Ρε παιδιά ούτε σας είπα, ούτε μου είπαν ότι θα κάνουν μήνυση στον τάδε ή στον δείνα. Αυτό που αναφέρθηκε σε εμένα είναι ότι κοιτάνε το θέμα νομικά για το πως θα φέρουν τις οποίες κατηγορίες προς αυτούς στο προσκήνιο ονομαστικά και με στοιχεία. Ούτε μου είπε ότι θέλουν να τα βάλουν με όλο το φόρουμ, ούτε ότι θέλουν να ρίξουν βόμβα στο διαδίκτυο. Με αυτήν τη λογική είπα και στον krhtiko21 ότι όταν λέμε κάτι για κάποιον είτε αυτός είναι ο Γκούρας, είτε είναι η hdc είτε ο οποιοσδήποτε, θα πρέπει να προσέχουμε τους χαρακτηρισμούς μας γιατί ναι μεν τα γράφουμε ανώνυμα, αλλά τα γράφουμε δημόσια και άρα αυτό σημαίνει ότι αν κάποιος προσβληθεί ή θεωρήσει ότι ζημιώνεται ή οτιδήποτε, μπορεί να σε κυνηγήσει. Τώρα για το αν θα "σε πιάσει" και το τι θα σου κάνει, δεν το ξέρω και πιστέψτε με δεν θέλω ούτε να το μάθω. Με την ίδια λογική μπορείς και εσύ να κυνηγήσεις κάποιον από εδώ μέσα που θεωρείς ότι προσπάθησε να σε εξαπατήσει. Απλά πράγματα. Επίσης, εννοείται ότι αν κάποιος ισχυρίζεται ότι είχε χάλια εμπειρία από τον οποιονδήποτε γιατρό ή κλινική, μπορεί να πράξει το ίδιο. Δηλαδή ή να τους πάει στα διακαστήρια, ή να τα χώνει όπως και με όποιον τρόπο νομίζει καλύτερο και να περιμένει να τον πάνε στα δικαστήρια, το αν θα γελάει ο δικαστής θα πρέπει να περιμένει να το δει. Πιθανά αν είναι τόσο σίγουρος για το χάλια ή για ο έγκλημα που του έκανε κάποιος, να πρέπει να το κυνηγήσει πρώτος. Αν εμένα μου είχαν κάνει ζημιά θα τους είχα ταράξει στις απειλές και στις μηνύσεις.