Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Σπύρος είπε:λέμε ό,τι λένε και οι οδηγίες=>2 ml καθημερινά :![]()
aggelos είπε:φιλε λευτερη, επειδη χρησιμοποιεις revivo μαζι με bio-cleansing shampoo, θελω να σε ρωτησω το σαμπουαν αυτο βοηθαει στο να φυγουν τα καταλοιπα της λοσιον απ το κεφαλι. Εμενα μου δημιουργει μια κρουστα σε διαφορα σημεια που για να φυγει θελει 3-4 λουσιματα και αν...(οποτε εγω που βαζω καθε μερα μενουν τα καταλοιπα συνεχεια και στην ουσια μπλοκαρουν την καινουρια επικαλυψη με revivo & minox μειωνοντας ετσι την αποτελεσματικοτητα) :dammit:
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
dim74 είπε:για ποιο καινουργιο revivogen μιλας λευτερη που δεν λαδωνει κτλ?
spi είπε:Εδω ειναι που μπερδευομαι..οταν λες οτι δεν χτυπαει στη ριζα του προβληματος?εννοεις οτι αν χρησιμοποιω μονο σπειρονολακτονη θα εχω αποτελεσμα αλλα με πιο αργο ρυθμο απ οτι η φιναστεριδη?και ακομη μια αρχηγε ερωτηση.με τις βιταμινες αν εχω ελληψη δηλαδη,θα σταματηση η τριχοπτωση και θα εχω τριχοφυια μιας και το προβλημα θα ευθυνεται εκει?
triantafilos είπε:Να παρακαλεσω αν καποιος φιλος εχει δει πραγματικα αποτελεσματα απο το revivogen αν δηλαδη εχει ξαναεπανελθει η τριχοφυια σε μερη που ειχαν μεινει κενα και εχει γινει πυκνωση να μας το πει![]()
cool11 είπε:Επειδη δεν ειμαι χημικος, μπορει καποιος που να ξερει επιστημονικα το τι σημαινει η καθε ουσια να που απαρτιζει το revivogen, να μας πει κατα ποσο ειναι 'αθωο' και 'ακινδυνο', με τα σημερινα δεδομενα τουλαχιστον? Μιλω για μακροχρονια χρηση και τις επιπτωσεις/παρενεργειες στον οργανισμο μας...