fungoral

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

st697

Member
Απ: fungoral

Ξέρει κάποιος αν υπάρχει πρόβλημα για παρενέργειες, επειδή χρησιμοποιώ fungoral (2φορές/εβδομάδα) και καθημερινά Nanominox-fms που περιέχει keto?
Εχετε διαβάσει τίποτε σχετικό?
Ευχαριστώ.

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

μόνο ο καθημερινός συνδυασμός κετοκοναζίδης και κορτικοστεροειδών για χρονικό διάστημα >2 εβδομάδες δίνει sides ;)

Pierre

Member

Καλησπέρα παιδιά!

Επειδή είμαι λίγο καινούριος στο forum...σας παρακαλώ θα εκτιμούσα ιδιαίτερα οποιαδήποτε συμβουλή/εμπειρία σχετικά με την Σμηγματορροική δερματίτιδα.

Για να ξεκινήσω την ιστορία μου, απο μικρός ταλαιπωριόμουν από κυστική ακμή στο πρόσωπο...
Στα 19 αποφάσισα να κάνω αγωγή με Roaccutan(ισοτρετινοΐνη).
Ευτυχώς η κυστική ακμή με άφησε...αλλά 1 χρόνο μετά την θεραπέια ξεκίνησαν τα άλλα προβλήματα.
Ποιά είναι αυτά...?Σμηγματορροική δερματίτιδα στο τριχωτό της κεφαλής, συνοδευόμενη από μικρά σπυράκια και πολύ πυτιρίδα...
Δεδομένου ότι οι γιατροί μου πρότειναν εκ νέου θεραπεία με roaccutan(ούτε να το σκεφτώ), προσπαθώ με άλλους τρόπους να την καταπολεμίσω.

Δεδομένου επίσης ότι η κορτιζόνη και το fungoral δεν κάνουν τίποτα πια...αλλά και του ότι η δερματίτιδα, έχει οδηγήσει το μαλλί μου σε αραίωση στη κορυφή και τους κροτάφους, θα ήθελα αν κάποιος έχει βιώσει ή έχει ακούσει κάτι σχετικό, να το κοινοποιήσει στο συγκεκριμένο portal.

Αυτά...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

οταν λες η κορτιζονη δεν σου κανεις τιποτα πως την χρησιμοποιουσες

το Accuran 20mg προτεινεται απο τους περισσοτερους αλλα επειδη σε στεγνωνει πολυ
πολλοι το αποφευγουν

αν δεν σε πιασει το Accuran η κορτιζονη το τι θα πιασει αραγε ???

επισης μια ενυδατικη κρεμα ειναι καλο να χρησιμοποιεις
οπως επισης το Diacneal της Avene ρυθμίζει την έκκριση σμήγματος

θα το ψαξω λιγο περισσοτερο και θα σου πω αν βρω κατι

corkala

New Member

Pierre είπε:
Καλησπέρα παιδιά!

Επειδή είμαι λίγο καινούριος στο forum...σας παρακαλώ θα εκτιμούσα ιδιαίτερα οποιαδήποτε συμβουλή/εμπειρία σχετικά με την Σμηγματορροική δερματίτιδα.

Για να ξεκινήσω την ιστορία μου, απο μικρός ταλαιπωριόμουν από κυστική ακμή στο πρόσωπο...
Στα 19 αποφάσισα να κάνω αγωγή με Roaccutan(ισοτρετινοΐνη).
Ευτυχώς η κυστική ακμή με άφησε...αλλά 1 χρόνο μετά την θεραπέια ξεκίνησαν τα άλλα προβλήματα.
Ποιά είναι αυτά...?Σμηγματορροική δερματίτιδα στο τριχωτό της κεφαλής, συνοδευόμενη από μικρά σπυράκια και πολύ πυτιρίδα...
Δεδομένου ότι οι γιατροί μου πρότειναν εκ νέου θεραπεία με roaccutan(ούτε να το σκεφτώ), προσπαθώ με άλλους τρόπους να την καταπολεμίσω.

Δεδομένου επίσης ότι η κορτιζόνη και το fungoral δεν κάνουν τίποτα πια...αλλά και του ότι η δερματίτιδα, έχει οδηγήσει το μαλλί μου σε αραίωση στη κορυφή και τους κροτάφους, θα ήθελα αν κάποιος έχει βιώσει ή έχει ακούσει κάτι σχετικό, να το κοινοποιήσει στο συγκεκριμένο portal.

Αυτά...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ!
Μονο που εγω δεν ειχα καθολου μα καθολου πιτυριδα! Βεβαια ουτε κορτιζονη πηρα ουτε τπτ. Κατευθειαν regaine!

Pierre

Member

Παναγιωτης είπε:
οταν λες η κορτιζονη δεν σου κανεις τιποτα πως την χρησιμοποιουσες

το Accuran 20mg προτεινεται απο τους περισσοτερους αλλα επειδη σε στεγνωνει πολυ
πολλοι το αποφευγουν

αν δεν σε πιασει το Accuran η κορτιζονη το τι θα πιασει αραγε ???

επισης μια ενυδατικη κρεμα ειναι καλο να χρησιμοποιεις
οπως επισης το Diacneal της Avene ρυθμίζει την έκκριση σμήγματος

θα το ψαξω λιγο περισσοτερο και θα σου πω αν βρω κατι

Πραγματικά δεν ξέρω και γι'αυτό το κοινοποίησα και στο portal.
Το θέμα με το Accuran είναι πως είναι ακόμα πιο δυνατό απο το Roaccutan...και 2ος κύκλος απο το συγκεκριμένο φάρμακο...ειναι ΒΑΡΥ(απαιτεί υπατικές εξετάσεις κάθε μήνα και ειδική διατροφή για έλεγχο της χοληστερίνης)!

Η Diacneal είναι μόνο για το πρόσωπο και όχι για το τριχωτό της κεφαλής, όπου έχω και το πρόβλημα...

Αξίζει να σημειωθεί, πως η σμηγμ.δερματίτιδα έχει κάνει τα μαλλιά μου ιδιαίτερα λεπτά και ξηρά ενώ έχω παρατηρήσει και αραίωση στους κροτάφους και την κορυφή.

Κληρονομικότητα δεν έχω...όποτε θα είναι κρίμα να τα ΧΑΣΩ απο αυτό.

Καμιά ιδεά για προιόντα ή αγωγές?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Pierre
Το FREZYDERM SEBUM CONTROL SHAMPOO το έχω χρησιμοποιήσει κι εγώ και με έχει βοηθήσει και σε ερεθισμούς.
Επίσης στο παρελθόν με είχε βοηθήσει και το DUCRAY Sabal Sebum-Regulating Treatment Shampoo – Greasy Hair
είναι αυτό εδώ http://www.pharmapoli.com/Product.php?PageId=504&ProductId=1652
Το μοναδικό απο την ducray που έχω να πώ καλά λόγια.

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

ναι-εναλλάξ με το fungoral,και άσχετα από την αλόη - αλόη βάλε όποτε θες ;)

Pierre

Member

Thanx ρε παίδες...
Ενδεχομένως να δοκιμάσω το FREZYDERM SEBUM CONTROL SHAMPOO, γιατί απο μόνο του το Fungoral με βοηθάει παροδικά μόνο...
Η αλοή λογικά θα βοηθήσει επίσης μιας και ενδείκνυται και για την ακμή...

Ερώτηση: Το Regaine δεν προκαλεί ερεθισμό και ξηρότητα..? Μήπως πρέπει πρώτα να θεραπεύσω την δερματίτιδα και μετά να το χρησιμοποιήσω για να αποκαταστήσω τις χαμένες τρίχες?(Σκεφτείται σε ένα τριχωτό με ξηροδερμία και μικρά-μικρά σπυράκια...να πέσει REGAINE...θα βγάλω φωτιές....)

Τεσπά, μια επανεπίσκεψη στο δερματολόγο ίσως να οφελήσει επίσης...

Θα σας κρατάω ενήμερους!

magic810

New Member

Pierre είπε:
Thanx ρε παίδες...
Ενδεχομένως να δοκιμάσω το FREZYDERM SEBUM CONTROL SHAMPOO, γιατί απο μόνο του το Fungoral με βοηθάει παροδικά μόνο...
Η αλοή λογικά θα βοηθήσει επίσης μιας και ενδείκνυται και για την ακμή...

Ερώτηση: Το Regaine δεν προκαλεί ερεθισμό και ξηρότητα..? Μήπως πρέπει πρώτα να θεραπεύσω την δερματίτιδα και μετά να το χρησιμοποιήσω για να αποκαταστήσω τις χαμένες τρίχες?(Σκεφτείται σε ένα τριχωτό με ξηροδερμία και μικρά-μικρά σπυράκια...να πέσει REGAINE...θα βγάλω φωτιές....)

Τεσπά, μια επανεπίσκεψη στο δερματολόγο ίσως να οφελήσει επίσης...

Θα σας κρατάω ενήμερους!

ΦΙΛΕ μου δεν ξερω αν το εχεις ξαναδοκιμασει αλλα οσο και να σου ακουστει περιεργο βρεχε το κεφαλι με ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ....εχει φοβερες αντιοξειδωτικες ουσιες επισης εχει μεγαλη περιεκτικοτητα σε βιταμινη Ε που ενδεικνυται σε τετοιες περιπτωσεις......θα σε βοηθησει πολυ....
:)

magic810

New Member

Pierre εννοειται οτι σαν κατι συμπληρωματικο απο αυτο που τελικα θα επιλεξεις να χρησιμοποιησεις..... :)

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

Pierre για να μην σε πιανει η κορτιζονη και το fungoral πρεπει να εχει μεγαλο προβλημα

Οποτε μακρια απο την μινοξιδιλη φιλε θα σου επιδυνωσει την κατασταση

επελεγε καποιο αλλο regrowth χωρις μινοξιδιλη

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα