fungoral

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού
Απ: fungoral

ναι δεν λεει δυο κομενα τεταρτα
γιατι με 2 χαπι κανεις 8 κομματια

ας ελπισουμε οπως ειπες να πηρες μισο χαπι 2,5 το πολυ φιναστεριδης
γιατι αλλιως αν συνεχισει με αυτον τον ρυθμο θα εχει μεγαλο προβλημα

dont

New Member

Πολυ φαντασια εχετε :) λεω δυο χαπια με την συνιστωμενη απο σας δοσολογια δηλαδη διαιρεμενα στα πεντε το καθενα,αρα σε δεκα μερες. Οσο για την συχνοτητα fungoral γραφω πιο πανω.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

dont είπε:
Πολυ φαντασια εχετε :) λεω δυο χαπια με την συνιστωμενη απο σας δοσολογια δηλαδη διαιρεμενα στα πεντε το καθενα,αρα σε δεκα μερες. Οσο για την συχνοτητα fungoral γραφω πιο πανω.

οχι φιλε μου μια χαρα διαβαζουμε

γραφεις 2 χαπια
δεν γραφεις
2χαπια με την συνιστώμενη δοσαλογια

αλλιως θα το περναμε χαμπαρι

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

dont είπε:
δλδ πήρες 10 μέρες proscar => αμελητέο χρονικό διάστημα.

και ξαναρωτώ,
-τι χρήση έκανες fungoral;
-για πόσο καιρό;

Teri

New Member

Σπύρο καλησπέρα. Αγόρασα σήμερα το fungoral. Ακόμα όμως δεν μου έχει έρθει το revivogen scalp therapy. Μέχρι να μου έρθει να λούζομαι με fungoral και μετά να βάζω minoxidil από L**** C***? Πχ απόψε λέω να λουστω με fungoral και μετά απο καμιά ώρα minoxidil. Tι λες?

Ps: Επειδή ο Σπύρος είναι off ας απαντήσει όποιος ξέρει παίδες no prob.

dim74

Member

ναι να λουστεις με fungoral και μετα απο λιγο βαλε minoxidil...απλα με fungoral θα λουζεσαι 3 φορες την εβδομαδα οχι παραπανω...διαλεξε και καποιο αλλο σαμπουαν απο αυτα που προτεινουν εδω μεσα για συμπληρωμα...εγω θα σου ελεγα της frezyderm το hair force shampoo for men(αν θες βγαζει και μασκα πολυ καλη..)

Teri

New Member

dim74 είπε:
ναι να λουστεις με fungoral και μετα απο λιγο βαλε minoxidil...απλα με fungoral θα λουζεσαι 3 φορες την εβδομαδα οχι παραπανω...διαλεξε και καποιο αλλο σαμπουαν απο αυτα που προτεινουν εδω μεσα για συμπληρωμα...εγω θα σου ελεγα της frezyderm το hair force shampoo for men(αν θες βγαζει και μασκα πολυ καλη..)

Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε μου.

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

μην ξεχνάς :
- 3 φορές την εβδομάδα μέγιστη χρήση,μέρα παρά μέρα
- λούζεσαι,το αφήνεις 3',ξεβγάζεις και ακόμη μία φορά
- τα μαλλιά σου να'ναι στεγνα όταν βάλεις μινοξιδίλη
- συμφωνώ απόλυτα για frezyderm σαμπουάν και μάσκα τις ενδιάμεσες ημέρες , ιδιαίτερα την μάσκα που χρησιμοποιώ συχνά μετά το fungoral (είμαι πολύ ευχαριστημένος και από τα 2)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Teri

New Member

Σπύρος είπε:
μην ξεχνάς :
- 3 φορές την εβδομάδα μέγιστη χρήση,μέρα παρά μέρα
- λούζεσαι,το αφήνεις 3',ξεβγάζεις και ακόμη μία φορά
- τα μαλλιά σου να'ναι στεγνα όταν βάλεις μινοξιδίλη
- συμφωνώ απόλυτα για frezyderm σαμπουάν και μάσκα τις ενδιάμεσες ημέρες , ιδιαίτερα την μάσκα που χρησιμοποιώ συχνά μετά το fungoral (είμαι πολύ ευχαριστημένος και από τα 2)

Όταν λές ακόμα μια φορά ενοείς ξαναβάζω απλώνω ξανά και ξεβγάζω πάλι έτσι?

Η ενοείς ξαναξεβγάζω? Sorry Σπύρο που επιμένω αλλά θελω να είμαι σωστός σε αυτά.

Για ενδιάμεσο σαμπουάν νομίζω ότι έχω το καλύτερο. Revivogen. Απλά επιβεβαιώστε αυτό που λέω: Μετά απο σαμπουάν Revivogen ποτέ minoxidil, μόνο scalp therapy σωστα?

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

1η φορά απλώνεις και κάνεις μασάζ,αφήνεις 3' και ξεβγάζεις
2η φορά ... το ίδιο ακριβώς !!! :eek:

το revivogen είναι καλό - προσοχή=>αν θελήσεις να βάλεις μινοξιδίλη, μετά 1-2 ώρες

Teri

New Member

Σπύρος είπε:

το revivogen είναι καλό - προσοχή=>αν θελήσεις να βάλεις μινοξιδίλη, μετά 1-2 ώρες

Eνταξει αυτό έκανα. Πολύ απαλό σαμπουάν και με ωραία -σχετικά- μυρωδιά. ;)

Teri

New Member

Teri είπε:
[quote author=Σπύρος link=topic=121.msg6995#msg6995 date=1234213742]

Eνταξει αυτό έκανα. Πολύ απαλό σαμπουάν και με ωραία -σχετικά- μυρωδιά. ;)

[/quote]

Sorry για το double post.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

το σαμπουαν revivo ειναι πολυ καλο
και σου αφηνει μια αισθηση πως ειναι οταν τρως μια καραμελα τυπου halls και αναπνεεις περιπου την ιδια αισθηση εχεις οταν λουζεσαι ξεβγαζεις τα μαλλια και φυσαει λιγο αερακι

επισης πολυ καλο ειναι και το κοντιτιονερ του revivo παρα πολυ καλο το χρησιμοποιο και αυτο καιρο με καλα αποτελεσματα

αν θελεις να ξοδευσεις χρηματα παρτο και αυτο ειναι καλο

εγω να σου πω την αληθεια το βαζω αρκετους μηνες αλλα μολις τελειωσει θα το αγορασω αργοτερα γιατι
δεν ειναι δραστικο μερος την θεραπειας

πρωτα πρεπει να ξοδευουμε τα χρηματα στην θεραπεια και μετα αν εχουμε περισευμα και θελουμε το παιρνουμε

να θυμισω σε επικοινωνια που ειχα με την revivo παλαιοτερα σχετικα με παραγγελεια και λοιπα

μου ειπαν οτι το 95% την θεραπειας ειναι το scalp therapy το σαμπουαν και το contitioner ειναι μολις το 5% της θεραπειας

και να ξερεις πως κανενα σαμπουαν οσο καλο και να ειναι δεν μπορει να σου δωσει αποτελεσμα απο μονο του

Teri

New Member

Παναγιωτης είπε:
το σαμπουαν revivo ειναι πολυ καλο
και σου αφηνει μια αισθηση πως ειναι οταν τρως μια καραμελα τυπου halls και αναπνεεις περιπου την ιδια αισθηση εχεις οταν λουζεσαι ξεβγαζεις τα μαλλια και φυσαει λιγο αερακι

επισης πολυ καλο ειναι και το κοντιτιονερ του revivo παρα πολυ καλο το χρησιμοποιο και αυτο καιρο με καλα αποτελεσματα

αν θελεις να ξοδευσεις χρηματα παρτο και αυτο ειναι καλο

εγω να σου πω την αληθεια το βαζω αρκετους μηνες αλλα μολις τελειωσει θα το αγορασω αργοτερα γιατι
δεν ειναι δραστικο μερος την θεραπειας

πρωτα πρεπει να ξοδευουμε τα χρηματα στην θεραπεια και μετα αν εχουμε περισευμα και θελουμε το παιρνουμε

να θυμισω σε επικοινωνια που ειχα με την revivo παλαιοτερα σχετικα με παραγγελεια και λοιπα

μου ειπαν οτι το 95% την θεραπειας ειναι το scalp therapy το σαμπουαν και το contitioner ειναι μολις το 5% της θεραπειας

και να ξερεις πως κανενα σαμπουαν οσο καλο και να ειναι δεν μπορει να σου δωσει αποτελεσμα απο μονο του

Eδικά αυτό με το 95% της θεραπείας το λες συνέχεια -και καλά κάνεις- και το έχω εμπεδώσει. Απλά έχω προς το παρόν το fungoral για σαμπουάν και θα το χρησιμοποιώ 3 φορές την εβδομάδα. Εντάξει την υπόλοιπη μία που μενει ίσως να λούζομαι με το revivo.4 φορές την εβδομάδα λούσιμο είναι καλά. Δεν θέλω παραπάνω.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

ναι εχεις δικιο οτι το γραφω συχνα αλλα μου εχει τυχει να γραφω κατι πολλες φορες
και καποιοι χρηστες να κανουν τις ιδιες ερωτησεις

αυτο σημαινει πως δεν εχουν διαβασει ολα αυτα που γραφει το φορουμ
η δεν ετυχε να το διαβασει

μαλιστα για φαντασου ενας που θα διαβασει να παει σε ενα φαρμακειο να παρει fugnoral και να το χρησιμοποιει καθε μερα
για φαντασου ζημια που θα παθει και μετα μπορει να λεει και διαφορα η να σχηματισει ασχημη εντυπωση

μαλιστα πηγα με εναν φιλο σε ενα φαρμακειο την αθηνας να αγορασει ο φιλος μου το σαμπουαν το συγκεκριμενο

και ο φιλος μου καθοτι θελει να ακουει γνωμες επιστημονων και φαμακοποιων
ρωταει μπροστα μου την φαρμακοποιο ποσες φορες την μερα μπορω να λουζομαι

και τι λες να του ειπε το πολυ 2 φορες την μερα και μπορεις να το βαζεις καθε μερα

και μολις το ακουσα φρικαρα και λεω καλα τι λες αυτο ειναι το πολυ 3 φορες την εβδομαδα και για συντηρηση μια φορα στις 10 μερες

το καλοσκεφτηκε λιγο και ειπε επειδη φανταζομαι αποφασιστηκο οτι εχω δικιο

πριν φυγω απο το φαρμακειο ειπα να τσεκαρει λιγο το φυλαδιο που εχει μεσα το σαμπουαν γραφει για δοσολογια

χαμογελασε και φυγαμε

cool11

Well-Known Member

Παιδια, εν κατακλειδι, τι κερδιζει καποιος χρησιμοποιωντας το fungoral εναντι των αλλων κοινων σαμπουαν?
(εχω τριχοπτωση, αλλα βαζω regain 5% πολλα χρονια). Πρακτικα σε τι μας βοηθαει, και γιατι να το προτιμησουμε ως σαμπουαν γενικης χρησης?

Μπορει καποιος να το παιρνει εσαει(χρηση 2 φορες/βδομαδα)?

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα