Flag17
Well-Known Member
Ο φίλος είναι 39 γιαυτό έχουμε επιφυλάξειςΕιμαι 53 ετών όποτε είναι δύσκολο να κατέβει .Αν όμως είσαι 30-35 σίγουρα είναι unsafe zone
Ο φίλος είναι 39 γιαυτό έχουμε επιφυλάξειςΕιμαι 53 ετών όποτε είναι δύσκολο να κατέβει .Αν όμως είσαι 30-35 σίγουρα είναι unsafe zone
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Το αποτελεσμα σου ολοκληρώθηκε ; Εισαι ικανοποιημενος;Ειμαι 53 ετών όποτε είναι δύσκολο να κατέβει .Αν όμως είσαι 30-35 σίγουρα είναι unsafe zone
Δες πριν και μετά για να κρίνειςΤο αποτελεσμα σου ολοκληρώθηκε ; Εισαι ικανοποιημενος;
Μου έχεις βάλει το πριν μόνο.Δες πριν και μετά για να κρίνεις
Το αποτελεσμα σου ολοκληρώθηκε ; Εισαι ικανοποιημενος;
εχω ένα θέμα στο Ίντερνετ .Δε μπορώ να φορτώσω τις φωτό .Σε λίγοΜου έχεις βάλει το πριν μόνο.
Δες πριν και μετά για να κρίνεις
Καλή επιτυχία να έχεις. Το αποτέλεσμα μ'αρέσει πολύ. Η φυσικότητα που βγάζει ο Τιρκαλάς στα αποτελέσματα του είναι τρομακτική.Υπολειπεται crown και πύκνωση .Οσονουπω και η 2ημμ
Αρκετα τσιμπημένα αλλά είναι μάρκα κάτσε καλά. Προσωπικά τρελαίνομαι για ΚενζοΚαι εμένα μου αρέσουν τα Αρμάνι αλεξ , αν και λίγο τσιμπημένα.
Χωρίς αγωγή ποιος μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα αδειάσει όλο δεξιά και αριστερά μέχρι την τρύπα. Πόσα χρόνια είσαι σε αυτό ακριβώς την κατάσταση φίλε @jhack11
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Βασικά ο γιατρός μπορεί να δει ποια grafts έχουν επηρεαστεί ή όχι με το μικροσκόπιο, και χωρίς θεραπεία κιόλας θα ειχε φανεί κάποια σμίκρυνση στο πάχος του θύλακα, οπότε η λογική λέει δεν θα τα έπαιρνε αν είχε δει κάτι τέτοιο..Στο άμεσο μέλλον δεν παίζει να χαθούν...ΑΝ χαθούν,θα πάρει χρόνια..εκτός από το ύψος,παρατηρήστε και πόσο πάχος έχουν αυτά τα grafts που είναι ξυρισμένο το κεφάλι,και κάνετε μια σύγκριση με τα πιο πάνω που είναι χτυπημένα από α.α..πολυ οριακά οκ είναι εκεί που έφτασε η εξαγωγή.
Παίζει ο γιατρός να είδε η να έμαθε πως κάποια μέλη καναν θέμα για την δοτρια μετά από εξαγωγές 4κ (άσχετα αν δεν υπάρχει όντως θέμα) και έτσι να ήθελε να επεκτείνει την εξαγωγή που έκανε ώστε να ναι πιο εμφανίσιμη;;;just thoughts
Εδω ισως και να μην υπηρχε αλλη επιλογη να φτασει το 4200 ο γιατρος. Φαινεται περιορισμενη απο ρετρο η δοτρια.
βομβαρδισμένη από πριν η δότρια ήθελε 1 χρόνο φίνα φορ σουρ. τρομάζει δε, το μετάΟ Τυρκαλάς πρέπει να αναθεωρήσει την στάση του για την φιναστερίδη και να προτείνει φιναστερίδη σε χάπι στους ασθενείς του ώστε να μη κινδυνεύουν από μελλοντικές απώλειες. Ειδικά σε τέτοιες περιπτώσεις ειναι απαραίτητη.