Καλησπερα,διαβαζω με προσοχη το θεμα σας.Ειμαι κοπελα 35 ετων,αντιμετωπιζω ΑΑ επι 4 ετη κοντα κ στο βαθος οριζοντα-οχι πολυ μακρινου-βλεπω την μεταμοσχευση.Αν κ το κοστος θεωρω οτι ειναι υπερογκο στις μερες μας,ειδικα για επεμβαση αισθητικης φυσεως!
Ηθελα να ρωτησω το παιδι που εκανε την επεμβαση,αρχικα καποια πραγματα.Αρχικα,να σου ευχηθω να εχεις τα καλυτερα αποτελεσματα κ ν αποκατασταθει η ψυχολογια σου διοτι οσοι αντιμετωπιζουμε αλωπεκια-ειδικα εμεις οι κοπελες-περναμε καταθλιψη...Εμφυτευσες,περιπου 3.000 μοσχευματα!Θα ηθελα να μου πεις,αν σου ειναι ευκολο:
-μετα την εγχειριση τι σου εχει δοθει ως συντηρηση πχ σαμπουαν,λοσιον κτλ...δεν ξερω γι αυτο κ σε ρωτω!
-αν υπαρχει θεμα μετεγχειρητικου σοκ κ απωλειας νεων τριχων.Εχω διαβασει οτι στις γυναικες υφισταται σ ενα σεβαστο ποσοστο!
-Λογικα καποια απο τα μοσχευματα θα χαθουν,διοτι θα ηταν τριχες σε τελογενη φαση οπερ σημαινει,για χασιμο.Λεω χαζομαρες?
-Τα 3.000 μοσχευματα ειναι μια προς μια τριχα ξεχωριστα?Ειναι σαν να λεμε 3.000 νεες τριχες?Η ειναι ο θυλακας π.χ οπου πανω του μπορει να υπαρχουν 2-3τριχες,μαζι εμφυτευμενες?
Οποιος ειναι γνωστης πολυ καλος του θεματος,παρακαλω θα ηθελα σε οτι μπορει απο τα παραπανω,να μου δωσεις απαντησεις!Ευχαριστω!