Φιλε Γιωργο, καταρχας, αν και διαγεις "εκλυτο/ασωτο/αχαλινωτο" βιο...ποτα, ξενυχτια, γκ@μενιτσες

), δειχνεις πως οφειλει να ειναι ενας πενηνταρης που σεβεται τον εαυτο/σωμα του. Φαινεται οτι εισαι τζοβενο...σε πολυ καλη κατασταση...ισως τελικα το ποδηλατο να βοηθα σε αυτο
Επισης, και το μαλλι δειχνει ωραιο για την ηλικια σου...αλλά, οπως λενε, "εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο", γι' αυτο επικροτω την αποφαση σου για δευτερη μεταμοσχευση, ωστε να τελειοποιησεις την εικονα σου.
Παμε τωρα στα σπουδαια...
Επιτελους, το οραμα μου γινεται απτη πραγματικοτητα.
Με χαρα διαπιστωνω οτι εχω βαλει και εγω ενα "λιθαρακι" στην προσπαθεια "οικοδομησης" ενος τειχους εμπιστοσυνης στο μοναδικο επιστημονικα εγκεκριμενο οπλο που διαθετουμε κατα της αλωπεκιας, τη φιναστεριδη. Ολοενα και περισσοτερα μελη (μεσα σε αυτα και ο αγαπητος manly man) ξεκινησαν τη χρηση της.
Θα τολμουσα να κανω την προβλεψη οτι, ακομη και ο Cvial, αν δεν ειχε παρει ενα τοσο καλο αποτελεσμα απο τον Λορεντζο, θα πειθοταν απο τα γραφομενα/παροτρυνσεις μου και θα αρχιζε και αυτος θεραπεια φιναστεριδης
Περαν της πλακας...οσο ζω, θα το βροντοφωναζω...
"Βαλτε φινα...σωζει μαλλια"...
Ακομη και να μην εχει την επιθυμητη επανεκφυση, για τα νεαρα μελη που θα την ξεκινησουν αμεσα, θα θωρακισει τα ηδη υπαρχοντα μαλλια και θα αναχαιτισει την αλωπεκια.
Ποιο καλυτερο δωρο θα μπορουσατε να κανετε στον εαυτο σας, φιλοι μου;