Krhtikos21, fue, 2900 grafts, 3-4/7/2013

n094

Active Member
Ρε παιδιά ούτε σας είπα, ούτε μου είπαν ότι θα κάνουν μήνυση στον τάδε ή στον δείνα. Αυτό που αναφέρθηκε σε εμένα είναι ότι κοιτάνε το θέμα νομικά για το πως θα φέρουν τις οποίες κατηγορίες προς αυτούς στο προσκήνιο ονομαστικά και με στοιχεία. Ούτε μου είπε ότι θέλουν να τα βάλουν με όλο το φόρουμ, ούτε ότι θέλουν να ρίξουν βόμβα στο διαδίκτυο. Με αυτήν τη λογική είπα και στον krhtiko21 ότι όταν λέμε κάτι για κάποιον είτε αυτός είναι ο Γκούρας, είτε είναι η hdc είτε ο οποιοσδήποτε, θα πρέπει να προσέχουμε τους χαρακτηρισμούς μας γιατί ναι μεν τα γράφουμε ανώνυμα, αλλά τα γράφουμε δημόσια και άρα αυτό σημαίνει ότι αν κάποιος προσβληθεί ή θεωρήσει ότι ζημιώνεται ή οτιδήποτε, μπορεί να σε κυνηγήσει. Τώρα για το αν θα "σε πιάσει" και το τι θα σου κάνει, δεν το ξέρω και πιστέψτε με δεν θέλω ούτε να το μάθω. Με την ίδια λογική μπορείς και εσύ να κυνηγήσεις κάποιον από εδώ μέσα που θεωρείς ότι προσπάθησε να σε εξαπατήσει. Απλά πράγματα. Επίσης, εννοείται ότι αν κάποιος ισχυρίζεται ότι είχε χάλια εμπειρία από τον οποιονδήποτε γιατρό ή κλινική, μπορεί να πράξει το ίδιο. Δηλαδή ή να τους πάει στα διακαστήρια, ή να τα χώνει όπως και με όποιον τρόπο νομίζει καλύτερο και να περιμένει να τον πάνε στα δικαστήρια, το αν θα γελάει ο δικαστής θα πρέπει να περιμένει να το δει. Πιθανά αν είναι τόσο σίγουρος για το χάλια ή για ο έγκλημα που του έκανε κάποιος, να πρέπει να το κυνηγήσει πρώτος. Αν εμένα μου είχαν κάνει ζημιά θα τους είχα ταράξει στις απειλές και στις μηνύσεις.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Chs

Μέλος του προσωπικού
Όπα όπα.. γιατί τώρα μου άναψαν λίγο τα λαμπάκια με το καλημέρα και με αυτά που διαβάζω.. και ΠΟΙΕΣ είναι οι κλινικές που θα απειλήσουν κόσμο μέσα σε ένα ανοιχτό forum; Στο κάτω κάτω αυτά που λέγονται είναι από εμπειρίες μελών.. Και αν λοιπόν είναι "καλοί" στην δουλειά τους, τι έχουν να φοβηθούν;;

Στο μεταξύ βλέπω κάνουν καλά την δουλειά τους στην προώθηση και ας μην είναι εδώ.. έχουν άλλους "απεσταλμένους".. είναι μεγάλο το τάγμα των Templars..

Έχετε υπόψιν σας κάποιοι, βλέπω και καταλαβαίνω πολλά περισσότερα από όσα νομίζεται, απλά περιμένω την κατάλληλη στιγμή για να πάρει το θέμα τον δρόμο του. ;)

Καλημέρα σε όλους, και παρακαλώ παιδιά να συνεχίσουμε επί του θέματος. :)
 

elderberry

New Member
No94 Αραξε αγορι μου.

Αν καποιος πρεπει να φοβηθει αυτος ειναι ο προεδρος της DHI
ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΘΕΜΙΤΟ
ΨΑΡΕΜΑ ΠΕΛΑΤΩΝ ΣΕ ΦΟΡΟΥΜ!!! Αρα πες του να αραξει γιατι ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ
πως λειτουργουν τα πραγματα.
 

danceworld_2001

Well-Known Member
Το όλο θέμα με γυρίζει στο 2011 που πάλι πήγαν με πέσουν μυνήσεις, εκεί όμως ο Μάχος ευθέως είχε συκοφαντίσει τον Γεωργίου. Εκ τοτε ο Μάχος μετανάστευσε στο Κουρδιστάν και δεν έχουμε την τύχη να βλέπουμε το τέλειο του αποτέλεσμα. Πραγματικη διαφήμιση για το τόπικ ήταν. Παιδιά εδώ ειμαστε μια παρέα, δεν χωράνε απειλές κτλ.
 

elderberry

New Member
Chs τετοια λογια στο φορουμ δεν πρεπει να αναφερονται!!!!

΄''Με αυτήν τη λογική είπα και στον krhtiko21 ότι όταν λέμε κάτι για κάποιον είτε αυτός είναι ο Γκούρας, είτε είναι η hdc είτε ο οποιοσδήποτε, θα πρέπει να προσέχουμε τους χαρακτηρισμούς μας γιατί ναι μεν τα γράφουμε ανώνυμα, αλλά τα γράφουμε δημόσια και άρα αυτό σημαίνει ότι αν κάποιος προσβληθεί ή θεωρήσει ότι ζημιώνεται ή οτιδήποτε, μπορεί να σε κυνηγήσει. Τώρα για το αν θα "σε πιάσει" και το τι θα σου κάνει, δεν το ξέρω και πιστέψτε με δεν θέλω ούτε να το μάθω''
 

athenian

Well-Known Member
Κρίμα πάντως. Ήθελα να πάω στην dhi για μμ. Μετά από το θέμα με τα ψεύτικα προφίλ και τις εμμεσες απειλές σε μέλη του φόρουμ δεν νομίζω να περάσω ούτε για απλή κουβέντα. Να βγει ο πρόεδρος της και να μιλήσει ανοιχτά για όλα αυτά τα θέματα. Ας στείλουν ενα mail στην τελική, έστω αυτό.
 

vag25

Well-Known Member
Παιδια αυτο θα ελειπε να μην μπορει να πει ο καθενας το παραπονο του για ενα ασχημο αποτελεσμα.
Καποιος που ειδε οτι η κληνικη ειναι χαλια για αυτον ,επιβαλεται να το πει.

Αν η κληνικη θελει να αλλαξει την αποψη που εχει ο κοσμος,θα το κανει σε βαθος χρονου με ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.Πρεπει να αγωνιστει μονη της για αυτο,οχι φιμωμοντας τον κοσμο.

Ας πανε στα δικαστηρια ναι.
Θα ηταν καλο να αρχισει να υπαρχει αποζημιωση για ασχημα αποτελεσματα.Απο καπου πρεπει να γινει η αρχη.
 

super7

Member
vag25 είπε:
Παιδια αυτο θα ελειπε να μην μπορει να πει ο καθενας το παραπονο του για ενα ασχημο αποτελεσμα.
Καποιος που ειδε οτι η κληνικη ειναι χαλια για αυτον ,επιβαλεται να το πει.

Αν η κληνικη θελει να αλλαξει την αποψη που εχει ο κοσμος,θα το κανει σε βαθος χρονου με ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

Ας πανε στα δικαστηρια ναι .
Θα ηταν καλο να αρχισει να υπαρχει αποζημιωση για ασχημα αποτελεσματα.Απο καπου πρεπει να γινει η αρχη.

Συμφωνω σε ολα μαζι σου κι ετσι πρεπει να ειναι...απλα οποιος κραζει ας βαζει κ καμια φωτο να μας δειξει τι εννοει κακη δουλεια κτλ οπως θελουμε φωτο για να αναγνωρισουμε καλο αποτελεσμα ετσι να μπαινει και για το κακο αλλιως χανεται η μπαλα

Αλλη μια ερωτηση σχετικα με αποζημιωση για κακο αποτελεσμα..καπου διαβασα στο φορουμ οτι σε βαζουν κ υπογραφεις κατι που λεει δε φερουν ευθυνη για το αποτελεσμα..ειναι αληθεια ? ξερει κανεις τι παιζει εδω?
 

Chs

Μέλος του προσωπικού
@elderberry έχεις δίκαιο.. αλλά μην σκάμε, βλέπω τι γίνεται τριγύρω και εν καιρώ θα κανονιστούν όλα ;)


@n094, δεν έχω κάτι μαζί σου, όμως έχω παρατηρήσει την έντονη υποστήριξη της D*I από εσένα, γενικά κάποιες φορές φέρεσαι σαν εκπρόσωπος τους. θα σου πω κάτι.. στις παρέες σου και στον κύκλο σου έξω μπορείς να κάνεις ότι θέλεις.. εδώ όμως όχι, δεν το επιτρέπω εγώ. Τα λόγια σου περί μηνύσεων δεν ήταν καθόλου ωραία, και για εμένα ήταν περισσότερο απειλητικά (και εκ μέρους κλινικής - γιατρού), παρά "φιλικά" να το πω έτσι όπως το είπες.

Όπως είπε και ο φίλος Dance, ήμαστε μια παρέα και δεν χωράνε "απειλές" μεταξύ μας. Οποιοσδήποτε λοιπόν ξανά χρησιμοποιήσει λέξεις "μηνύσεις" απειλητικά προς κάποιο μέλος, θα αποκλειστεί και ας πάει και στον άριο πάγο μετά να κινηθεί νομικά προς το μέλος η οποιοδήποτε τον πείραξε.



Κάτι άλλο τώρα...

Έχω πει επανειλημμένα σε επωνυμίες κλινικών και ονόματα να μπαίνει αστερίσκος, και οι περισσότεροι στα @@ σας, οκ λοιπόν αφού δεν σέβεστε εμένα που σας το ζήτησα πόσες φορές, σεβαστείτε το ότι είναι κανόνας που πρέπει να ακολουθείται και καταλάβετε το!

Αν δεν συνεχίσετε επί του θέματος και δεν λήξει εδώ η κόντρα, το thread θα κλειδωθεί.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

n094

Active Member
Παίδες οι περισσότεροι παρεξηγήσατε τα πάντα, δεν καταλάβατε το σκεπτικό μου. Εγώ δεν είπα ότι κάποιος που έχει πρόβλημα με κάτι δεν πρέπει να το αναφέρει στο φόρουμ. Αντιθέτως, πολλές φορές έχω πει ότι το φόρουμ είναι για να ενημερώνονται τα μέλη και για τα καλά και για τα άσχημα. Αυτό που λέω είναι ότι δεν πρέπει να κρυβόμαστε πίσω από την ανωνυμία μας και ότι όταν γράφουμε κάτι είτε καλό, είτε κακό πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να το τεκμηριώσουμε είτε εκείνη την στιγμή, είτε κάποια άλλη (αν χρειαστεί). Αυτό είπα και στον krhtiko21 και σε άλλους ότι οι χαρακτηρισμοί πρέπει να είναι προσεχτικοί γιατί εδώ δεν είναι ένα φόρουμ μεταξύ μελών που υποστηρίζουν τον ΠΑΟ ή τον ΟΣΦΠ όπου ο καθένας μπορεί να πει οτιδήποτε χωρίς να προκαλέσει "ζημιά". Εδώ μπορείς να προκαλέσεις ζητήματα τα οποία για κάποιους να αποτελέσουν νομικό θέμα. Για παράδειγμα ο athenian δήλωσε ότι ενώ ήθελε να πάει τώρα δεν πάει και αυτό δεν είναι ότι δεν θα πάει στο γήπεδο να δει τα χάλια του ΠΑΟ, αλλά δεν θα πάει να επενδύσει σε κάποιον για τον οποίο τελικά σχημάτισε άσχημη γνώμη. Ούτε απειλές είδα, ούτε θεωρώ ότι κάποιος θα πάει ολόκληρο το φόρουμ στο δικαστήριο. Παρεμπιπτόντως, τώρα πριν λίγο μίλησα με μέλος του φόρουμ που είχε κάνει αποτυχημένη μμ στην DHI το 2000 (στριπ) και κατόπιν έκανε σε γιατρό στην Αμερική πλευρά (ξέρει αυτός για ποιον μιλάω και αν θέλει μπορεί να αναφέρει και τον διάλογο που είχαμε) και δεν λέω σε καμιά περίπτωση ότι δεν υπάρχουν και αποτυχημένα περιστατικά, ειδικά εκείνα τα χρόνια. Αυτός λοιπόν έχει κάθε δικαίωμα να διεκδικήσει το δίκιο του και σε κάθε περίπτωση (χωρίς όμως να έχει βρίσει ή οτιδήποτε τέτοιο) σε μια διαμάχη θα κερδίσει τα πάντα. Επίσης, σήμερα συναντήθηκα και με άλλο ενεργό μέλος του φόρουμ, πριν από 1 ώρα (επίσης ξέρει αυτός και αν θέλει ας μιλήσει), ο οποίος δεν έχει κάνει στην DHI αλλά αλλού μια όχι και τόσο επιτυχημένη μμ και ετοιμάζεται το επόμενο διάστημα για 2 μμ αλλού. Αυτό που θέλω να πω με όλα τα παραπάνω είναι ότι τα γραφόμενά μου δεν ήταν απειλητικά, αλλά συμβουλευτικά για παιδιά όπως ο krhtikos21 αλλά και για άλλους τους οποίους προσπαθώ να προστατέψω.
Από την πλευρά μου το λήγω εδώ.
 

athenian

Well-Known Member
κι εσυ που ξερεις τι ομαδα ειμαι?:21m:
επειδη ο γραπτος λογος παρεξηγειται γενικα καλο ειναι να μην λεμε για μυνησεις κτλ απο εδω γιατι αλλοι το λαμβανουν ως απειλη,αλλοι ως προειδοποιηση και λιγοτεροι ως λογια που σκοπο εχουν να προστατεψουν.ας το ληξουμε εδω και αν θελει καποιος απο την συγκεκριμενη κλινικη ας μιλησει δημοσια η σε καποιον mod.
 

super7

Member
danceworld_2001 είπε:
Το όλο θέμα με γυρίζει στο 2011 που πάλι πήγαν με πέσουν μυνήσεις, εκεί όμως ο Μάχος ευθέως είχε συκοφαντίσει τον Γεωργίου. Εκ τοτε ο Μάχος μετανάστευσε στο Κουρδιστάν και δεν έχουμε την τύχη να βλέπουμε το τέλειο του αποτέλεσμα. Πραγματικη διαφήμιση για το τόπικ ήταν. Παιδιά εδώ ειμαστε μια παρέα, δεν χωράνε απειλές κτλ.

τον ειχε αναλαβει ο γ***ου αυτο τον Μαχο και δεν ηταν ευχαριστημενος? τι ειναι αυτο που περιγραφεις?
 

elderberry

New Member
super7 είπε:
danceworld_2001 είπε:
Το όλο θέμα με γυρίζει στο 2011.Ο Μάχος ευθέως είχε συκοφαντίσει τον Γεωργίου. Εκ τοτε ο Μάχος μετανάστευσε στο Κουρδιστάν και δεν έχουμε την τύχη να βλέπουμε το τέλειο του αποτέλεσμα.

τον ειχε αναλαβει ο γ***ου αυτο τον Μαχο και δεν ηταν ευχαριστημενος? τι ειναι αυτο που περιγραφεις?

Ποιος ειναι αυτος ο Μαχος ρε παιδια???
Ακουγεται σα σεναριο απο το ''Καλημερα Ζωη''.
 

danceworld_2001

Well-Known Member
Αφήστε παιδιά, μιλάμε για αρχαίες ιστορίες με πολύ ζουμάκι όμως, μην ξύνουμε παλαιές πληγές, όποιος θέλει ας κάνει αναζητήσεις στο φόρουμ να διαβάσει αν υπάρχουν τα ποστ.


Καμία σχέση, σε άλλη Κυπριακή κλινική την είχε κάνει την δουλειά, απλά σε ποστ παιδιού εδώ που έκανε στον Μιχάλη, μίλησε περίεργα θίγοντας το παιδί και τον γιατρό και έγινε ένας μικρός χαμός. Βαλτός ήταν ο τύπος άλλωστε και όταν ζόρισε η κατάσταση την έκανε με ελαφρά, σίγουρα μας παρακολουθεί απο μακριά βέβαια. Έχει και δικό του blog.

super7 είπε:
danceworld_2001 είπε:
Το όλο θέμα με γυρίζει στο 2011 που πάλι πήγαν με πέσουν μυνήσεις, εκεί όμως ο Μάχος ευθέως είχε συκοφαντίσει τον Γεωργίου. Εκ τοτε ο Μάχος μετανάστευσε στο Κουρδιστάν και δεν έχουμε την τύχη να βλέπουμε το τέλειο του αποτέλεσμα. Πραγματικη διαφήμιση για το τόπικ ήταν. Παιδιά εδώ ειμαστε μια παρέα, δεν χωράνε απειλές κτλ.

τον ειχε αναλαβει ο γ***ου αυτο τον Μαχο και δεν ηταν ευχαριστημενος? τι ειναι αυτο που περιγραφεις?
 

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Με τον Μαχο ειχα μιλησει στο τηλεφ. οταν ψαχνομουν για μεταμοσχευση.
Μιλουσαμε στο τηλεφ καμια ωρα και με βοηθησε αρκετα.Ηταν ενα απο τα ατομα το οποιο με εκανε να κανω και βημα για την κυπρο.
Πριν κανα 2 μηνες με βρηκε στο fcb.
 

super7

Member
εσυ danceworld εχεις αποφασισει ? θα κανεις? ειχα δει ενα θεμα σου με consultations.

ειμαστε παρομοια περιπτωση απο κατι φωτο που ειχα δει
 

krhtikos21

Member
Μου το χε πει και ο Γε**ιου γ αυτόν τον Μάχο. απλά επειδή είχανε κάποιο παρελθόν με άλλες εταιρίες πήγαν να τ κάνουνε ζημιά.όποιος ξέρει 5 πράγματα από τον χώρο των μεταμοσχεύσεων ξέρει την ιστορία.όταν παίζονται πολλά λεφτά αυτά συμβαίνουνε.γ αυτό να προσέχουμε και να είμαστε συνειδητοποιημένοι στην υπερβολικη λάσπη και προτροπή προς κάποιες κατευθύνσεις από μέλη φορουμ.

και με τον n094 λύθηκε η παρεξήγηση μη το συνεχίζουμε άλλο και ειδικά από δω που είναι το νήμα μ.
 
Μπλουζα