FUNGORAL Προσοχη!

chris79

New Member
danceworld_2001 είπε:
Φυσικά θα έχεις αποτέλεσμα και με σκέτο αφρό. Πάρε σαμπουάν propoline ή Kores για τριχόπτωση.

chris79 είπε:
danceworld_2001 είπε:
Η με αναστολέα dht τύπου φιναστερίδης αν θες έξτρα ώθηση (αλλά και παρενέργειες) αλλιώς με τίποτα, ενα απλό σαμπουάν τριχόπτωσης και τέλος.

chris79 είπε:
danceworld_2001 είπε:
Ειναι αμφιλεγόμενο προιον, θα έλεγα να το δοκιμάσεις 2-3 μήνες και αν δεις να χάνεις σε όγκο στα μαλλιά κόψτο.

Και με τι να συνδυάσω τον αφρό regaine καθώς δεν αντιμετωπίζω ιδιαίτερο πρόβλημα ..
Παρ'ολα αυτά αν χρησιμοποιήσω σκέτο τον αφρό regaine σε μια θεραπεία μακροπρόθεσμη θα δώ αποτεσματα η δεν κάνω τίποτα ; Μπορείτε να μου προτεινετε ένα απλό και καλο σαμπουάν κατα της τριχοπτωσης που μπορώ να χρησιμοποιώ καθημερινά η κάποιες φορές την εβδομάδα σε συνδυασμό με head shoulders ?
Υ.γ με αυτά που διαβάζω προσωπικά αποκλείεται κάποια στιγμή να πάρω φινα..
propoline η korres ειναι για καθημερινή χρήση να φανταστώ έτσι ;
Αν ειναι έτσι θα μας βγαίνει πολύ ακριβά το λούσιμο ! Αν βάζω και μια φορά στις 15 fulgoral πιστεύω καλο θα ειναι .Το regaine αν το σταματήσω στο χρόνο στη συνέχεια θα εχω περισσότερη αραίωση από οτι θα είχα αρχικά ;;


Και άλλη μια ερώτηση που ίσως φανεί χαζή παιδιά ..τα προϊόντα styling τα κόβουμε έστω και αν ειναι καλής μάρκας η δεν παίζουν ρόλο στην τριχόπτωση .οχι οτι βάζω πολύ αλλά λίγο πυλο
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

danceworld_2001

Well-Known Member
Καλησπέρα φίλε μου. Τα σαμπουάν αυτά που σου είπα ειναι για καθημερινή χρήση ναι, οχι και ακριβά, έχουνε και προμοσιον ενιότε, με 10 ευρώ παίρνεις 2 μπουκάλια, 2 μήνες βγάζω με 1 μπουκάλι εγώ και βάζω και αβέρτα. Βάζε μια φορά στις 15, δεν νομίζω να κάνει κακό τόσο αραιά. Η θεραπεία ειναι ισόβια, αν την σταματήσεις θα πας γρήγορα στο σημείο που ήσουν ίσως και χειρότερα, οχι ιδιαίτερα χειρότερα, αλλά σίγουρα ως είχες σταδιακά. Αν ειναι ποιοτικά τα προιοντα στυλιζαρίσματος δεν θα έχεις θέμα αλλά να πλένεις το τριχωτό καθημερινά. Κερί καλύτερα απο ζελέ. Εγώ πάντως δεν τα ακουμπάω ποτέ.
 

danceworld_2001

Well-Known Member
Λοιπόν παίδες, εχθές ήμουν στον δερματολόγο, σε μια γυναίκα αρκετά καλή αποτι είδα στο Ηράκλειο, εκεί πάει χρόνια η γυναίκα μου. Ο σκοπός της επίσκεψης μου ήταν κάτι μικρές μυρμηγκιές που έχω στο έξω μέρος της παλάμης και αντιμετώπισα αρχικά με καυστική λάκα για τοπικό καυτηριασμό, αλλά δεν έφυγαν όλες οπότε επιλέξαμε να κάνω κρυογένεση για την οριστική τους αφαίρεση. Παράλληλα την ρώτησα για την ΣΔ που έχω στα γένια κυρίως και πιάσαμε συζήτηση για το fungoral.

Τις είπα πως αρκετοί το έχουν σαν φάρμακο για την τριχόπτωση με χρόνια χρήση και έπαθε πλάκα. Μου εξήγησε πως ειναι αρκετά βαρύ φάρμακο, επιτρέπεται η λήψη του το πολύ μέχρι ένα μήνα σερί, 2-3 φορές την εβδομάδα και μόνο όταν η ΣΔ ειναι σε έξαρση. Πέραν αυτού του διαστήματος, μην απορούν όσοι το βάζουν χρόνια γιατί καταλήγει να τους κάνει κακό στο μαλλί και ίσως και στο δέρμα στο κρανίο.
 

papa-philips

New Member
Ε θα τρελαθω!!!Εκει που περνω μια αποφαση ή ξεκιναω κατι με το θεμα τριχας διαβαζω ενα thread και ξενερωνω.
 
Μπλουζα