H Ρεαλ στο ΟΑΚΑ

Giorgos-3

Well-Known Member
Ρε Γιώργο να τον πηγαίνουμε από πόλη σε πόλη..το ότι δεν μπορείτε να κατεβείτε ,εντάξει..τι δεν μπορείτε?ενημερώνει από τώρα ότι φθινόπωρο θα έρθει..ένα μήνα πριν ,σίγουρα θα πει ο cvial ότι θα έρθει,δλδ δεν μπορείς να προγραμματίσεις ένα μήνα+ πριν να κατέβεις?
Μην τα θέλουμε και όλα δικά μας ρε παιδιά.ερχεται ένας κορυφαίος γιατρός στη χώρα σου που κανονικά αν δεν γινόταν αυτό θα έπρεπε να πας Ισπανία.
Ο Λάζαρος ο ρόκας τώρα και στο χωριό σας ....
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

FreeThinker

Well-Known Member
cover.jpg


What is this, a crossover episode?
 

Giorgos-3

Well-Known Member
@CVIAL αν θελήσω να κάνω αίτηση για την επόμενη φορά μπορώ ; Απλά για μια εκτίμηση το τι έκανα σωστό και το τι έκανα λάθος καθώς όπως ξέρεις δεν μπορούν να γίνουν πολλά ακόμα ...και ίσως να με συμβουλέψει .....το λέω επειδή εγώ και να ήθελα δεν μπορώ εκ το πραγμάτων να είμαι υποψήφιος για μμ...
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Προφανώς Γιώργο. Και στα 2 consultation υπήρξε ένα ποσοστό που ήξερα ότι δεν θα κάνουν μμ αλλά ήταν σημαντικό να πάρουν απαντήσεις για τα κεφάλια τους.
 

Mizerix

Active Member
Εξαιρετικά νέα!!! Τεράστιο RESPECT στον @CVIAL!!! Πού είπαμε ότι του στήνουμε το άγαλμα, Σύνταγμα???
 

oreo

Well-Known Member
@CVIAL αν θελήσω να κάνω αίτηση για την επόμενη φορά μπορώ ; Απλά για μια εκτίμηση το τι έκανα σωστό και το τι έκανα λάθος καθώς όπως ξέρεις δεν μπορούν να γίνουν πολλά ακόμα ...και ίσως να με συμβουλέψει .....το λέω επειδή εγώ και να ήθελα δεν μπορώ εκ το πραγμάτων να είμαι υποψήφιος για μμ...
Αν κερνάς καφέ , έρχομαι για παρέα
 

oreo

Well-Known Member
Ψήσου ...μέσα ..... βολεύει πολύ το φθινόπωρο....θα κεράσω και τον γιατρό μαστίχα.....
Θα φέρω και εγώ παραδοσιακό ρεβανί, θυμαρίσιο μέλι και λάδι να γίνει το χωριάτικο φίλεμα ως είθισται ;)
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Παραδοσιακά εδέσματα είδα είπα και εγώ να προσφέρω το κάτι τις μου..χαχαχαχα με αρουραίους έμπλεξα θα πει ο ισπανουλης άμα δει τα πεσκεσια.χαχαχα
 

Κωνσταντίνος Αναστασάκης

Χειρουργός Αποκατάστασης Τριχωτού
Τhink BIG, act BIGGER. My motto.

Η διαφορά ενός μηχανικού από έναν φυσικό ή μαθηματικό δεν έγκειται στις γνώσεις. Πάνω κάτω τα ίδια ξέρουμε. Η διαφορά είναι στο mindset. O μηχανικός μετατρέπει την θεωρία σε πράξη. Αυτό μαθαίνει να κάνει. Όσοι έχουν τελειώσει Πολυτεχνείο καταλαβαίνουν τι εννοώ. Όταν ανέλαβα το 2015 moderator, ο στόχος μου δεν ήταν να γίνω θηριοδαμαστής. Δεν έχει καμία πρακτική αξία. Πρωταρχικός στόχος ήταν (και είναι) η αντικειμενική και ποιοτική παροχή γνώσεων και πληροφοριών στα μέλη έτσι ώστε να πάρουν τις σωστές αποφάσεις. Ο επόμενος (και πιο πρακτικός) στόχος ήταν να έρθει στην Ελλάδα ένας από τους τοπ γιατρούς στον κόσμο για consultation. Να μας μάθει τι σημαίνει στρατηγικός σχεδιασμός και πως πρέπει να αντιμετωπίζεται ολιστικά το θέμα της ΑΑ. Έγινε 2 φορές. Μια τέλος του 2018, μια πρόσφατα το 2021. 70 μέλη κατάλαβαν τι ακριβώς συμβαίνει στο κεφάλι τους και πως μπορούν να το αντιμετωπίσουν με αναλυτικό και ξεκάθαρο τρόπο. Ήταν ένα μίνι άθλος γιατί μην ξεχνάτε ότι ο Lorenzo δεν το έχει ξανακάνει σε άλλη χώρα πλην Ισπανίας. Έγινε όμως δις.

Ο τελικός στόχος (το όνειρο) όμως ήταν να έρθει στην Ελλάδα η τεχνογνωσία της Ισπανικής σχολής στην FUE. Να γίνουν οι επεμβάσεις στην Αθήνα και όπως έγινε και στην Ισπανία, όλο το knowhow στην FUE που ξεκίνησε από τον Lorenzo με τα sharp implanter και τα manual punch και μεταλαμπαδεύτηκε σε Couto, Freitas, Villa, κλπ να μεταφερθεί στην χώρα μας. Μου πήρε 3 χρόνια προσπαθειών αλλά τελικά ευοδώθηκε.

Η Real στο OAKA. Ο τίτλος τα λέει όλα. Όλη η Ισπανική ομάδα (Lorenzo και όλο το team της Ισπανικής κλινικής), η "REAL", 2 εβδομάδες το Φθινόπωρο, μια το Σεπτέμβριο και μια τον Οκτώβριο θα μεταφερθεί στο "ΟΑΚΑ", στην κλινική του Αναστασάκη για να κάνει τις επεμβάσεις.

Εδώ πρέπει να πω 2 λόγια για το προξενιό. Ήταν μια δική μου, τρελή, ιδέα που την δούλευα κάποιους μήνες και την υλοποίησα όταν ήρθε τον Μάιο. Ένας συνδυασμός που βασίστηκε στην τρέλα που έχει για kite, της αγάπης για την χώρα μας, της ευγνωμοσύνης για τα πολλά μέλη που έκαναν μμ στην Ισπανία και φυσικά της θέλησης του να μεταφέρει το knowhow σε έναν Ελληνά γιατρό όπως έκανε στην Ισπανία. Από την άλλη ο γιατρός Αναστασάκης είναι ένας από τους καλύτερους γιατρούς που έχουμε, έχει by far την πιο οργανωμένη και σύγχρονη κλινική στην χώρα με πολλά operating room (απαραίτητη προϋπόθεση από τον Λορένζο για να γίνονται ταυτόχρονα πολλές επεμβάσεις και να έχει νόημα η μεταφορά του team από την Ισπανία), είναι dedicated στον τομέα των μεταμοσχεύσεων με πλούσια δράση σε διεθνείς οργανισμούς, βιβλιογραφικό έργο και το σημαντικότερο: δίψα να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο και ειδικά στην FUE σε καινούργια μονοπάτια όπως είναι τα sharp implanters. Είναι προς τιμήν του ότι αποδέχτηκε την πρότασή μου άμεσα με ανοιχτό μυαλό, χωρίς κανένα ίχνος ανταγωνισμού όπως κάνουν όλοι οι παθιασμένοι με αυτό που αγαπούν.

Επί του πρακτέου. Προτεραιότητα για τις επεμβάσεις έχουν τα παιδιά που ήρθαν στο consultation. Ήδη οι ημερομηνίες για το Φθινόπωρο και τις επεμβάσεις στην Αθήνα είναι κλεισμένες. Μην με ρωτάτε για τιμές. Δεν πρόκειται να γίνει καμία κουβέντα όπως έγινε και στα consultation. Όμως. Σε κάθε επίσκεψη του Lorenzo (Σεπτέμβρη και Οκτώβρη) θα γίνουν νέα consultation (πιθανότατα Κυριακή, θα ανακοινώσω εν καιρώ ημερομηνίες). Αυτοί που θα επιλεγούν και θα συμμετέχουν θα αποκτούν (μόνο αυτοί) αυτόματα το δικαίωμα να κάνουν επέμβαση στην Ελλάδα όταν (και άμα) ξαναγίνουν χειρουργεία. Λέω άμα γιατί όταν ξεκινάς κάτι καινούργιο δεν ξέρεις πως θα πάει. Θέλω να πιστεύω καλά αλλά καλύτερα να κάνουμε ένα βήμα την φορά. Μην ξεχνάμε ότι η κλινική του Λορενζο είναι στην Μαδρίτη, αυτό δεν αλλάζει, στην Ελλάδα έρχεται με κίνητρο τον αέρα και το kite.

Κύριοι, κάπου εδώ τελειώνει το δικό μου όνειρο γιατί πλέον το βλέπω να παίρνει σάρκα και οστά. Θα παραμείνω θεματοφύλακας κατά τα αρχικά στάδια της υλοποίησης έτσι ώστε να ξεπεράσει τις αρχικές παιδικές ασθένειες και να προχωρήσει προς το μέλλον με επιτυχία.

Σε αυτό το νήμα δεν θέλω μικρότητες, σας παρακαλώ σεβαστείτε αυτό που πάει να γίνει και φερθείτε ανάλογα, είναι για το καλό όλων μας.

Η εξαιρετική αυτη ιδέα ανηκει εξ' ολοκληρου στον @CVIAL και έχει κινησει όλα τα 'νηματα" ώστε να την κάνει πραγματικότητα.

Αρχικά, ως Ελληνας ειναι χαρα μου να φιλοξενησω τον Jose στο ιατρειο/κλινική μου και να προσφερω ότι μπορω ώστε να νιώσει άνετα και ως "τιμώμενος καλεσμένος". Για εμενα η φιλοξενία ειναι ιερή. Δεν ειναι τυχαιο που οι αρχαιοι Ελληνες ειχαν τον Δια να τιμα τους Ξενους!

Όπως έχω ξαναπεί, η Χειρουργική ειναι "στρατικοποιημενη", δλδ, η αρχαιότητα ειναι η πιο σημαντική παραμετρος.
Ο Jose ειναι στον κλαδο πολλα χρονια περισσοτερα από εμενα και ειναι ενας εξαιρετικός χειρουργός!
Σε συνδυασμό με το γεγονός οτι ειναι ένας επιστήμονας που φροντιζει να βελτιώνει τις διαδικάσίες του, ειναι ένας ιατρός ηθικός και ακεραιος, τα αποτελεσματα του ειναι ξακουστα ανα την υφηλιο, ειμαι βεβαιος πως έχω πολλα περισσοτερα να μάθω από αυτόν από οτι θα μπορέσω να ανταποδωσω.
Όμως, η γνωση και η αγάπη ειναι τα 2 πραγματα στη ζωή που ενώ τα μοιραζεσαι, αυτα αντι να μειώνονται, αυξάνονται!

Ειναι μια εξαιρετική ευκαιρια για την ομάδα μου και εμενα να γνωρισουμε τις διαδικασίες και τις τεχνικές του Jose και της ομάδας του και να εμπνευστούμε και να πετυχουμε καλύτερα απότελεσματα γρηγορότερα προς όφελος των ασθενών που μας εμπιστευονται.

Χαιρομαι ιδιαίτερα για την πρωτοβουλια του @CVIAL και τον ευχαριστω από καρδίας για τις προσπάθειες του!
Πιστευω πως θα ειναι μια εξαιρετικά ενδιαφερουσα, γονιμη και ωφέλιμη εμπειρια από την οποία όλοι θα βγούμε κερδισμένοι!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

aeratos28

Just aeratos
Η κίνηση που έγινε και από τον cvial αλλά και η αποδοχή της από εσένα γιατρέ αξίζει συγχαρητήρια .σίγουρα όλοι θα βγουν κερδισμένοι από αυτό..και εσύ και ο Λορέντζο ,αλλά και εμείς οι (ασθενείς).
 

oreo

Well-Known Member
.
Όμως, η γνωση και η αγάπη ειναι τα 2 πραγματα στη ζωή που ενώ τα μοιραζεσαι, αυτα αντι να μειώνονται, αυξάνονται!
Αυτό ακριβώς ντόκτορ προσπαθούσα να εξηγήσω σε ένα παλιό αίσθημα που με έκανε τσακωτό αλλά δεν βρήκα ανταπόκριση ;)
 

tamaliamoupiso

Well-Known Member
Στα δεκαεπτά και πλέον χρόνια που τριγυρνώ σε forum δεν έχω συναντήσει πιο πετυχημένο συντονιστή.
 

Gekal

Member
Συγχαρητήρια για τα πάντα φίλε cvial.Η δουλειά που έχεις κάνει,είναι απίστευτη.Επισης να δώσω συγχαρητήρια και στον Αναστασάκη για τα τεράστια βήματα που έχει κάνει.Ο τύπος θέλει να εξελίσσεται και το δείχνει.Μπραβο σε όλους.
 

athenian

Well-Known Member
Σπάνια γράφω πλέον αλλά πραγματικά δίνω τα συγχαρητήρια μου κι εγώ στον @CVIAL .
Το πήγες σε άλλο επίπεδο.
Εύχομαι τα μέλη του φόρουμ να μπορούν να ακολουθήσουν.
 
Μπλουζα