F.A.Q Revivogen

NGL

Member
Απ: F.A.Q Revivogen

aleksandros είπε:
Δεν ειναι αποτελεσματικα σε ολους αυτα τα προιοντα.
Προσωπικα χρησιμοποιησα revivogen - tricomin - regain 5% gia 8 μηνες ακαταπαυστα το αποτελεσμα ηταν ελαχιστο και σταματησα την θεραπεια.

το θεμα ειναι ακομα κι ετσι,τι θα ειχε γινει αν δεν τα χρησιμοποιουσες καθολου.μπορει στο ματι φαινομενικα να φαινονται οτι δεν δουλεψαν,αλλα να σου κρατησαν μαλλια που θα ειχαν πεσει σιγουρα αν δεν εκανες την χρηση τους.
anyway,θα πρεπει για καλυτερα να προσανατολιστεις προς big3 classic μερια.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aleksandros

New Member

Δεν ξερω τη συμβαινει με το κεφαλι μου.
Οταν τα σταματησα ολα ξεκινησα θεραπεια αποκλειστικα με pure emu oil το αποτελεσμα μεχρι στιγμης το αποτελεσμα ειναι κατι παραπανω απο καλο.
Αλλα το κεφαλι μου ειναι συνεχεια με αυτο βαζω το πρωι λουζιμο το βραδυ και ξανα λαδι εμου.
Γιαυτο λεω οτι δεν δουλευουν το ιδιο ολα, καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος.
Το λαδι εμου το χρησιμοποιησα στην αρχη δοκιμαστικα δεν περιμενα να κανει τιποτα, ελα ντε ομως που σε μενα δουλευει αψογα.

παιδια παρακαλω τα "φωτα" σας...εχω παραγγειλει ρεβινογκεν μπορω να το χρησημοποιω παραλληλα με την σπιρο 5% dr Lee; ή θα ηταν καλυτερα την μια μερα ρεβινογκεν και την αλλη σπιρο? βεβαια μαζι με φινα (καταποση).

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

εγώ έκανα-κάποια στιγμή-μινοξ.+σπιρο πρωί,revivo.+σπιρο βράδυ=>καλά αποτελέσματα είχα,απλά λόγω λιπαρότητας εγκατέλειψα το revivo.

aleksandros

New Member

revivogen - tricomin - regaine 5% τα σταματησα γιατι μου εδωσαν ελαχιστα.
Απο τοτε που αγορασα το pure emu oil σωθηκα παιδια δεν περιμενα να κανει τετοια δουλεια.

vayero

Member

aleksandros είπε:
revivogen - tricomin - regaine 5% τα σταματησα γιατι μου εδωσαν ελαχιστα.
Απο τοτε που αγορασα το pure emu oil σωθηκα παιδια δεν περιμενα να κανει τετοια δουλεια.

Από που το αγόρασες, είναι σαμπουάν;

aleksandros

New Member

Απο εκει που το πηρε και ο ακης δεν ειναι σαμπουαν ειναι λιπος πουλιού.
Aυτο εδω ειναι :

http://www.uniquelyemu.com/mm5/merchant.mvc?Screen=PROD&Store_Code=UEP&Product_Code=UE1016

To βαζω συνεχεια πριν και μετα το λουσιμο λαδωνει το κεφαλι αλλα κανει πολυ δουλεια (ΣΕ ΜΕΝΑ).

Σαμπουαν χρησιμοποιω fungoral 2% 1 φορα την εβδομαδα tricomin και revivogen sampoo και το frezyderm που το προτεινε ο σπυρος και ειναι τελειο σαμπουαν.

aleksandros είπε:

χαιρομαι φιλε μου που εισαι ικανοποιημενος με το αποτελεσμα...θα το δοκιμασω κι εγω , παραλληλα τι αλλο βαζεις;
παιρνεις και φινα;

aggelos

Member

ξεκινησα και εγω θεραπεία με revivogen και regain εδώ και 3 εβδομαδες περίπου...η αληθεια ειναι οτι η τριχοπτωση ουτε εχει επιδεινωθει ουτε εχει λιγοστεψειπρος το παρον...Αντε να δουμε... ::)

Pathetic_Losser

New Member

Ειναι πολυ μικρο το διαστημα για να δεις θετικο αποτελεσμα.
Γκουντ Λακ :p φιλε μου κ καλη συνεχεια στη θεραπεια σου.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

για να βγαλεις αξιολογα συμπερασματα στο αν σε βοηθησει η οχι τοτε θα πρεπει ευτυχως η δυστυχως να περασουν περιπου 6 μηνες

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

baybars

New Member

ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΒΡΩ ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ" ΤΟ TRANSMEROL....ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΜΟΥΦΑ, Η ΓΙΑ "ΒΑΦΤΙΣΜΕΝΟ" ALCOHOL? ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΑΥΤΗ Η ΠΑΤΕΝΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΗΣ CRINAGEN :-\

spi

Well-Known Member

ακυρη η ερωτηση...ειδα οτι πωλειται μονο online.να κανω μια αλλη λοιπον:castalia lavillon που μπορω να βρω στα φαρμακεια αξιζει το κοπο?να πω πως εχω τριχοπτωση που εχασα πολυ μαλλι το τελευταιο 4μηνο με 6μηνο.και κατι αλλο ασχετο..αν εχω χασει τριχες λογω ελληψεις σιδηρου αν παιρνω βιταμινες θα υπαρξει επανεκφυση?θα παω να κανω αιματολογικες τωρα γι αυτο ρωταω.αυριο θα παρω μονο σαμπουαν και μετα τις εξετασεις και αν αποδειχτει οτι δεν εχω ελλειψη σιδηρου θα φτιαξω σπιρονολακτονη σπιτι μου...

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

τα σαμπουαν πιστευω δεν μπορουν να κανου ουσιαστικη δουλεια
η castalia πιστευω οτι δεν κανει δουλεια
πιθανον να εχεις χαμηλη φεριτινη

το revivo καπου το πηρε το ματι μου σε ελληνικο online αλλα ειναι πανακριβο απο εξω σου βγαινει εξαιρετικα πολυ πιο φτηνο δεν μιλαμε για λιγα ευρω αλλα για πολλα

spi

Well-Known Member

Ναι σιγουρα δεν μπορω να αποθεσω τις ελπιδες μου για επανεκφυση ή τερματισμος της τριχοπτωσης με σαμπουαν και μονο.απλα ρωταω πως αν η τριχοπτωση λογω χαμηλου σιδηρου αντιμετωπιζεται καπως διαφορετικα απο αυτης της αλωπεκιας...αν χρησιμοποιω δ/μα σπιρο μονο ως dht blocker θα κανει δουλεια?

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

με την σπειρονολακτονη διωχνει απο τους υποδοχεις την dht σου
δεν χτυπαει το προβλημα σου στην ριζα του οπως η φιναστεριδη

αλλα κανει δουλεια

οσο για τον σιδηρο παρε βιταμινες η οτι αλλο σου δωσει ο γιατρος σου
και αν δεν χρησιμοποιείς κατι αλλο θα καταλαβεις εαν το προβλημα σου ειναι ο σιδηρος η οχι

ANAR

Well-Known Member

Σημερα παρήγγειλα το Revivogen
Θελω να ρωτήσω ποιος ειναι ο καλυτερος συνδυασμός χρήσης μαζι με ριγκειν
Συγνώμη αν εχει απαντηθεί παλι αλλα βαριέμαι να διαβασω 35 σελιδες

spi

Well-Known Member

Παναγιωτης είπε:
με την σπειρονολακτονη διωχνει απο τους υποδοχεις την dht σου
δεν χτυπαει το προβλημα σου στην ριζα του οπως η φιναστεριδη

αλλα κανει δουλεια

οσο για τον σιδηρο παρε βιταμινες η οτι αλλο σου δωσει ο γιατρος σου
και αν δεν χρησιμοποιείς κατι αλλο θα καταλαβεις εαν το προβλημα σου ειναι ο σιδηρος η οχι
Εδω ειναι που μπερδευομαι..οταν λες οτι δεν χτυπαει στη ριζα του προβληματος?εννοεις οτι αν χρησιμοποιω μονο σπειρονολακτονη θα εχω αποτελεσμα αλλα με πιο αργο ρυθμο απ οτι η φιναστεριδη?και ακομη μια αρχηγε ερωτηση.με τις βιταμινες αν εχω ελληψη δηλαδη,θα σταματηση η τριχοπτωση και θα εχω τριχοφυια μιας και το προβλημα θα ευθυνεται εκει?

Μπλουζα