fungoral

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Άκης

Administrator
Απ: fungoral

Θυμάμαι μια παρόμοια διαφωνία που είχα και εγώ... Μια φορά που διάβασα διαφωνία μελών και δεν ήμουν ο ένας εκ των διαφωνούντων.

Παιδιά γιατί κοντράρεστε; Για το fungoral? Το συγκεκριμένο είναι:
-Αρκετά φτηνό
-Το συνιστούν γιατροί
-Πωλείται στα φαρμακεία
-Το χρησιμοποιούν μερικές χιλιάδες αντρών
κλπ

Death Valley είπε:
Γιατι το fungoral/nizoral δειχνει στις παραπλανητικες ερευνες οτι βοηθαει την ΑΑ
Καταρχάς κάπου κάνεις λάθος. Το nizoral ΔΕΝ έχει επίσημα έρευνες για την ΑΑ. Έχει έρευνες σαν αντι πιτυριδικό και γι'αυτήν την ιδιότητα πήρε και έγκριση.
Η Merck είχε αναφέρει ότι στις κλινικές έρευνες της χρησιμοποιούσε Nizoral 2%.

Χωρίς να θέλω να μπω ανάμεσα σας, αλλά που το στηρίζεις ότι είναι χειρότερο του Ducray?

Death Valley είπε:
Τουλαχιστον εχω την αποψη μου και δεν κανω copy-paste οτι διαβαζω απο τα ξενα site για την τριχοπτωση.
Ωραία και από που να μάθουμε εμείς για αυτά; Από τους Έλληνες γιατρούς; Και από που στηρίζεις ότι οι έρευνες είναι ψεύτικες;

Death Valley

New Member

To μελος Σπυρος για καθαρα συκοφαντικους σκοπους χρησιμοποιησε το σαμπουαν Ducray που εχω αναφερει για να με παρουσιασει σαν να εχω συμφεροντα απο την εταιρεια.

Καταρχάς κάπου κάνεις λάθος. Το nizoral ΔΕΝ έχει επίσημα έρευνες για την ΑΑ. Έχει έρευνες σαν αντι πιτυριδικό και γι'αυτήν την ιδιότητα πήρε και έγκριση.

Εχει για την ΑΑ

http://www.regrowth.com/hairloss-remedy/nizoral/nizoral_ketoconazole_6.cfm

Άκης

Administrator

Όπως προανέφερα, ΔΕΝ έχει επίσημα από την εταιρία που το κυκλοφορεί. Η συγκεκριμένη έρευνα είναι από 3ους όπως και μία άλλη που έγινε σε ποντίκια...

Death Valley

New Member

Admin είπε:
Όπως προανέφερα, ΔΕΝ έχει επίσημα από την εταιρία που το κυκλοφορεί. Η συγκεκριμένη έρευνα είναι από 3ους όπως και μία άλλη που έγινε σε ποντίκια...

Ειμαι 100% σιγουρος.Εγινε μια με το Νιζοραλ vs Vidal shampoo και μια Nizoral vs Minoxidil σε ανθρωπους

Άκης

Administrator

Κάτι σχετικά με τα σαμπουάν:
The researchers compared Nizoral A-D Shampoo, containing 1% ketoconazole (the active ingredient), to another shampoo containing 1% zinc pyrithione. Zinc pyrithione is the active ingredient in dandruff shampoos such as Head & Shoulders. They found that Nizoral increased hair thickness and decreased hair shedding, whereas the zinc pyrithione shampoo had the opposite effect.

Zinc περιέχει αυτό που αναφέρεται από τον Death Valley.

Το Nizoral μέχρι στιγμής είναι κατά πολλούς το καλύτερο σαμπουάν. Ναι, ξεραίνει τα μαλλιά, αλλά μπορούμε να βάλουμε ένα κοντίσιονερ μετά το λούσιμο με αυτό (έχω κάνει και θέμα σχετικά με τίτλο "Μετά το Nizoral τι;". Για εμένα ο καλύτερος συνδιασμός (και ψάξτε όσο θέλετε στο net, δεν θα βρείτε άλλον καλύτερο) είναι:
Δευ και Παρ Fungoral 2% και μετά κοντίσιονερ, όλες τις άλλες μέρες κάποιο T-Gel, ανάλογα τον τύπο μαλλιών.

Όσο για τις έρευνες που αναφέρεις Death Valley, αναφέρουν ότι τις χρηματοδότησε η εταιρία;

Death Valley

New Member

Δεν αναφερομαι στην ερευνα που γραφεις.

Αναφερομαι στην πρωτη το 1998 με το Nizoral και με τη μινοξιδιλη

"""Nizoral shampoo has shown to be beneficial in men suffering from androgenic alopecia. One 1998 study showed that Nizoral 2% worked just as well as minoxidil 2% (brand name Rogaine) in men with androgenic alopecia. Both medicines increased hair thickness and increased the number of anagen-phase hair follicles on the scalp. Researchers were guarded about the meaning of these results, saying that more rigorous studies on larger groups of men should be done to confirm the findings, both to evaluate the ideal dosage and formulation, and to assess the desirability of routine treatment in this condition.""""

To pdf δεν το βρισκω με την ερευνα.

To Stieprox ειναι καλυτερο απο το Νizoral

Άκης

Administrator

Καταρχάς αυτήν που αναφέρεσαι είναι από:
"Jiang, J. Tsuboi, R., Kojima, Y. and Ogawa, H. Topical application of ketoconazole stimulates hair growth in C3H/HeN mice. J Dermatol. 2005 Apr;32(4):243-7."
Είναι η έρευνα που έχω αναφέρει ότι έγινε σε ποντίκια.
"Department of Dermatology, Juntendo University School of Medicine, Tokyo 113-8421, Japan."

Όπως βλέπεις, ΔΕΝ την χρηματοδοτεί η εταιρία που φτιάχνει το σαμπουάν, είναι από 3ους...

Έχω δει να αναφέρεις σε άλλα ποστ το Ducray. Αλήθεια, το Ducray σαν σαμπουάν το θεωρώ καλό, αλλά δεν είναι τρομερό. Το anaphase άστο καλύτερα, να μην μιλήσω.
Για το Stieprox δεν μπορώ να βρω κάτι, πλην αναφοράς από 2-3 μέλη. Η μόνη του διαφορά είναι ότι δεν ξεραίνει το δέρμα, απότι είδα...

Death Valley

New Member

Oλες οι ερευνες για το fungoral

* Topical Nizoral stimulates har growth in C3H/HeN mice.
* Nizoral / Ketoconazole and other imidazoles as antiandrogens and androgen receptor blockers
* Nizoral / Ketoconazole and other imidazoles studied as an antiandrogen
* Comparison of Nizoral / Ketoconazole and another antiandrogen
* Effects of Nizoral / Ketoconazole inhibiting Cytochrome P450 aromatization
* Effectiveness of Nizoral / Ketoconazole inhibiting P450 aromatization and other forms of steroidogenesis
* Study showing Nizoral / Ketoconazole can be absorbed topically
* Study showing Nizoral / Ketoconazole absorbed by skin
* Study showing Nizoral / Ketoconazole inhibits CP450 activity in hair follicles
* Study showing Nizoral / Ketoconazole inhibits CP450 steroidogenesis
* Pharmacology of Nizoral / Ketoconazole
* Nizoral / Ketoconazole Shampoo: Effect of long term use in androgenetic alopecia

Εγω αναφερομαι στην τελευταια ενω εσυ στην πρωτη.Δυστυχως το pdf της ερευνας δεν το βρισκω.Παντως εγινε στο Βελγιο απο την εταιρεια και βγηκε πακετακι μαζι με την κυκλοφορια του nizoral.

Έχω δει να αναφέρεις σε άλλα ποστ το Ducray. Αλήθεια, το Ducray σαν σαμπουάν το θεωρώ καλό, αλλά δεν είναι τρομερό. Το anaphase άστο καλύτερα, να μην μιλήσω.

Το Ducray ειναι η εταιρεια που εχει απειρα σαμπουαν.Για την τριχοπτωση ειναι το Αnaphase.Παντως πρωτος εσυ το ειπες για καλο.

http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,25.0.html

Για το Stieprox δεν μπορώ να βρω κάτι, πλην αναφοράς από 2-3 μέλη. Η μόνη του διαφορά είναι ότι δεν ξεραίνει το δέρμα, απότι είδα...

Καλυτερο για την τριχοπτωση απο το nizoral.Αλλα οι Φιλιπινεζοι που το φτιαχνουν δεν εχουν λεφτα για πεταμα για να το προωθουν

περιεχει

piroctone olamine

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18498517?ordinalpos=1&itool=EntrezSystem2.PEntrez.Pubmed.Pubmed_ResultsPanel.Pubmed_DefaultReportPanel.Pubmed_RVDocSum

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Άκης

Administrator

Ok, λάθος μου το παραπάνω, δεν θυμόμουν ότι το anaphase είναι σαμπουάν, το μπέρδεψα με λοσιόν.
Αλλά ότι είπα τότε, το ξαναείπα. Είναι καλό, αλλά όχι το καλύτερο που έχω δει να αναφέρεται.

Για την έρευνα που λες, είναι και εδώ (όχι σε pdf). Δεν αναφέρει την εταιρία, αλλά την Johnson & Johnson Pharmaceutical Research and Development

Άκης

Administrator

Πάντως, να πω κάτι άλλο, επειδή έχω ξανα διαφωνήσει για προϊόντα. Εδώ προσθέτουμε τι δουλεύει ή όχι και αν κάποιος θέλει να χρησιμοποιήσει κάποιο, ας το πάρει. Δεν τον παροτρύνουμε. Αλλά δεν χρειάζεται να μαλώνουμε άσκοπα, όπως έχω δει σε άλλα ποστ σας.

cool11

Well-Known Member

Με φοβισατε με ολα αυτα που ειπατε για fungoral.
Καταληξαμε καπου, ή ο καθενας εχει την αποψη του;
Κι εγω που δεν εχω αποψη, και δεν θελω να μου συμβει τιποτε, ποιον να ακουσω; Τον καθε δερματολογο? Ο ενας μπορει να το συνιστα, ο αλλος να συνιστα κατι αλλο.

Εγω διαβαζοντας το thread απο την αρχη, και επειδη κανω μονο εντελως(οσο το δυνατον) ασφαλη βηματα στο θεμα, ελπιζα οτι το fungoral ειναι εκ των ουκ ανευ για το ανδρικο κεφαλι, με τη σωστη χρηση(2 φορες/βδομαδα).
Κατι αδιαμφησβητητο δηλαδη, οπως το regain(ολοι το παραδεχομαστε και κανεις δεν το αμφισβητει).

Τελικα τωρα για το fungoral τι να πιστεψω?

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

γράφω τις παρενέργειες και τα συζητάμε :

ΓΕΝΙΚΑ

Σε μακροχρόνια χρήση να ζητάτε τη συμβουλή δερματολόγου.
Μπορεί να παρατηρηθεί ερεθισμός, όταν χρησιμοποιηθεί συγχρόνως ή αμέσως μετά από μακροχρόνια χρήση με τοπικά κορτικοστεροειδή.
Ν’ αποφεύγεται η επαφή με τα μάτια.

Ηλικιωμένοι :
ισχύει ό,τι και για τους ενήλικες.

Κύηση :
Μη χρησιμοποιείτε FUNGORAL® 1%&2% αν είστε έγκυος, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του γιατρού.

Γαλουχία :
Αν βρίσκεσθε σε περίοδο θηλασμού, μη χρησιμοποιείτε FUNGORAL® 1%&2%, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του γιατρού.

Παιδιά :
Να μη χρησιμοποιείται σε παιδιά κάτω των 15 ετών χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του γιατρού.

Ιδιαίτερες προφυλάξεις για τα περιεχόμενα έκδοχα :
Δεν εφαρμόζεται

Επίδραση στην ικανότητα οδήγησης :
Δεν εφαρμόζεται

ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ

* Κορτικοστεροειδή (φάρμακα τύπου κορτιζόνης) σε κρέμα, λοσιόν:

Αν χρησιμοποιείτε τέτοια φάρμακα, μπορείτε να ξεκινήσετε αμέσως την αγωγή με FUNGORAL® σαμπουάν, αλλά μη διακόψετε τη χρήση των κορτικοστεροειδών από τη μια μέρα στην άλλη. Το δέρμα σας μπορεί ν΄αντιδράσει με ερυθρότητα και κνησμό.
- Εφαρμόστε τις ίδιες ποσότητες για 1 εβδομάδα, πολλές ώρες πριν από την εφαρμογή του σαμπουάν.
- Σταδιακά ελαττώστε την συχνότητα σε μια περίοδο 2-3 εβδομάδων.
- Κατόπιν διακόψτε τη χρήση των κορτικοστεροειδών τελείως.
Αν έχετε αμφιβολία συμβουλευθείτε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας.

ΥΠΕΡΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

Αν κατά την διάρκεια που λούζετε τα μαλλιά σας καταπιείτε μικρή ποσότητα σαμπουάν, δεν πρέπει ν’ ανησυχήσετε. Σε περίπτωση πάλι που, κατά λάθος, καταπιείτε μεγάλη ποσότητα σαμπουάν, να γνωρίζετε ότι αυτό δεν θεωρείται σοβαρό πρόβλημα υγείας αλλά, σωστό θα ήταν να τηλεφωνήσετε στο γιατρό σας ή στο Κέντρο Δηλητηριάσεων, Τηλ: 77 93 777, Αθήνα.

Πληροφορίες για τον γιατρό σε περίπτωση υπερδοσολογίας:
- Σε περίπτωση τυχαίας κατάποσης, μόνο υποστηρικτικά μέτρα μπορούν να ληφθούν.
- Για ν’ αποφευχθεί η απορρόφηση, δεν πρέπει να προκληθεί έμετος ούτε να διενεργηθεί γαστρική πλύση.

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Το FUNGORAL® 1%&2% είναι συνήθως καλά ανεκτό. Υπάρχει πιθανότητα να εμφανισθούν τοπικό αίσθημα καύσου, κνησμός (φαγούρα) ή ερεθισμός και δερματίτιδα εξ’ επαφής. Στην τελευταία περίπτωση να διακόψετε αμέσως τη θεραπεία και να συμβουλευθείτε το γιατρό σας.

σκέφτομαι τα εξής :
- το χρησιμοποιώ 8 μήνες και θεωρώ ότι άλλαξε την πυκνότητα και την υφή της τρίχας μου,άσε που η λιπαρότητα είναι ανάμνηση...
- ό,τι παρενέργεια θα είχα/έχω,θα είσαστε οι πρώτοι που θα το μαθαίνατε
- δεν είναι λογικό να ασχολούνται τόσοι επιστήμονες με την δραστική του ουσία (κετοκοναζόλη),χωρίς να υπάρχει "κάτι" για την τριχόπτωση και να μην αναφέρονται παρενέργειές

σίγουρα,εσείς θα αποφασίσετε για το κεφάλι σας ...

ο AdminΆκης(!) πρόσθεσε 2 νέες μελέτες/έρευνες σε σχέση με την κετοκοναζόλη

NGL

Member

συμφωνω απολυτα με τον Σπυρο!
Το χρησιμοποιω 4 μηνες , 2-3 φορες την εβδομαδα,και εχει δωσει καταπληκτικη ποιοτητα στην τριχα,συν οτι εκμηδενιζει την λιπαροτητα στο δερμα.
Μετα το δευτερο χερι στο λουσιμο και οταν ξεβγαζεις το κεφαλι νοιωθεις τα μαλλια τοσο δυνατα σαν να μην ειχες ποτε προβλημα τριχοπτωσης!
ολα αυτα βεβαια συνδυασμενα με 1ml minoxidil 5% και φιναστεριδη 1mg.
Ρε παιδια να δεχτω οτι καποιος φοβαται τα sides απο τα χαπια (οπως τα φοβαμαι κι εγω),αλλα οχι και απ το fungoral!
Ημαρτον......!
Με συνετη χρηση ειναι μια βαση (κατα την γνωμη μου η κορυφαια) που δινουν ΚΑΙ πολλοι γιατροι για να ξεκινησεις μια θεραπεια για προβληματα του τριχωτου της κεφαλης!το οτι βοηθαει στην θεραπεια της ΑΑ δεν μας χαλαει καθολου!
ΥΠΟΦΕΡΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ να ειναι τα μαλλια σου αδυναμα και να σου μενουν στα χερια?
ΛΙΓΟ ΜΕΤΡΟ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ!!Εδω καποιοι ειναι ικανοι να μας κανουν να χασουμε τον υπνο μας επειδη πινουμε ...νερο,αν δε το ψαξουμε και τους παρουμε με την μια στα σοβαρα!!

cool11

Well-Known Member

Μιλουσα χτες με δερματολογο. Mου ειπε:

- ειναι μεν καλο, αλλα δεν παυει να ειναι φαρμακευτικο σαμπουαν. Γιατι να βαζεις ουσια κεκο... συνεχεια στο κεφαλι σου? Αυτη την ουσια την δινουν και σε χαπια. Γιατι να το κανεις?

- να το χρησιμοποιω, αλλα αραια, και εναλλαξ με κοινα σαμπουαν.

Σχολια?

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

καμία σχέση δεν έχει μία ουσία που μπαίνει (σαν χάπι) στον οργανισμό => στομάχι-αίμα-ήπαρ-νεφροί κ.α,με την ίδια που απορροφάται τοπικά και δεν περνά μέσω αίματος (μεγάλης κυκλοφορίας) και ήπατος

πάντα σύμφωνα με τις έρευνες/μελέτες 2-3 max φορές χρήση του fungoral την εβδομάδα μέρα παρά ημέρα,και ποσταρουμε τα προσωπικά αποτελέσματα

τις ενδιάμεσες ημέρες (έχει χιλιογραφτεί!),χρησιμοποιούμε άλλο/κοινό σαμπουάν και προσέχουμε μην έχει Zn για να μην αλληλεπιδράσει με την μινοξιδίλη

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα