George_hatzi, Dr. Jose Lorenzo, FUE, 1250g, 27/09/2025 @Seneca

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ο θύλακας όταν μεταμοσχεύεται έχει τρίχα πάνω του που μετά από 15 μέρες πέφτει. Αυτή η νεκρή τρίχα εγκλωβίζεται. Η νέα θα βγει στους 2+ μήνες.

LoverBoy

Well-Known Member
Τσέκαρα μερικά Θεωρώ ότι θα φαίνεται

Συνημμένα

• IMG_20251013_180459.jpg
    IMG_20251013_180459.jpg
    203 KB · Προβολές: 60

LoverBoy

Well-Known Member
Υπάρχουν σχεδόν σε αναλογία 30% πολύτριχα σε σχέση με το υπόλοιπο 70% 2τριχων.Επίσης και έτσι να ήταν όπως λες με 2τριχα πάλι τα θεωρώ αρκετά για το σημείο καθως στα τεμποραλς μπαίνουν μονοτριχα νομίζω θα δείχνουν "χοντρά" όταν με το καλό ολοκληρωθεί

Συνημμένα

• IMG_20251013_221731.jpg
    IMG_20251013_221731.jpg
    136 KB · Προβολές: 41

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Στα temples δεν μπαίνουν μόνο μονότριχα. Μπαίνουν και 2 τριχα. Οι πιο πολλοί κύκλοι που έχεις βάλει αφορούν 2τριχα. Υπάρχουν και μερικοί που είναι τόσο μπλεγμένες οι ρίζες που δεν ξέρεις τι είναι. Καραμπινάτο 3τριχο δεν βλέπω με την έννοια του να φαίνονται καθαρά οι ρίζες. Εξάλλου είναι προφανές γιατί όλα μπήκαν στο crown στο οποίο μπήκαν και αρκετά 2τριχα. Το πρόβλημα στα temples γενικότερα δεν είναι τα μονότριχα ή τα διτριχα αλλά το αν είναι λεπτότερα ή χοντρύτερα από αυτά που ήδη έχει.

LoverBoy

Well-Known Member
Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος από αυτό που βλέπω όμως μου φαίνονται και 3τριχα αλλά αυτό θα φανεί στο μέλλον όταν θα έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τούς.

Marios1982

Well-Known Member
Στα temples δεν μπαίνουν μόνο μονότριχα. Μπαίνουν και 2 τριχα. Οι πιο πολλοί κύκλοι που έχεις βάλει αφορούν 2τριχα. Υπάρχουν και μερικοί που είναι τόσο μπλεγμένες οι ρίζες που δεν ξέρεις τι είναι. Καραμπινάτο 3τριχο δεν βλέπω με την έννοια του να φαίνονται καθαρά οι ρίζες. Εξάλλου είναι προφανές γιατί όλα μπήκαν στο crown στο οποίο μπήκαν και αρκετά 2τριχα. Το πρόβλημα στα temples γενικότερα δεν είναι τα μονότριχα ή τα διτριχα αλλά το αν είναι λεπτότερα ή χοντρύτερα από αυτά που ήδη έχει.
Αυτό είναι που αυξάνει τον συντελεστή δυσκολίας; Ότι φαίνονται πιο χοντρά;
Κάποιος τρόπος να διαλεχτούν πιο λεπτές τρίχες υπάρχει;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ένα παράδειγμα. Απόσπασμα από αυτή την φώτο που έβαλες. Εδώ υπονοείς ότι υπάρχουν 3τριχα.

hatzi1.jpg

Η πραγματικότητα όμως είναι αυτή. 2 2τριχα και 1 1τριχο. Πολλές φορές όταν οι τρίχες έχουν μήκος και δεν είναι πρώτη σειρά πεφτει η μια πάνω στην άλλη και μας μπερδεύει.

hatzi.jpg

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αυτό είναι που αυξάνει τον συντελεστή δυσκολίας; Ότι φαίνονται πιο χοντρά;
Κάποιος τρόπος να διαλεχτούν πιο λεπτές τρίχες υπάρχει;

Όταν τα temples έχουν πολύ λεπτές τρίχες (λόγω π.χ ΑΑ) και δεν υπάρχουν τέτοιες στο κεφάλι , η μόνη λύση είναι να αντικατασταθούν ολοκληρωτικά (ή σε πολύ μεγάλο π[οσοστό) από νέες ίδιου πάχους (χοντρυτερες). Δεν υπάρχει άλλος τρόπος.

george_hatzi

Well-Known Member
Εδώ όμως σίγουρα είναι παραπάνω από 2τριχα.
Για να είμαι ειλικρινής δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μπλέκονται τρίχες που σε αυτη τη φάση πάνε σε οτι κατεύθυνση να ναι. Πάντως δεν μοιάζει λογικό, δεδομένο ότι πρώτα δούλεψε τα temples και μετά το crown. Γιατί να βάλει τρίτριχα και να μην τα κρατήσει για το crown; Αν δουλευε ανάποδα θα είχε μια εξήγηση ότι μπορεί να περισσεύαν κάποια πολύτριχα. Τεσπα σε κάθε περίπτωση εδώ θα είμαστε και αν υπάρχει κάποια αστοχία ο πρώτος θα είμαι που θα την αναδείξω.

LoverBoy

Well-Known Member
Για να είμαι ειλικρινής δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μπλέκονται τρίχες που σε αυτη τη φάση πάνε σε οτι κατεύθυνση να ναι. Πάντως δεν μοιάζει λογικό, δεδομένο ότι πρώτα δούλεψε τα temples και μετά το crown. Γιατί να βάλει τρίτριχα και να μην τα κρατήσει για το crown; Αν δουλευε ανάποδα θα είχε μια εξήγηση ότι μπορεί να περισσεύαν κάποια πολύτριχα. Τεσπα σε κάθε περίπτωση εδώ θα είμαστε και αν υπάρχει κάποια αστοχία ο πρώτος θα είμαι που θα την αναδείξω.
Μερικές φορές οι αστοχίες δεν είναι μόνο θέμα του γιατρού.Απλά έκανα την παρατήρηση γιατί η συγκεκριμένη περιοχή έχει αδύναμες τρίχες και μου φάνηκαν κάπως σε σύγκριση με τις μαμά.Απο την άλλη είναι νωρίς ακόμα και σου εύχομαι ολόψυχα να δείς τον εαυτό σου όπως τον είχες ονειρευτεί

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Είναι καλό να μην εκφράζουμε βεβαιότητα όταν αυτό που βλέπουμε δεν είναι αυταπόδεικτο. Όταν γράφεις ότι οι "παρακάτω είναι σίγουρα πάνω από 2τριχα", αυτό είναι απόλυτο και δεν συμβαδίζει αυτό που έγραψες μετά "γιατί η συγκεκριμένη περιοχή έχει αδύναμες τρίχες και μου φάνηκαν κάπως σε σύγκριση με τις μαμά". Η σωστή παρατήρηση είναι η δεύτερη. Αυτό που έχω βάλει μέσα σε κίτρινο είναι η κλασσική περίπτωση παρανόησης διότι βλέπεις ένα μμ g κοντό (στην ρίζα η τρίχα έχει μεγαλύτερο πάχος και σχεδόν πάντα είναι η μια κολλημένη με την άλλη όταν έχουν χιλιοστά μήκος δίνοντας την αίσθηση μεγαλύτερου πάχους) ενώ από πίσω του χωρίς να βλέπεις την ρίζα ξεπροβάλλει ένα δεύτερο με μεγαλύτερο μήκος, οπότε εσύ το θεωρείς μέρος του πρώτου και άρα πολύτριχο. Ο μόνος τρόπος για να καταλάβεις αν κάποιο είναι πολύτριχο είναι να δεις με ευκρίνεια 3 διακριτές τρίχες να βγαίνουν από την ίδια τρύπα. Όλα τα άλλα είναι απλά εικασίες και όχι βεβαιότητα.

IMG_20251013_234716.jpg

LoverBoy

Well-Known Member
Την γνώμη μου λέω και αυτό που βλέπουν τα δικά μου μάτια όπως έχουμε πει σε πολλές περιπτώσεις εδώ μέσα και από άλλους γιατρούς.Τα πολύτριχα φαίνονται αλλά όπως είπα αυτό θα είναι 100% σίγουρο όταν ολοκληρωθεί ο κύκλος του τριχοθυλάκιου.Προς το παρόν ναι είναι εικασίες λέω όμως αυτό που βλέπω.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δεκτή η κάθε γνώμη και ελεύθερη να ειπωθεί. Απλά για να έχει και πρακτική αξία πρέπει να είναι τεκμηριωμένη ιδιαίτερα όταν εκφράζει μια απολυτότητα. Αν δεν είχες βάλει το "σίγουρα" δεν θα είχα καμμία αντίρρηση και δεν θα το συνέχιζα.

LoverBoy

Well-Known Member
Δεκτή η κάθε γνώμη και ελεύθερη να ειπωθεί. Απλά για να έχει και πρακτική αξία πρέπει να είναι τεκμηριωμένη ιδιαίτερα όταν εκφράζει μια απολυτότητα. Αν δεν είχες βάλει το "σίγουρα" δεν θα είχα καμμία αντίρρηση και δεν θα το συνέχιζα.
Το δέχομαι για το σίγουρα έχεις δίκιο.

Μπλουζα