F.A.Q Revivogen

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

xkal

New Member
Απ: F.A.Q Revivogen

Δηλαδή δεν παίζει ρόλο σε ποια κλίμακα είναι κάποιος?
Είναι λογικό κάποιος που είναι στην κλίμακα 4 να θέλει περισσότερη
ποσότητα από ότι κάποιος που είναι στην 2 για να καλύψει την πάσχουσα
περιοχή.............
Προφανώς όταν λένε ότι τα 3 μπουκαλάκια είναι για 3μηνη θεραπεία , παίρνουν σαν
δεδομένο τα 2 ml, υπολογίζοντας το minimum διάστημα που μπορεί να διαρκέσει το προιον.

Οι οδηγίες αναφέρουν τα παρακάτω:

Depending on the size of the affected area use 1-2 ml of Revivogen Scalp Therapy
to lightly cover the area

Να παρακαλεσω αν καποιος φιλος εχει δει πραγματικα αποτελεσματα απο το revivogen αν δηλαδη εχει ξαναεπανελθει η τριχοφυια σε μερη που ειχαν μεινει κενα και εχει γινει πυκνωση να μας το πει :)

cool11

Well-Known Member

Σπύρος είπε:
λέμε ό,τι λένε και οι οδηγίες=>2 ml καθημερινά ::)

Οι εντυπες οδηγιες που εχω εγω, λενε 1-2ml, οπως λεει και ο φιλος πιο πανω. Υπαρχουν και οδηγιες που λενε μονο 2ml?
Αφου το βλεπω με τα ματια μου!

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

οι "πρακτικές" οδηγίες-που ουσιαστικά είναι μέσα στα πλαίσια των εντύπων,υποδυκνύουν 2 ml
αυτό από προσωπική εμειρία χρηστών του φόρουμ (πλειοψηφία) μας και άλλων πολλών του εξωτερικού

cool11

Well-Known Member

Επειδη δεν ειμαι χημικος, μπορει καποιος που να ξερει επιστημονικα το τι σημαινει η καθε ουσια να που απαρτιζει το revivogen, να μας πει κατα ποσο ειναι 'αθωο' και 'ακινδυνο', με τα σημερινα δεδομενα τουλαχιστον? Μιλω για μακροχρονια χρηση και τις επιπτωσεις/παρενεργειες στον οργανισμο μας...

Άκης

Administrator

Δεν είναι επικίνδυνη κάποια ουσία του Revivogen επειδή είναι σε μικρές ποσότητες και δεν φτάνουν να περάσουν στο αίμα.
Εδώ να φανταστείς την κράζανε επειδή είναι μικρή η ποσότητα και δεν έφτανε για τους θύλακες, γι'αυτό λένε ότι το Zix ίσως να έχει καλύτερο αποτέλεσμα, επειδή έχει μεγαλύτερες ποσότητες συστατικών.

aggelos

Member

φιλε λευτερη, επειδη χρησιμοποιεις revivo μαζι με bio-cleansing shampoo, θελω να σε ρωτησω το σαμπουαν αυτο βοηθαει στο να φυγουν τα καταλοιπα της λοσιον απ το κεφαλι. Εμενα μου δημιουργει μια κρουστα σε διαφορα σημεια που για να φυγει θελει 3-4 λουσιματα και αν...(οποτε εγω που βαζω καθε μερα μενουν τα καταλοιπα συνεχεια και στην ουσια μπλοκαρουν την καινουρια επικαλυψη με revivo & minox μειωνοντας ετσι την αποτελεσματικοτητα) :dammit:

Teri

New Member

aggelos είπε:
φιλε λευτερη, επειδη χρησιμοποιεις revivo μαζι με bio-cleansing shampoo, θελω να σε ρωτησω το σαμπουαν αυτο βοηθαει στο να φυγουν τα καταλοιπα της λοσιον απ το κεφαλι. Εμενα μου δημιουργει μια κρουστα σε διαφορα σημεια που για να φυγει θελει 3-4 λουσιματα και αν...(οποτε εγω που βαζω καθε μερα μενουν τα καταλοιπα συνεχεια και στην ουσια μπλοκαρουν την καινουρια επικαλυψη με revivo & minox μειωνοντας ετσι την αποτελεσματικοτητα) :dammit:

Δεν έχω τόσο "θέμα" με κατάλοιπα φίλε μου, με ένα απλό λούσιμο είμαι οκ. Πάντως το καινούργιο Revivo εκτός του ότι δεν λαδώνει σχεδόν καθόλου και στεγνώνει πολύ πιο γρήγορα νομίζω ότι εχει βελτιωθεί και στα κατάλοιπα.

aggelos

Member

γμτ εγω εχω τρελο προβλημα με το revivo το σταματησα αναγκαστηκα εδω και 5 μερες και ακομα βγαζω ξεραμενα κομματια απο το κεφαλι μου παρα τα λουσιματα furious3. Η ημερομηνια παρασκευης του ειναι προσφατη παντως, 7/09. Τωρα πηρα το fungoral (χρησιμοποιουσα botaderm) ελπιζω αυτο να τα βγαλει! Αντε να καθαρισει το κεφαλι να ξαναβαλω γιατι πρεπει να κανει δουλεια

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

spi είπε:
Εδω ειναι που μπερδευομαι..οταν λες οτι δεν χτυπαει στη ριζα του προβληματος?εννοεις οτι αν χρησιμοποιω μονο σπειρονολακτονη θα εχω αποτελεσμα αλλα με πιο αργο ρυθμο απ οτι η φιναστεριδη?και ακομη μια αρχηγε ερωτηση.με τις βιταμινες αν εχω ελληψη δηλαδη,θα σταματηση η τριχοπτωση και θα εχω τριχοφυια μιας και το προβλημα θα ευθυνεται εκει?

η φιναστεριδη σου αποτρεπει την συνθεση της διυδροτεστοστερονης με συνεπεια να παραγετε λιγοτερη ποσοτητα στον οργανισμο σου

η σπειρονολακτονη δεν αποτρεπει την συνθεση της διυδροτεστοστερονης δρα διαφορετικα

αν νομιζεις οτι η ελλειψη σιδηρου ευθυνετε για την τριχοπτωση σου τοτε αν παρεις συμπληρωματα σιδηρου θα δεις διαφορα
θα βγαλεις μαλλια
αν και απο την εμπειρια μου ειναι σπανιο να εχει κανεις τριχοπτωση λογο ελειψης σιδηρου

triantafilos είπε:
Να παρακαλεσω αν καποιος φιλος εχει δει πραγματικα αποτελεσματα απο το revivogen αν δηλαδη εχει ξαναεπανελθει η τριχοφυια σε μερη που ειχαν μεινει κενα και εχει γινει πυκνωση να μας το πει :)

δεν θα δεις καμια εξαιρετικη διαφορα αλλα θα παρατηρησεις αν δεις τις φωτο του ακη οτι εχει κανει κατι προς το καλο

cool11 είπε:
Επειδη δεν ειμαι χημικος, μπορει καποιος που να ξερει επιστημονικα το τι σημαινει η καθε ουσια να που απαρτιζει το revivogen, να μας πει κατα ποσο ειναι 'αθωο' και 'ακινδυνο', με τα σημερινα δεδομενα τουλαχιστον? Μιλω για μακροχρονια χρηση και τις επιπτωσεις/παρενεργειες στον οργανισμο μας...

ναι ειναι ακινδυνο εχει αναφερθει νομιζω καπου για τα συστατικα του
κυριως εχει λιπαρα οξεα αντιοξειδωτικα βιαταμινη Β6 ( η 5 ) ψευδαργυρο αλοη και λοιπα
δεν ειναι κατι επικινδυνο απλα συστατικα εχει οπως επισης δεν ειναι και καμια λοσιον "μπαρουτι" για να σε βοηθησει αμεσα
θελει αρκετο χρονο για να σου κανει μια σχετικη δουλεια

Revolution

New Member

Το revivogen πρεπει να χρησιμοποιηται σε ολη την περιοχη που προορίζεται για ανδρ. αλωπ. ? δηλαδη σε ολη την περιοχη μεχρι και την
μεγαλυτερη βαθμιδα της κλιμακας Norwood? Eτσι ωστε να προστατευτουν μελλοντικα ολες οι τριχες?

Απλα, επειδη διαβαζω σε καποια σημεια στο site, οτι πρεπει να τοποθετειται στα σημεια με το προβλημα (κροταφοι, κορυφη κτλ).
Στο δικό μου κεφάλι η αραιωση ειναι σε ολη αυτη την επιφανεια, χωρις να ειναι παρα-παρα πολυ εντονη, οπως αλλωστε συμβαινει σε καθε
ενα που ειναι NW2.

Επισης εχω παραγγειλει Revivogen και ξεκιναω μονο με αυτο, με σκοπο να συντηρησω αυτα που εχω.Ελπιζω να τα καταφερω.
Καλη δυναμη σε ολους!!!

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

όλες οι λοσιόν πρέπει να μπαίνουν στις περιοχές αραίωσης-όχι ότι είναι κακό να πάει και παραπέρα,αλλά η δοσολογία 1-2 ml χρειάζεται για τις συγκεκριμένες περιοχές

πάντως,
μόνο σε συνδυασμό με μινοξιδίλης(regain,rogain,kirkland,spectral dnc-l κ.α) και σαμπουάν κετοκοναζόλης(fungoral,botaderm,revita κ.α) πήραμε οι περισσότεροι αποτελέσματα :chinscratch

Revolution

New Member

Γεια σου Σπυρο,

Οκ , καταλαβαινω τι θελεις να μου πεις, αλλα σε εμενα δεν μπορω να εντοπισω συγκεκριμενα σημεια αραιωσης, αλλα εχω μια γενικη αραιωση σε ολο το μερος που προοριζεται για ΑΑ.Τα 2 ml δεν ειναι αρκετα για να καλυψουν ολη αυτη την περιοχη?
Τι να πω δεν ξερω, εκτος και αν, επιμεινω στα σημεια αυτα: κροταφοι-πισω μερος- κορυφη που οι περισσοτεροι εχουν το προβλημα και που σε μενα θα εμφανιστει σε καποια στιγμη

Ειμαι 40 χρονων και η τριχοπτωση ξεκινησε απο τα 30 αργα αλλα σταθερα και σημερα εχουν αραιωσει συνολικα και οχι σε σημεια.
Δεν ξερω εχω μπερδευτει λιγο με την περιπτωση μου.

aggelos

Member

Φιλε Ζεν, βαζε το σε ολο το κεφαλι οπως κανω και εγω. Αν βλεπεις και δεν εχεις προβλημα με το λαδωμα απλωνε το παντου. Καλο κανει, κακο δεν κανει :grandpa:

Revolution

New Member

Ok aggelos, ετσι θα κανω thanks, με καποια εμφαση στα ''επικινδυνα σημεια'', αφου συγκεκριμενες πασχουσες περιοχες δεν υπαρχουν οπως λεει ο Παναγιωτης και ο Σπυρος, αλλα συνολικη αραιωση.

cool11

Well-Known Member

Υπαρχει καποια 'οδηγια' επισημη για το αν το revivogen χρειαζεται(ενδεικνυται) καποια παυση στη χρηση του, έπειτα απο συγκεκριμενο χρονικο διαστημα, όπως πολλοι δερματολογοι συστηνουν για τη μινοξιδιλη, προκειμενου να μειωνεται-οσο το δυνατον- η συνηθεια και η εξαρτηση του οργανισμου και να ειναι πιο αποτελεσματικη η χρηση?

Μπλουζα