Εγω τα μέτρησα 132 cm2στο περίπου μετρώντας τα τετράγωνα του χαρτιου. Εσυ 130 με την εφαρμογη. Τοσο είναι 130-132 cm2. Μεγάλη έκταση.Με βάση το χαρτί τόσο βγαίνει 130cm2
Εγω τα μέτρησα 132 cm2στο περίπου μετρώντας τα τετράγωνα του χαρτιου. Εσυ 130 με την εφαρμογη. Τοσο είναι 130-132 cm2. Μεγάλη έκταση.Με βάση το χαρτί τόσο βγαίνει 130cm2
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
@Ronaldo σ' ευχαριστώ! Είσαι θεός!! Για να μαθαίνουμε και μεις οι νέοι, γιατί διαιρούμε grafts με την έκταση και όχι τρίχες; Αφού πολλά grafts αντιστοιχούν σε πολλές τρίχες. Ένας που έχει πολλά πολύτριχα η τελική πυκνότητα δε θα είναι πολύ μεγαλύτερη από ένα που έχει τα ίδια grafts αλλά πολύ λιγότερα πολύτριχα;Περίπου 132 τ.ε. μέτρησα με μια γρήγορη μέτρηση. Μπορεί να μου ξέφυγε και κανένα βέβαια.
Άρα 4214/132 = 32 graft / cm2 μέση πυκνότητα (με ομοιόμορφη κατανομή)
Προβολή συνημμένου 44419
Προβολή συνημμένου 44419
Στην δική σου περίπτωση σύμφωνα με τα νούμερα, με 2.36 λόγο και 32g/cm2 τοποθέτηση, ακόμα και 100% φύτρωση να μπορούσε να επιτευχθεί τότε ο ανώτερος μέσος όρος hair/cm2 θα ήταν σχεδόν 76.@Ronaldo σ' ευχαριστώ! Είσαι θεός!! Για να μαθαίνουμε και μεις οι νέοι, γιατί διαιρούμε grafts με την έκταση και όχι τρίχες; Αφού πολλά grafts αντιστοιχούν σε πολλές τρίχες. Ένας που έχει πολλά πολύτριχα η τελική πυκνότητα δε θα είναι πολύ μεγαλύτερη από ένα που έχει τα ίδια grafts αλλά πολύ λιγότερα πολύτριχα;
Που αν έχω καταλάβει σωστά είναι το κατώτατο όριο ενός υγιούς κεφαλιού;Στην δική σου περίπτωση σύμφωνα με τα νούμερα, με 2.36 λόγο και 32g/cm2 τοποθέτηση, ακόμα και 100% φύτρωση να μπορούσε να επιτευχθεί τότε ο ανώτερος μέσος όρος hair/cm2 θα ήταν σχεδόν 76.
Δε τη βρίσκω στο AppStore. Είναι μόνο για Android?Prime ruler λεγεται η εφαρμογη.
Θα έλεγα οτι 120-140 hairs/cm2 είναι ό μέσος όρος. Μπορεί να λανθάνωΠου αν έχω καταλάβει σωστά είναι το κατώτατο όριο ενός υγιούς κεφαλιού;
"A full, healthy head of hair will typically contain anywhere from 70-120 hairs per cm2. Hair density from 50-80/cm2 is often barely perceptible or unnoticed, whereas below 50/cm2 is considered to be noticeably thinning hair."
.![]()
Hair transplant density in cm2 - Dr. Serkan Aygin Clinic
What is a perfect hair transplant density in cm2? We will inform you on how to reach this density and will provide...drserkanaygin.co.uk
σε θεμα καλυψης νμζω πως ο @CVIAL μπορει να μας διαφωτισει. Αν θυμαμαι καλα η βελτιστη πυκνοτητα ειναι 39fus/cmΠου αν έχω καταλάβει σωστά είναι το κατώτατο όριο ενός υγιούς κεφαλιού;
"A full, healthy head of hair will typically contain anywhere from 70-120 hairs per cm2. Hair density from 50-80/cm2 is often barely perceptible or unnoticed, whereas below 50/cm2 is considered to be noticeably thinning hair."
.![]()
Hair transplant density in cm2 - Dr. Serkan Aygin Clinic
What is a perfect hair transplant density in cm2? We will inform you on how to reach this density and will provide...drserkanaygin.co.uk
χαχα σε ευχαριστώ φίλε. Θεώρησα σωστό να σε βοηθήσω με την μέτρηση της έκτασης και τον υπολογισμό της μέσης πυκνότητας ώστε να ξέρεις τι να αναμένεις σαν αποτέλεσμα. Βέβαια η πυκνότητα ίσως να είναι και λιγο πιο πυκνή μπροστά από οτι πισω, δηλαδή να μην είναι τελείως ομοιόμορφη η κατανομή.@Ronaldo σ' ευχαριστώ! Είσαι θεός!! Για να μαθαίνουμε και μεις οι νέοι, γιατί διαιρούμε grafts με την έκταση και όχι τρίχες; Αφού πολλά grafts αντιστοιχούν σε πολλές τρίχες. Ένας που έχει πολλά πολύτριχα η τελική πυκνότητα δε θα είναι πολύ μεγαλύτερη από ένα που έχει τα ίδια grafts αλλά πολύ λιγότερα πολύτριχα;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Είναι ξεφλούδισμα της επιδερμίδας τα ασπράδια .Φυσιολογικό λόγω των μικρό πληγών της εμφύτευσηςΧαιρετώ τη λίστα! Σήμερα είναι η 6η μέρα μετά τη μμ. Παρατηρώ πολλά άσπρα σημάδια στη λήπτρια και μία ερυθρότητα στο κεφάλι (όπως φαίνεται στην επισυναπτόμενη εικόνα). Είναι αναμενόμενα αυτά;
Προβολή συνημμένου 44550
γ τσεκαρε εδω εχει ενα τηλεφωνο https://www.galinos.gr/web/drugs/main/packages/26797/marketingΓεια στη λιστα πηγα χθες στον γιατρο για να με δει μετα απο μια εβδοαμδα και του ειπα για το φαρμακο Proscar (που παιρνουν ατομα της λιστας για να αντιμετωπισουν την απωλεια μαλλιων). Μου συνεστησε ομως το Andropecia. To προβλημα ειναι οτι το Andropecia δεν το βρισκω σε κανενα φαρμακειο στην πολη μου. Εχει παρει κανεις το Andropecia; Ειναι το ενεργο συστατικο του ακριβως το ιδιο με αυτο του Proscar; Προβολή συνημμένου 44787
Το Andropecia είναι γενόσημο του propecia 1mg. Πάρε proscar (5mg)που το έχουν όλα τα φαρμακεία και να κόβεις κάθε χάπι στα 4 και θα σου βγαίνει η δόση περίπου 1.25mg.Γεια στη λιστα πηγα χθες στον γιατρο για να με δει μετα απο μια εβδοαμδα και του ειπα για το φαρμακο Proscar (που παιρνουν ατομα της λιστας για να αντιμετωπισουν την απωλεια μαλλιων). Μου συνεστησε ομως το Andropecia. To προβλημα ειναι οτι το Andropecia δεν το βρισκω σε κανενα φαρμακειο στην πολη μου. Εχει παρει κανεις το Andropecia; Ειναι το ενεργο συστατικο του ακριβως το ιδιο με αυτο του Proscar; Προβολή συνημμένου 44787
Γεια στη λιστα πηγα χθες στον γιατρο για να με δει μετα απο μια
Την λίστα των μελλοκαραφλωνΠοια λίστα χαιρετάς αδερφέ?