Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Pierre είπε:Καλησπέρα παιδιά!
Επειδή είμαι λίγο καινούριος στο forum...σας παρακαλώ θα εκτιμούσα ιδιαίτερα οποιαδήποτε συμβουλή/εμπειρία σχετικά με την Σμηγματορροική δερματίτιδα.
Για να ξεκινήσω την ιστορία μου, απο μικρός ταλαιπωριόμουν από κυστική ακμή στο πρόσωπο...
Στα 19 αποφάσισα να κάνω αγωγή με Roaccutan(ισοτρετινοΐνη).
Ευτυχώς η κυστική ακμή με άφησε...αλλά 1 χρόνο μετά την θεραπέια ξεκίνησαν τα άλλα προβλήματα.
Ποιά είναι αυτά...?Σμηγματορροική δερματίτιδα στο τριχωτό της κεφαλής, συνοδευόμενη από μικρά σπυράκια και πολύ πυτιρίδα...
Δεδομένου ότι οι γιατροί μου πρότειναν εκ νέου θεραπεία με roaccutan(ούτε να το σκεφτώ), προσπαθώ με άλλους τρόπους να την καταπολεμίσω.
Δεδομένου επίσης ότι η κορτιζόνη και το fungoral δεν κάνουν τίποτα πια...αλλά και του ότι η δερματίτιδα, έχει οδηγήσει το μαλλί μου σε αραίωση στη κορυφή και τους κροτάφους, θα ήθελα αν κάποιος έχει βιώσει ή έχει ακούσει κάτι σχετικό, να το κοινοποιήσει στο συγκεκριμένο portal.
Αυτά...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Παναγιωτης είπε:οταν λες η κορτιζονη δεν σου κανεις τιποτα πως την χρησιμοποιουσες
το Accuran 20mg προτεινεται απο τους περισσοτερους αλλα επειδη σε στεγνωνει πολυ
πολλοι το αποφευγουν
αν δεν σε πιασει το Accuran η κορτιζονη το τι θα πιασει αραγε ???
επισης μια ενυδατικη κρεμα ειναι καλο να χρησιμοποιεις
οπως επισης το Diacneal της Avene ρυθμίζει την έκκριση σμήγματος
θα το ψαξω λιγο περισσοτερο και θα σου πω αν βρω κατι
Σπύρος είπε:http://www.frezyderm.gr/Templates/ProductInside.asp?C=Maliwn&S=98&A=479
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Σπύρος είπε:http://www.frezyderm.gr/Templates/ProductInside.asp?C=Maliwn&S=98&A=479
Pierre είπε:Thanx ρε παίδες...
Ενδεχομένως να δοκιμάσω το FREZYDERM SEBUM CONTROL SHAMPOO, γιατί απο μόνο του το Fungoral με βοηθάει παροδικά μόνο...
Η αλοή λογικά θα βοηθήσει επίσης μιας και ενδείκνυται και για την ακμή...
Ερώτηση: Το Regaine δεν προκαλεί ερεθισμό και ξηρότητα..? Μήπως πρέπει πρώτα να θεραπεύσω την δερματίτιδα και μετά να το χρησιμοποιήσω για να αποκαταστήσω τις χαμένες τρίχες?(Σκεφτείται σε ένα τριχωτό με ξηροδερμία και μικρά-μικρά σπυράκια...να πέσει REGAINE...θα βγάλω φωτιές....)
Τεσπά, μια επανεπίσκεψη στο δερματολόγο ίσως να οφελήσει επίσης...
Θα σας κρατάω ενήμερους!