Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
dont είπε:Πολυ φαντασια εχετελεω δυο χαπια με την συνιστωμενη απο σας δοσολογια δηλαδη διαιρεμενα στα πεντε το καθενα,αρα σε δεκα μερες. Οσο για την συχνοτητα fungoral γραφω πιο πανω.
δλδ πήρες 10 μέρες proscar => αμελητέο χρονικό διάστημα.dont είπε:Πολυ φαντασια εχετελεω δυο χαπια με την συνιστωμενη απο σας δοσολογια δηλαδη διαιρεμενα στα πεντε το καθενα,αρα σε δεκα μερες. Οσο για την συχνοτητα fungoral γραφω πιο πανω.
dim74 είπε:ναι να λουστεις με fungoral και μετα απο λιγο βαλε minoxidil...απλα με fungoral θα λουζεσαι 3 φορες την εβδομαδα οχι παραπανω...διαλεξε και καποιο αλλο σαμπουαν απο αυτα που προτεινουν εδω μεσα για συμπληρωμα...εγω θα σου ελεγα της frezyderm το hair force shampoo for men(αν θες βγαζει και μασκα πολυ καλη..)
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Σπύρος είπε:μην ξεχνάς :
- 3 φορές την εβδομάδα μέγιστη χρήση,μέρα παρά μέρα
- λούζεσαι,το αφήνεις 3',ξεβγάζεις και ακόμη μία φορά
- τα μαλλιά σου να'ναι στεγνα όταν βάλεις μινοξιδίλη
- συμφωνώ απόλυτα για frezyderm σαμπουάν και μάσκα τις ενδιάμεσες ημέρες , ιδιαίτερα την μάσκα που χρησιμοποιώ συχνά μετά το fungoral (είμαι πολύ ευχαριστημένος και από τα 2)
Σπύρος είπε:1η φορά απλώνεις και κάνεις μασάζ,αφήνεις 3' και ξεβγάζεις
2η φορά ... το ίδιο ακριβώς !!!
το revivogen είναι καλό - προσοχή=>αν θελήσεις να βάλεις μινοξιδίλη, μετά 1-2 ώρες
Teri είπε:[quote author=Σπύρος link=topic=121.msg6995#msg6995 date=1234213742]
1η φορά απλώνεις και κάνεις μασάζ,αφήνεις 3' και ξεβγάζεις
2η φορά ... το ίδιο ακριβώς !!!
το revivogen είναι καλό - προσοχή=>αν θελήσεις να βάλεις μινοξιδίλη, μετά 1-2 ώρες
Παναγιωτης είπε:το σαμπουαν revivo ειναι πολυ καλο
και σου αφηνει μια αισθηση πως ειναι οταν τρως μια καραμελα τυπου halls και αναπνεεις περιπου την ιδια αισθηση εχεις οταν λουζεσαι ξεβγαζεις τα μαλλια και φυσαει λιγο αερακι
επισης πολυ καλο ειναι και το κοντιτιονερ του revivo παρα πολυ καλο το χρησιμοποιο και αυτο καιρο με καλα αποτελεσματα
αν θελεις να ξοδευσεις χρηματα παρτο και αυτο ειναι καλο
εγω να σου πω την αληθεια το βαζω αρκετους μηνες αλλα μολις τελειωσει θα το αγορασω αργοτερα γιατι
δεν ειναι δραστικο μερος την θεραπειας
πρωτα πρεπει να ξοδευουμε τα χρηματα στην θεραπεια και μετα αν εχουμε περισευμα και θελουμε το παιρνουμε
να θυμισω σε επικοινωνια που ειχα με την revivo παλαιοτερα σχετικα με παραγγελεια και λοιπα
μου ειπαν οτι το 95% την θεραπειας ειναι το scalp therapy το σαμπουαν και το contitioner ειναι μολις το 5% της θεραπειας
και να ξερεις πως κανενα σαμπουαν οσο καλο και να ειναι δεν μπορει να σου δωσει αποτελεσμα απο μονο του