fungoral

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Death Valley

New Member
Απ: fungoral

Η κετοκοναζολη (δραστικη ουσια του fungoral) μενει στο τριχωτο περιπου 72 ωρες οποτε ειναι πεταμενα λαφτα να το βαζεις συχνοτερα.Βαζοντας το συχνοτερα αυξανεις τις πιθανοτητες ερεθισμου.

Για οσους εχουν προβλημα με το 2% (ξηροτητα,φαγουρα,κοκκινιλα) καλο θα ηταν να παρουν το 1% (στην ιδια τιμη) το οποιο ειναι μπλε χρωματος και οχι κοκκινο οπως το 2%,περιεχει μαλακτικα στοιχεια και θα μπορουσαν να το χρησιμοποιουν περισσοτερο.

xk

Active Member

4-5 μηνες χρήσης fungoral 2-3 φορές τη βδομάδα με λογικη ποσότητα στη παλάμη..μια χαρά.

GiorgosA

New Member

Έχω μια ερώτηση (μπορεί να φανεί και άκυρη): μεταξύ των sides της κετοκοναζόλης αν δεν κάνω λάθος είναι και η πτώση της libido. Υπάρχει περίπτωση η συγκεκριμένη παρενέργεια να εμφανιστεί και κατά την τοπική χρήση (βλ. σαμπουάν);

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

GiorgosA είπε:
Έχω μια ερώτηση (μπορεί να φανεί και άκυρη): μεταξύ των sides της κετοκοναζόλης αν δεν κάνω λάθος είναι και η πτώση της libido. Υπάρχει περίπτωση η συγκεκριμένη παρενέργεια να εμφανιστεί και κατά την τοπική χρήση (βλ. σαμπουάν);
η συγκεκριμένη παρενέργεια αναφέρεται στην θεραπεία με χάπια κετοκοναζόλης(200gr) ;)

Joda

Member

ειχα μιλησει με ενα γιατρο ο οποιος ειναι εξειδικευμενος πανω στην τριχοπτωση και μου ειχε πει οτι συζηταγε παλιοτερα με γιατρους του εξωτερικου κιολας,οτι η μακροχρονια χρηση της κετοκοναζολης μπορει να προκαλλεσει 25% νεφρικη ανεπαρκεια.αυτα μου ειπε και απλα ηθελα να σας το πω.

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

Joda είπε:
ειχα μιλησει με ενα γιατρο ο οποιος ειναι εξειδικευμενος πανω στην τριχοπτωση και μου ειχε πει οτι συζηταγε παλιοτερα με γιατρους του εξωτερικου κιολας,οτι η μακροχρονια χρηση της κετοκοναζολης μπορει να προκαλλεσει 25% νεφρικη ανεπαρκεια.αυτα μου ειπε και απλα ηθελα να σας το πω.
για το σαμπουάν μιλάμε,ηρεμήστε-μικρή η διάχυση ουσιών όταν λουζόμαστε και ασήμαντη η ποσότητα που περνά από την μικροκυκλοφορία του κεφαλιού στην βασική κυκλοφορία

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

οπως εχω ξανα πει η κετοκοναζολης εχει την ιδιοτητα να μειωνει το επιπεδο τεστοστερονης στο κεφαλι
ισως εκει να προσδιοριζεται η αποτελεσματικοτητα του σαμπουαν

και οπως εχω ξαναπει σε ατομα απο 6 μηνες και πανω καλο ειναι να το βαζουν το σαμπουαν 2 φορες την εβδομαδα και οχι 3

τωρα οσο αφορα για αυτο που λες υπαρχει κατι σχετικο για να το αποδυκνευει

παντος καλα κανεις και το αναφερεις πρεπει να το ερευνησουμε

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

Παναγιώτη θυμάσαι ποιο σαμπουάν εμπορίου συνδυάζεται καλά με το fungo;!

genesis

New Member

εγω παντως οσονουπο ξεκιναω μια αγωγη, η οποια θα περιλαμβανει μια φορα την εβδομαδα για αρχη fungoral. η ερωτηση που εχω να κανω ειναι αλλη. αν και αρχικα ελεγα καθημερινα να χρησιμοποιω σαμπουαν αλοης, δεν ξερω τι να κανω (παντα μιλωντας για το σαμπουαν συχνησ χρησης). να παρω σαμπουαν αλοης η' καποιο αλλο σαμπου? σκεφτομουν το σαμπουαν αλοης και οχι καποιο πολυ εντονο σαμπουαν ετσι ωστε να αποφυγω την ξηροτητα, καθως δεν θελω να χρησιμοποιω και μασκα για ενυδατωση. τι λετε?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

ναι genesis - χαλαρά σαμπουάν αλόης,
αλλά αποτελέσματα με 1 φορά την εβδομάδα fungoral...ψιλοδύσκολο ::)

magic810

New Member

genesis είπε:
εγω παντως οσονουπο ξεκιναω μια αγωγη, η οποια θα περιλαμβανει μια φορα την εβδομαδα για αρχη fungoral. η ερωτηση που εχω να κανω ειναι αλλη. αν και αρχικα ελεγα καθημερινα να χρησιμοποιω σαμπουαν αλοης, δεν ξερω τι να κανω (παντα μιλωντας για το σαμπουαν συχνησ χρησης). να παρω σαμπουαν αλοης η' καποιο αλλο σαμπου? σκεφτομουν το σαμπουαν αλοης και οχι καποιο πολυ εντονο σαμπουαν ετσι ωστε να αποφυγω την ξηροτητα, καθως δεν θελω να χρησιμοποιω και μασκα για ενυδατωση. τι λετε?

Ketoconazole
Main article: Ketoconazole

Ketoconazole is a synthetic antifungal drug used to prevent and treat skin and fungal infections, especially in immunocompromised patients such as those with AIDS. Because it is both an anti-fungal, a 5-alpha reductase inhibitor and a hair growth stimulant,[4] it can help to slow the balding process.[5][6] There has been some suggestion that ketoconazole could inhibit testosterone synthesis in utero, which could potentially inhibit genital development of a male fetus. However, this has not been documented in any controlled studies.[7]

Απο wikipedia.....
Οσον αφορα το δευτερο σαμπουαν αν εχεις την δυνατοτητα παρε χωρις δευτερρη σκεψη το TRICOMIN

Death Valley

New Member

Τα καλυτερα σαμπουαν για ερεθισμους απο τις καλυτερες εταιριες εχουν ως συστατικο τις δερμοπρωτεινες και κυριως την Β5.Αυτα με την αλοη ειναι αναποτελεσματικα και εχουν αποτελεσματα σε πολυ μικρους ερεθισμους.

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

ξεκαβάλα το καλάμι και ασχολήσου με κάτι που μπορείς - ημιμάθεια και απόλυτο δεν χωράνε στο forum ::) ::)

Fungoral τί ποσότητα βάζουμε ανα λούσιμο γιατί όπως είχε πει κι ο Παναγιώτης κάνει πολύ λίγο αφρό.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

GeorgeToumpa είπε:
Fungoral τί ποσότητα βάζουμε ανα λούσιμο γιατί όπως είχε πει κι ο Παναγιώτης κάνει πολύ λίγο αφρό.

ναι το fung κανει λιγο αφρο ομως δεν θα πρεπει να βαζει τεραστιες ποσοτητες δεν ειναι σωστο

μπορεις να παρεις το botaderm ειναι παρομοιο του Fungnoral με ιδια ποσοτητα της δραστικης ουσιας κετοκοναζόλη 20mg/ml και σου κανει πολυ περισσοτερο αφρο

εναλλακτικα υπαρχει και το abba ιδιο με τα προαναφερθεντα αλλα το μειωνεκτημα του ειναι ειναι σαν νερακι καθολου παχυρευστο

τα πηρα και τα δοκιμασα και τα 3 και σου προτεινω να παρεις το botaderm

Death Valley είπε:
Τα καλυτερα σαμπουαν για ερεθισμους απο τις καλυτερες εταιριες εχουν ως συστατικο τις δερμοπρωτεινες και κυριως την Β5.Αυτα με την αλοη ειναι αναποτελεσματικα και εχουν αποτελεσματα σε πολυ μικρους ερεθισμους.
ναι ρε death αλλα οταν καποιον εχει βασικη θεραπεια ντουταστεριδη και διαλυμματα με οινοπνευμα και προπυλενογλυκολη οπου του κανουν ζημια στο δερμα η Β5 θα τον σωσει

μπορει να παρει κανεις καποιο αλλο σαμπουαν και να βαλει ζελε αλοης σκετο οπου κανει τρομερη δουλεια

το σαμπουαν αλοης δεν ειναι τοσο ισχυρο οσο το ζελε οσο αφορα την αποτελεσματικοτητα του στους ερεθισμους

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα