Krhtikos21, fue, 2900 grafts, 3-4/7/2013

danceworld_2001

Well-Known Member
Έχω αποφασίσει, θα κάνω fue στο Μ. Γεωργίου 2500+ grafts μόνο hairline και λίγο μέσα, οχι crown, το έχω αναβάλει λόγω οικονομικών ήδη 1 χρόνο, είμαι έτοιμος, θα ανοιχτεί και νήμα αν όλα πάνε καλά, αν προλάβω θα επισκεπτώ τον γιατρό το ΣΚ να συζητήσουμε, Οκτώβριο θα έχει κλειστεί το θέμα για χειρουργείο Χριστούγεννα. Ειμαι 90% κοντά στο να γίνει, θα το έκανα Πάσχα αλλά ένα τρακάρισμα με όχημα της αστυνομίας (αυτός έφταιγε) μου κόστισε απο την τσέπη 1500 ευρώ που ακόμη περιμένω να πάρω λόγω γραφειοκρατικών κολλημάτων. Επίσης είχα και τεράστια έξοδα λόγω ανακαίνισης σπιτιού λόγω γάμου του χρόνου και γενικά πήγα πίσω. Κέρδισα χρόνο, άφησα το πρόβλημα να εξελιχθεί.

Εσύ κρητικέ έχεις μείνει ικανοποιημένος απο την όλη εμπειρία ως τώρα?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

n094

Active Member
danceworld_2001 είπε:
Έχω αποφασίσει, θα κάνω fue στο Μ. Γεωργίου 2500+ grafts μόνο hairline και λίγο μέσα, οχι crown, το έχω αναβάλει λόγω οικονομικών ήδη 1 χρόνο, είμαι έτοιμος, θα ανοιχτεί και νήμα αν όλα πάνε καλά, αν προλάβω θα επισκεπτώ τον γιατρό το ΣΚ να συζητήσουμε, Οκτώβριο θα έχει κλειστεί το θέμα για χειρουργείο Χριστούγεννα. Ειμαι 90% κοντά στο να γίνει, θα το έκανα Πάσχα αλλά ένα τρακάρισμα με όχημα της αστυνομίας (αυτός έφταιγε) μου κόστισε απο την τσέπη 1500 ευρώ που ακόμη περιμένω να πάρω λόγω γραφειοκρατικών κολλημάτων. Επίσης είχα και τεράστια έξοδα λόγω ανακαίνισης σπιτιού λόγω γάμου του χρόνου και γενικά πήγα πίσω. Κέρδισα χρόνο, άφησα το πρόβλημα να εξελιχθεί.

Άντε ρε dance επιτέλους.... με το καλό και ελπίζω όλα να πάνε όπως τα θέλεις.

danceworld_2001

Well-Known Member
Μάρτιος 2005 - Οκτώβριος 2008 αρχικά 1/4 προσκάρ, μετά 1/3

Νοέμβριος 2009 ως σήμερα, μισό χρόνο 1/5 όλο το υπόλοιπο 1/4.

John_John1 είπε:
danceworld_2001 συνεχιζεις περνεις φινα εδω και 8 χρονια φιλε?

Σε ευχαριστώ, κάτσε να κλείσει 100% και τότε θα ανοίξω νήμα σχετικό για τα επίσημα.

n094 είπε:
danceworld_2001 είπε:

Άντε ρε dance επιτέλους.... με το καλό και ελπίζω όλα να πάνε όπως τα θέλεις.

krhtikos21

Member
danceworld_2001 είπε:

φίλε τι να σου πω από όλη την φάση μέχρι στιγμής ναι.δλδ ούτε τόσο πόνο είχα ,λίγες μέρες είχα σημάδια.μετά όταν άρχισαν αν πέφτουνε μοσχεύματα άρχισα να βάζω τοπικ και έχω μία σχετικά καλή εικόνα και τώρα. ιδίως βράδυ
να σου πω την αλήθεια κομπλάρω αρκετά ακόμη με τ κοντά μαλλιά γτ εδώ είμαστε κλειστή κοινωνία και όλοι με ρωτάνε τι έγινε και όλο τέτοια.δεν φαίνεται ότι έκανα κάτι αλλά εγώ τρώω σκαλώματα συνέχεια με έντονη επίδραση στην ψυχολογία μου.θεωρώ είναι θέμα ημερών να γίνει το μπαμ και να βγαίνουν μπας και με αξιώσει ο θεός να με δω με μαλλιά!!!:p
έχω αγωνία να δω αν το αποτέλεσμα θα ναι όπως το φαντάζομαι....τον εμπιστευόμαι πολύ όμως μ έδωσε την εικόνα ότι θα γίνει κτ πολύ καλό.τώρα να δούμε....
καλή επιτυχία σου εύχομαι και σε σένα, ελπίζω να πάνε όλα καλα!

tak7

New Member
τι κανεις ρε φιλε κριτικε?ολα καλα?να σε ρωτησω τα μεταμοσχευμενα μαλλια ποτε τα κουρεψες για πρωτη φορα και πως?Αα και η κοκκινιλα στη ληπτρια θυμασαι ποτε σου εφυγε τελειως?

danceworld_2001

Well-Known Member
Αλήθεια, αυτό ήθελα να το ρωτήσω και εγώ, σε πόσες μέρες ήσουν σε θέση να βγείς απο το σπίτι χωρίς να φαίνεσαι χάλια?

krhtikos21

Member
γενικά πιστεύω αυτό είναι σχετικό το πότε νιώθεις έτοιμος να βγεις έξω εγώ μετά τις 2 βδομάδες περίπου άρχισα να βγαίνω βράδυ χωρίς καπέλο.καπου εκεί γενικά η λήπτρια γίνεται κομπλέ.

ακόμα και τώρα τα κουρευω με την μηχανή με τη σκάλα που λέει 12 πάνω.
μπορώ να πάω και σε κουρέα αλλά προτιμώ αυτό το μάκρος πλέον

krhtikos21

Member
τα μεταμοσχευμένα δε τ κόβεις γτ δε μεγαλώνουν γ αυτό τ κόβω και κοντά για να φαίνεται πως έχω μαλλί παντού.μερικά από αυτά τα έχω ακομα οπότε με λίγο τοπικ τ βράδυ γίνονται θαύματα ;) .

αν και νομίζω πως βλέπω χνούδια και ελπίζω να δω σε λίγες μέρες κτ χαρμόσυνο να πάω να ανοίξω μια σαμπάνια κάπου

danceworld_2001

Well-Known Member
Άντε με το καλό και καλή φύτρωση. Ήθελα να σε ρωτήσω τα κάτωθι και απάντα μου αν θες και όποτε θες:

1. Πως σου φάνηκε η κλινική, ο χώρος γενικά, υποδομές - εξοπλισμός, προσωπικό.

2. Πως ένοιωθες κατα την διαδικασία, πέρναγε ή ώρα ή ήταν πήξιμο? Υπήρξε κάτι που σου κακοφάνηκε ή κάτι περίεργο?

3. Πως πλήρωσες, μετρητά ή μεταφορά?

4. Το δωμάτιο που έμεινες τι έλεγε? Κόστος ζωής στην Κύπρο.

5. Πότε πήγες και πότε έφυγες.

6. Εγώ δεν θα ξυρίσω το πάνω μέρος όπως εσύ, τα σημάδια απο την δότρια πότε φεύγουν?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

krhtikos21

Member
ο χώρος ήταν σαν κάποια μεγάλα γραφεία. προσωπικό είχε άλλα 2 άτομα συνεχώς από πάνω μου και γενικά κάναμε διαλείμματα για πρωινό μεσημεριανό.

η ώρα περνάει γτ ρωτάς πράγματα συνέχεια, βλέπεις τηλ, τρως, αν σε πιάνει και καλά η ξυλοκαινη αποκοιμιέσαι κιόλας. εγώ πχ ρωτούσα πολλά περί μεταμοσχεύσεων,γιατρών κτλπα. ρώτα τον και εσύ θα μάθεις πολλά ενδιαφέροντα πράγματα.

μετρητά και έμβασμα

ένα αξιοπρεπές ξενοδοχείο με πολύ καλό πρωινό :p
η Κύπρος είναι πολύ ακριβή δυστυχώς. παράγγειλα στο δωμάτιο μου πίτες ένα βράδυ( 2 για την ακρίβεια κια μια κοκα κολα )και μ τ χρεώσανε 10 ευρώ.καλές πίτες δεν έφαγα κάπου και δοκίμασα πολλές αλλά δεν πέτυχα. εκεί δίπλα έχει ένα καλό μαγαζί για φαγητό στο ξενοδοχείο πιο κάτω με πολύ κόσμο που πάει.

2 ιουλίου και έφυγα 5 νομίζω.

από δότρια δεν φαίνεται κτ μετά τις 15 μέρες ίσως και δέκα

nucky

Active Member
Συγνώμη που θα βγώ λίγο εκτός , αλλά τώρα μπόρεσα να διαβάσω μεγάλο μέρος του νήματος.

Ο n094 , μερικές σελίδες πίσω λέει :

"Δηλαδή συγνώμη, εγώ δεν ήμουν δύσκολο περιστατικό; όποιος θέλει μπορεί να με δει από κοντά. Ήμουν τελείως καραφλός και τώρα έχω μαλλιά, το θέμα είναι ότι μου πήρε 4 μεταμοσχεύσεις (άντε 3 γιατί και στην 3 καλός ήμουν) για να αποκτήσω το αποτέλεσμα μου, αλλά σίγουρα μια περίπτωση όπως εγώ με NW6 και μαμά ανύπαρκτα, θεωρώ ότι αποδεικνύει ότι η μμ μπορεί να προσφέρει λύση σε πολλούς (και βέβαια δεν χρειάζεται να τραβηχτείς στον Καναδά για να την κάνεις). "

Πράγματι , η περίπτωση του n094 μοιάζει εντυπωσιακή και γι αυτό μου τραβά την προσοχή. Θυμάμαι όμως , δεν έχω χρόνο να το ψάξω , οτι είχε πει πως έχει πολλά "μαμά" μαλλιά ανάμεσα στα μεταμοσχευμένα . Είχε τότε απαντήσει σε κάποιον που του είπε (και πολύ σωστά ) οτι είναι αδύνατον να έχει τέτοιο αποτέλεσμα με 6000κάτι μοσχέυματα σε καθαρό NW6 (ειδικά όταν τα μοσχεύματα είναι όλα με FUE και μεγάλο ποσοστό αυτών BH ). Τώρα λέει οτι δεν είχε μαμα μαλλιά και το αποτέλεσμα είναι μόνο μεταμοσχευμένα. Τι ισχύει τελικά n094 ;

nucky

Active Member
Σε αυτό το θέμα ειπώθηκαν από τον n094 αυτά που σχολιάζω φίλος.

Αν ο διαχειριστής ή ο εκκινητής του νήματος έχουν πρόβλημα μπορούν να μου

απευθυνθούν οι ίδιοι

n094

Active Member
Krhtikos21 ζητώ συγνώμη που απαντώ, αλλά αφού ρωτάει ο φίλος nucky εδώ ελπίζω να μου συγχωρήσεις ότι απαντώ και εγώ εδώ:
Η απάντηση μου λοιπόν με τις παρακάτω φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στην κλινική το 2010 (δηλαδή 4 χρόνια μετά την πρώτη μου μμ). ότι βλέπεις μπρος και πίσω ως έντονο μαύρο είναι μεταμοσχευμένες τρίχες (σύνολο μπρος πίσω 1400 περίπου grafts). Τα υπόλοιπα χνούδια είναι μαμά. Τώρα πιθανά με τις διάφορες θεραπείες που έχω κάνει τα χνούδια αυτά να ζωντάνεψαν και να βοήθησαν στο τελικό αποτέλεσμα. Ωστόσο, εγώ θεωρώ τον εαυτό μου τότε (αν βγάλεις τα 1400 μοσχευματα του 2006 ως καθαρά άντε σχεδόν καθαρό NW6). Αν δεν συμφωνείς ή πιστεύεις ότι λέγοντας ότι υπήρχαν κάποια μαμά μαλλιά (χνουδοποιημένα όμως) προσπαθώ να φτιάξω μια άλλη μαγική εικόνα, ζητώ συγνώμη.

Συνημμένα

• 2010.jpg
    2010.jpg
    212.4 KB · Προβολές: 573
  • 2010 2.jpg
    2010 2.jpg
    265.2 KB · Προβολές: 601

nucky

Active Member
N094 δεν αφήνω κάποιο υπονοούμενο .

Αν θες να συνεχίσουμε σε κάποιο δικό σου νήμα , δώσε αν θες το σύνδεσμο.

Συνεχίζω , αν συμφωνείς στο νήμα της υπογραφής σου . Αν θέλει ο διαχειριστής να διαγράψει τα τελευταία μηνύματα από εδώ δεν έχω αντίρρηση.

n094

Active Member
Δεν λέω ότι αφήνεις υπονοούμενο. Επίσης θα σε παρακαλούσα αν θες και εσύ να μην το συνεχίσουμε. Ευχαριστώ.

nucky

Active Member
Δεν εννοώ να συνεχίσουμε αντιπαράθεση , αλλά συζήτηση με δεδομένα , αριθμούς και γεγονότα ( και φωτογραφίες ) . Αν δεν θες είναι δικαίωμά σου , αλλά θα μου επιτρέψεις να παραμείνω επιφυλακτικός

n094

Active Member
Βεβαίως να παραμείνεις, άλλωστε δεν θα είσαι ο πρώτος, υπάρχουν πολλοί επιφυλακτικοί με την περίπτωσή μου και για να πω την αλήθεια όταν το 2010 ξεκινούσα το "ταξίδι" ανάκτησης μιας εικόνας που είχα ξεχάσει για το κεφάλι μου για αρκετά χρόνια, και εγώ επιφυλακτικός ήμουν για το αν θα τα καταφέρω. Πάντως όσο και να συζητήσουμε, όσες φωτογραφίες και να δούμε, όσα νούμερα και να βάλουμε κάτω η αλήθεια μπορεί να φανεί μόνο από κοντά. Δηλαδή και να συμφωνήσω μαζί σου ότι το αποτέλεσμά μου οφείλεται κατά ένα μέρος και στα χνούδια που ζωντάνεψαν πάλι μάχη έχω δώσει γι' αυτά και έχω αρχίσει και σταματήσει ένα κάρο θεραπείες που αντλούσα από το φόρουμ μας. Φίλε πραγματικά δεν μπορείς να φανταστείς τι έχω περάσει 3 χρόνια τώρα, γι' αυτό σου λέω, σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου, αλλά να μου επιτρέψεις να απέχω από ανταλλαγή σωρείας μνμτων που ξέρω ότι θα φέρει αυτή η κουβέντα. Αν από την άλλη θες καφεδάκι και χαλαρή κουβέντα από κοντά, πολύ ευχαρίστως.

Μπλουζα