fungoral

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

ikon

Member
Απ: fungoral

Teri είπε:
Απλά έχω προς το παρόν το fungoral για σαμπουάν και θα το χρησιμοποιώ 3 φορές την εβδομάδα. Εντάξει την υπόλοιπη μία που μενει ίσως να λούζομαι με το revivo.4 φορές την εβδομάδα λούσιμο είναι καλά. Δεν θέλω παραπάνω.

Μην ξεχνάς ότι το revivogen σαμπουάν έχει zinc οπότε δεν κάνει πριν απο regaine.... Εγώ για το πρωί έχω το T-Gel και 2 φορες την εβδομάδα το fungoral... Σκέφτομαι να πάρω το tricomin σαμπουάν+conditioner...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

cool11 είπε:
Παιδια, εν κατακλειδι, τι κερδιζει καποιος χρησιμοποιωντας το fungoral εναντι των αλλων κοινων σαμπουαν?
(εχω τριχοπτωση, αλλα βαζω regain 5% πολλα χρονια). Πρακτικα σε τι μας βοηθαει, και γιατι να το προτιμησουμε ως σαμπουαν γενικης χρησης?

Μπορει καποιος να το παιρνει εσαει(χρηση 2 φορες/βδομαδα)?
το θέμα το διάβασες από την αρχή;-κάνε ένα κόπο

επίσης,έχει γραφτεί αυτό που ρωτάς - http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,282.0.html

cool11

Well-Known Member

Σπύρος είπε:
[quote author=cool11 link=topic=121.msg7268#msg7268 date=1234515138]
Παιδια, εν κατακλειδι, τι κερδιζει καποιος χρησιμοποιωντας το fungoral εναντι των αλλων κοινων σαμπουαν?
(εχω τριχοπτωση, αλλα βαζω regain 5% πολλα χρονια). Πρακτικα σε τι μας βοηθαει, και γιατι να το προτιμησουμε ως σαμπουαν γενικης χρησης?

Μπορει καποιος να το παιρνει εσαει(χρηση 2 φορες/βδομαδα)?
το θέμα το διάβασες από την αρχή;-κάνε ένα κόπο

επίσης,έχει γραφτεί αυτό που ρωτάς - http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,282.0.html

[/quote]

Kαι βεβαια το διαβασα. 7 σελιδες ειναι, δεν ειναι 50. Το υφος σου να μην ειναι τοσο επιθετικο αλλη φορα. Με ενδιαφερουν ολα οσα λεχθηκαν.
Αλλα φανερα, οφθαλμοφανη, συγκεκριμενα και συγκεντρωμενα, δεν βρηκα πρακτικα, τα πλεονεκτηματα του fungoral.

Αυτο που βλεπω ειναι οτι σχετικα φτηνο, ειναι καλο, καλυτερο απο αλλα, ισως βοηθαει λιγο στην τριχοπτωση και αλλα πραγματα που μαλλον προσεγγιζουν γενικοτητες.
Με σαφηνεια διατυπωμενα τα πλεονεκτηματα?

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

αν φάνηκα απότομος,σίγουρα δεν είχα τέτοια πρόθεση...

η έρευνα δείχνει ότι τα σαμπουάν κετοκοναζόνης μετά από 6-8-12 μήνες δίνουν σταδιακά regrowth σε χρήση έως 3 φορές την εβδομάδα

ακόμη 1 έρευνα - http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,199.0.html

για άλλα σαμπουάν δεν έχουν γίνει ουσιαστικές έρευνες και δεν υπάρχουν μελέτες για τις ενεργές τους ουσίες

η τιμή του fungoral μπορεί να είναι παραπλανητική,αλλά σίγουρα τα αποτελέσματα μιλάνε από μόνα τους

Death Valley

New Member

Eδω ουτε καν το καλυτερο για την σμηγματοροικη δερματιτιδα δεν ειναι το Nizoral.Αμα πας στο Συγγρου θα σου δωσουν το Stieprox για την ΣΔ και οχι το Nizoral.

Death Valley

New Member

Oσα ατομα εχουν ΣΔ και ΑΑ εχουν μεγαλυτερη απωλεια τριχων.Με την κετοκοναζολη φαινονται τα μαλλια απλως πιο πυκνα σε αυτους που εχουν ΣΔ.

Ολα τα αλλα ειναι για εσωτερικη καταναλωση

Death Valley

New Member

Και ποιες ειναι οι πηγες μου? Σιγουρα οχι το internet αλλα τα textbook της δερματολογιας.To παραπανω που εγραψα το γραφει ο καθηγητης Κατσαμπας στον ευρωπαικο οδηγο δερματολογιας.

ikon

Member

μμμ..... πήγα εγώ σε αυτόν τον κύριο και μου έδωσε κάτι "καλλυντικά" και κάτι βιταμίνες.

Μου είπε ότι έτσι είναι αυτά... είναι κληρονομικό και δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα… σωστός εν μέρει... αλλά η θεραπεία ήταν της πλάκας...

Δεν νομίζω να ήξερε καν τι είναι η μινοξιδίλη… Μπορεί να τα παραλέω φυσικά γιατί έχουν περάσει και 5-6 χρόνια και δεν θυμάμαι πολλά…

Death Valley

New Member

Αντε να γραψω και εγω για το fungoral την αποψη μου

Η μινοξιδλη σαν ανεπιθυμητη ενεργεια εχει την αναζωπυρωση σμηγματοροικης δερματιτιδας μιας παθησης που ολοι λιγο πολυ την εχουμε περασει στη ζωη μας.Γι'αυτο οι δερματολογοι συνιστουν ενα αντιπιτυριδικο σαμπουαν.

Τι μπορει να κανει μια φλεγμονη στα μαλλια μας

Μια φλεγμονη μυκητιασικης η βακτηριακης αιτιολογιας εχει σαν αποτελεσμα να ριχνει την τριχα σε τελογενη φαση και να δημιουργει τελογενη αλωπεκια.Σε δραματικες περιπτωσεις υπαρχει περιπτωση και ουλωτικης αλωπεκιας.

Γιατι το fungoral/nizoral δειχνει στις παραπλανητικες ερευνες οτι βοηθαει την ΑΑ

Γιατι απλα θεραπευει την φλεγμονη και ελευθερωνει τον θυλακα απο τους μυκητες.

Γιατι κανει κακο στα μαλλια το fungoral/nizoral

Γιατι προκαλει ξηροδερμια και μπλοκαρει την παραγωγη σμηγματος που βοηθαει στην καταπολεμηση των φλεγμονων και τον μολυνσεων του τριχωτου. Γι'αυτο το fungoral/nizoral προκαλει θυλακιτιδα και δερματιτιδα κυριως σταφυλοκοκικης αιτιολογιας

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

δλδ Death προτείνεις να πάρουμε φιρμάνι της προσωπική σου άποψη-ή μάλλον του "γνωστού"(σου) δερματολόγου, και όσοι έχουν ΣΔ ή ΑΑ να μην χαίρονται...

οι υπόλοιποι να μην περιμένουν πολλά,και οπωσδήποτε να είναι έτοιμοι για σταφυλοκοκκικές φλεγμονές του τριχωτού της κεφαλής...

τώρα,
ή ξέρεις τόσα, που τσάμπα ασχολείσαι με εμάς...
ή καλύτερα να ανεβάσεις άρθρα,βιβλία,φωτο και ό,τι μπορεί να πείσει ότι ο "γνωστός" σου δεν είναι ελέφαντας....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Death Valley

New Member

1.Ειμαι γιατρος (περιμενω τον διορισμο για πνευμονολογος)

2.Οπως εσυ προτεινεις επικινδυνα προιοντα που τα εχεις διαβασει στο internet ετσι και εγω ειμαι ελευθερος να γραφω οτι θελω χωρις βεβαια να προμοταρω τιποτα.

3.Ειναι φαιδρο να πιστευεις οτι μου τα λενε...

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

ΚΑΙ ΕΓΏ ΠΑΠΆΣ...

τώρα γιατρέ(?) κατέβα από το καλάμι,
και ότι ξέρεις για ΧΑΠ,SYDS,MVC και πολλά άλλα που θα σας μαθαίνουν μεταξύ καφέ και τσιγάρου άστα κατά μέρους ,
γιατί ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ

Death Valley

New Member

Το να μην πιστευεις οτι ειμαι γιατρος με αφηνει αδιαφορο.Επειδη προκληθηκα ειπα τι επαγγελμα κανω.Δεν ντρεπομαι γι'αυτο.

Και δεχομαι και τις προκλησεις σου (χρονια αποφρακτικη πνευμονοπαθεια,πολυοργανικη ανεπαρκεια,ποσοστο ερυθροκυτταρων)

Περασα καθηγητη?

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

καλά...
τελικά αυτό που λες απλά δεν το δέχομαι και το αντίθετο...
δεν έχει κανένα νόημα..

Death Valley

New Member

Ωραια συζητηση κανουμε δεν ειμαι ο παπας ουτε εσυ πιστευω.

Το fungoral δεν μειωνει το σμηγμα απο το τριχωτο?

Χωρις σμηγμα μαθηματικα οδηγησε στην φλεγμονη.

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

καθημερινά δεν παράγεται σμήγμα;
η κετοκοναζόλη είναι δυνατόν να σταματήσει την τοπική παραγωγή;
ο σταφυλόκοκκος είναι σύνηθες να κάνει δερματικές φλεγμονές σε υγιή κατά τ'άλλα άτομα;

Death Valley

New Member

καθημερινά δεν παράγεται σμήγμα;

Nαι

η κετοκοναζόλη είναι δυνατόν να σταματήσει την τοπική παραγωγή;

Οχι,αλλα την μειωνει συνεχως.Αμα δεις την ψευτο-ερευνα ειναι ενα απο τα συμπερασματα της

ο σταφυλόκοκκος είναι σύνηθες να κάνει δερματικές φλεγμονές σε υγιή κατά τ'άλλα άτομα;

Ναι,αλλα οχι χωρις λογο.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα