H Ρεαλ στο ΟΑΚΑ

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ωραία τα consultation αλλά δεν μπορούν να συγκριθούν με το real thing! 4 μέλη του φόρουμ έκαναν μμ αυτή την εβδομάδα στην κλινική του γιατρού Αναστασάκη με τον Dr. Lorenzo και το team του. Έχουν όλοι δεσμευτεί να κάνουν παρουσιάσεις τις οποίες θα τροφοδοτήσω με όλα τα απαραίτητα τεχνικά στοιχεία και φώτο και εγώ σε αυτό το νήμα θα ποστάρω ένα συγκεντρωτικό βιντεάκι από όλες τις μμ και την εμπειρία γενικότερα.

Εξαιρετικά κουραστική εβδομάδα για όλους. ΄Ομως όλα λειτουργησαν άψογα. Κύριος υπεύθυνος για αυτό είναι ο γιατρός Αναστασάκης ο οποίος ήταν εξαιρετικά φιλόξενος, "κιμπάρης" με όλη την σημασία της λέξης. Όλο το προσωπικό της κλινικής του πρόθυμο να εξυπηρετήσει τον γιατρό Λορένζο και το team του παρά τις ατελείωτες ώρες που διήρκεσαν οι επεμβάσεις. Εξαιρετικά μεταδοτικός και διδακτικός προς 2 από τις TEF του Λορένζο που ήθελαν διακαώς να δουν μια επέμβαση FUT. Την πρώτη μέρα γινόταν ένα χειρουργείο FUT οπότε δοθείσης της ευκαιρείας τους εξήγησε από το Α εως το Ω πως πραγματοποιείται μια επέμβαση FUT, πως γίνεται η τομή, η συρραφή και άλλα πολλά, όλα εξαιρετικά ενδιαφέροντα.

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον υπήρξε επίσης και από το βοηθητικό προσωπικό της κλινικής για τον διαφορετικό τρόπο που ο Λορενζο δουλεύει (manual FUE, implanter), πολλές ώρες βιντεοσκοπήσεις και γενικά ένα πολύ καλό κλίμα. Ο Λορενζο χρησιμοποίησε σε κάποια μικρά διαλλείματα 2 κοπέλες από την κλινική για το γέμισμα των implanter και τις βρήκε εξαιρετικά skilled.

Παρόλο που τα ωράρια ήταν εξαντλητικά (08:00-22:00) αφού ήταν η πρώτη φορά και έπρεπε να υπάρξει συντονισμός για αρκετά πράγματα, εκτιμώ ότι αυτή η συνεργασία μπορεί να αποβεί επωφελής για όλους. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι η κλινική του Αναστασάκη θα αλλάξει μοντέλο λειτουργίας, ο κάθε γιατρός και ειδικά όταν είναι υψηλού επιπέδου και έχει μια διεθνή εμπειρία των τεκταινομένων στον τομέα των μμ, θα επιλέξει να πάρει εκείνα τα στοιχεία που θα βοηθήσουν το δικό του μοντέλο λειτουργίας. Εν προκειμένω θεωρώ ότι η τεχνογνωσια του implanter για ασφαλείς πυκνώσεις σε μαμά με μεγαλύτερα session FUE σε συνδυασμό με FUT (combo) μπορούν να απογειώσουν τα αποτελέσματα της κλινικής και να δώσουν ένα συγκριτικό πλεονέκτημα για ασφαλή ως προς την δότρια mega sessions. Οψόμεθα.

Στο άμεσο μέλλον βλέπω πιο αναλυτικές (αριθμητικά) προσεγγίσεις σε μετρήσεις, κλπ αφού μετά το τέλος των μμ δόθηκαν όλα τα προγράμματα που χρησιμοποιεί ο Λορενζο για τις μμ (graft calculator, CV calculations, donor and recipient analysis, etc) και τα βλέπουμε στις παρουσιάσεις του και τα βιντεάκια του.


IMG_3140r.jpg

IMG_3136r.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Στην τελευταία φωτό ,μολις έμαθε ο Χοσέ ότι την επόμενη φορά στα χειρουργεία, τελικά ,θα μπορώ να είμαι εκεί να του παρέχω την απαραίτητη βοήθεια μου...η αμηχανία του Αναστασάκη διακρίνεται.!:oops::rolleyes:o_O:cool:
 

hairlosscursed

Well-Known Member
Tο μόνο που έχω να πω είναι ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ στον moderator CVIAL για το εγχείρημα και όχι μόνο.
Η προσφορά,η διανομή ευκαιριών καθως και η προσπάθεια που ανιδιοτελως έχει προσφέρει στον χώρο και συνεχίζει να προσφέρει δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη γιατι δεν είναι.
Ενδεικτικά θα πω πως αν υπήρχε ο CVIAL στο ξεκίνημα του φόρουμ χρόνια πριν, οι ζωές πολλών από εδώ θα ήταν διαφορετικές και αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό.
Σε ευχαριστούμε!!!!
Respect
 

IoannisG

Active Member
Ενα μεγαλο μπραβο kai δημοσια συγχαρητηρια στον @CVIAL, που εχει καταφερει να φερει εις περα αυτο το τεραστιο εγχειρημα. Πιστευω αλλαζει τις ζωες πολλων ανθρωπω και με τις πληροφοριες μεσω του φορουμ αλλα και σαν υπευθυνος του να φερει στην Ελλαδα εναν τετοιο γιατρο. Respect and keep up the good work!
 

ΙΟΥΛΙΟΣ

Well-Known Member
Ως ένας εκ των τεσσάρων θα ήθελα να εκφράσω και εγώ με δυο λόγια τις θερμότατες ευχαριστίες σε όλους τους συμμετέχοντες.
Στο dr Jose Lorenzo και την ομάδα του που προκειμένου να τρέχουμε εμείς στη Μαδρίτη, ήρθαν αυτοί στη χώρα μας να μας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ...

Για τον Cvial δεν λέω τίποτα...
Το έχω ξαναπεί. ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΆΝΘΡΩΠΟΣ! "Δεν υπάρχει"!
Πιο πολύ θέλω να ευχαριστήσω το dr Αναστασάκη προσωπικά αλλά και όλο το προσωπικό της κλινικής για τη "φιλοξενία", την Ευγένεια, αλλά και τη φροντίδα που δέχτηκα.
Η αντιμετώπιση ήταν κάτι παραπάνω από ασθενής της κλινικής!
Σας ευχαριστώ όλους!!!
Να ευχηθώ και καλή επιτυχία και στα άλλα παιδιά!
Λεπτομέρειες προσεχώς.
 

karaflomallias

Active Member
Επιβεβαιώνω με τη σειρά την εξαιρετική εμπειρία που είχα όντας ένα από τα 4 μέλη που έκαναν μμ τις αμέσως προηγούμενες ημέρες.
Θέλω να ευχαριστήσω τον γιατρό Αναστασάκη και το team του για την άψογη φιλοξενία. Θέλω να αναφέρω ότι ο γιατρός Αναστασάκης ενδιαφέρθηκε ενεργά για την περίπτωση μου, έκατσε δίπλα στον Λορέντζο τουλάχιστον ενα δίωρο κατά τη διάρκεια της εμφύτευσης και συζήτησε την στρατηγική μαζί του καθώς και πολλά τεχνικά.. ενώ και στο τέλος ήρθε έκατσε από πάνω μου και μου είπε ότι (o Λορενζο) μου έχει φτιάξει πολύ ωραίο και πυκνό crown ενώ μου επανέλαβε σχεδόν όλες τις μετεγχειρητικές οδηγίες στα ελληνικά για να είναι σίγουρος ότι κατάλαβα απόλυτα τι να προσέξω..
μεγάλο ευχαριστώ στον γιατρό Λορένζο και το team του.!! Μια καλοκουρδισμένη μηχανή με μαέστρο το γιατρό. Όσο cool είναι στο consultation τόσο απόλυτος και τελειομανής είναι στην διάρκεια της επέμβασης.. Έκανα την καλύτερη επιλογή για την πρώτη μου μμ καθώς ενώ μπήκα χαλαρός ότι έχω δότρια μπόμπα και ότι έχω πολλά περιθώρια για το μέλλον μόλις με ξύρισε μου βρήκε retro που δεν φαινόταν κατω από τα μακρια μαλλιά μου .. με συνέπεια να έχω σκάρτα 6000 g συνολικά ... η Θεία Πρόνοια (όλοι εσείς στο forum δηλαδη ) με φύλαξε και με έκανε να αντιληφθώ ότι η δότρια είναι το Α και το Ω και ότι δεν μας παίρνει να πειραματιζόμαστε με την διαχείριση της δότριας μας.. έριξα λοιπόν τα 4/6 της δότριας μου στην επιιστήμη ενός από τους τοπ... τώρα περιμένω να μου βγει η επιλογή ..
το μεγαλύτερο ευχαριστώ πάει στον CVIAL .. με πήρε κάτω από την φτερούγα του σαν παλιός καλός φίλος... χωρίς να έχει να περιμένει το παραμικρό από μένα... μεγαλείο ψυχής λέγεται αυτό ...

θα ακολουθήσει παρουσίαση το επόμενο διάστημα σαν ελάχιστη μορφή συμβολής στο έργο που επιτελεί το forum. Εκτιμώ ότι η περίπτωση μου θα έχει ενδιαφέρον καθώς ειμαι καραμπινάτη περίπτωση διάχυτης αλωπεκίας και ο γιατρός μπήκε ανάμεσα σε μαμά μαλλιά για πύκνωση... κάτι που ως γνωστόν δεν το τολμάνε οι εγχώριοι γιατροί...
 

sp75

Active Member
Ως επίσης ένας εκ των τεσσάρων συνοψίζω την εμπειρία μου ξεκινώντας από τον τίτλο του νήματος:
η Ρεάλ ήταν Μπάρτσα (για μένα καλύτερη από Ρεαλ και τοπ διεθνώς) και το ΟΑΚΑ ήταν ΟΑΚΑ (καλύτερο γήπεδο στην Ελλαδα). Χωρίς καλό γήπεδο δεν μπορείς να δεις την αξία μιας κορυφαίας ομάδας, όπως ήταν η ομάδα του Λορένζο.

Συγχαρητήρια α) στον Λορένζο και την ομάδα του που απέδειξαν κατάρτιση, οργάνωση κι εμπειρία β) στον Αναστασάκη και την ομάδα του για την εξαιρετική φιλοξενία, ευγένεια και την παροχή της κατάλληλης υποδομής.

Last but not least, πολλές ευχαριστίες στο cvial που το έκανε πραγματικότητα και που κάθε μέρα ήταν εκεί να συμβουλεύει και να παρακολουθεί.

Τα υπόλοιπα στο ξεχωριστό νήμα που θα ανοίξω για την παρουσίαση της μμ.

Καλά αποτελέσματα σε όλους μας!
 
Τελευταία επεξεργασία:

Konjaap

Verified MM member
Να ευχαριστήσω και εγώ με την σειρά μου όλους τους συμμετέχοντες σε αυτό το εγχείρημα και να ευχηθώ καλά απότελεσματα στα παιδιά. Είμαι και γω ενας από τους 4 συμμετέχοντες. Έχω ιστορικό 3 επεμβάσεων και αυτές τις μέρες έκανα την 4η . Δεν ξέρω πραγματικά τι να πω 12 ώρες χειρουργειο προκειμενου να γινουν οι απαραίτητες διορθώσεις από μια ομαδα που λειτουργούσε σαν μηχανη σε μία πλήρως εξοπλισμενη κλινική και φιλόξενη.
Cvial ευχαριστώ θερμά για όλα.
Η περιπτωση μου πιστεύω είναι αρκετα ιδιαιτερη καθώς προκειται για μεγαλο norwood και υπάρχει ενα αρκετά μεγαλό fut scar στην δότρια.
Περισσότερες λεπτομέρειες στο νήμα που θα ανοίξω.
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Τώρα που ξέρετε όλοι ποια μέλη έκαναν την επέμβαση να τους ευχηθώ και επισήμως ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! Έχουν όλοι δεσμευτεί να κάνουν παρουσιάσεις έτσι ώστε να βοηθήσουν άλλους και να ανταποδώσουν αυτό που πήραν. Όλες οι περιπτώσεις είναι διαφορετικές και για αυτό παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον, καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα. Αναμένω από την κλινική όλα τα στατιστικά τα οποία θα δοθούν και στους 4 έτσι ώστε από την ερχόμενη εβδομάδα όταν θα έχει περάσει το 10ήμερο να ξεκινήσουν τις παρουσιάσεις.
 

oreo

Well-Known Member
Στην τελευταία φωτό ,μολις έμαθε ο Χοσέ ότι την επόμενη φορά στα χειρουργεία, τελικά ,θα μπορώ να είμαι εκεί να του παρέχω την απαραίτητη βοήθεια μου...η αμηχανία του Αναστασάκη διακρίνεται.!:oops::rolleyes:o_O:cool:
Εκεί που θα έκαναν "ταμείο" , εκτός απο προστατευτικά κεφαλής με κόμικ απεικονίσεις, στολή Candy Candy ...!!!!
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vag25

Well-Known Member
Ως επίσης ένας εκ των τεσσάρων συνοψίζω την εμπειρία μου ξεκινώντας από τον τίτλο του νήματος:
η Ρεάλ ήταν Μπάρτσα (για μένα καλύτερη από Ρεαλ και τοπ διεθνώς)

ok αλλα μη το πεις στον λoρενζο αυτο πριν ξεμπερδεψεις με τις μμ :p:p
 
Μπλουζα