώ πολύ prowler3 να σαι καλά!!

malloumpas είπε:
Φοιτητή, εγω είχα σηκώσει δικές μου φωτογραφίες με DSLR μηχανή (ως Dimit) με φλας, κάτω από δυνατό φωτισμό δωματίου και με ειδικό φακό ζουμ. Μάλιστα μου είχες στείλει pm αν θυμάσαι αφότου είδες αυτές τις φώτο και με ρώταγες που έκανα μτμ. Το φλας σε σκοτεινό δωμάτιο περισσότερο αποπροσανατολίζει. Σήκωσε ζουμαρισμένες φώτος με σηκωμένη την hairline σου (με μία χτενα πχ) κάτω από δυνατό φως για να κρίνουμε, αλλιώς τρέχα γύρευε.

ο dimit είσαι? ε πες έτσι.λέω και εγώ τώρα εμπάθεια στα καλά καθούμενα .έχω στείλει φίλε σε όλους που κάνανε μμ και νομίζω γνωρίζω και με γνωρίζουνε πολλά άτομα εδώ μέσα προσωπικά. εσύ πάλι αν θυμάμαι καλά έχεις φάει ban και γενικά φιδέμπορας είσαι γ αυτό πνεύμα αλλού με τον κάθε κομπλεξικό εδώ μέσα που μπλέκω. αμφιβάλλω πολύ γ αυτά που έλεγες ανέκαθεν και αν θες να βρεθούμε και live . αλλά δε νομίζω να εμφανιστείς όπως σου χανε ζητήσει και παλαιότερα άλλα μέλη εδώ.

εγώ φίλε στα @@ μου αν θα ανεβάσω φωτος δεν έχω ανάγκη κανέναν.
το κάνω για να ενημερωθουν απλά νέα άτομα σαν εμένα με αντίστοιχο θέμα που μας βασανίζει τη ζωή.

malloumpas

New Member
Φιδέμπορας; χαχαχαχαχαχαχα. Απο που και ως που;! :snkoil: Ξεράθηκα στο γέλιο μόλις το διάβασα!

Λοιπόν άκου αιώνιε φοιτητή. Πρώτον, μη με αναγκάσεις να βγάλω στη φόρα τα προσωπικά μηνύματα που μου είχες στείλει τότε (καταρχήν δεν μπορώ γιατί το account μου είναι blocked αλλά και γιατί δεν είναι σωστό) γιατί θα έχεις θέμα.

Δεύτερον, όπως σχολιάζεις τις φωτογραφίες άλλων, θα δέχεσαι σχόλια και για τις δικές σου φωτογραφίες. Να ξέρεις ότι θα κρίνεσαι για το ρόλο σου εδώ μέσα όπως κρίνονται και αυτοί που κάνουν στην Ελλάδα ή οπουδήποτε αλλού. Εχεις κάνει μυθιστόρημα την εμφύτευση σου και αρχίζει να ξενίζει. Για να μην παρεξηγηθώ να πω ότι θεωρώ την κλινική που έκανες πολύ καλή.

Τρίτον, κάτσε διάβασε να περάσεις 2-3 μαθήματα στην εξεταστική σου με κανά τάλιρο, γιατί με τέτοιο συντακτικό για εκεί σε κόβω.

krhtikos21

Member
φίλε θα θελες πολύ να σουν και εσύ φοιτητής τι να κάνουμε. φίλε βρες μου έναν εδώ μέσα που να σαι ξέρει προσωπικά.

ΕΝΑΝ. μήπως είσαι πνεύμα? μήπως είσαι τελώνιο?

malloumpas

New Member
krhtikos21 είπε:
φίλε θα θελες πολύ να σουν και εσύ φοιτητής τι να κάνουμε. φίλε βρες μου έναν εδώ μέσα που να σαι ξέρει προσωπικά.

ΕΝΑΝ. μήπως είσαι πνεύμα? μήπως είσαι τελώνιο?

Ήμουν φοιτητής. Προπτυχιακός, μεταπτυχιακός και πρόσφατα τελείωσα και το διδακτορικό μου.

Είμαι πνεύμα, ναι. Αγιο

krhtikos21

Member
τεσπα δεν θα κάτσω να χαλάσω άλλο το νήμα μου κύριε ακαδημαικέ σε ανούσιες φιλονικίες. επειδή είμαι άνθρωπος του πνεύματος σέβομαι το ερευνητικό σου έργο και δε θα σε τρολλάρω άλλο.

ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει. καλές γιορτές σου εύχομαι!

<3

Gio

New Member
Φίλε malloumpas, έχω πει πολλάκις οτι η κοινότητα αυτή δεν δημιουργήθηκε για να αντιμαχόμαστε, αλλά για να αλληλο-βοηθούμαστε. Το πως, και κυρίως το πότε κάποιος ανεβάζει φωτογραφίες είναι καθαρά στην δική του κρίση.
Εγω προσωπικά θεωρώ τις φωτογραφίες ξεκάθαρες, και δεν απαιτώ φακό υψηλής ευκρίνειας για να δω ενα συνολικό αποτέλεσμα. Κριτής ο καθρέφτης μας άλλωστε. Απο εκεί και πέρα, επειδή σε παρακολουθώ συστηματικά, φαίνεσαι ψαγμένο και ειλικρινής άτομο, απλά ορισμένες φορές είσαι υπερ των δεόντων παρορμητικός.

Φιλικά πάντα..

ΥΣ krhtikos, πιστεύω οτι πας πολύ καλά για 5 μηνο και να θυμάσαι οτι σημασία δεν έχει το τι λέμε εμείς εδω αφού ο καθένας αντιλαμβάνεται διαφορετικά τι είναι μια "πετυχημένη μεταμόσχευση" αλλά το τι βλέπεις εσυ στην καθημερινότητα σου. Αν νιώθεις όμορφα, μην αφήνεις κανένα να στερήσει την χαρά σου, με οποιονδήποτε τρόπο.

krhtikos21

Member
Gio είπε:
Φίλε malloumpas, έχω πει πολλάκις οτι η κοινότητα αυτή δεν δημιουργήθηκε για να αντιμαχόμαστε, αλλά για να αλληλο-βοηθούμαστε. Το πως, και κυρίως το πότε κάποιος ανεβάζει φωτογραφίες είναι καθαρά στην δική του κρίση.
Εγω προσωπικά θεωρώ τις φωτογραφίες ξεκάθαρες, και δεν απαιτώ φακό υψηλής ευκρίνειας για να δω ενα συνολικό αποτέλεσμα. Κριτής ο καθρέφτης μας άλλωστε. Απο εκεί και πέρα, επειδή σε παρακολουθώ συστηματικά, φαίνεσαι ψαγμένο και ειλικρινής άτομο, απλά ορισμένες φορές είσαι υπερ των δεόντων παρορμητικός.

Φιλικά πάντα..

ΥΣ krhtikos, πιστεύω οτι πας πολύ καλά για 5 μηνο και να θυμάσαι οτι σημασία δεν έχει το τι λέμε εμείς εδω αφού ο καθένας αντιλαμβάνεται διαφορετικά τι είναι μια "πετυχημένη μεταμόσχευση" αλλά το τι βλέπεις εσυ στην καθημερινότητα σου. Αν νιώθεις όμορφα, μην αφήνεις κανένα να στερήσει την χαρά σου, με οποιονδήποτε τρόπο.

Σε ευχαριστώ gio και σε σένα ό,τι καλύτερο με τα δικά σου!
απλά τρελάθηκα με το στυλ τ το εριστικ'ο που αντικειμενικά έχει φως και τα μαλλιά μ είναι βρεγμένα δλδ τ άλλο να κάνω? θα βγάλω και σε φως μέρας κάποια στιγμή .εγώ γενικά φροντίζω να ανεβάζω φωτος καθε μήνα. και βλέπω χρόνια τώρα τι φωτος ανεβάζουν εδω μέσα και ελάχιστες αν ειναι ποιοτικα καλύτερες από τις δικές και πιο ειλικρινείς.

Μπλουζα