Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Και αυτό τι σημαίνει ; Ότι δε θα φυτρώσει εκεί ο θύλακας ;Είναι πολύ φυσιολογικό. Είναι από απόπτωση μεταμοσχευμένης τρίχας που έχει εγκλωβιστεί.
Εγώ αυτό που πρόσεξα είναι κάποια πολύτριχα στα τέμποραλςΕρώτηση: Έχω βγάλει ένα μεγάλο σπυράκι στη ληπτρια. Να στείλω στον γιατρό λέτε ή είναι φυσιολογικό;
Αυτό είναι που αυξάνει τον συντελεστή δυσκολίας; Ότι φαίνονται πιο χοντρά;Στα temples δεν μπαίνουν μόνο μονότριχα. Μπαίνουν και 2 τριχα. Οι πιο πολλοί κύκλοι που έχεις βάλει αφορούν 2τριχα. Υπάρχουν και μερικοί που είναι τόσο μπλεγμένες οι ρίζες που δεν ξέρεις τι είναι. Καραμπινάτο 3τριχο δεν βλέπω με την έννοια του να φαίνονται καθαρά οι ρίζες. Εξάλλου είναι προφανές γιατί όλα μπήκαν στο crown στο οποίο μπήκαν και αρκετά 2τριχα. Το πρόβλημα στα temples γενικότερα δεν είναι τα μονότριχα ή τα διτριχα αλλά το αν είναι λεπτότερα ή χοντρύτερα από αυτά που ήδη έχει.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αυτό είναι που αυξάνει τον συντελεστή δυσκολίας; Ότι φαίνονται πιο χοντρά;
Κάποιος τρόπος να διαλεχτούν πιο λεπτές τρίχες υπάρχει;
Για να είμαι ειλικρινής δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μπλέκονται τρίχες που σε αυτη τη φάση πάνε σε οτι κατεύθυνση να ναι. Πάντως δεν μοιάζει λογικό, δεδομένο ότι πρώτα δούλεψε τα temples και μετά το crown. Γιατί να βάλει τρίτριχα και να μην τα κρατήσει για το crown; Αν δουλευε ανάποδα θα είχε μια εξήγηση ότι μπορεί να περισσεύαν κάποια πολύτριχα. Τεσπα σε κάθε περίπτωση εδώ θα είμαστε και αν υπάρχει κάποια αστοχία ο πρώτος θα είμαι που θα την αναδείξω.Εδώ όμως σίγουρα είναι παραπάνω από 2τριχα.
Μερικές φορές οι αστοχίες δεν είναι μόνο θέμα του γιατρού.Απλά έκανα την παρατήρηση γιατί η συγκεκριμένη περιοχή έχει αδύναμες τρίχες και μου φάνηκαν κάπως σε σύγκριση με τις μαμά.Απο την άλλη είναι νωρίς ακόμα και σου εύχομαι ολόψυχα να δείς τον εαυτό σου όπως τον είχες ονειρευτείΓια να είμαι ειλικρινής δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μπλέκονται τρίχες που σε αυτη τη φάση πάνε σε οτι κατεύθυνση να ναι. Πάντως δεν μοιάζει λογικό, δεδομένο ότι πρώτα δούλεψε τα temples και μετά το crown. Γιατί να βάλει τρίτριχα και να μην τα κρατήσει για το crown; Αν δουλευε ανάποδα θα είχε μια εξήγηση ότι μπορεί να περισσεύαν κάποια πολύτριχα. Τεσπα σε κάθε περίπτωση εδώ θα είμαστε και αν υπάρχει κάποια αστοχία ο πρώτος θα είμαι που θα την αναδείξω.
Το δέχομαι για το σίγουρα έχεις δίκιο.Δεκτή η κάθε γνώμη και ελεύθερη να ειπωθεί. Απλά για να έχει και πρακτική αξία πρέπει να είναι τεκμηριωμένη ιδιαίτερα όταν εκφράζει μια απολυτότητα. Αν δεν είχες βάλει το "σίγουρα" δεν θα είχα καμμία αντίρρηση και δεν θα το συνέχιζα.