giwrgos athina
Active Member
μια χαρα εισαι κρητικε.....και εχεις ακομα να δωσεις πιστευω...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
prowler3 είπε:Χαίρομαι πολύ για το μέχρι τώρα αποτέλεσμα σου. Έχεις να περιμένεις αρκετά ακόμα σίγουρα.
Συχγαρητήρια φίλε Κρητικέ!
malloumpas είπε:Φοιτητή, εγω είχα σηκώσει δικές μου φωτογραφίες με DSLR μηχανή (ως Dimit) με φλας, κάτω από δυνατό φωτισμό δωματίου και με ειδικό φακό ζουμ. Μάλιστα μου είχες στείλει pm αν θυμάσαι αφότου είδες αυτές τις φώτο και με ρώταγες που έκανα μτμ. Το φλας σε σκοτεινό δωμάτιο περισσότερο αποπροσανατολίζει. Σήκωσε ζουμαρισμένες φώτος με σηκωμένη την hairline σου (με μία χτενα πχ) κάτω από δυνατό φως για να κρίνουμε, αλλιώς τρέχα γύρευε.
krhtikos21 είπε:φίλε θα θελες πολύ να σουν και εσύ φοιτητής τι να κάνουμε. φίλε βρες μου έναν εδώ μέσα που να σαι ξέρει προσωπικά.
ΕΝΑΝ. μήπως είσαι πνεύμα? μήπως είσαι τελώνιο?
Gio είπε:Φίλε malloumpas, έχω πει πολλάκις οτι η κοινότητα αυτή δεν δημιουργήθηκε για να αντιμαχόμαστε, αλλά για να αλληλο-βοηθούμαστε. Το πως, και κυρίως το πότε κάποιος ανεβάζει φωτογραφίες είναι καθαρά στην δική του κρίση.
Εγω προσωπικά θεωρώ τις φωτογραφίες ξεκάθαρες, και δεν απαιτώ φακό υψηλής ευκρίνειας για να δω ενα συνολικό αποτέλεσμα. Κριτής ο καθρέφτης μας άλλωστε. Απο εκεί και πέρα, επειδή σε παρακολουθώ συστηματικά, φαίνεσαι ψαγμένο και ειλικρινής άτομο, απλά ορισμένες φορές είσαι υπερ των δεόντων παρορμητικός.
Φιλικά πάντα..
ΥΣ krhtikos, πιστεύω οτι πας πολύ καλά για 5 μηνο και να θυμάσαι οτι σημασία δεν έχει το τι λέμε εμείς εδω αφού ο καθένας αντιλαμβάνεται διαφορετικά τι είναι μια "πετυχημένη μεταμόσχευση" αλλά το τι βλέπεις εσυ στην καθημερινότητα σου. Αν νιώθεις όμορφα, μην αφήνεις κανένα να στερήσει την χαρά σου, με οποιονδήποτε τρόπο.