Krhtikos21, fue, 2900 grafts, 3-4/7/2013

danceworld_2001

Well-Known Member
Το βάσανο να βάζεις στο κεφάλι διάφορα και να κάνεις πατέντες δεν υπάρχει, η θεραπεία ή ξούρα η θεραπεία με ή χωρίς μεταμόσχευση.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

krhtikos21

Member
εσείς παιδιά σε ποιον μήνα είχατε το αποτέλεσμα που επιθυμούσατε?
εγώ σε καμια βδομάδα κλείνω 4 μήνες υπάρχουνε πολλά μαλλιά που μεγαλώνουν κανονικά αλλά δεν έχω την τέλεια πυκνότητα που περίμενα.
δεν εννοώ προφανώς να γίνω 18 χρονος αλλά σε λογικά πλαίσια.
πιστευετε τέλος 5ου θα χω μεγάλη διαφορά με την τωρινή εικόνα?
εμένα τώρα μου έχουνε φυτρώσει το 1/3 υπολογίζω των μοσχευμάτων και μεγαλώνουν κανονικά.θα πυκνώνει πιστευετε και τον επόμενο μήνα συνέχεια ε?

θα ανεβάσω εικόνες σε 2-3 μέρες αλλά αγχώνομαι φουλ ρε γαμώτο
γτ νιώθω σε κάποια σημεία τέλεια αποτέλεσμα και σε κάποια άλλα όχι.

λέτε το καθημερινό τοπικ να φταίει? ή το fungoral?

Gio

New Member
Φίλε Κρητικέ, δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι. Μέχρι και 1 χρόνο μετά την μεταμόσχευση σου, πιθανόν να βλέπεις τριχούλες να ξεπετάγονται! Ανέβασε όμως φωτογραφίες σου απο διάφορα σημεία ώστε να έχουμε μια εικόνα...

tropheus

Well-Known Member
Βρε krhtikos21 δε φταίει ούτε το toppik ούτε το fugoral ούτε τα ξενύχτια και οι γκόμενες ούτε οι έρωτες.
Ακόμα δεν έχεις κλείσει 4 μήνες και περιμένεις να έχεις ολοκληρωμένο αποτέλεσμα;
Χαλάρωσε !!!

nikoskale

New Member
RE: μεταμόσχευση 2900 grafts fue Cyprus

καλησπερα φιλε μου καταρχήν καλή επιτυχία να εχεις στην μ.μ ποιοςς ο λογος που επέλεξες την M*R και οχι την h*c ? σε ρωταω γιατι ειμαι ετειμος για μεταμοσχευση και σχεδον εχω καταλιξει στην h*c εχω κανει και πρωσοπικη συναντηση πριν απο λιγες μερες , και απο τα οσα ειδα μεσα στο site ειναι μια καλη λυση νομιζω , τι λες ποια ειναι η γνωμη σου?

σε ευχαριστώ

krhtikos21

Member
γτ ο γιατρός που έκανε τις επεμβάσεις στην h*c είναι ο Γ**ργίου και άνοιξε δικιά τ κλινική γ αυτό πήγα εκεί.και η h*c είναι πολύ καλή κλινική εννοείται αλλά ζητάει περισσότερα από Γ**ργίου και η άποψη μ είναι πως ο Γ**ργίου ήταν ο καλύτερος της γιατρός και έφυγε.και τώρα ΄χει καλούς γιατρούς αλλά νομίζω όχι σαν αυτόν......

σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, καλή τύχη ό,τι και να κάνεις!!!

nikoskale

New Member
krhtikos21 είπε:
γτ ο γιατρός που έκανε τις επεμβάσεις στην h*c είναι ο Γ**ργίου και άνοιξε δικιά τ κλινική γ αυτό πήγα εκεί.και η h*c είναι πολύ καλή κλινική εννοείται αλλά ζητάει περισσότερα από Γ**ργίου και η άποψη μ είναι πως ο Γ**ργίου ήταν ο καλύτερος της γιατρός και έφυγε.και τώρα ΄χει καλούς γιατρούς αλλά νομίζω όχι σαν αυτόν......

σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου νομίζω να το ψάξω λίγο ακόμη , όσο για την χρέωση εμένα μου είχαν πει στην h*c για fue πάντα για 2500 grafts 7500 .
Νομίζω ότι οι χρεώσεις λίγο πολύ είναι σχεδόν ίδιες

Καί πάλι σε ευχαριστώ σου εύχομαι να έχεις ένα πολύ καλό αποτέλεσμα!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

krhtikos21

Member
nikoskale είπε:
krhtikos21 είπε:

σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου νομίζω να το ψάξω λίγο ακόμη , όσο για την χρέωση εμένα μου είχαν πει στην h*c για fue πάντα για 2500 grafts 7500 .
Νομίζω ότι οι χρεώσεις λίγο πολύ είναι σχεδόν ίδιες

Καί πάλι σε ευχαριστώ σου εύχομαι να έχεις ένα πολύ καλό αποτέλεσμα!

είσαι ο πρώτος που μ λέει αυτή τη τιμή για h*c έχω πολλούς γνωστούς που πήραν προσφατα τηλ και τους λέγανε για 9000 σε αντίστοιχα γκραφτς. και σχεδόν σε όλους προτείνανε και από γένια. δεν ξέρω τη μόδα είναι αυτή....

ίσως να τις ρίξει και η h*c τις τιμές γτ βλέπει πόσο μεγάλο ανταγωνισμό έχει πλέον. αλλά αν έγινε αυτό θα πρέπει να γίνε πολύ προσφατα δλδ την τελευταία βδομάδα. είναι πολύ καλή αυτή τιμή για αυτά τ γκραφτς πάντως να το ξέρεις.

καλή επιτυχία σε ο,τι κάνεις!! για μένα ψάξε το όσο μπορείς μπες και σε άλλα site και δες και αποτελέσματα των 2 γιατρών και κάνε συγκρίσεις.δες και άλλους γιατρούς.θα καταλάβεις περί τίνος πρόκειται εκεί. δες τ αποτελέσματα της h*c από τ 11 και πίσω που είναι του Γεω**γιου. είναι απίστευτα εγώ εκεί πείστηκα

Gio

New Member
Φίλε Krhtike21, πως πάει η πρόοδος; Θα ανεβάσεις φωτογραφίες; Μην ξεχνάς οτι τόσο ο bouklas όσο και o danceworld, ετοιμάζονται προς τα εκεί και καλό θα ήταν να έχουν μια εικόνα... μαζί με εκείνους και εγώ φυσικά!

danceworld_2001

Well-Known Member
Ρίξε σιγά σιγα αν και στους 4 μήνες είσαι οριακά, λογικά σε αλλους 2 μήνες θα είσαι εντυπωσιακά καλύτερα.

krhtikos21

Member
κάθε 1 μήνα ανεβάζω gio άμα δεις φωτο και είμαι καθημερινά μέσα, λες να ξέχναγα να ανεβάσω? απλά δεν έχω καλη φωτογραφική στην πόλη που σπουδάζω τις προηγούμενες φορές ήμουνα στο πατρικό μ. έχω βρει μία απλά περιμένω να γυρίσει ο φίλος μ από 4 ημερο. αύριο λογικά θα ανεβάσω βράδυ ή μεθαύριο.

και αν θες gio βρισκόμαστε κιόλας στην Κρήτη είμαστε φίλε ;)

Gio

New Member
Φίλε Krhtike21, εχω πει πολλάκις οτι όποιος το επιθυμεί, είμαι διαθέσιμος για συνάντηση! Ηράκλειο μένω για τους ενδιαφερόμενους..

Όσον αφορά δε τις φωτογραφίες που λες, επειδή παρακολουθώ το θέμα σου, είχα καιρό να δω για αυτό και αναρωτήθηκα..
Αναμένουμε λοιπόν :)

roukoun

Member
δηλαδη μιχαλης δαγκωτο ε?για hairline και κροταφους ειναι καλος?θα αρχισω τ ψαξιμο απο βδομαδα και μια γνωμη θα βοηθουσε

nikoskale

New Member
οι τιμές που σου είπα είναι όταν είχα την συνάντηση στην αθήνα στις 30-9-13
είχαν και κάποια έξτρα έκπτωση από ότι κατάλαβα θα ήθελα να δώ καί άλλες από γε*ργίου γιατί αφού το έχω αποφασίσει πρέπει να το κάνω σύντομα αν κάποιος άλλο φίλος του φόρουμ έχει κάτι υπόψιν του ας το πει.

ευχαριστώ καί πάλι
ξέχασα να σας πω ότι και εγώ μένω Ηράκλειο.

Μπλουζα