Υπεροχο αποτελεσμα φιλε Γιωργο.
Να χαιρεσαι το μαλλι για οσο κρατησει και εντελως φιλικα μακρια απο ΦΑΡΜΑΚΑ.
Φιλε μου, γραφεις εκ πειρας ή λογω διαισθησης, υποθεσης, φαντασιωσης;
Εχεις κανει ποτέ χρηση φιναστεριδης ή γραφεις ετσι απλα για να γραψεις;
Εμεις δηλαδη οι χρονιοι χρηστες φιναστεριδης δεν εχουμε λογο; Δε γνωριζουμε, ενω εσεις που πιθανως δεν εχετε δοκιμασει ποτέ, γνωριζετε τις φοβερες παρενεργειες του χαπιου;
Το μονο που κανετε ειναι να διαβαζετε καπου, καποτε, απο καποιον....για καποιες παρενεργειες που με βεβαιοτητα αποδιδονται στη φιναστεριδη και καταληγετε στο βεβαιο και αδιαμφισβητητο συμπερασμα οτι το χαπι ευθυνεται για ολα τα αρνητικα στον οργανισμο σας.
Πιθανον ειστε οι ιδιοι που καπνιζετε, πινετε, ξενυχτατε, τρωτε ανθυγιεινα, δεν ασχολειστε με τον αθλητισμο.....και κατα τα αλλα σας φταιει το χαπι.
Διυλιζετε τον κωνωπα και καταπινετε την καμηλον.
Κανετε μια ζωη γεματη καταχρησεις, αδιαφορειτε για τις ολεθριες συνεπειες των καταστροφικων συνηθειων σας και απο την αλλη δειχνετε υπερβαλλουσα ευαισθησια στο θεμα της φιναστεριδης.
Ο ενας γραφει για γυναικομαστια, ο αλλος για αλλαγη φυλου, ο παραλλος για απωλεια ανδρισμου, ο επομενος... ο,τι του ερθει στο κεφαλι του.
Προσωπικα, οντας 50 χρονων και πανω απο 2 χρονια χρηστης φιναστεριδης, ειμαι στην καλυτερη δυνατη σωματικη κατασταση. Ουτε 20 χρονων δεν ειχα τοσο καλη σωματικη υγεια και τοσο καλες γενικες εξετασεις....
Με μια διαφορα ομως...αθλουμαι καθημερινα εδω και δεκαετιες (σχεδον επαγγελματικα με bodybuilding και τρεξιμο), αποφευγω καθε ειδους καταχρησεις και το σημαντικοτερο...ποτέ δε φοβηθηκα απο δηθεν συμβουλες ατομων που καταστραφηκαν απο τη φιναστεριδη. Αν εισαι ψοφοδεης, φοβασαι και τη σκια σου, πιστευεις καθε αρλουμπα που γραφει ο πρωτος τυχοντας, τοτε φυσικα εισαι ακαταλληλος υποψηφιος χρηστης φιναστεριδης. Θα αποκτησεις παρενεργειες μονο και μονο απο αυθυποβολη.
ΥΓ Αυτο που προσπαθω εγω και ο Μακης να κανουμε, ειναι να σας "ξυπνησουμε απο το ληθαργο" που βρισκεστε.....να καταλαβετε οτι χωρις δραστικα μεσα δεν προκειται ποτέ να αντιμετωπισετε την απειλη της αλωπεκιας. Οσο μενετε αδρανεις (εξαιτιας φοβου, φημων, υπερβολων που διαβαζετε), μαλλον η κατασταση θα επιδεινωνεται δραματικα και θα φτασετε προ τετελεσμενων καταστασεων. Φιλικες, καλοπροαιρετες συμβουλες.