Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
τις ενδιάμεσες ημέρες (έχει χιλιογραφτεί!),χρησιμοποιούμε άλλο/κοινό σαμπουάν και προσέχουμε μην έχει Zn για να μην αλληλεπιδράσει με την μινοξιδίλη
η συγκεκριμένη παρενέργεια αναφέρεται στην θεραπεία με χάπια κετοκοναζόλης(200gr)GiorgosA είπε:Έχω μια ερώτηση (μπορεί να φανεί και άκυρη): μεταξύ των sides της κετοκοναζόλης αν δεν κάνω λάθος είναι και η πτώση της libido. Υπάρχει περίπτωση η συγκεκριμένη παρενέργεια να εμφανιστεί και κατά την τοπική χρήση (βλ. σαμπουάν);
για το σαμπουάν μιλάμε,ηρεμήστε-μικρή η διάχυση ουσιών όταν λουζόμαστε και ασήμαντη η ποσότητα που περνά από την μικροκυκλοφορία του κεφαλιού στην βασική κυκλοφορίαJoda είπε:ειχα μιλησει με ενα γιατρο ο οποιος ειναι εξειδικευμενος πανω στην τριχοπτωση και μου ειχε πει οτι συζηταγε παλιοτερα με γιατρους του εξωτερικου κιολας,οτι η μακροχρονια χρηση της κετοκοναζολης μπορει να προκαλλεσει 25% νεφρικη ανεπαρκεια.αυτα μου ειπε και απλα ηθελα να σας το πω.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
genesis είπε:εγω παντως οσονουπο ξεκιναω μια αγωγη, η οποια θα περιλαμβανει μια φορα την εβδομαδα για αρχη fungoral. η ερωτηση που εχω να κανω ειναι αλλη. αν και αρχικα ελεγα καθημερινα να χρησιμοποιω σαμπουαν αλοης, δεν ξερω τι να κανω (παντα μιλωντας για το σαμπουαν συχνησ χρησης). να παρω σαμπουαν αλοης η' καποιο αλλο σαμπου? σκεφτομουν το σαμπουαν αλοης και οχι καποιο πολυ εντονο σαμπουαν ετσι ωστε να αποφυγω την ξηροτητα, καθως δεν θελω να χρησιμοποιω και μασκα για ενυδατωση. τι λετε?
GeorgeToumpa είπε:Fungoral τί ποσότητα βάζουμε ανα λούσιμο γιατί όπως είχε πει κι ο Παναγιώτης κάνει πολύ λίγο αφρό.
ναι ρε death αλλα οταν καποιον εχει βασικη θεραπεια ντουταστεριδη και διαλυμματα με οινοπνευμα και προπυλενογλυκολη οπου του κανουν ζημια στο δερμα η Β5 θα τον σωσειDeath Valley είπε:Τα καλυτερα σαμπουαν για ερεθισμους απο τις καλυτερες εταιριες εχουν ως συστατικο τις δερμοπρωτεινες και κυριως την Β5.Αυτα με την αλοη ειναι αναποτελεσματικα και εχουν αποτελεσματα σε πολυ μικρους ερεθισμους.
xkal είπε:Fungoral 1% βρίσκουμε στα φαρμακεία ; ( Ελλάδα)