Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Καταρχάς κάπου κάνεις λάθος. Το nizoral ΔΕΝ έχει επίσημα έρευνες για την ΑΑ. Έχει έρευνες σαν αντι πιτυριδικό και γι'αυτήν την ιδιότητα πήρε και έγκριση.Death Valley είπε:Γιατι το fungoral/nizoral δειχνει στις παραπλανητικες ερευνες οτι βοηθαει την ΑΑ
Ωραία και από που να μάθουμε εμείς για αυτά; Από τους Έλληνες γιατρούς; Και από που στηρίζεις ότι οι έρευνες είναι ψεύτικες;Death Valley είπε:Τουλαχιστον εχω την αποψη μου και δεν κανω copy-paste οτι διαβαζω απο τα ξενα site για την τριχοπτωση.
Καταρχάς κάπου κάνεις λάθος. Το nizoral ΔΕΝ έχει επίσημα έρευνες για την ΑΑ. Έχει έρευνες σαν αντι πιτυριδικό και γι'αυτήν την ιδιότητα πήρε και έγκριση.
Η Merck είχε αναφέρει ότι στις κλινικές έρευνες της χρησιμοποιούσε Nizoral 2%.
Admin είπε:Όπως προανέφερα, ΔΕΝ έχει επίσημα από την εταιρία που το κυκλοφορεί. Η συγκεκριμένη έρευνα είναι από 3ους όπως και μία άλλη που έγινε σε ποντίκια...
The researchers compared Nizoral A-D Shampoo, containing 1% ketoconazole (the active ingredient), to another shampoo containing 1% zinc pyrithione. Zinc pyrithione is the active ingredient in dandruff shampoos such as Head & Shoulders. They found that Nizoral increased hair thickness and decreased hair shedding, whereas the zinc pyrithione shampoo had the opposite effect.
Έχω δει να αναφέρεις σε άλλα ποστ το Ducray. Αλήθεια, το Ducray σαν σαμπουάν το θεωρώ καλό, αλλά δεν είναι τρομερό. Το anaphase άστο καλύτερα, να μην μιλήσω.
Για το Stieprox δεν μπορώ να βρω κάτι, πλην αναφοράς από 2-3 μέλη. Η μόνη του διαφορά είναι ότι δεν ξεραίνει το δέρμα, απότι είδα...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.