Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
να σε ρωτησω οι τριχες οι δικες σου που ηταν αδυναμες ξερω γω στους κροταφους, hairline, α, β ζωνη, σου εμειναν μετα τη μεταμοσχευση ή εφυγαν ;; επειδη μπηκατε αναμεσα στα υπαρχοντα μαλλια...ρωταω επειδη εχω κ εγω εχω διαχυτη αραιωση με πιο πολυ μαλλι βεβαια απο το δικο σου...αλλα ακολουθω θεραπεια.Μάκη ημερομηνία λήξης (πιθανόν) έχει το μη μεταμοσχεμεύνο μαλλί. Στην κορυφή δεν έκανα κάτι και νομίζω όσο δεν ανοίγει προς τα κάτω εδώ και 10 χρόνια η δότρια δεν έχει κανένα πρόβλημα. Τη μμ κρίνουμε. Δεν καταλαβαίνω γιατί να αρχίσουν να αραιώνουν τα μοσχεύματα (1η εντελώς αυθαίρετη διαπίστωση). Κατά τα άλλα συμφωνώ απόλυτα και όταν έχω χιλιοπεί ότι κρατάω χαμηλό καλάθι για το μέλλον, δεν καταλαβαίνω γιατί να με πιάσει πανικός (2η αυθαίρετη διαπίστωση). Ο τόνος σου είναι λίγο αρνήτικός είναι αλήθεια μάλλον για να υπερασπιστείς τις δικές σου επιλογές. Λογικό το βρίσκω. Ως προς την ουσία μάλλον συμφωνούμε
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
να σε ρωτησω οι τριχες οι δικες σου που ηταν αδυναμες ξερω γω στους κροταφους, hairline, α, β ζωνη, σου εμειναν μετα τη μεταμοσχευση ή εφυγαν ;; επειδη μπηκατε αναμεσα στα υπαρχοντα μαλλια...ρωταω επειδη εχω κ εγω εχω διαχυτη αραιωση με πιο πολυ μαλλι βεβαια απο το δικο σου...αλλα ακολουθω θεραπεια.
οντως ειναι λιγο δυσκολο..αλλα ελεγα μηπως μπορουσες να εντοπισεις αδυναμες τριχες αναμεσα στα νεα μοσχευματα...Είναι δύσκολο να το απαντήσω. Είχα κάποιο σχετικό σοκλος στην αρχή. Τώρα πόσες από αυτές ξαναβγήκαν...Μία πάντως αναγνωρίσιμη που ήταν ο τελευταίος στρατιώτης μπροστά έιναι ακόμα εκεί![]()
Η αραιωση μπορει να παγωσει και πολλες φορες να αντιστραφει , και στα 30 και στα 40 και στα 50 , αρκει καποιος να χρησιμοποιει τις γνωστες θεραπειες . Αν ο γιατρος σου σε προειδοποιησε για φιναστεριδη για παραδειγμα κι εσυ αρνηθηκες , απλα λεω πως υπαρχει ενα σοβαρο ενδεχομενο σε 5-8-10 χρονια να πας να του πεις φτιαξε με τωρα που εχασα αλλα τοσα και αυτος θα σου πει α, φιλε εγω στα λεγα . Οποιος ειναι νεαρος με μεγαλο νοργουντ , δεν χρησιμοποιει φαρμακα , ξοδευει πολλα μοσχευματα σε επισης νεαρη ηλικία γνωμη μου ειναι πως παίρνει ενα μεγαλο ρισκο . Αν ησουν 30 τωρα και ησουν το πολυ nw3 διχως ολη αυτη την εκτεταμενη αραιωση δε θα τα σχολιαζα ολα αυτα .Μα ρε εσυ Μακη το να λες "απο εδώ και πέρα θα είναι κατήφορος" δεν λέει και πολλά. Προφανώς και θα είναι, πάντα είναι κατήφορος, όσο μεγαλώνεις πέφτουν οι τρίχες σου. Έχεις δει όσο μεγαλώνει κάποιος να βγάζει περισσότερες τρίχες; Δεν νομίζω να είναι κανείς τόσο αφελής που να πιστεύει ότι η αραίωση θα παγωσει στα 30 του. Από αυτό όμως στο να πεις ότι αυτό είναι ένα κραουν που απειλεί τη δότρια είναι τεράστιο άλμα.
Αν το ζήτημα λοιπόν είναι το πόσο γρήγορα ανοίγει το κραουν ξαναλέω ότι 10 χρόνια τώρα είμαι στην ίδια σχεδόν κατάσταση. Στην προηγούμενη φώτο αν παρατηρήσεις η γωνία είναι τέτοια που το φως πέφτει ακριβώς πάνω (είπα προσπαθώ να αναδείξω τα προβλήματα και οχι να τα κρύψω). Βάζω μια πρόχειρη -θα προσθέσω και σε φυσικό φως τις επόμενες μέρες.
Ξαναλέω θεωρώ δεδομένο ότι θα χάσω και άλλο μαλλί τα επόμενα χρόνια. Αλλά ο ρυθμός αραίωσης και το γεγονός ότι το κραουν δεν επεκτείνεται και δεν απειλεί τη δότρια με κάνει να νιώθω μεγάλη σιγουριά για τα μεταμοσχευμένα μαλλιά για ένα μεγάλο διάστημα. Συν φυσικά ότι η ανάλυση του Τούρκου είναι τρομερά εκτενής και θεωρώ ότι μπορεί να προβλέψει με μεγάλη ασφάλεια από πού θα πάρει μαλλί (έχει οριοθετήσει πολύ πιο κάτω την ασφαλή δότρια από αυτό που μοιάζει να είναι ασφαλες τώρα-και πιθανόν δεν είναι). Νομίζω ότι μπορούμε να συμφωνήσουμε σε αυτά.
Φιλε μου, γραφεις εκ πειρας ή λογω διαισθησης, υποθεσης, φαντασιωσης;Υπεροχο αποτελεσμα φιλε Γιωργο.
Να χαιρεσαι το μαλλι για οσο κρατησει και εντελως φιλικα μακρια απο ΦΑΡΜΑΚΑ.